2018 Ekim Anneleri

plojovic kızıma meyve filesi almıştım pek hoşuma gitmedi bugün silikon olandan aldım kaşığınıda silikon uçlu aldım doğru seçim mi acaba ?
Ben hem file hem silikon file aldım. Normali sevmedi fileto eliyle sıktı suyu üstüne damlatti hep ağzına götürmedi. Silikon olanı vermedim daha ondan umitliyim. Kasıkta silikon uçlu bizim çok rahat ediyorum.

Nilsibel çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir eskisi gibi olur. Allah akıl fikir versin o yöneticiye.

Lor ya da peynir ne veriyorsunuz? Birde kendiniz mi yapıyorsunuz?

Yapmak istiyorum evde kızıma ama nasıl yapicam nasıl vermek gerekiyor ?

bazi gunler beyaz peynir veriyorum suda beklemis tuzunu alsin diye.ama kendim yapmadim hic. pessinus ve ditcher profil resimleriniz ayniymis.agustos annelerine de bakarken denk geldim :)

Benim malesef sütüm cok azdi 4. Ayda ise basladim canim öğlen is yerinde süt sagiyorum ortalama 100-120 cc cikiyor onun disinda formül mama aliyor
Birde muz elma püresi patates püresi va yediriyorlar annem yada kaynanam donusumlu bakiyor

bazi gunler beyaz peynir veriyorum suda beklemis tuzunu alsin diye.ama kendim yapmadim hic. pessinus ve ditcher profil resimleriniz ayniymis.agustos annelerine de bakarken denk geldim :)
Aa cidden ya ben taa kızıma hamileyken koymuştum resmi başka topiklere de hiç bakmadığımdan denk gelmedim iyi yakalamışsın:)

Sağol canım ben hic mama vermedim gunduz de cok sık emiyor 2 saatte 1 falan oyuzden nasil olur bilemiyorum. Ama bugün sinavim vardi arkadasima biraktim 1de emzirmistim 5 e kadar durmuş emmeden demek ki ben yaninda olunca bana nazlaniyor.

Sagol canim bakarim ne olduguna. Fizik tedavici simdilik yapacagim parmak egzersizlerini gosterdi. Alci acilinca da kolumu kullanmam icin fizik tedavi gorecekmisim.

Kiz masallah sana. Besige sigmissin. Ben 70 kiloluk cussemle kirarim besigi. Arkadasim yatak verdi bize de besigi kaldirdik. Ben de yatakta emzirip uyutuyorum.

Benim de sansima hep boylelerine denk geldim. Bir de odada uc bayan mud yard arkadas var. Sorsan hepsi beni cok sever. Hepsi de imzasiz olmaz demis. Bir kere bile izin istemedim, ozel ders programi istemedim. Derse ogretmen ziliyle girerim. Hamileyken sadece bir gun rapor aldim ki kanamali hamileydim. Degerinin bilinmemesi cok koyuyor. Esim bir hafta sure verdi korkma diyor. Sorusturma acarsa da mufettis gelsin baksin evde koluna diyor. Sendikayi, ilceyi arayip soracaktim aramadim. Keske sizin gibi disli olsam. Anca oturdugum yerde uzulurum. Tayin isteme sansim da yok. 3 senem dolmadi.

Kendimiz yapiyoruz.
1 lt gunluk sute kaynamaya baslayinca 1 limon suyu bir cay kasigi sirke ekle. Kisik ateste karistir. Kesilmeye baslayinca 5-6 dk daha karistir. Ocaktan al bir saat beklet. Sonra tulbentle suz. Biz haftada bir yapiyoruz. Kalani kendimiz yeyip cocuga tazeyi yediriyoruz. Peynir suyunu sut posetleriyle buzluga atiyorum. Corbalarini peynir suyuyla yapiyorum.

Tuzsuz peynir de satılıyor ama kendim yapsam daha iyi olur diye düşündüm. Beceremezsem bende bu şekilde yapicam.
Çok sağol
Peynir alt suyu hemen veriliyor mu? Ay sınırlaması falan yok dimi corbalarina koyayım bende yapabilirsem.

kendim yapacak ne halim ne vaktim var. Mandiradan lor alıyoruz bazen de suzme peyniri y. sarısıyla karistirip sabah veriyorum, ama pek yemiyor..

