kizlar sizin bebisleriniz de yuzustu koyunca agliyor mu.oglumu ne zaman yuzustu koysam bagira cagira agliyor kafasini yere koyup aglamaya devam ediyor.cok zor sakinlesiyor sonra.bir de sadece sagina soluna donuyor.yani oyle yuzustunden sirtustune ya da sirtustunden yuzustune gecmisligi yok.yapabilecek gibi de durmuyor yakin zamanda.desteksiz uzun sure oturabiliyor ama donmemesine kafayi taktim. 7 ay 14 gunluk.
Biz 10 gün ancak takabildik sanırım eldiven şapka sevmiyor çocuk ne yapalım sıcağı. Ben oğlumdan çekiniyorum valla yalan yok babası da çocukken haşinmiş erkek kardeşim hiperaktifti ve zor bir çocukluk dönemi olmuştu oğlum da hareketli ve şimdiden vurmaya saç çekmeye başladı. Tabi öyle olacak diye bir şey yok muhakkak sadece bir çekinceOyy oyyy :) bizim de oyleydi zaten sicak seven bir cocuk degil, hemen terliyor. 1-2 aylikken eldivenden sapkadan kurtulurdu kendi kendine. Sonra biraktim zaten takmayi. Kuzucuklar yurumeye baslayinca vay halimize:) neyse belki biraz zayiflarim diye teselli ediyorum kendimisaka bir yana sagliklari huzurlari yerinde olsun da bir omur kostururuz peslerinden napalim analik
Sen dediğin gibi randevu aldığın noroloğa gidersin, inşallah hiç bir sorunu yoktur kuzucuğun. Rutin kontroller için de Buca'daki hastaneleri denersin. Hatta Buca Tıp da var, özel hastane. Tavsiyem, madem özel sigortan var, özellerden başla. Devlet hastanesi oldukça kalabalık oluyor. Tınaztepe çok ferah bir hastane, personel çok ilgili. Akrabam oğlunu orda sünnet ettirmişti, çevresinde pervane oldular çocuğunVosVos35 baktım da ikisinde de çocuk nöroloji bölümü yok. Normal rutin kontrolleri için buralardan bu doktor bulurum yakın olur bize.
Bir çay kaşığı aynısıni yaptı bize ama biz zaten alerjigiz tekrar ne zaman denesem bilmiyorumDün avokado verdim kızıma ilk defa. Akşam uyumadı sancidan gece susmak bilmeyen ağlamalarla gecti. Sabah kakasını yapınca rahatladi. Yemyeşil ve hafif mukusluydu.
Başka yiyecekte olmamıştı avokadoya başlamadan ara verdik simdilik :)
Suan yuzumde oglumun tirnak izleri varBiz 10 gün ancak takabildik sanırım eldiven şapka sevmiyor çocuk ne yapalım sıcağı. Ben oğlumdan çekiniyorum valla yalan yok babası da çocukken haşinmiş erkek kardeşim hiperaktifti ve zor bir çocukluk dönemi olmuştu oğlum da hareketli ve şimdiden vurmaya saç çekmeye başladı. Tabi öyle olacak diye bir şey yok muhakkak sadece bir çekince
Ha ha süpersin:) sanırım ben de çocukları babasına atıp kafa dinlemeliyim eşim çok konuşur kızım ona çekmiş bir sn susmaz oğlum da hareketliliğini ondan almış biraz büyüsün ben de onları salayım çayırlara kırlara az kafa dinlerim hiç olmazsa:)Suan yuzumde oglumun tirnak izleri vardun de alt dudagima yapisti icerden kanatti. Yoldugu saclarimi soylemiyorum bile artik. Hergun evde bogusuyoruz resmen, iki aya guresiriz bence. Bizde de esim akilliymis ama ben cok hareketliymisim ki hala da oyleyim pek yerimde duramam. Esim enerjinizi birbirinizle atin iste diyor kenardan kiskis guluyor halime, yurumeye kosmaya baslayinca salacam cayira kos oglum hic durma dicem anca oyle bu enerji biter
Valla cocuk dogdugundan beri gordugu elimizde telefon. Bi de yemek yiyoruz. Hayatta baska bir sey yok gibi. Ben cok kitap okurdum. Simdi gunde 15 dk ancak. O da cocuk ortada yokken.
Zeka kartlarina da bakmadi ya bizimki. Posetle oynar kasikla oynar.
kizlar sizin bebisleriniz de yuzustu koyunca agliyor mu.oglumu ne zaman yuzustu koysam bagira cagira agliyor kafasini yere koyup aglamaya devam ediyor.cok zor sakinlesiyor sonra.bir de sadece sagina soluna donuyor.yani oyle yuzustunden sirtustune ya da sirtustunden yuzustune gecmisligi yok.yapabilecek gibi de durmuyor yakin zamanda.desteksiz uzun sure oturabiliyor ama donmemesine kafayi taktim. 7 ay 14 gunluk.
