2018 Ekim Anneleri

Çorbayı nasıl yaptın belki onu sever hiçbir şey yemiyor hanımefendi :)
 
Nilsibel geçmişe bakıyordum hasta olmuşsun sanırım hastanede yatmışsın çok geçmiş olsun çıkmışsın çok şükür müdürünüde Allah ıslah etsin merhametsiz vicdansız hakkını ara iyi olur olmaz git şikayet et gerekli yerlere başvur
 
7.5 aylik bizimki..dr 7 aydan sonra kuzu eti önerdi..
 
Bende 6 nisanda basladim :) ben 2 gun buharda haşlayıp pure veriyorum sonraki 2 gun corba veriyorum. Avokado,soğan,yumurta ve et harici diğerlerini bende verdim ayrica balkabağı ve muz verdim. Muzu sevmedi devam etmedim balkabaginin da mevsimi geçti. Arada da sebzeleri değiştiriyorum peynire yeni basladim ondan sonra et yada yumurtaya geçicem
 
Çorbayı nasıl yaptın belki onu sever hiçbir şey yemiyor hanımefendi :)
Gecmis olsun dileklerin icin sagol canim.
 
Son düzenleme:
Sevmedigi seyleri yine dene. Bizimki ilk gun yumurtayi sevmemisti. Peynirle karistirdim yedi. Simdi de gun asiri veriyorum. Artik tek de yiyor. Yogurdu da sevmemisti ama simdi cok seviyor.
 
gunaydin kizlar.bu sabah ozenle yumurta sarisi beyaz peynir zeytin tereyagi ve biraz ekmek koydum bölmeli tabaga.birkac lokmacik yedi.baktim yiyesi yok kaldirdim mutfak halisini.tabagi da onune koydum.oyle hevesle hepsini mincikladi dokundu ki..cok neseliydi.haa... ağğ... mem mem mem... gibi sesler cikararak hepsini elledi mincikladi yerlere firlatti.eline bulasan yumurta ve peynirin tadini parmagini emerek aldi.etraf savas alani ust bas yemek oldu ama cok mutluydu :)
 
O zaman kesin ayirmalisin canim.bebekler en ufak bi gürültüye kalkiyor.
Biraz buyüyünce özel hayat kalmiyor evet.
Ablam hic yataginda yatirmadi.hep ortalarinda yatti.simdi 6 yasinda.hala ayni.tabi kari koca yasantisi bozuluyor.cocuk da kendi odasina adapte olamiyor.
Ben bundan korktugum icin metehani hic yanimizda yatirmadik.ayakta sallayinca bile oldugu yerde birakmadim.hep aldim yatagina koydum.simdi alisti.bizim yanimizda yatmiyor kesinlikle.yerde de uzun yatmiyor.yatagini seviyor.bendr tayin istersek daha sicak bi ev ve odalar bitisik olursa esimi ikna edebilirim ins.
Agrim az canim. Saolasin. Ama hic oturmuyorum evde. Mufettis gibi geziyorum. Gece de sirt ustu yatamiyorum. Insallah zarar vermiyorumdur.
Canim biraz dinlenmeye özen göster.tam anlamiyla iyilesmedin.evde birileri varken yatip uyumaya bak.hemen is basi yapabilirsin belki.
 
Avokadoyu dr lar cok tavsiye ediyor..ben hergun yarim veriyorum..
 
Bugüne kadar emerek uyuyor ve yatağına bırakabiliyordum ama artık memede yaşamak istiyor. Bugün doktora gittim.
İki haftadır geceleri uyuyamıyoruz. Bana odasını ayırıp uyku eğitimine başlayalım dedi. Memede uyuyor yatağına bırakıyorum, eğer odadaysam 5 dk sonra ağlamaya başlıyor. Odada değilsem rahat rahat uyuyor. Senin içeride olduğunu hisseder ve kucağında memede uyumak ister dedi. Uyku eğitimi şart oldu.
 
Neyle veriyorsunuz suyu?
 
Canim uykulari hep degisken oluyor tek duze gitmiyor.ama sanki bana gore yemek konusunda biraz az yediriyorsun aksam yatmadan bir kase corba icirsen daha guzel yatar
Akşamları çorba deneyeyim o zaman.
Çorba misal bu akşam yedireyim neyle yapabilirim? Tek çeşit sebze ile mi yoksa iki üç çeşit olsun mu?
Bizim kızın kabızlık sorunu var, ona göre bir örnek verebilir misiniz bana?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…