- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Size de cok gecmis olsun canim.senin isin daha zor.2 cocugun hasta olmasi felaket.Tekrar bulaşmaz muhtemeln de zorlar biraz sizi. Biz de son iki haftayı grip olarak geçirdik büyük kızımla başladı oğlum ben babası en son da bakıcımıza geçti eşim ve ben dışında maşallah herkes iyileşti bizden gitmedi bir türlü. Hayatımda böyle öksürüğü sanırım en son çocukluk dönemimde yaşamıştım çok hasta olurdum bu hastalık da yıktı geçti valla halsiz düşürdü dinlenme de olmayınca hasta çocuklarımla geçemedi size geçmiş olsun inş iyileşirsiniz. Bu arada metehanı tek kat giydirip bir dene istersen benim oğlum da çok terliyor içim elvermiyordu üşür diye ince giyinmesine baktım olacak gibi değil ince giydirdim oğlum hiç terlrmiyor üşümüyor da öyle gittik. İlk bir ay dışında uzun kollu çıtçıtlı badi bile giyemedi düşün terden
Canim esim birakmaz.gündüzleri yatak odasinda besiginde yatsin diyorum birakmiyor.biz 6 ay gözümızün önünden ayirmadik.ayri yatiralim desem yerinden hoplar.Babasi seni uyandirsin o zaman:))
Yani duycak olduktan sonra oda yada baska oda farktmez. Telsiz koyabilirsin bide.
Sana kalmis odayi ayirmaya karar vermek lazim once
Tsk ederim canim.ücümüzde hastayiz.babadan bulasti.metehan hasta oldu.ertesi günde ben.plojovic Sezen'in yeni yaşı kutlu olsun canım nice mutlu yaşlar dilerim :)
U Umudumbitmedi_ geçmiş olsun canım sen mi hastasın Metehan mi hasta bilemedim Mesajı göremedim ama geçmiş olsun :)
Cok sükür.metehan hic almadi.5 emzik aldik.dün yine verdim.kenarı 2 kemirip atiyor.Valla bizim ki p.avent 6-18 aylik olan..iyi ki emzik var..
O emziği çok denemiştim ağzında tutmayı beceremiyorduValla bizim ki p.avent 6-18 aylik olan..iyi ki emzik var..
Avent ultra soft kullanıyorum zaten açıklamasını da okursanız görürsünüz ben de hekim tavsiyesi ile aldımGünaydın kızlar,
Hiç emzik almayan oğluş şimdi kırk Yıldır emzik emiyormuş gibi cup cup emiyor iki gündür.Bi keresinde uykuda parmağını emerken görünce annem parmağı çıkarıp emziği vermiş Başlamış emmeye hiç reddetmiyor da..ama benim hiç içim rahat etmiyor nedense yabenim dişlerim fırlaktı,Ortodonti ile düzelttik.Dün yazdım Ortodonti doktoruma diş yapısını bozar mi diye..illa emzik emecekse altı düz üstü bombelli olsun ve uyku boyunca asla ağzında Bırakma diş yapısını kesinlikle bozar dedi..Tarif ettiği emzik hangi tip emzik oluyo ???
Ben de hamileyken almistim. Eve gelince 1 hafta oldu sanirim, Ali ağlar ağlar, annem ve k validem "kizim ver emzigi" bense "yok, simdilik vermeyecem emzik" durumundaydim. Baktim durmuyo hadi bi deneyim dedim.. verdim, sustuuu... Allah razi olsun iyi ki dinledim sizi diyorum hala onlara. ( haa çoğu şeyde kendi bildigimi okurum, orasi ayri konu) Emzik kurtarici biz de.. ola ki 2. Bebek olursa doğumdan odaya çıkar çıkmaz emzik verecem diye eşime takiliyorum :)))Cok sükür.metehan hic almadi.5 emzik aldik.dün yine verdim.kenarı 2 kemirip atiyor.