Ins bi tane daha olur canim.erken vermek en iyisi.ilk 3 ay ne cektim ben.hic susmayan bi bebek yapmislardi.ben onu birakmamak icin wcye bile gidemiyordum.cok sıkıntı cektim.
Ama sağolsun gelenlee hic demedi ki emzik al ver.aksine herkes emzik biberon yok tamam mi dediler.
Seninkiler iyiki sana söylemisler canim.sende iyiki dinlemissin.
Pekmeze batırıp verin bi de..pekmezi dr önerdigi icin diyorum..
Neler denemedim ki.pekmezi bitince diliyle itiyorfu.vazgectim sonunda
Geçmiş olsun canım ❤ bir eve hastalık girince herkesi yoklamadan çıkmıyor biz de öyle sırayla hasta olduk. Önce eşim, sonra çocuklar, ben, kv... Kimseyi es geçmedi
Aynen oyle .hepimizi perisan etti.cocugu uyutuyirum.tam yataga koyacam geri agkiyor.esimle pert olduk.sesi kisilmis burnundan kusiyordu.biz de daha beter olduk.
Yaza giderayak hasta olduk.
Ne guzel besige sigmissin canim.bide ayri yatirmayi basarmissiniz.ins devami gelir.
23 dereceye soguk der.baska zaman kendisi atlerle gezer.bence cocuk usür laflarini annesinden duyup geliyor.500 km ötede.hala ordan karisiyor.
Ben annesiyim ben bilirim diyorum.karişma diyorum.beni bunaltiyor artik.banyo yaptirdik simdi.cocuk giyinince terledi.sicakladi.daha ufoyu yakiyor.üsur banyo yapti diyor.
Ben metehani biliyorum.ne zaman banyo yapsa ilk gün uyuyunca terliyor.sanki banyonun nemi cikiyor.ama esime kalsa usücek.ben bu cocuga 6 ay baktim.hasta etmedim.ama kendisi guya dikkat ediyor.hepimizi hasta etti çıktı.
Oda ayirmaya razi olmaz.kaynimin kizi var.4 yasinda.hala ayirmadilar.biz ayirsak zaten hemen bizi topa tutarlar.
Bide esim cok fena horluyor.cocuk ona da kalkiyor.
Siz iyi yapmissiniz ama.alismadsn bi yerden baslamak gerekiyor.
Kizinla ayni odada yatacak dimi.kardesi aglayinca kosup size söyler cimcime.
Ben ilk gece verdim yine almadi :)))
Seninki de fena varya.zaten niliko eylül metehan cok yaramaz.ücu de emzik almadi.bide yirtık bebekler:)
Kiz masallah sana. Besige sigmissin. Ben 70 kiloluk cussemle kirarim besigi. Arkadasim yatak verdi bize de besigi kaldirdik. Ben de yatakta emzirip uyutuyorum.
Bende hayret ettim.ben elimle ittirdim.ayaklari kirildi:)ustune cıksam demonte olur heralde:)
Aynı sıkıntı burda da var.şube mudürü rapor vermeyin diyor.doktorlar korkuyor rapor yazamiyor.
Müdürde kendisiyle ayni siyasi gorüsteki öğewtmene cok güzel ders proğrami hazirlior.
Haksizlik heryerde var canim.tipik mudür iste

Bi arastir istersen. Peynir veriliyor diye suyunu da verdim ben. Bir sikinti olmadi.

Aynen öyle bir Yeğenim 10 Yaşında hala arada parmak emiyor mesela :) chicco Kauçuk damaklı emzik aldım bugün altı düz üstü bombeli..onu da Aldı şoktayım :)))

Aman bu saatten sonra aldigi emzigi napayim? Esek kadar oldu zaten...
Aynen.ilk 3 ay mememizden düsmediler:)emzik ettiler bizi.hele metehan.mememe alinca uyurdu.emmezdi.yanaklarini gidiklaridim oglum uyan uyan.uyanmazdi.memeyi cekince uyanir aglardi.her seferinde 1 saat memede dururdu.öfff be günlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…