Tv benim de esiminde hic aklina gelmez butun gun kapali olsun açalım demeyiz anca netflixten fln takip ettiğimiz diziler var onlari açarız oda atlas uyuduktan sonra 1 bölüm dayanabiliyoruz ama annem cok izliyor hatta gizli gizli cizgi film bile aciyor kac kere soyledim bak gözleri bozulucak acmiyorum diyo ama isteyken kameradan bakiyorum arada (annemin bundan haberi yok tabi) cizgi film sesi geliyo. Duyuyorum aciyosunda diyemiyorumBen de asla tv izletmiyordum. Simdi her gun 10 dk aciyoruz. Ama 5. Dakikadan sonra sıkılıp gidiyor zaten.
bebişlerin de tercihleri var :) oğlumla gevrek aldık, parkta ayranla birlikte yiyoruz.. bana niye vermiyonuz diye yırtındı minik. verdim eline ufak bir gevrek parçası, mutlu mesut kemirdi. üstüne de biraz ayran içirdim.. dışarı çıkarken planda gevrek yemek yoktu, mola vermek adına aldım, hem dışarıda güzel yiyor oğlum (gerçi gevreğin yarısını bile yemedi, 2 ayran içti)Buarada dusuncelerimi yazdim ama beslenme konusunda kesinlikle (artik) kati degilim. Oglumu glutensiz besleyecegim diye yola cikmistim suan karsimda mama sandalyesine oturmus beyaz ekmek kemiriyor kendileri. Pirinc unu versem daha iyi yani:) arada kacamaklar illaki olacak.
Benimki bana uc aylikken portakal suyu verirmis yararli diye:) sonra tum gece gazdan aglarmisimD dooris123 şimdi annemdeyim..
Annem: "kizim bilmiyorduk ki, süt yasak, tuz seker yasak, dr kontrolu diye bisey yoktu, sadece ateslenince acile giderdik..sen erken dogumdun, zayiftin, sutum kesildi.senin mamalara yarasin diye seker katiyordum"
Ben: ee kacinci ay katiyordun anne
Annem: "sanirim 3. aydan itibaren" :))) Gülmekten perisan haldeyim, Ali babasiyla balkonda, ben annemi sorguya çekiyorum :))
Benim annem de oyle ya, biz de sadece netflix yada blutv ama annem bizde kalmaya geldiginde esim ve benim devreler yaniyor her aksamin ayri bir dizisi var hatta bazi aksamlar iki dizi oluyor bi ona bi oburune geciyorTv benim de esiminde hic aklina gelmez butun gun kapali olsun açalım demeyiz anca netflixten fln takip ettiğimiz diziler var onlari açarız oda atlas uyuduktan sonra 1 bölüm dayanabiliyoruz ama annem cok izliyor hatta gizli gizli cizgi film bile aciyor kac kere soyledim bak gözleri bozulucak acmiyorum diyo ama isteyken kameradan bakiyorum arada (annemin bundan haberi yok tabi) cizgi film sesi geliyo. Duyuyorum aciyosunda diyemiyorum
Ben bizimle masada otururken salatalik, biber yada kayisi seftali tarzi seyler veriyordum eline ekmek, pogaca vermisligimde vardi ama hep isirip tukuruyodu. Tatilde kalabalik olunca hergun masada ekmek oluyor bizimki ekmegi gorunce deliriyorbebişlerin de tercihleri var :) oğlumla gevrek aldık, parkta ayranla birlikte yiyoruz.. bana niye vermiyonuz diye yırtındı minik. verdim eline ufak bir gevrek parçası, mutlu mesut kemirdi. üstüne de biraz ayran içirdim.. dışarı çıkarken planda gevrek yemek yoktu, mola vermek adına aldım, hem dışarıda güzel yiyor oğlum (gerçi gevreğin yarısını bile yemedi, 2 ayran içti)
ben de açıyorum bazen. trt çocuk'ta 'kare takımı' çıkınca seviniyor, şarkılı şeyleri seviyor kızım. izlemekten çok dinliyor zaten. müzikleri hoşuna gidiyor. ve dediğin gibi sıkılınca gidiyor, bütün evi dolanıyor...Ben de asla tv izletmiyordum. Simdi her gun 10 dk aciyoruz. Ama 5. Dakikadan sonra sıkılıp gidiyor zaten.