Bi daha cocuk sahibi olursam karnimdan cikar cikmaz soksunlar ağzina.10 gün gecince verdik tutmadi.ne yaptiysam da olmadi.
Pekmeze batırıp verin bi de..pekmezi dr önerdigi icin diyorum..Cok sükür.metehan hic almadi.5 emzik aldik.dün yine verdim.kenarı 2 kemirip atiyor.
Bi daha cocuk sahibi olursam karnimdan cikar cikmaz soksunlar ağzina.10 gün gecince verdik tutmadi.ne yaptiysam da olmadi.
Geçmiş olsun canım ❤ bir eve hastalık girince herkesi yoklamadan çıkmıyorBende grip oldum kizlar.metehandan beterim.cocuk iyilesecek.benden yine bulasacak
Günaydın kızlar,
Hiç emzik almayan oğluş şimdi kırk Yıldır emzik emiyormuş gibi cup cup emiyor iki gündür.Bi keresinde uykuda parmağını emerken görünce annem parmağı çıkarıp emziği vermiş Başlamış emmeye hiç reddetmiyor da..ama benim hiç içim rahat etmiyor nedense yabenim dişlerim fırlaktı,Ortodonti ile düzelttik.Dün yazdım Ortodonti doktoruma diş yapısını bozar mi diye..illa emzik emecekse altı düz üstü bombelli olsun ve uyku boyunca asla ağzında Bırakma diş yapısını kesinlikle bozar dedi..Tarif ettiği emzik hangi tip emzik oluyo ???
Tesekkur ederiiizzTsk ederim canim.
Sezenin 5 yaşgünu kutlu olsun.sagliklı mutlu bi ömrü olsun.tabi simoşcuğun da.
plojovic Sezen'in yeni yaşı kutlu olsun canım nice mutlu yaşlar dilerim :)
U Umudumbitmedi_ geçmiş olsun canım sen mi hastasın Metehan mi hasta bilemedim Mesajı göremedim ama geçmiş olsun :)
oncelikle hasta olan arkadaşlar cooook geçmiş olsun, bir kez yaşadık o durumu çok zor gerçekten, fırsat bulursanız dinlenin ve bol sıvı alın.
plojovic mutlu yillariniz olsun
emzik damaklı sanirim biz de onu kullanıyoruz ilk günden beri
5 aylıkken eşim hasta diye oğlumu odasına geçirmiştim ben de orda kaldım ve böyle böyle odasına alıştırdık. telsiz den sesini duyar duymaz gidiyorum emzirip uyutup yatağına bırakıyorum bazen de kaçamaklar oluyor tabi ki, atiyorum bizim yatağa satıla satıla aşk yaşıyoruz
Nilsibel izometrik egzersiz öneririm sonrası için rahat edersin canim ve Allah o müdürü ıslah etsin
pazartesi doktora gidiyoruz , bu ay tadımlarla geçti ve benim oğlan meyveci yani tatlıcı daha çok onu anladim. daha hiç çorba felan vermedik, kilosuna göre bu ay değişecek sanirim. blw ile karışık gittik bu ay bakalım inşallah daha iyi olur.
çalışmaya yeni başlayacak olan arkadaşlara da çalışan biri olarak Allah yardımcıları olsun diyorum. oğlum 2 aylıkken başladım 5 aydır çalışıyorum ve çok ama coook yoruldum ki evde yemek temizlik gibi isleri bile ben yapmıyorum.
Ben de öğretmenim idarecinize çok kızdım bence onun size yaptığı bu psikolojik baskı yani mobbing dolayısıyla soruşturma açılması gerek alttan almayın hakkınız olan bişey için. Gerekirse şikayet edin. Böyle insanlar insan yetiştirecek de ülkeye hayrı dokunacak. Halden anlamazlar.. Şükür böyle bi idareciyle çalışmadım ama kesin mahkemelik olurdum böyle bi durumdaMerhaba. Hastaneden geldim. Ilacimi aldim. Agrimi kesti. Fiziksel olarak iyiyim.
