standart koruyuculardan aldıysan, fişi üzerine takıp saat yönünde çeviriyorsun, sıkışınca fişle birlikte geri çekiyorsun, çıkıyor koruyucuE elaelif123 ben gecen gun ebebekten priz kapagi aldim yada adi herneyseama prizi kullanacagim zaman onu cikarirken cok zorlaniyorum ya resmen savas veriyorum. Daha pratik birseylere bakcam artik.
Artik birlikte kres bakariz:) fikir alisverisinde bulunuruz cok iyi olur
Yaaa, bu mesaj beni cok güldürdü, siz de hep gülün.. akibetleri ?? :)))))Hamilelik bekleyen arkadaslar haber var mi?
Bi de her ay hamile olabilirim diyen bir arkadas vardi. Akibetinden haberi olan var mi?
Allah hayirlisini versin canim. Niliko vaktinde uyuyunca ben de bi kardes yaparim diyorum ama bugun gibi gunlerde ı-ıh.Bende bir şey yok henüz hala olabilir gibi geliyor ama test falan yapmadım günümü bekleyeceğim hayırlısı artık
Evet, sadece bebekler konusunda da değil hayata dair de pek çok şey öğreniyorum.E elaelif123
Mantikli kadinsin vesselam. Begeniyorum.
Guzel bi topigimiz var. Gercekten arkadasim olarak hissediyorum herkesi.
Amin canım valla ben uyku ne bilmiyorum uyanıkken zaten hiAllah hayirlisini versin canim. Niliko vaktinde uyuyunca ben de bi kardes yaparim diyorum ama bugun gibi gunlerde ı-ıh.
Allah hayirlisini versin canim. Niliko vaktinde uyuyunca ben de bi kardes yaparim diyorum ama bugun gibi gunlerde ı-ıh.
Amin canım ah uyku aahh uykusuzluktan sinirlerim gerildi artık zaten aile apartmanı ve değişik tipler görmezden gelmeye çalışayım diyorum yorgunlukta üstüne biniyor zorlanıyorum bendekide deli cesareti galiba ikinci düşünüyorum
benim de saçlar asi.. kısa kestiresim var ama toplamadan baş edemiyorum..pessinus benim de oluyo, dün fön çektirdim, tepemde dik dik saçlar uçuşuyor :)) briyantin kullaniyorum. İniyor :))
Bende baktım ona hoşumada gitti ama arabayı satmadan almak istemiyorum bende oto koltuğu aldık birde şimdi eşim arabayla iş yapıyor koltukta mecbur eve çıkıyor evde yer kalmadı .. Besafe de 9.36 yokmuş chicco aldım testten geçmiş depo günlerine denk geldik 2500 müş 1800 iniyor dedi teşir var isterseniz yeni açıldı diyince 1500 e onu aldık .. Oto koltuğuda alacaksanız o da fikir olsunB Bir mucize Bastonda peg perego pliko ya karar verdim demistim size,ama bayram dönüşü alacam, ikinci el baktim, Ankarada bulsam alirdim,yok. Artık sıfır alacam..
Nasıl bir saçsa benimki briyantin hak getire:) ne yaparsam yapayım ayaktalar:)pessinus benim de oluyo, dün fön çektirdim, tepemde dik dik saçlar uçuşuyor :)) briyantin kullaniyorum. İniyor :))
Ah ah gençliğimde onu bile denemişliğim var:) saçlar öyle fena ki lisede oturup ağlardım hiçbir şekle girmiyor diye:)benim de saçlar asi.. kısa kestiresim var ama toplamadan baş edemiyorum..
pessinus 'a limon suyu sürmesini önerecektim eski Türk filmlerindeki gibi sonra abartmiyim dedim :) briyantini görünce yazmadan duramadım
Ben de boyle bisey alayim ya bendeki resmen iskence, tesekkurler fikir icinD dooris123 ben bundan aldim. Cikarmaya gerek olmuyor. Cevirerek sokuyorsun prizi.
Ben bugun hic ama hic bir sey yapamadim. Sabah erken uyandi niliko. Ilk uykusuna kadar ustumdeydi. Wc gittigimde yere koyunca bile bagirip agladi. Oglen esim geldi. 45 dk uyudum. O sirada biberon verdi. Biberon bitince yine agladi. Kac kere dustu kafayi ceneyi vurdu. Yedigi dayak yetti ki uyuyor simdi. Ben de bayilicam biraz. Hic yakamdan dusmuyor. Enneeey diye aglayip duruyor. Kucaga alinca da inmek istiyor.
