Benim de durum ayni. Cocuk surekli elimde telefon goruyor ve suan telefona inanilmaz ilgisi var. surekli uzanip telefonu tutmaya calisiyor. Guya onun yaninda bilmesin etkilenmesin diye tv acmadim telefon ekranina da elimden geldigince maruz birakmadim ama iste benim elimde gordu surekli. Suan en merak ettigi sey telefonValla cocuk dogdugundan beri gordugu elimizde telefon. Bi de yemek yiyoruz. Hayatta baska bir sey yok gibi. Ben cok kitap okurdum. Simdi gunde 15 dk ancak. O da cocuk ortada yokken.
Zeka kartlarina da bakmadi ya bizimki. Posetle oynar kasikla oynar.
Benim sipa 7 aylik istedigi tarafa donebilihor surunuyor vs ama asla desteksiz oturamiyor mesela. Cevremde 7 aylik olan tum bebeler oturuyor bizimkinde tik yok:) ama boyle seyleri hic takmamak lazim bence. Her cocugun mizaci farklidir kimi oturmayi sever kimi donmeyi kimi emeklemeden yurur kimi deli gibi emekler gec yurur vs. Benim oglum cok hareketli kipir kipir. Neden otursun ki yani oturunca sabit durmasi gerekkizlar sizin bebisleriniz de yuzustu koyunca agliyor mu.oglumu ne zaman yuzustu koysam bagira cagira agliyor kafasini yere koyup aglamaya devam ediyor.cok zor sakinlesiyor sonra.bir de sadece sagina soluna donuyor.yani oyle yuzustunden sirtustune ya da sirtustunden yuzustune gecmisligi yok.yapabilecek gibi de durmuyor yakin zamanda.desteksiz uzun sure oturabiliyor ama donmemesine kafayi taktim. 7 ay 14 gunluk.
Aman canim ne olacak. Zamani gelince yapiyorlar her seyi. Takma kafana lutfen. 1 2 dk tut yine. Sevmiyor demek ki. Kaldirirsin aglayinca.kizlar sizin bebisleriniz de yuzustu koyunca agliyor mu.oglumu ne zaman yuzustu koysam bagira cagira agliyor kafasini yere koyup aglamaya devam ediyor.cok zor sakinlesiyor sonra.bir de sadece sagina soluna donuyor.yani oyle yuzustunden sirtustune ya da sirtustunden yuzustune gecmisligi yok.yapabilecek gibi de durmuyor yakin zamanda.desteksiz uzun sure oturabiliyor ama donmemesine kafayi taktim. 7 ay 14 gunluk.
Bizimkide kiyameti kopariyo hemen geri donuyo emeklesin istiyorum ama hic oyle bi girisimi yok ya sırtüstü yatsın yada tutalim ayakta dursun istiyokizlar sizin bebisleriniz de yuzustu koyunca agliyor mu.oglumu ne zaman yuzustu koysam bagira cagira agliyor kafasini yere koyup aglamaya devam ediyor.cok zor sakinlesiyor sonra.bir de sadece sagina soluna donuyor.yani oyle yuzustunden sirtustune ya da sirtustunden yuzustune gecmisligi yok.yapabilecek gibi de durmuyor yakin zamanda.desteksiz uzun sure oturabiliyor ama donmemesine kafayi taktim. 7 ay 14 gunluk.
