2018 Ekim Anneleri

Malesef bende oyleyim :)
maalesef vs degil valla :))
hersey ideal olmak zorunda degil. Herşey oldugu kadar.. mükemmel bi insan degilim, mükemmel anne de olamam , haa mukemmel annenin tanimi nedir??? Kime göre, neye göre?? Hep anneye yuklemen "mukemmel anne" cabasi.. oyle bu dunya yok. Olamaz da.. oldugu kadar valla :)))

Gece sizde de bir saga sola donme emeklemeye calisma dizlerinin ustunde durma cabalari var mi? :)
Tum gece fır fır uykusunda donuyor kendini uyandiriyor :))
Oğlum var canım benzer durumda yüzüstünedönüp ağlıyor bir de. Sanırım üst dişler de zorluyor sertleşmiş yerleri damakta hissediliyor dişler. Çok fenalardayız uyku konusunda

Haklısın canım insan ne zaman mükemmellik arayışına girse kendini ve çevresini zorlayıp mutsuzluğa sürükleniyor o düşüncelerden arındıkça anın tadını çıkarabiliyor. Yalan yok ben de blenderdan geçiriyorum biraz pütürlü bırakıyorum sadece onu daha güzel yiyor. En doğru şey bebekle annenin orta yolu bulması bence yoksa her şey geçiyor hızlı bir biçimde hem de anı yaşamak mutlu anne ve bebek ilişkisini kurabilmek en güzeli. Valla çoğu zaman imreniyorum sana insanız duygulardan arınmış değiliz muhakkak ki ama öyle güzel bir rahatlığın var ki. Çoğu zaman dışarıdan öyle görünsem de içten öyle rahat olamıyorum. Ne güzel ne mutlu sana

Gece sizde de bir saga sola donme emeklemeye calisma dizlerinin ustunde durma cabalari var mi? :)
haha cok tatliymis :) bizimki koydugun yerde kalip gibi yatiyor.parklarda banklar var ya koysan ordan dusmez yani (tabi yapacagimdan degil ) yerde de yatakta da kalip gibi yatiyor . E elaelif123 ben blendiri cikar kullanirken cocugu mutfaktan cikar (sesinden korkuyor) geri getir.blendiri yika buna erindigimden herseyi oldugu gibi yiyor.cam rende normal rende ya da minik dogranmis.oksure oksure ogure ogure alisiyor.ama bence de col onemli degil nasil olsa cignemeden yiyen insan yok :)

Bizimkinin bu aralar yan dönüp uyuma ssvdasi var ayagini atip tam da donemiyor uyaniyo uyandim diye agliyo. Bende yakalarsam çeviriyorum geri uyuyo sonra yine geri donuyo butun gece boyle geciyo

Sevgiler :))

Bu aralar sut sagdigimda hic dogru düzgün sut cikaramiyorum pompamdami sorun var yoksa gerçekten sutum mu azaldi denemek için hastane tipi pompa kiraladim bakalim ne olucak

Ayaklarını da kaldırıp indiriyordu senin Eylüş uykuda çok heyecanlı bir bebiş ❤ gün içinde yaşadıkları uykusuna yansıyor direk

Bizde izmirdeyiz denize haziriz :) mayo aldim iki tane birisi alt üst biri de tulum şeklinde h&m den.. mustela krem aldim birde kietla güneş gözlüğü aldim.. haziran sonu yunan adalari turuna katilcaz kismetse bakalim ilk denize nerde gircek kızım :)

Çiğneme çabası yoksa mecburen blenderdan geçireceksin, yapacak bişey yok karpuzu eline verince ısırmaya başlar artık ❤ boğaza kaçma derdi de yok..
Kızım ağızda gevelemeyi sevmişti ama kaka sorunu çözülmedi henüz sofraya ilgisi azalıyor günden güne.. kaka yapamayınca karnı da acıkmıyor, doğru dürüst emmiyor bile.. haliyle hiç birşey vermiyorum bu aralar..

Şimdiden iyi tatiller, seneye Yunanistan benim de aklimda, kismet :))
Mustela 50 faktor sprey gordum nette ben de..

Belki birkaç günlük tatil yaparız, kesin değil.. araba olmayınca tatil kabus olabiliyor çocukla.. günübirlik gider gelirdik önceden ama şimdi iki çocukla daha da zor..
Oğluma Arko nem 50 faktör kullanıyorum, hiç sıkıntı yaşamadım ama esmer bir çocuk. Kızım ise çok beyaz, ne yapmalıyım ben de kararsız kaldım.
Oğlumu 1 yaşından sonra denize götürdük ilk kez, direk bezsiz girdi suya. Kızım mayoyla takılır muhtemelen, büyük ihtimalle suya da girmez, gölgede oynar

Spor yaptırıyor musun bebişe? Kol ve bacak esneme hareketleri? Benim kızım spora önce direniyor, sonra eğlenmeye başlıyor, en son kahkaha atıyor ❤ hareketlenmeye biraz ivme kazandırabilir oğlum da hareketsiz bir bebekti, emeklemeyi öğrenirken çok sinirlendi, zorlandı, ağladı.. yavaş yavaş harekete alıştırmak en iyisi

Tura iyi cesaret etmişsiniz uyku saati mama saati derken ben cesaret edemedim tatile anca sileye annemlerin yazligina giderim bu sene

dogdugundan beri her gun yaptirdigimi soylesem :) sanirim bu istekle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…