- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Merhaba canım bende ise basliycam ay sonu da sana bikac sey sormak istiyorum. Bebeğin kac aylik gunde nekadar sut birakıyorsun. Bakan kisi besleme işlerini nasıl yapıyor mesela belli saatle mi veriyor sut ve yemeğini. benim bebis 2 gun sonra 7 aylık olacak calismaya basladigimda da 8 e yaklaşacak nasıl yapıcam hic bilmiyorum simdiye kadar hep emzirdim 1 aydir da ek gıdaya basladim ama günde sadece 1 cay bardağı yediriyorum.merhaba kızlar nasılsınız hayırlı ramazanlar olsun hepimize :)
ne var ne yok aylardır yazamadım
çalışıyorum oğluşu sabah alıp 4 te anneme yada kaynanama kime uygunsa götürüyorum
öğlen araları bile çıkmıyorum süt sağıyorum
sosyal hayatım yok gibi bişey
,ya annemlerdeyim ya evde ya kayınvalide de
ya da işteyim
bu süreçte batu'yu sünnet ettirdik şükür kazasız belasız geçti,kontrole gidicez dikişler alınıyormu kendiliğinden mi eriyor bilemedim
diş sorunları başladı
dün gece hç uyumadı sürekli ağladı uykusunda bile ağladı dedim nazar mı değdi bişeyden mi korku acaba
ama meğer diş sancısıymış :)
sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl,inşallah herkes iyidir
oruç tutamıyorum bu arada,
bu aksamdan ıtıbaren atlasın odasını ayırmaya karar verdım odasına black out perde aldım.bizde alısıana kadar onun odasına taşınıcaz gıbı gozukuyor da gece emzırme ısını nasıl olucak cok merak edıyorum uyandırmadan besıgıne koymayı becerebılıcek mıyım acaba ?ayıranlarda durum ne ?
Kızlar hepinizde diş çıktı mı? Bizim doktor yuvaya girmiş diyeli 1 ay oldu hiç bir gelişme yok.. sanki hep çıkacakmış gibi bir çizgi var ama bisey yok..
Merhaba. Hastaneden geldim. Ilacimi aldim. Agrimi kesti. Fiziksel olarak iyiyim.
Bashekim heyet raporlarini sadece cuma sabah imzaladigi icin 60 gun olan raporumu esim haftaya imzali halini getirecegiz diyerek mudurume goturdu. Yanit pazartesi goreve gelmedi diye hakkimda sorusturma baslatirmis. Moralim cok bozuk. Esim yalvararak cuma gunune kadar idare edin demis. Esim bir haftadir yanimda kaliyor. Muduru her gun arayip bir sey lazim mi diye soruyor. Bi de benim basima gelene bakin. Cok uzgunum.
plojovic saglikli mutlu omru olsun...
Nilsibel gelmis gecmis olsun sukur ki evine gelmissin kizina ailene kavusmussun Allah beterinden korusun, mudurunude Allah islah etsin bu mubarek gunde sıkma canini eden bulura inanirim ben sende inan. Niliko nasil ozlem olumsuz yönde etkilememis demi :)
E elaelif123 anneler gunu bu zmna kadar hep amaaann laf iste sanki 364 gun sevmiyoruz 1 gun mu annemiz oluyor der gecerdim ama yok ya anlamli gelmeye basladi hahha :))
plojovic canim kizlarini birbirinden sizden ayirmasin Allah 4 goz ustlerinizde olsun insallah nice guzel yaslari daha cookkk ablalik yapacagi yillar olsun :)
@hamis deme demeeee bayramdan sonra ise donuyorum(
@VosVos35 ben hala blendir nasil haslayip koydun onune ya yanlislikla cekerse hepsini diye korkuyorum ben
plojovic sezenin doğum günü kutlu olsun ailesiyle birlikte sağlıklı mutlu bir ömrü olsun
Tsk ederim canim.U Umudumbitmedi_ Gecmis olsun.Hastalik zaten yorgunluk ama evde hasta sayisi yukselince daha bi cikmaza giriyor.Insallah kisa surede toparlarsiniz.
Bol yesillik,bol c vitamini devam..