Öyle yapicam aynen. Çok sağol, Buca'da olması çok rahat ettirecek bana yakınlığından dolayı. Bu hastaneleri bilmiyordum teşekkür ederim canımSen dediğin gibi randevu aldığın noroloğa gidersin, inşallah hiç bir sorunu yoktur kuzucuğun. Rutin kontroller için de Buca'daki hastaneleri denersin. Hatta Buca Tıp da var, özel hastane. Tavsiyem, madem özel sigortan var, özellerden başla. Devlet hastanesi oldukça kalabalık oluyor. Tınaztepe çok ferah bir hastane, personel çok ilgili. Akrabam oğlunu orda sünnet ettirmişti, çevresinde pervane oldular çocuğun
Alerjik bebeklerde nasıl olur bilmiyorum ben 1-1,5 sonra anca tekrar denerim diyorum. Bi daha o sanciyi cektirmem kuzuma. Yemeyiversin avokadoyu da.Bir çay kaşığı aynısıni yaptı bize ama biz zaten alerjigiz tekrar ne zaman denesem bilmiyorum
Bizimde aynı bu şekilde. Saç kulak burun ağız elini bi savuruyor ne gelirse geçiriyor parmaklarını. Bide tırnakları uzadıysa vay halimizeSuan yuzumde oglumun tirnak izleri vardun de alt dudagima yapisti icerden kanatti. Yoldugu saclarimi soylemiyorum bile artik. Hergun evde bogusuyoruz resmen, iki aya guresiriz bence. Bizde de esim akilliymis ama ben cok hareketliymisim ki hala da oyleyim pek yerimde duramam. Esim enerjinizi birbirinizle atin iste diyor kenardan kiskis guluyor halime, yurumeye kosmaya baslayinca salacam cayira kos oglum hic durma dicem anca oyle bu enerji biter
Bu arada iki gündür başımın ağrısından duramıyordum, sebebi belli oldu. Gelenek bozulmadı 6,5 ayda adet yerini buldu.. bakalım eskisi gibi canıma okuyacak mı yoksa daha mı rahat geçecek.. şimdilik hafiflemiş hissediyorum
Suan yuzumde oglumun tirnak izleri vardun de alt dudagima yapisti icerden kanatti. Yoldugu saclarimi soylemiyorum bile artik. Hergun evde bogusuyoruz resmen, iki aya guresiriz bence. Bizde de esim akilliymis ama ben cok hareketliymisim ki hala da oyleyim pek yerimde duramam. Esim enerjinizi birbirinizle atin iste diyor kenardan kiskis guluyor halime, yurumeye kosmaya baslayinca salacam cayira kos oglum hic durma dicem anca oyle bu enerji biter
aynen beni de abisi yoruyor daha fazla. çocuk itinayla talep sıralıyor. kızıma vakit bulamıyorum resmen :)
Benimde boyun fln cizik,memisler harita.Hele ki şu tam enseye yakin yerden cekince sac ne cok aciyor.Buyugude ustume atliyor.Tek tek geliiiiiin diye ikisini birden minciriyorum
Evlerimizin neşesi minikler❤
Suan buyugu daha zor ya dusunuyorumda :))) hic bitmez bu şunu yapti bunu yapiyor demeler :)))))
Sizin yazılarınızı okudukça huzur buluyorum. Maşallah ne güzel bir annesiniz ya@Nilsibel Bizde ablaya okurken goruyor alışık.Bazi kitaplarinin cizimi cok iyi Sezen'in yani hem siyah beyaz hem yumusak goruntu detaysiz vs onlari ayrica ona gosteriyorum.
Benim kitap konusunda dikkat ettigim cocuklar gorerek alisir.Gorup onunla ne yaptigimiza aşina olmasi bile guzel.Cunku bizi izleyip sonrasinda gorduklerini yapmaya baslayacaklar :) Iste azicik bile buyuyunce eline alip okuyormus gibi yapmak gibi mesela :))))
Bide buyugunede uyku oncesi okumadim.Ben uyku ile bagdastirsin istemedim.Yani kitap okuyunca uykusu gelmesin buyuyuncede diye :)))))
Artik buyuyunce naparlar bilinmez :))))
evet ama bizimki o kadar merakli degil.hep oyuncak koydum yanina yattim filan her gun koydum yuzustu keyifli oldugu anlarda da.hemen agliyor.oyuncaga bir iki uzatiyor kolunu sonra parmagini emip etrafina bakiniyor.hic doneyim de alayim demiyorAcikcasi denedikce kaslar guclendikce oluyor.
Uzanabilecegi bi oyuncakla deneyebilirsin.Bide 1 kez deneyince arkasi geliyor.
Ya da sevmiyordur ama o kadar meraklilar ki onu cezbedecek kucucuk biseyi almak icin bile döner.Keyifli olmasida arti kolaylik olur.
Bizim ki 4 aylikken dönmeye baslamisti.Buyuk kizimda erkenciydi boyle seylerde.
Suan Simay otururken emekleme pozisyonuna geciyor.Tam diz ustunde durmuyor ayagini alttan kurtarmayi ogrendi.Duzlestirince uzaniyor :) Ama ileri gidiyor o halde ve daha uzaktaysa once sirtustu sonra yuzustu dönüp öyle ulasiyor istedigine veya dolaniyor :) Otururkende yana döne döne yön degisitiriyor.Yani hep yaptikca oldu bunlar.Yapamayinca agladigida oldu elbet.Masallah azcik totolarinin ustunde duracaklar diye korkuyor benimkiler
En sevdigi ellerinden tutunca yurumek ama :)
Ama her cocuk farkli.Yani mesela cocuklar ne zaman yurur sorusunun cevabinda bile misal 9 aydan 18 aya kadar deniyor.Erken ya da gec olanin bi sorunu oldugu dusunulmez hemen.
Bana da lazım ama park yataklar hep aynı fiyatMerhaba, babanne evinde yilda bikac kez kullanmak icin ucuz ama iş görür bi park yatak onerisi olan var mi?
9Kızlar bu adım adım serisinin kaçıncı ayını aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?