2018 Ekim Anneleri

standart koruyuculardan aldıysan, fişi üzerine takıp saat yönünde çeviriyorsun, sıkışınca fişle birlikte geri çekiyorsun, çıkıyor koruyucu

B Bir mucize Bastonda peg perego pliko ya karar verdim demistim size,ama bayram dönüşü alacam, ikinci el baktim, Ankarada bulsam alirdim,yok. Artık sıfır alacam..

Allah hayirlisini versin canim. Niliko vaktinde uyuyunca ben de bi kardes yaparim diyorum ama bugun gibi gunlerde ı-ıh.
Amin canım valla ben uyku ne bilmiyorum uyanıkken zaten hi

pessinus benim de oluyo, dün fön çektirdim, tepemde dik dik saçlar uçuşuyor :)) briyantin kullaniyorum. İniyor :))
benim de saçlar asi.. kısa kestiresim var ama toplamadan baş edemiyorum..
pessinus 'a limon suyu sürmesini önerecektim eski Türk filmlerindeki gibi sonra abartmiyim dedim :) briyantini görünce yazmadan duramadım

B Bir mucize Bastonda peg perego pliko ya karar verdim demistim size,ama bayram dönüşü alacam, ikinci el baktim, Ankarada bulsam alirdim,yok. Artık sıfır alacam..
Bende baktım ona hoşumada gitti ama arabayı satmadan almak istemiyorum bende oto koltuğu aldık birde şimdi eşim arabayla iş yapıyor koltukta mecbur eve çıkıyor evde yer kalmadı .. Besafe de 9.36 yokmuş chicco aldım testten geçmiş depo günlerine denk geldik 2500 müş 1800 iniyor dedi teşir var isterseniz yeni açıldı diyince 1500 e onu aldık .. Oto koltuğuda alacaksanız o da fikir olsun

Nilsibel msjda yarım yamalak oldu tel dondu uyanıkken birşeyde yaptırmıyor benim kızım uyurkende ses olmasın diye yapamıyorum :)) bir de ben o uyuyunca bile uyuyamıyorum gündüz o sıkıntım var bu ara aşırıda gerginim burda olmaktan mutlu değilim o da uyutmuyor beni

Ah ah gençliğimde onu bile denemişliğim var:) saçlar öyle fena ki lisede oturup ağlardım hiçbir şekle girmiyor diye:)

Ben de boyle bisey alayim ya bendeki resmen iskence, tesekkurler fikir icin

Canim hangi testlerden yapildi adeno ve noro virus bakildimi bizimde gunde 8 e cikmisti bir ara norovirus cikti tedavisi sadecs prebiyotik reflor sase vermisti doktor gunde 10 u gecerse yatis yaparim demisti eger test yaptiracaksan bu ikisinide dahil et mutlaka. Sular ve meyve sebzeden gecen bir virus turuymus

Ya o uyurken uyuyunca zaten soyle bir sey oluyor. O uyaniyor ama benim daha uyuyasim oluyor. Daha beter o huysuz ben huysuz. Iki bolum dizi izledim. Misafir geldi. Memeden ayrilamiyorum. Uyumadi saatlerce simdi de uyuyor.

Onceden niliko da hic durmuyordu. Artik duruyor bir saate kadar. Hic yoktan iyidir. Belki metos da bi sure sonra durur.
Ins durur canim.yaz tatili hic biyere gidemeden gecti gitti.bundan sonra durur da gezeriz biraz.
:)
Ali de kesin sevecek gezmeyi.zaten simdi duruyormus.ücunüz minnoş minnoş gezersiniz:)
Doktor adeno ve rota bakti.cikmadi bisey.cocuk cok kaka yapiyor ya.bize de refor saşe verdi fayda yok.
Ben de sudan süphelendim.kaynatiyorum artik.meyveyi de yikiyorum ama daha ne yapabiirim bilmiyorum.

10 gun kadar surmustu bizim 2.kutu reflor a geçmiştik oyle gecti

Arkadaşlar 2 gündür kızım kendi saçını yoluyor ellerine geliyor hep canı da mı acımıyor acaba tuttukça daha çok yapıyor tutmazsam koparıyor çıtır çıtır niye yapar ki

Bi de sürekli elini ağzına sokup kusmaya çalışıyor öğürüp öğürüp yine sokuyor arada kusuyor değişik bir şeyler olmaya başladı bu çocuk iyice yoruyor yinedyinede şükürler olsun tabi şikayet gibi değilde yanlış birşey mi var diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…