- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Biz gecen hafta sonu babasinin kucaginda kuaforde kestirdik. Biraz kestirseniz?Arkadaşlar 2 gündür kızım kendi saçını yoluyor ellerine geliyor hep canı da mı acımıyor acaba tuttukça daha çok yapıyor tutmazsam koparıyor çıtır çıtır niye yapar ki
O anlarda emzik veriyoruz..Bi de sürekli elini ağzına sokup kusmaya çalışıyor öğürüp öğürüp yine sokuyor arada kusuyor değişik bir şeyler olmaya başladı bu çocuk iyice yoruyor yinedyinede şükürler olsun tabi şikayet gibi değilde yanlış birşey mi var diye düşündüm
Domatesle yemek yapmayı deneyeceğim canım :) bu arada Vertigo olmuşsun galiba çok geçmiş olsun dikkat et kendineSalca yerine domates kullanabilirsin.Tuzuda sonra eklemek istediginiz kadar eklersiniz :)
Kara bugday unu kullaniyorum ben.
Kara bugday ve kinoa sebzeli pilav gibi ya da eksili salata gibi cok kullaniyorum.
Cidden cok manidar :)
Tesekkur ederiiim
topluca artik siradan gidelimm
Doktorumda sehir degistirmisti o kadar zor geliyor ki.Mecbur.
Tesekkur ederiiiim
Tesekkur ederimkotuydu cidden.Gectikten sonra daha da anladim o neydi diye diye
Allah dermansiz hastaliklarla ugrasanlara kolaylik versin.
Insanız,ne aciziz.
Hic olmadi aslinda severim ben kendimi dinlemeyiAlirim mesaji hemen ama cok ani ve hizla basladi.Allah beterinden korusun ne diyelim buna sukur.
Erteleme sende ❤
Kemik erimesi icin benim de gitmem gerekiyor ama emzirme sonrasina kaliyor kontrolum.
Tesekkur ederiiim
Tesekkur ederiiim
Bizde de en guzel zaman sabah uyaninca ve yarim saat icinde,kaka :) duzenli olunca cevaplamakta daha kolay oluyor.
Ama kakayi yakalamak icin olmada bilr sabah kalkinca tuvalete oturtmak butun bi aliskanlik aslinda.
Rutin kontrol var.Saglik ocagida yapiyor.Parmaktan alabilirler.
Benim oglum da bunu iki gundur yapiyor. Isaret parmagini bogazina sokup oguruyor. Yemek yerken, oyun oynarken vs aklina geldikce yapiyor. Yanlis birseyler oldugunu dusunmuyorum, kendini ogurtmeyi kesfetti, beni isirmak gibi bunu da oyun haline getirdi galiba, bir sure sonra vazgecmesini umuyorum.Bi de sürekli elini ağzına sokup kusmaya çalışıyor öğürüp öğürüp yine sokuyor arada kusuyor değişik bir şeyler olmaya başladı bu çocuk iyice yoruyor yinedyinede şükürler olsun tabi şikayet gibi değilde yanlış birşey mi var diye düşündüm
Kizlar bebelerinizin gece uykusu ortalama kac saat? Yani kalkip emip yatmalari bir kenara birakirsak. Gece kacta yatip kacta uyaniyorlar?
az önce uyudu, sabah 6-6:30 gibi güne başlar sanırım. gece de 2-3 defa emmeye kalkacakKizlar bebelerinizin gece uykusu ortalama kac saat? Yani kalkip emip yatmalari bir kenara birakirsak. Gece kacta yatip kacta uyaniyorlar?
Sağol canım annemlerin yanına geldim tek başıma zor olacaktı, kusma bugün bir kez oldu az az yiyor korkuyorum vermeye mama 40 CC içse yeter diyorum içmek istemiyor, ishal devam ediyor ama patates muz ezip veriyorum biraz da ateşimiz var, halsiz hep, inşallah kolay atlatiriz
Çok çok sağol canım bu bilgiyi öğrenmem iyi oldu, telefonu yeni elime alıp gördüm yazılanları hepsini de okuyamadım, anne olmak çok zormuş kırılgan bir yapım var güçlü değilim ağlayıp rahatlamak kolayıma gidiyor sanırımT tuanadereli Gecmis olsun .Daha iyidir insallah minik.
Ac kalacak canim malesef.Surekli bulanip kusmasindan iyidir.
Suyu az az surekli teklif et yalniz,yudum yudum icsin,bikerede cok degil.
Susuzlugunu anlamak icinde sen 5 parmaginin uclarinla bebisinin gobek deligi cevresini saat yonunun tersine hafif cevirip birak.O buzusmeler biraktiginda duzelmeli hemen.Iz gibi kaliyorsa vucut susuz kalmaya baslamistir.
Bingildak kapanmadiysa o da cukur gibi ise susuzluktandir.
Hastaliklar malesef cok kırıcı anne icinde.Ama guclu olup detaylari kacirmamak,bazi seylerde israrci olmamak,kendimiz gibi dusunmek lazim.
Seftalide toparlar yerse,ferah onu da yormayacak seyler dene
Ben de boyle bisey alayim ya bendeki resmen iskence, tesekkurler fikir icin
Yeni toplanır olmuştu toka takmaya heves ediyorum bu ara tutmuyor kıyamıyorumBiz gecen hafta sonu babasinin kucaginda kuaforde kestirdik. Biraz kestirseniz?
Emzik ve biberon hiç almadı artık denemiyorum akşam üstü tekrar aynı şekilde kusturdu kendini hanımefendi amacı neyse :)O anlarda emzik veriyoruz..
Benimki saçını yolmayla aynı anda başladı bu hareketede ondan dedim yanlış bir şey mi var acaba kusma neysede saç yolma canımı sıkmaya başladı bildiğin kopartıyorBenim oglum da bunu iki gundur yapiyor. Isaret parmagini bogazina sokup oguruyor. Yemek yerken, oyun oynarken vs aklina geldikce yapiyor. Yanlis birseyler oldugunu dusunmuyorum, kendini ogurtmeyi kesfetti, beni isirmak gibi bunu da oyun haline getirdi galiba, bir sure sonra vazgecmesini umuyorum.
Sürekli kalkıyor genelde 1 ya da 1.5 saatte .. akşam 9 sabah 7 diyebilirim ama o arada zaten yat kalk modundayız ..Kizlar bebelerinizin gece uykusu ortalama kac saat? Yani kalkip emip yatmalari bir kenara birakirsak. Gece kacta yatip kacta uyaniyorlar?
Hemen hemen herkesin ayni heralde 10 10 30 gibi yatiyor sabah 7 bucuk gibi kalkiyo uyutabilirsem bidaha 8 bucukta bi daha kalkıyorKizlar bebelerinizin gece uykusu ortalama kac saat? Yani kalkip emip yatmalari bir kenara birakirsak. Gece kacta yatip kacta uyaniyorlar?
Vaaaay cok mantikli:) urune bakis acim birden degisti. Bosa ugrasiyomusum o kadar:) coo tesekkur ederimAslinda elinle degil fişe takacağın sey herneyse onu bu koruyucunun bosluklarina denk getireceksin.Saga ya da sola cevirince fiş sıkıştırıyor onu ve cekiyorsun.Cok basit :) Ufakliklar o minicik bal parmaklarla hemen cikartamasinlar diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?