2018 Ekim Anneleri

Merhaba canım bende ise basliycam ay sonu da sana bikac sey sormak istiyorum. Bebeğin kac aylik gunde nekadar sut birakıyorsun. Bakan kisi besleme işlerini nasıl yapıyor mesela belli saatle mi veriyor sut ve yemeğini. benim bebis 2 gun sonra 7 aylık olacak calismaya basladigimda da 8 e yaklaşacak nasıl yapıcam hic bilmiyorum simdiye kadar hep emzirdim 1 aydir da ek gıdaya basladim ama günde sadece 1 cay bardağı yediriyorum.

Bende odalari degistirecegiz ondan sonra dusunuyorum.Bizim odada blackout var yalniz onlarin odayada almak sart olacak galiba :)insallah kolay olur gecisiniz.Az cok saatleri belliyse uyanmadan uyandirmadan hallolur.Sikinti yapma olumsuzluklar olabilecegini unutma ama baslarda biraz zorlayabilir❤

Kızlar hepinizde diş çıktı mı? Bizim doktor yuvaya girmiş diyeli 1 ay oldu hiç bir gelişme yok.. sanki hep çıkacakmış gibi bir çizgi var ama bisey yok..

Bizde de yok :) cizgi halinde beyaz disi goruyorum nerdeyse ama patlatamadi :)
21 eylul dogumlu.
Buyuk kizimda 9 aylikken cikarmisti.

Allah seninde onunda önüne cikaracaktir!
Ne kadar üzücü ya
Cok gecmis olsun sana tekrar tekrar.Allah beterinden korusun

Tesekkur ederiim amiiin
Buarada firsat vermezsen sende goremezsin.O kadar akillilar ki dilini bile döndürür cigniyormus gibi :)

U Umudumbitmedi_ Gecmis olsun.Hastalik zaten yorgunluk ama evde hasta sayisi yukselince daha bi cikmaza giriyor.Insallah kisa surede toparlarsiniz.
Bol yesillik,bol c vitamini devam..

Günaydın kızlar,
Hiç emzik almayan oğluş şimdi kırk Yıldır emzik emiyormuş gibi cup cup emiyor iki gündür.Bi keresinde uykuda parmağını emerken görünce annem parmağı çıkarıp emziği vermiş Başlamış emmeye hiç reddetmiyor da..ama benim hiç içim rahat etmiyor nedense ya benim dişlerim fırlaktı,Ortodonti ile düzelttik.Dün yazdım Ortodonti doktoruma diş yapısını bozar mi diye..illa emzik emecekse altı düz üstü bombelli olsun ve uyku boyunca asla ağzında Bırakma diş yapısını kesinlikle bozar dedi..Tarif ettiği emzik hangi tip emzik oluyo ???

Damaklı mı oluyor acaba bahsedilen. Ay ne güzel hiç olmazsa acil durumlarda kurtarıcı olur emzik bizimki hiç almadı bazı zamanlarda ortalığı yıkıyor bağırıp keşke diyorum alsaydı böyle anlarda verseydim.

Bende grip oldum kizlar.metehandan beterim.cocuk iyilesecek.benden yine bulasacak
Tekrar bulaşmaz muhtemeln de zorlar biraz sizi. Biz de son iki haftayı grip olarak geçirdik büyük kızımla başladı oğlum ben babası en son da bakıcımıza geçti eşim ve ben dışında maşallah herkes iyileşti bizden gitmedi bir türlü. Hayatımda böyle öksürüğü sanırım en son çocukluk dönemimde yaşamıştım çok hasta olurdum bu hastalık da yıktı geçti valla halsiz düşürdü dinlenme de olmayınca hasta çocuklarımla geçemedi size geçmiş olsun inş iyileşirsiniz. Bu arada metehanı tek kat giydirip bir dene istersen benim oğlum da çok terliyor içim elvermiyordu üşür diye ince giyinmesine baktım olacak gibi değil ince giydirdim oğlum hiç terlrmiyor üşümüyor da öyle gittik. İlk bir ay dışında uzun kollu çıtçıtlı badi bile giyemedi düşün terden

Ben bazen cok derine daliyorum.midye cikariyorum:)
Bi uyaniyorum ki esim kalkmis kalk kalk diye beni uyandirmaya calisiyor.benim bilinc hala kapali.sersemliyorum bazen.
Sanirim ben oda ayiramam.duymam o zaman.
Babasi seni uyandirsin o zaman:))
Yani duycak olduktan sonra oda yada baska oda farktmez. Telsiz koyabilirsin bide.
Sana kalmis odayi ayirmaya karar vermek lazim once

Ya bende 4-5 aya kadar denedim almayinca artik butun emzikleri attim. Sende ihtiyac hissetmiyorsan parmagi surekli emmiyorsa falan bu saatten sonra bulasma derim.

Bence tekrar deneyebilirsin,benimki de asla almıyordu hatta biberonu da reddediyordu emzik sanıp ..pat diye Aldı benim kal kere uğraşıp aldıramadığım emziği ..damaklı emziği tarif ediyo gübi geldi bana da

Ya bende 4-5 aya kadar denedim almayinca artik butun emzikleri attim. Sende ihtiyac hissetmiyorsan parmagi surekli emmiyorsa falan bu saatten sonra bulasma derim.
Bizim emzikler de kaybolmuştu nerden buldu bilmiyorum annem kiraz uçlu bakkal emziği vardı onu alıyor şimdi.Ben ihtiyaç duymuyordum aslında ama sabaha karşı Erkrnden Uyanıyor normalde oğluş.sabah 6 da Uyandığında uyumak isyemedi emziği verdim çevirdim uyudu böyle şeylerde kullanayım diyorum

Hastanede 8 aylik bebek vardi. Bizimkiler kadar. Babasiyla dusmusler. Bacagi kirilmis. Emzigini emiyor hic aglamiyordu yavrum...
Bugun babasi nilikoyu kontrole goturdu. Bi de asi olcak. Ne asisiydi unuttum simdi.

Valla bizim ki p.avent 6-18 aylik olan..iyi ki emzik var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…