Damaklı mı oluyor acaba bahsedilen. Ay ne güzel hiç olmazsa acil durumlarda kurtarıcı olur emzik bizimki hiç almadı bazı zamanlarda ortalığı yıkıyor bağırıp keşke diyorum alsaydı böyle anlarda verseydim.Günaydın kızlar,
Hiç emzik almayan oğluş şimdi kırk Yıldır emzik emiyormuş gibi cup cup emiyor iki gündür.Bi keresinde uykuda parmağını emerken görünce annem parmağı çıkarıp emziği vermiş Başlamış emmeye hiç reddetmiyor da..ama benim hiç içim rahat etmiyor nedense yabenim dişlerim fırlaktı,Ortodonti ile düzelttik.Dün yazdım Ortodonti doktoruma diş yapısını bozar mi diye..illa emzik emecekse altı düz üstü bombelli olsun ve uyku boyunca asla ağzında Bırakma diş yapısını kesinlikle bozar dedi..Tarif ettiği emzik hangi tip emzik oluyo ???
Tekrar bulaşmaz muhtemeln de zorlar biraz sizi. Biz de son iki haftayı grip olarak geçirdik büyük kızımla başladı oğlum ben babası en son da bakıcımıza geçti eşim ve ben dışında maşallah herkes iyileşti bizden gitmedi bir türlü. Hayatımda böyle öksürüğü sanırım en son çocukluk dönemimde yaşamıştım çok hasta olurdum bu hastalık da yıktı geçti valla halsiz düşürdü dinlenme de olmayınca hasta çocuklarımla geçemedi size geçmiş olsun inş iyileşirsiniz. Bu arada metehanı tek kat giydirip bir dene istersen benim oğlum da çok terliyor içim elvermiyordu üşür diye ince giyinmesine baktım olacak gibi değil ince giydirdim oğlum hiç terlrmiyor üşümüyor da öyle gittik. İlk bir ay dışında uzun kollu çıtçıtlı badi bile giyemedi düşün terdenBende grip oldum kizlar.metehandan beterim.cocuk iyilesecek.benden yine bulasacak
Babasi seni uyandirsin o zaman:))Ben bazen cok derine daliyorum.midye cikariyorum:)
Bi uyaniyorum ki esim kalkmis kalk kalk diye beni uyandirmaya calisiyor.benim bilinc hala kapali.sersemliyorum bazen.
Sanirim ben oda ayiramam.duymam o zaman.
Ya bende 4-5 aya kadar denedim almayinca artik butun emzikleri attim. Sende ihtiyac hissetmiyorsan parmagi surekli emmiyorsa falan bu saatten sonra bulasma derim.Günaydın kızlar,
Hiç emzik almayan oğluş şimdi kırk Yıldır emzik emiyormuş gibi cup cup emiyor iki gündür.Bi keresinde uykuda parmağını emerken görünce annem parmağı çıkarıp emziği vermiş Başlamış emmeye hiç reddetmiyor da..ama benim hiç içim rahat etmiyor nedense yabenim dişlerim fırlaktı,Ortodonti ile düzelttik.Dün yazdım Ortodonti doktoruma diş yapısını bozar mi diye..illa emzik emecekse altı düz üstü bombelli olsun ve uyku boyunca asla ağzında Bırakma diş yapısını kesinlikle bozar dedi..Tarif ettiği emzik hangi tip emzik oluyo ???
Bence tekrar deneyebilirsin,benimki de asla almıyordu hatta biberonu da reddediyordu emzik sanıp ..pat diye Aldı benim kal kere uğraşıp aldıramadığım emziği ..damaklı emziği tarif ediyo gübi geldi bana daDamaklı mı oluyor acaba bahsedilen. Ay ne güzel hiç olmazsa acil durumlarda kurtarıcı olur emzik bizimki hiç almadı bazı zamanlarda ortalığı yıkıyor bağırıp keşke diyorum alsaydı böyle anlarda verseydim.
Bizim emzikler de kaybolmuştu nerden buldu bilmiyorum annem kiraz uçlu bakkal emziği vardı onu alıyor şimdi.Ben ihtiyaç duymuyordum aslında ama sabaha karşı Erkrnden Uyanıyor normalde oğluş.sabah 6 da Uyandığında uyumak isyemedi emziği verdim çevirdim uyudu böyle şeylerde kullanayım diyorumYa bende 4-5 aya kadar denedim almayinca artik butun emzikleri attim. Sende ihtiyac hissetmiyorsan parmagi surekli emmiyorsa falan bu saatten sonra bulasma derim.
Valla bizim ki p.avent 6-18 aylik olan..iyi ki emzik var..Günaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?