Bashekim heyet raporlarini sadece cuma sabah imzaladigi icin 60 gun olan raporumu esim haftaya imzali halini getirecegiz diyerek mudurume goturdu. Yanit pazartesi goreve gelmedi diye hakkimda sorusturma baslatirmis. Moralim cok bozuk. Esim yalvararak cuma gunune kadar idare edin demis. Esim bir haftadir yanimda kaliyor. Muduru her gun arayip bir sey lazim mi diye soruyor. Bi de benim basima gelene bakin. Cok uzgunum.
23 derece oldukça iyi bir sıcaklık bizim ev 23 ü aşınca oğlum sıcaktan uyuyamıyor zaten. Ortasını bulmak gerek bu sıcaklıkta kat kat giyinirse hasta olur çocuk.eşinin bu kadar pimpirikli olup bunu göz ardı etmesi de ilginç. Bizim için zorlayıcı oldu canım çok şükür şimdi iyiler. Oda konusuna gelince eninde sonunda ayrılacak ki bu hem sizin hem çocuğunuz için daha sağlıklı insanın bir yerden sonra özel hayatı kalmıyor ben 3 aya kadar ayıracağım inş okullar açılmadan. Eylülde işe başlayacağım için iki travma birden olmasın diyorum kızımın odasını da 10 aylıkken ayırmıştım onun uykuları için çok iyi olmuştu sağdan sola dönemiyorduk ayırmadan önce hemen uyanıyordu oğlum da çok hassas en güzeli bu bizim içinSize de cok gecmis olsun canim.senin isin daha zor.2 cocugun hasta olmasi felaket.
Bizde baba da bende hastayiz.ama en agir benim.yine de cok sükür.tek korkum cocuk tam iyilesirken sürecin uzamasi.
Esimle su konuyu cözemedik.pinpiriklinin teki.
Cocuk terliyor diyorum ufoyu aciyor günduzün gözune.ben tane ince giydiriyorum.o bi ceket daha.az önce de diyorki cocugun kulaklari soguk.elledim.soguk degil.
Ben terliyorum o ben usüyorum diyor.çildirmama az kaldi.
Panikatak oldu iyice.bu hareketler ayni kv nin hareketleri.çocuk üsüyor çocuk üsüyor.
Tamam evimiz cok sıcak degil.hafif serin ama metehana icin cok uygun.termometre 23 ü gösteriyor ama esim ben üsuyorum diyor.cocugu da rahat birakmiyor.
Canim esim birakmaz.gündüzleri yatak odasinda besiginde yatsin diyorum birakmiyor.biz 6 ay gözümızün önünden ayirmadik.ayri yatiralim desem yerinden hoplar.
Tsk ederim canim.ücümüzde hastayiz.babadan bulasti.metehan hasta oldu.ertesi günde ben.
Ben de hamileyken almistim. Eve gelince 1 hafta oldu sanirim, Ali ağlar ağlar, annem ve k validem "kizim ver emzigi" bense "yok, simdilik vermeyecem emzik" durumundaydim. Baktim durmuyo hadi bi deneyim dedim.. verdim, sustuuu... Allah razi olsun iyi ki dinledim sizi diyorum hala onlara. ( haa çoğu şeyde kendi bildigimi okurum, orasi ayri konu) Emzik kurtarici biz de.. ola ki 2. Bebek olursa doğumdan odaya çıkar çıkmaz emzik verecem diye eşime takiliyorum :)))
Diş cikmasi ve kanlı tükürük arasindaki bagi anlamadim??Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardi.. geçenlerde kızımın ağzında kanlı tükürük vardi heralde tırnağıyla yaptı demiştim.. bugün doktora sordum bakti ve dişi çıkmaya başlamış görmediniz mi dedi.. ondan olmuştur dedi..bakiyorum ama yinede göremiyorum.. büyüyünce görücem heralde..
Cok sükür.metehan hic almadi.5 emzik aldik.dün yine verdim.kenarı 2 kemirip atiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?