- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Brokoli marketten aliyorum. Bal kabagini Ankarada bulamadik. Babannemiz, buzlugundan getirdi..10 minik parca kadar var buzlukta..Brokoli sevmişti ama bulamıyorum şuan balkabağıda yok semizotunu sevmedi ıspanak alerjen diye korkuyorum daha deneyemedim .. alerjiden dolayı zaten şaşırıyorum ne vereceğimi .. Yoğurt denememizde ertelendi bu hafta deneyeceğiz inşallah sıkıntı olmaz
Okumuyorum. Nasil olsa ilerde okuruz diye kafam rahat..Bebelerinize kitap okuyo musunuz kizlar? Ben bi kere okuyim dedim bagirdi durdu. Kendi konussun biz susalim istiyor.
En sevdigim yemek semizotu..Yakın arkadasim takiliyo, insanin en sevdigi yemek, sarma olur, manti olur, iskender olur, semizotu ne alaka diye :))bahçemizde her yıl bir sürü semizotu çıkardı bitiremezdik, o kadar boldu.. bu sene hiç yok. mevsimi gelmedi mi anlamadım. pazardan alınan çok tatsız geliyor bana. bahçede çıksa da yesek kızımla. yemeğini bir ben yiyorum ama yoğurtlu yapınca eşim ve oğlum da yiyor. gerçi bizde sarımsaklı + yoğurtlu + soslu her şey makbuldür :)
Aynisini havuç yapti bizde de..Minik nokta halinde kızarıklık hep var ama yine de vermeye devam ediyorum yoksa hiçbir şey vermemem lazım
ben de çok severim ama tabii en sevdiğim diyemem :)En sevdigim yemek semizotu..Yakın arkadasim takiliyo, insanin en sevdigi yemek, sarma olur, manti olur, iskender olur, semizotu ne alaka diye :))
Bu arada kismet olursa bayramda Izmirdeyiz..ben de çok severim ama tabii en sevdiğim diyemem :)
Bu arada kismet olursa bayramda Izmirdeyiz..
diş görmek isteyenler için
Yok canım sevdiğimden :) Çok şükür alerji çıkmadı şimdiye kadar.Canım sen alerji yüzünden mi zeytin yiyorsun sadece? Tarhana denemiş mıydın? Tarhana alırsan, evde yaptığın peyniri at üzerine, nefis olur
Dün akşam yaptım :) 1 litre süt kaynattim 2 küçük kase yoğurt mayaladim kalanını 2 kaşık yoğurtla kestirdim. Astımbdun bugün dolaba koydum gayet güzel oldu yarın başlıyoruz kısmetse :)7
Goz karari 2 tatli kasigi fln koyuyorum.Kaynamaya devam edip karistirdikca kesilmeye basliyor ici parca parca oluyor.Anlarsin.Zamanim varsa dinlendiriyorum yoksa direkt suzuyorum oyle birakiyorum siguyunca dolaba atarim hemen diye.
Orda kahvaltida sahane :)
Zeytin daha vermedim ben.Köy kırması zamaninda ancak :) Bizde pek tuketmiyoruz.Sadece köy kırması.
Havuç, pırasa, enginar, avokado bugüne kadar verdiklerim. Özellikle pirasaya bayılıyor.Kabak patates harici bu ay sebze ne verebilirim kızıma
Oyy maşallah kuzucuga.diş görmek isteyenler için
Mama yedirirken alt dişlerininolduğu yer cız ediyor kaşık değdikçe sert belli ama görünürde dişyokCocugun durumuna,alerjisine,zamanina gore evet.
Pisik normal degil.Bazilarinin teni daha hassastir olur tabii
Dişte cikacagi donemde yapabilir. Tukettigi biseyde.Insallah cabuk gecer.
Karşıyaka tarafinaAaa buyrun gelin İzmirimize neresine kismetse?
Insallah birsey cikmayacak..iyi düşünün iyi olsun, de mi :)))Kızımı 6 ay kontrolüne hala goturemedim2 kere titreme yaşadı uykusunda 2-3 ay arayla. Belki evham yapıyorum ama annemde epilepsi vardı, içim rahat etsin diye çocuk nöroloji doktoruna götüreceğim. Bu ayki kontrol böyle geçecek :/
Ne mumkun elimde ne varsa kapip agzina gituruyor. Kucuk buyuk metal plastik hafif agir hicbir kiriteri yok:)Bebelerinize kitap okuyo musunuz kizlar? Ben bi kere okuyim dedim bagirdi durdu. Kendi konussun biz susalim istiyor.
Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götür canım, uzman çocuk doktorları var. İnternetten randevu alabilirsen işin kolaylaşır. MHRS yüklü mü telefonunda? Kızın için bir kullanıcı açıp randevu alanilirsin. İnşallah epilepsi yoktur kuzucukta ❤Kızımı 6 ay kontrolüne hala goturemedim2 kere titreme yaşadı uykusunda 2-3 ay arayla. Belki evham yapıyorum ama annemde epilepsi vardı, içim rahat etsin diye çocuk nöroloji doktoruna götüreceğim. Bu ayki kontrol böyle geçecek :/
Yok canım sevdiğimden :) Çok şükür alerji çıkmadı şimdiye kadar.
Dün akşam yaptım :) 1 litre süt kaynattim 2 küçük kase yoğurt mayaladim kalanını 2 kaşık yoğurtla kestirdim. Astımbdun bugün dolaba koydum gayet güzel oldu yarın başlıyoruz kısmetse :)
Zeytin bize köyden geliyor ama bittirdik yeşilleri hazır alıyoruz gelene kadar. Eşim hiç sevmez kayinvalidemle ikimiz çok tüketiyoruz.
Havuç, pırasa, enginar, avokado bugüne kadar verdiklerim. Özellikle pirasaya bayılıyor.
Oyy maşallah kuzucuga.
Kızımı 6 ay kontrolüne hala goturemedim2 kere titreme yaşadı uykusunda 2-3 ay arayla. Belki evham yapıyorum ama annemde epilepsi vardı, içim rahat etsin diye çocuk nöroloji doktoruna götüreceğim. Bu ayki kontrol böyle geçecek :/
Mama yedirirken alt dişlerininolduğu yer cız ediyor kaşık değdikçe sert belli ama görünürde dişyok
Bende artık kuzu eti vermek istiyorum. Biz çorba içiyoruz bezelyeli soğanlı havuçlu yeşil kabaklı...vb çeşit çok
Aslında ben ek gıda kitabı almıştım bi defa bile bakmadım. Hep içinde bulgur irmik bebe biakuvisi...vb yedirmek istemiyorum bunları bu sebebledebakmıyorum içine hic
Mevsiminde ne varsa 3 gün yediyse tamam karıştırıyorum çorba yapiyorum eline fileli einzige muz armut ohh miss
Çilekkarpuz alerjen diye 12.aydan sonra değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?