Bizden biri daha:) muhakkak elleri ayakları hateket edecek ha elini mi tuttum vurmasın çimdiklemesin diye ayağına bir şey mi takıldı hareketi engelleyecek kafayı hemen kaldırıp bağırmaya başlıyor sakinleşip emmiyor bile. Huylu çocuk doğduğu günlerde başına şapka eline eldiven giydiremiyorduk uyurken bile ağlamaya başlıyordu işimiz var arkadaşım bu kuzucuklarla:)Benim de durum ayni. Cocuk surekli elimde telefon goruyor ve suan telefona inanilmaz ilgisi var. surekli uzanip telefonu tutmaya calisiyor. Guya onun yaninda bilmesin etkilenmesin diye tv acmadim telefon ekranina da elimden geldigince maruz birakmadim ama iste benim elimde gordu surekli. Suan en merak ettigi sey telefon
Benim sipa 7 aylik istedigi tarafa donebilihor surunuyor vs ama asla desteksiz oturamiyor mesela. Cevremde 7 aylik olan tum bebeler oturuyor bizimkinde tik yok:) ama boyle seyleri hic takmamak lazim bence. Her cocugun mizaci farklidir kimi oturmayi sever kimi donmeyi kimi emeklemeden yurur kimi deli gibi emekler gec yurur vs. Benim oglum cok hareketli kipir kipir. Neden otursun ki yani oturunca sabit durmasi gereksabit durmaktan nefret ediyor. Emerken bile yukardaki eliyle beni tokatliyor
Emekleme henüz bizde de yok yerde yuvarlanıp kapıdan çıkma seviyesine geldik yüzüstünde de zorluyor ama ilerleyemeyince basıyor çığlığı sakinleşmiyor da. Paşam nasıl istiyorsa öyle yapsın diye tepkilerine göre hareket ediyorum artık asabi beyimizBizimkide kiyameti kopariyo hemen geri donuyo emeklesin istiyorum ama hic oyle bi girisimi yok ya sırtüstü yatsın yada tutalim ayakta dursun istiyo
Benimki de dönmedi henüz. Yarım sağ ve yarım sola dönüyor, tam yan yatma şeklini almıyor yani. O da abisini görmeye çalışırken (baş ucunda abisinin yatağı).kizlar sizin bebisleriniz de yuzustu koyunca agliyor mu.oglumu ne zaman yuzustu koysam bagira cagira agliyor kafasini yere koyup aglamaya devam ediyor.cok zor sakinlesiyor sonra.bir de sadece sagina soluna donuyor.yani oyle yuzustunden sirtustune ya da sirtustunden yuzustune gecmisligi yok.yapabilecek gibi de durmuyor yakin zamanda.desteksiz uzun sure oturabiliyor ama donmemesine kafayi taktim. 7 ay 14 gunluk.
İnşallahKarşıyaka tarafina
Insallah birsey cikmayacak..iyi düşünün iyi olsun, de mi :)))
Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi hem çocuk sağlığı hem çocuk nörolojisi üzerine uzman bir doktor buldum. Ondan randevu aldım. Buca'dakiler daha mı iyidir? Bucadayiz zaten çok yakın olur öyleyse bana.Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götür canım, uzman çocuk doktorları var. İnternetten randevu alabilirsen işin kolaylaşır. MHRS yüklü mü telefonunda? Kızın için bir kullanıcı açıp randevu alanilirsin. İnşallah epilepsi yoktur kuzucukta ❤
6 ay aşılarını geldiğimiz gibi sağlık ocağına kaydolup yaptırdım. Bi doktor bulup rutin kontrolüne goturemedim sadece.Bildigim kadariyla baska farkedilecek seylerde olurmus.Insallah dusundugun gibi degildir.Yine de dikkatli olman cok guzel ❤
6 ay aşıları ne oldu?
Yakın olduğu için daha kolay gider gelirsin. 9 Eylül hastanesi uzak kalıyor. Bir de yenisiniz buralarda, Şirinyer de Buca'nın semti, daha rahat olur diye önerdim. Bir de adı üstünde, çocuk hastanesi. Çok sayıda uzman doktor var, 24 saat..İnşallahO gün çok kötüydüm, şimdi pek düşünmemeye çalışıyorum. Temiz çıkacak inşallah.
Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi hem çocuk sağlığı hem çocuk nörolojisi üzerine uzman bir doktor buldum. Ondan randevu aldım. Buca'dakiler daha mı iyidir? Bucadayiz zaten çok yakın olur öyleyse bana.