Baligin biri akvaryumdan atlamis. Onu da alacakti az daha. Cok korktum. Hayvancagiz yatiyo masanin altinda simdi. Uyanir diye kalkip atamiyorum.
Canim hangi testlerden yapildi adeno ve noro virus bakildimi bizimde gunde 8 e cikmisti bir ara norovirus cikti tedavisi sadecs prebiyotik reflor sase vermisti doktor gunde 10 u gecerse yatis yaparim demisti eger test yaptiracaksan bu ikisinide dahil et mutlaka. Sular ve meyve sebzeden gecen bir virus turuymusKızlar metosun disinin uci göründü azönce.
Beyaz bi nokto var sol alt tarafta.uzun zamandir ishaldi ve pisik vardi.
Kaka tahlilindr cikmiyordu bisey ama günde 10 kere yapiyor.
Sizce disten miydi?
2 gün önce doktora göturduk yine.3 krem ve ishalini katilastirsin diye tablet verdi.
Kaka sayisi artti o gunden sonra.
Sizce ezdeki baska bi doktora daha götüreyim mi yoksa bekliyim mi bikac gün daha.
Belki disten olmustur diye düsünüyorum.
Bide suyu ne yapiyorsunuz.
Ben hazir suyu kaynatmadan veriyordum bi süredir.ondan mi acaba.
Bugun bütün biberon ve suluklarini kaynattim.hazir suyu da kaynattim.
Ya o uyurken uyuyunca zaten soyle bir sey oluyor. O uyaniyor ama benim daha uyuyasim oluyor. Daha beter o huysuz ben huysuz. Iki bolum dizi izledim. Misafir geldi. Memeden ayrilamiyorum. Uyumadi saatlerce simdi de uyuyor.Nilsibel msjda yarım yamalak oldu tel dondu uyanıkken birşeyde yaptırmıyor benim kızım uyurkende ses olmasın diye yapamıyorum :)) bir de ben o uyuyunca bile uyuyamıyorum gündüz o sıkıntım var bu ara aşırıda gerginim burda olmaktan mutlu değilim o da uyutmuyor beni
Ins durur canim.yaz tatili hic biyere gidemeden gecti gitti.bundan sonra durur da gezeriz biraz.Onceden niliko da hic durmuyordu. Artik duruyor bir saate kadar. Hic yoktan iyidir. Belki metos da bi sure sonra durur.
:)U Umudumbitmedi_Nilsibel le rakipsiniz o zaman :))) Ben bekarken ucuz bilet yakalayip arkadaslarimla yurtici/yurtdisi gezmelere cok giderdim, esim de cok gezmiş, evlenince beraber gezdik, bakalim Ali bize mi cekecek, yoksa sevmeyecek mi, zaman gösterir..
Doktor adeno ve rota bakti.cikmadi bisey.cocuk cok kaka yapiyor ya.bize de refor saşe verdi fayda yok.Canim hangi testlerden yapildi adeno ve noro virus bakildimi bizimde gunde 8 e cikmisti bir ara norovirus cikti tedavisi sadecs prebiyotik reflor sase vermisti doktor gunde 10 u gecerse yatis yaparim demisti eger test yaptiracaksan bu ikisinide dahil et mutlaka. Sular ve meyve sebzeden gecen bir virus turuymus
10 gun kadar surmustu bizim 2.kutu reflor a geçmiştik oyle gectiIns durur canim.yaz tatili hic biyere gidemeden gecti gitti.bundan sonra durur da gezeriz biraz.
:)
Ali de kesin sevecek gezmeyi.zaten simdi duruyormus.ücunüz minnoş minnoş gezersiniz:)
Doktor adeno ve rota bakti.cikmadi bisey.cocuk cok kaka yapiyor ya.bize de refor saşe verdi fayda yok.
Ben de sudan süphelendim.kaynatiyorum artik.meyveyi de yikiyorum ama daha ne yapabiirim bilmiyorum.
Biz daha birimcisindeyiz.ins gecer o zaman.biraz daha bekleyelim.10 gun kadar surmustu bizim 2.kutu reflor a geçmiştik oyle gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?