serçe parmağım kadar veriyorum ben, yarısı yere gidiyor.. bir kısmı elinde eriyor, bir kısmı ağzından düşüyor.. ama mutlu oluyor, bana da verdiler diye..Ben bizimle masada otururken salatalik, biber yada kayisi seftali tarzi seyler veriyordum eline ekmek, pogaca vermisligimde vardi ama hep isirip tukuruyodu. Tatilde kalabalik olunca hergun masada ekmek oluyor bizimki ekmegi gorunce deliriyorartik isirip tukurmuyor da lop lop yiyor ekmegi:)
Nice seneler canimBugün benim doğum günüm kızlar.. şuracıkta bi mum üfleyelim+
Teşekkür ederimNice seneler canim
Ailenle nice saglikli huzurlu yillarin olsun:)Bugün benim doğum günüm kızlar.. şuracıkta bi mum üfleyelim+
Ohh, afiyet olsun kuzulara :))bebişlerin de tercihleri var :) oğlumla gevrek aldık, parkta ayranla birlikte yiyoruz.. bana niye vermiyonuz diye yırtındı minik. verdim eline ufak bir gevrek parçası, mutlu mesut kemirdi. üstüne de biraz ayran içirdim.. dışarı çıkarken planda gevrek yemek yoktu, mola vermek adına aldım, hem dışarıda güzel yiyor oğlum (gerçi gevreğin yarısını bile yemedi, 2 ayran içti)
Iyi ki dogdunuzzzBugün benim doğum günüm kızlar.. şuracıkta bi mum üfleyelim+
Biz de annem bizdeyken erken yatiyoruzD dooris123 aynen, k validem bi sure bizde kaldi. Gelirken gorumceme demis ki, bunlar tv seyretmiyor, benim dolu dizim var, napacam :)) Esim dedi ki, ablam aradi, boyle demis, gelince esim caktirmadan "anne, sen dizinin oldugu gün bize söyle, tv yi acalim, ama biz yan odada oturalim" oyle yapiyorduk..
Teşekkür ederimAilenle nice saglikli huzurlu yillarin olsun:)
Çok teşekkür ederim, hepimizin kuzuları daima mutlu olsun inşallahIyi ki dogdunuzzzVosVos35 Ailenizle beraber, sağlıkli, huzurlu, mutlu bir ömür diliyorum, tüm dilekler gercek olsun, kuzularinizin mutluluklarina sahit olun heppp, sevgiler :)))
Ben de simdi kac yasina kadar emdim, kendim mi biraktim diye soruyorum.D dooris123 şimdi annemdeyim..
Annem: "kizim bilmiyorduk ki, süt yasak, tuz seker yasak, dr kontrolu diye bisey yoktu, sadece ateslenince acile giderdik..sen erken dogumdun, zayiftin, sutum kesildi.senin mamalara yarasin diye seker katiyordum"
Ben: ee kacinci ay katiyordun anne
Annem: "sanirim 3. aydan itibaren" :))) Gülmekten perisan haldeyim, Ali babasiyla balkonda, ben annemi sorguya çekiyorum :))
Ay bi ara da adini feriha koydum vardi. Bana da ondan lanet gelmisti.Benim annem de oyle ya, biz de sadece netflix yada blutv ama annem bizde kalmaya geldiginde esim ve benim devreler yaniyor her aksamin ayri bir dizisi var hatta bazi aksamlar iki dizi oluyor bi ona bi oburune geciyorbir zamanlar anadoluda korkulu ruyamiz oldu ya ayni bolumu 4 kere falan izledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?