Ben de, ya cam rende ya çatal.. sadece elma püresi ve mercimek çorbası blender yaptım, onlar da birer defa. Ama benimki meraklı, çiğnemeyi deniyor, ondan cesaret ettim. Oğlumda yoktu o refleks, püre yedi paso. Sonra meyve yemeye ne zaman başladı bilmiyorum
Olabilir, oğlum da önce oturdu sonra dönmeyi öğrendi. Kızım da o yoldadogdugundan beri her gun yaptirdigimi soylesem :) sanirim bu istekle ilgili
Kızım da uykusu gelince dönmeye çalışıyor ama dönemiyor tosbik. Popo kalkmıyorBizimkinin bu aralar yan dönüp uyuma ssvdasi var ayagini atip tam da donemiyor uyaniyo uyandim diye agliyo. Bende yakalarsam çeviriyorum geri uyuyo sonra yine geri donuyo butun gece boyle geciyo
Sağolun.. bende ufak bir set vardi onu aldim.. icinde ufak boy şampuan ve losyon var..Şimdiden iyi tatiller, seneye Yunanistan benim de aklimda, kismet :))
Mustela 50 faktor sprey gordum nette ben de..
Biz seviyoruz gezmeyi ayarlariz artik bi şekilde düzen :)Tura iyi cesaret etmişsiniz uyku saati mama saati derken ben cesaret edemedim tatile anca sileye annemlerin yazligina giderim bu sene
Iyi bari bende reflüden dolayi mi acaba diyordum.. sinir oluyo hıçkırınca :)Hep öyleyiz, sesli gülmeye başladığından berigit gide azalıyor. Nefesini düzenlemeyi öğreniyor zamanla
Gunes gozlugu foto paylasir misiniz? Benimki hic sevmez oyle seyleri. Hos paramiz da yok tatile gidecek. Zaten de kolum kirik. Hahay. Gecen kolumu kirdigim havuzda takiliriz yone.Bizde izmirdeyiz denize haziriz :) mayo aldim iki tane birisi alt üst biri de tulum şeklinde h&m den.. mustela krem aldim birde kietla güneş gözlüğü aldim.. haziran sonu yunan adalari turuna katilcaz kismetse bakalim ilk denize nerde gircek kızım :)
Aklimdaydiniz, nasil oldu kolunuz?Gunes gozlugu foto paylasir misiniz? Benimki hic sevmez oyle seyleri. Hos paramiz da yok tatile gidecek. Zaten de kolum kirik. Hahay. Gecen kolumu kirdigim havuzda takiliriz yone.
Eh iste. Yuvarlanip gidiyoruz. Tek kolla zor tabi. Cok da dinlenmiyorum. Dönup duruyorum. Geceleri agriyor cunku kalip gibi yatamiyorum. Bi bakiyorum dönmusum. Ama iyiyim sukur. Cok sagolun.Aklimdaydiniz, nasil oldu kolunuz?
Sen iyileşde canım sonra gidersiniz elbet.. doktor gözlük taksın dedi bize bizde aldik..çok rahatsiz oluyo zaten güneşte..Gunes gozlugu foto paylasir misiniz? Benimki hic sevmez oyle seyleri. Hos paramiz da yok tatile gidecek. Zaten de kolum kirik. Hahay. Gecen kolumu kirdigim havuzda takiliriz yone.
İyi olmana sevindim canım, arada buraya yazıyorsun, seviniyorum görünce ❤ sık sık kemikli et pişirip, kemik suyu ve ilik tüket ki daha hızlı iyileşsin kolunEh iste. Yuvarlanip gidiyoruz. Tek kolla zor tabi. Cok da dinlenmiyorum. Dönup duruyorum. Geceleri agriyor cunku kalip gibi yatamiyorum. Bi bakiyorum dönmusum. Ama iyiyim sukur. Cok sagolun.