6 ay aşılarını geldiğimiz gibi sağlık ocağına kaydolup yaptırdım. Bi doktor bulup rutin kontrolüne goturemedim sadece.
Bişey çıkmasın da benim kuruntum olsun. Varsa da erken farketmiş oluruz. Aklım çıkıyor ona bişey olacak diye.
Zeka karti arkadasima verdim bile :)))Valla cocuk dogdugundan beri gordugu elimizde telefon. Bi de yemek yiyoruz. Hayatta baska bir sey yok gibi. Ben cok kitap okurdum. Simdi gunde 15 dk ancak. O da cocuk ortada yokken.
Zeka kartlarina da bakmadi ya bizimki. Posetle oynar kasikla oynar.
Ayni aglama var, yazdiklarinizdan donme olayi bile ayni, ustelik desteksiz duramiyo bi de :))kizlar sizin bebisleriniz de yuzustu koyunca agliyor mu.oglumu ne zaman yuzustu koysam bagira cagira agliyor kafasini yere koyup aglamaya devam ediyor.cok zor sakinlesiyor sonra.bir de sadece sagina soluna donuyor.yani oyle yuzustunden sirtustune ya da sirtustunden yuzustune gecmisligi yok.yapabilecek gibi de durmuyor yakin zamanda.desteksiz uzun sure oturabiliyor ama donmemesine kafayi taktim. 7 ay 14 gunluk.
Zaten 1- 1.5 ay tadım ayı olarak geçiyor öyle kase kase yemesini beklememek lazım. Bende 3 öğün veriyorum 1 yeni diğerleri öncekilerden 2-3 kaşık ağzını açarak yerse seviniriyorum hatta fazlasını ben vermiyorum fazla gelmesin diye. 7'ye girmek üzereyiz bizde.kizlar ya benim oglan 7bucuk aylik oldu. hala tam öğünleri oyle sabah kahvalti ogle yemegi aksam yemegi vs oturtamadik, ne versem bir iki mama kaşığı yiyip sonra agzini kitliyo. ben de artık hevesimi yitirdim saldım gitti emziriyorum paso. yıldım artik moralim bozuk cok
Çocuk nöroloji yazdım o çıktı karşıma bende aldım direk. Bakayım bugün çok sağol yakın olması daha iyi olur hem sıcak hem işten izin alıp gidicem.Yakın olduğu için daha kolay gider gelirsin. 9 Eylül hastanesi uzak kalıyor. Bir de yenisiniz buralarda, Şirinyer de Buca'nın semti, daha rahat olur diye önerdim. Bir de adı üstünde, çocuk hastanesi. Çok sayıda uzman doktor var, 24 saat..
Maddi olarak imkanın varsa Tınaztepe hastanesi de iyidir. Buca'da yine, tek vesait
Arkadasima hediye aldim adim adim. Bir hafta sonra arayip degisim kartini kaybettigini soyledi. Keske biri bana oyle bir hediye getirse... pahali da.Zeka karti arkadasima verdim bile :)))
Adim adim serisini aldim.
Oyy oyyy :) bizim de oyleydi zaten sicak seven bir cocuk degil, hemen terliyor. 1-2 aylikken eldivenden sapkadan kurtulurdu kendi kendine. Sonra biraktim zaten takmayi. Kuzucuklar yurumeye baslayinca vay halimize:) neyse belki biraz zayiflarim diye teselli ediyorum kendimiBizden biri daha:) muhakkak elleri ayakları hateket edecek ha elini mi tuttum vurmasın çimdiklemesin diye ayağına bir şey mi takıldı hareketi engelleyecek kafayı hemen kaldırıp bağırmaya başlıyor sakinleşip emmiyor bile. Huylu çocuk doğduğu günlerde başına şapka eline eldiven giydiremiyorduk uyurken bile ağlamaya başlıyordu işimiz var arkadaşım bu kuzucuklarla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?