2018 Ekim Anneleri

O anlarda emzik veriyoruz..

Domatesle yemek yapmayı deneyeceğim canım :) bu arada Vertigo olmuşsun galiba çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Benim oglum da bunu iki gundur yapiyor. Isaret parmagini bogazina sokup oguruyor. Yemek yerken, oyun oynarken vs aklina geldikce yapiyor. Yanlis birseyler oldugunu dusunmuyorum, kendini ogurtmeyi kesfetti, beni isirmak gibi bunu da oyun haline getirdi galiba, bir sure sonra vazgecmesini umuyorum.

Kizlar bebelerinizin gece uykusu ortalama kac saat? Yani kalkip emip yatmalari bir kenara birakirsak. Gece kacta yatip kacta uyaniyorlar?

U Umudumbitmedi_ cok gecmis olsun. Buaralar misafirim var parca parca okuyorum hep. Deniz bir ara gunde 9-10kez kaka yapiyordu ama kaka tahlilinde laktoz inteloransi cikmisti. Kefirden oldugunu dusunuyorum. Ama seninki oyle birsey degil galiba. Umarim biran once gecer. Bizimki 10-12 gun surmustu. Gece uyanip 2-3 kere kaka temizledigimi bilirim o donem

Kizlar bebelerinizin gece uykusu ortalama kac saat? Yani kalkip emip yatmalari bir kenara birakirsak. Gece kacta yatip kacta uyaniyorlar?

Max. 10 da besigine koymus oluyorum canim memede uyuyor herhangi bir sikintisi yoksa (sicak, dis, hastalik, gaz) 1,5 ta ve 5,5 ta emip tekrar yatiyor
Sabahta 8 bucukta kalkiyor en gec

U Umudumbitmedi_ canim su cok onemli benim kardesim su yuzunden 1 ay ishal olmus bebekken ben cok net hatirlamiyorum ama annem hep der
Ben kaynatiyorum suyunu aritma kullaniyoruz dr a sordum gittigi yere kadar kaynatip ver mutlaka dedi bi yere bile gitsem 1 gun onceden kaynatip sisesine koyuyorum gecmis olsun

Nilsibel niliko masallah cok hareketli Eyluste oyle bazen ise gitmekten sikayet etsemde aslinda dinleniyorum iste hic degilse sakince 1 kahve ve ogle yemegi yiyorum :) oglen cikarken iyi istirhatler diyor arkadaslar ne istirhati asil mesaim simdi basliyor diyorum bende :) bende gecen yazdim hatta bebekleriniz uyanikken neler yapabiliyorsunuz diye valla ben hicbir sey yapamiyorum zaten pesimden agliyor

Sağol canım annemlerin yanına geldim tek başıma zor olacaktı, kusma bugün bir kez oldu az az yiyor korkuyorum vermeye mama 40 CC içse yeter diyorum içmek istemiyor, ishal devam ediyor ama patates muz ezip veriyorum biraz da ateşimiz var, halsiz hep, inşallah kolay atlatiriz

Çok çok sağol canım bu bilgiyi öğrenmem iyi oldu, telefonu yeni elime alıp gördüm yazılanları hepsini de okuyamadım, anne olmak çok zormuş kırılgan bir yapım var güçlü değilim ağlayıp rahatlamak kolayıma gidiyor sanırım

Ben de boyle bisey alayim ya bendeki resmen iskence, tesekkurler fikir icin

Aslinda elinle degil fişe takacağın sey herneyse onu bu koruyucunun bosluklarina denk getireceksin.Saga ya da sola cevirince fiş sıkıştırıyor onu ve cekiyorsun.Cok basit :) Ufakliklar o minicik bal parmaklarla hemen cikartamasinlar diye :)

Benimki saçını yolmayla aynı anda başladı bu hareketede ondan dedim yanlış bir şey mi var acaba kusma neysede saç yolma canımı sıkmaya başladı bildiğin kopartıyor

Hemen hemen herkesin ayni heralde 10 10 30 gibi yatiyor sabah 7 bucuk gibi kalkiyo uyutabilirsem bidaha 8 bucukta bi daha kalkıyor

Gece uykusu cevaplari icin tesekkurler, bizim de durum benzer. Gecen gun birkac kisi bana cocuklari bebekken geceleri 12-13 saat uyurlarmis vs onu anlattilar, cok onemsemedim ama sonradan acaba dedim:) bir sizlere sormak istedim.

Vaaaay cok mantikli:) urune bakis acim birden degisti. Bosa ugrasiyomusum o kadar:) coo tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…