Canim kp ve karisi burda ya her gun kendi kafasina gore yemek yapiyor. Bacagim belim agridi diyor. Yapma ozgur isten gelince yapar diyorum. Kiyamiyorum yazik calisiyor diyor. Gelirken bi suru sebze meyve getirmisler. Yolda belimiz koptu dediler. Onlar bitsin diye yapip duruyorlar. Ben de bir sey soylemez oldum artik. Kendim yapamiyorum zaten.İyi olmana sevindim canım, arada buraya yazıyorsun, seviniyorum görünce ❤ sık sık kemikli et pişirip, kemik suyu ve ilik tüket ki daha hızlı iyileşsin kolun
Kendi ailen nerde canım? Anne, abla gibi destek olabilecek kimse yok mu, yapıp getirebilecek birileri? Hala kızı vardı okullu, ona bi seslensen, arada uğrasa. Eşin kemikli et alıp buzluğa atsanız, kız marifetli dediydin, yapar belki bişeylerCanim kp ve karisi burda ya her gun kendi kafasina gore yemek yapiyor. Bacagim belim agridi diyor. Yapma ozgur isten gelince yapar diyorum. Kiyamiyorum yazik calisiyor diyor. Gelirken bi suru sebze meyve getirmisler. Yolda belimiz koptu dediler. Onlar bitsin diye yapip duruyorlar. Ben de bir sey soylemez oldum artik. Kendim yapamiyorum zaten.
Çiğneme çabası yoksa mecburen blenderdan geçireceksin, yapacak bişey yokkarpuzu eline verince ısırmaya başlar artık ❤ boğaza kaçma derdi de yok..
Kızım ağızda gevelemeyi sevmişti ama kaka sorunu çözülmedi henüzsofraya ilgisi azalıyor günden güne.. kaka yapamayınca karnı da acıkmıyor, doğru dürüst emmiyor bile.. haliyle hiç birşey vermiyorum bu aralar..
haha cok tatliymis :) bizimki koydugun yerde kalip gibi yatiyor.parklarda banklar var ya koysan ordan dusmez yani (tabi yapacagimdan degil) yerde de yatakta da kalip gibi yatiyor . E elaelif123 ben blendiri cikar kullanirken cocugu mutfaktan cikar (sesinden korkuyor) geri getir.blendiri yika buna erindigimden herseyi oldugu gibi yiyor.cam rende normal rende ya da minik dogranmis.oksure oksure ogure ogure alisiyor.ama bence de col onemli degil nasil olsa cignemeden yiyen insan yok :)
maalesef vs degil valla :))
hersey ideal olmak zorunda degil. Herşey oldugu kadar.. mükemmel bi insan degilim, mükemmel anne de olamam , haa mukemmel annenin tanimi nedir??? Kime göre, neye göre?? Hep anneye yuklemen "mukemmel anne" cabasi.. oyle bu dunya yok. Olamaz da.. oldugu kadar valla :)))
Oğlum var canım benzer durumda yüzüstünedönüp ağlıyor bir de. Sanırım üst dişler de zorluyor sertleşmiş yerleri damakta hissediliyor dişler. Çok fenalardayız uyku konusunda
Pırasa hiç denemedim açıkcası aklımdada yoktu :)) deneyim .. Havuç alerji yaptı birde enginar aklımda teşekkürlerYok canım sevdiğimden :) Çok şükür alerji çıkmadı şimdiye kadar.
Dün akşam yaptım :) 1 litre süt kaynattim 2 küçük kase yoğurt mayaladim kalanını 2 kaşık yoğurtla kestirdim. Astımbdun bugün dolaba koydum gayet güzel oldu yarın başlıyoruz kısmetse :)
Zeytin bize köyden geliyor ama bittirdik yeşilleri hazır alıyoruz gelene kadar. Eşim hiç sevmez kayinvalidemle ikimiz çok tüketiyoruz.
Havuç, pırasa, enginar, avokado bugüne kadar verdiklerim. Özellikle pirasaya bayılıyor.
Oyy maşallah kuzucuga.
Belli olmaz ki canım ya bizimkinin altlar baya uzadı yarıyı geçti. Ne zaman gelir üstler bilinmez ama yerleri belirginleşmiş bizimkinin ve uyku konusunda zorlanmalarımız başladı hayırlısı artıkBizimkiler dis konusunda erkenci cikti zaten :) ama altlar daha tam cikmadi hemen gelirmiki ustler
Evet bikaç gecedir var park yatakta yatıyor beşiğin yanından tutmuş dizlerinin üstüne kalkmış dünGece sizde de bir saga sola donme emeklemeye calisma dizlerinin ustunde durma cabalari var mi? :)
Tum gece fır fır uykusunda donuyor kendini uyandiriyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?