Itiraf ediyorum, cam rende kullanmiyorum artik. Hep blendar :)))) hersey ideal olmak zorunda degil diyorum :)))
maalesef vs degil valla :))Malesef bende oyleyim :)
Oğlum var canım benzer durumda yüzüstünedönüp ağlıyor bir de. Sanırım üst dişler de zorluyor sertleşmiş yerleri damakta hissediliyor dişler. Çok fenalardayız uyku konusundaGece sizde de bir saga sola donme emeklemeye calisma dizlerinin ustunde durma cabalari var mi? :)
Tum gece fır fır uykusunda donuyor kendini uyandiriyor :))
Haklısın canım insan ne zaman mükemmellik arayışına girse kendini ve çevresini zorlayıp mutsuzluğa sürükleniyor o düşüncelerden arındıkça anın tadını çıkarabiliyor. Yalan yok ben de blenderdan geçiriyorum biraz pütürlü bırakıyorum sadece onu daha güzel yiyor. En doğru şey bebekle annenin orta yolu bulması bence yoksa her şey geçiyor hızlı bir biçimde hem de anı yaşamak mutlu anne ve bebek ilişkisini kurabilmek en güzeli. Valla çoğu zaman imreniyorum sana insanız duygulardan arınmış değiliz muhakkak ki ama öyle güzel bir rahatlığın var ki. Çoğu zaman dışarıdan öyle görünsem de içten öyle rahat olamıyorum. Ne güzel ne mutlu sanamaalesef vs degil valla :))
hersey ideal olmak zorunda degil. Herşey oldugu kadar.. mükemmel bi insan degilim, mükemmel anne de olamam , haa mukemmel annenin tanimi nedir??? Kime göre, neye göre?? Hep anneye yuklemen "mukemmel anne" cabasi.. oyle bu dunya yok. Olamaz da.. oldugu kadar valla :)))
haha cok tatliymis :) bizimki koydugun yerde kalip gibi yatiyor.parklarda banklar var ya koysan ordan dusmez yani (tabi yapacagimdan degilGece sizde de bir saga sola donme emeklemeye calisma dizlerinin ustunde durma cabalari var mi? :)
Bizimkinin bu aralar yan dönüp uyuma ssvdasi var ayagini atip tam da donemiyor uyaniyo uyandim diye agliyo. Bende yakalarsam çeviriyorum geri uyuyo sonra yine geri donuyo butun gece boyle geciyoGece sizde de bir saga sola donme emeklemeye calisma dizlerinin ustunde durma cabalari var mi? :)
Sevgiler :))Haklısın canım insan ne zaman mükemmellik arayışına girse kendini ve çevresini zorlayıp mutsuzluğa sürükleniyor o düşüncelerden arındıkça anın tadını çıkarabiliyor. Yalan yok ben de blenderdan geçiriyorum biraz pütürlü bırakıyorum sadece onu daha güzel yiyor. En doğru şey bebekle annenin orta yolu bulması bence yoksa her şey geçiyor hızlı bir biçimde hem de anı yaşamak mutlu anne ve bebek ilişkisini kurabilmek en güzeli. Valla çoğu zaman imreniyorum sana insanız duygulardan arınmış değiliz muhakkak ki ama öyle güzel bir rahatlığın var ki. Çoğu zaman dışarıdan öyle görünsem de içten öyle rahat olamıyorum. Ne güzel ne mutlu sana
Ayaklarını da kaldırıp indiriyordu senin Eylüş uykudaGece sizde de bir saga sola donme emeklemeye calisma dizlerinin ustunde durma cabalari var mi? :)
Bizde izmirdeyiz denize haziriz :) mayo aldim iki tane birisi alt üst biri de tulum şeklinde h&m den.. mustela krem aldim birde kietla güneş gözlüğü aldim.. haziran sonu yunan adalari turuna katilcaz kismetse bakalim ilk denize nerde gircek kızım :)
Çiğneme çabası yoksa mecburen blenderdan geçireceksin, yapacak bişey yokmaalesef vs degil valla :))
hersey ideal olmak zorunda degil. Herşey oldugu kadar.. mükemmel bi insan degilim, mükemmel anne de olamam , haa mukemmel annenin tanimi nedir??? Kime göre, neye göre?? Hep anneye yuklemen "mukemmel anne" cabasi.. oyle bu dunya yok. Olamaz da.. oldugu kadar valla :)))
Şimdiden iyi tatiller, seneye Yunanistan benim de aklimda, kismet :))Bizde izmirdeyiz denize haziriz :) mayo aldim iki tane birisi alt üst biri de tulum şeklinde h&m den.. mustela krem aldim birde kietla güneş gözlüğü aldim.. haziran sonu yunan adalari turuna katilcaz kismetse bakalim ilk denize nerde gircek kızım :)
Belki birkaç günlük tatil yaparız, kesin değil.. araba olmayınca tatil kabus olabiliyor çocukla.. günübirlik gider gelirdik önceden ama şimdi iki çocukla daha da zor..
Spor yaptırıyor musun bebişe? Kol ve bacak esneme hareketleri? Benim kızım spora önce direniyor, sonra eğlenmeye başlıyor, en son kahkaha atıyor ❤ hareketlenmeye biraz ivme kazandırabilirhaha cok tatliymis :) bizimki koydugun yerde kalip gibi yatiyor.parklarda banklar var ya koysan ordan dusmez yani (tabi yapacagimdan degil) yerde de yatakta da kalip gibi yatiyor . E elaelif123 ben blendiri cikar kullanirken cocugu mutfaktan cikar (sesinden korkuyor) geri getir.blendiri yika buna erindigimden herseyi oldugu gibi yiyor.cam rende normal rende ya da minik dogranmis.oksure oksure ogure ogure alisiyor.ama bence de col onemli degil nasil olsa cignemeden yiyen insan yok :)
Tura iyi cesaret etmişsiniz uyku saati mama saati derken ben cesaret edemedim tatile anca sileye annemlerin yazligina giderim bu seneBizde izmirdeyiz denize haziriz :) mayo aldim iki tane birisi alt üst biri de tulum şeklinde h&m den.. mustela krem aldim birde kietla güneş gözlüğü aldim.. haziran sonu yunan adalari turuna katilcaz kismetse bakalim ilk denize nerde gircek kızım :)
Hep öyleyiz, sesli gülmeye başladığından beriKızlar kızım heyecanlı gülünce hıçkırmaya başlıyor güldürmeye korkuyorum.. varmi böyle olan?
dogdugundan beri her gun yaptirdigimi soylesem :) sanirim bu istekle ilgiliSpor yaptırıyor musun bebişe? Kol ve bacak esneme hareketleri? Benim kızım spora önce direniyor, sonra eğlenmeye başlıyor, en son kahkaha atıyor ❤ hareketlenmeye biraz ivme kazandırabiliroğlum da hareketsiz bir bebekti, emeklemeyi öğrenirken çok sinirlendi, zorlandı, ağladı.. yavaş yavaş harekete alıştırmak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?