2018 Ekim Anneleri

Ben de asla tv izletmiyordum. Simdi her gun 10 dk aciyoruz. Ama 5. Dakikadan sonra sıkılıp gidiyor zaten.
Tv benim de esiminde hic aklina gelmez butun gun kapali olsun açalım demeyiz anca netflixten fln takip ettiğimiz diziler var onlari açarız oda atlas uyuduktan sonra 1 bölüm dayanabiliyoruz ama annem cok izliyor hatta gizli gizli cizgi film bile aciyor kac kere soyledim bak gözleri bozulucak acmiyorum diyo ama isteyken kameradan bakiyorum arada (annemin bundan haberi yok tabi) cizgi film sesi geliyo. Duyuyorum aciyosunda diyemiyorum

bebişlerin de tercihleri var :) oğlumla gevrek aldık, parkta ayranla birlikte yiyoruz.. bana niye vermiyonuz diye yırtındı minik. verdim eline ufak bir gevrek parçası, mutlu mesut kemirdi. üstüne de biraz ayran içirdim.. dışarı çıkarken planda gevrek yemek yoktu, mola vermek adına aldım, hem dışarıda güzel yiyor oğlum (gerçi gevreğin yarısını bile yemedi, 2 ayran içti)

Benimki bana uc aylikken portakal suyu verirmis yararli diye:) sonra tum gece gazdan aglarmisim

Benim annem de oyle ya, biz de sadece netflix yada blutv ama annem bizde kalmaya geldiginde esim ve benim devreler yaniyor her aksamin ayri bir dizisi var hatta bazi aksamlar iki dizi oluyor bi ona bi oburune geciyor bir zamanlar anadoluda korkulu ruyamiz oldu ya ayni bolumu 4 kere falan izledi

Ben bizimle masada otururken salatalik, biber yada kayisi seftali tarzi seyler veriyordum eline ekmek, pogaca vermisligimde vardi ama hep isirip tukuruyodu. Tatilde kalabalik olunca hergun masada ekmek oluyor bizimki ekmegi gorunce deliriyor artik isirip tukurmuyor da lop lop yiyor ekmegi:)

Ben de asla tv izletmiyordum. Simdi her gun 10 dk aciyoruz. Ama 5. Dakikadan sonra sıkılıp gidiyor zaten.
ben de açıyorum bazen. trt çocuk'ta 'kare takımı' çıkınca seviniyor, şarkılı şeyleri seviyor kızım. izlemekten çok dinliyor zaten. müzikleri hoşuna gidiyor. ve dediğin gibi sıkılınca gidiyor, bütün evi dolanıyor...

serçe parmağım kadar veriyorum ben, yarısı yere gidiyor.. bir kısmı elinde eriyor, bir kısmı ağzından düşüyor.. ama mutlu oluyor, bana da verdiler diye..

D dooris123 aynen, k validem bi sure bizde kaldi. Gelirken gorumceme demis ki, bunlar tv seyretmiyor, benim dolu dizim var, napacam :)) Esim dedi ki, ablam aradi, boyle demis, gelince esim caktirmadan "anne, sen dizinin oldugu gün bize söyle, tv yi acalim, ama biz yan odada oturalim" oyle yapiyorduk..

Ohh, afiyet olsun kuzulara :))

Biz de annem bizdeyken erken yatiyoruz

Ben de simdi kac yasina kadar emdim, kendim mi biraktim diye soruyorum.

Ay bi ara da adini feriha koydum vardi. Bana da ondan lanet gelmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…