plojovic gecmis olsun canim vertigo olmussun sanirim dogru mu anlamadim cok gecmise gidemedim cok kotudur bende de var yasayan bilir kafani hizlica hareket ettirme bir sure
Mevsim yaz olunca herkesin aktivitesi var bir şekilde burada üç beş kişi kaldı gibi daimi yazan. Özlendiniz fazla yazamayan arkadaşlar:) bu arada saç konusu geçince size de sorayım doğum sonrası dökülen saçlarınızın yerine yenileri çıkıp sizi rahatsız ediyor mu merak ediyorum. Serçe parmağım uzunluğunda saçlar önlerden çıkıyor hepsi ayrı yöne bakıyor saçımı açık harici kullanamıyorum resmentoplayınca hepsi ayrı buradayım diye bağırıyor:) hayır uysal saçlar da değil az tüleriyor ne yapacağımı şaşırıyorum bu saçlarla. Önerisi olan var mı ne yapabileceğimle ilgili
Bi de sürekli elini ağzına sokup kusmaya çalışıyor öğürüp öğürüp yine sokuyor arada kusuyor değişik bir şeyler olmaya başladı bu çocuk iyice yoruyor yinedyinede şükürler olsun tabi şikayet gibi değilde yanlış birşey mi var diye düşündüm
Canım sana da çok geçmiş olsun yeni farkettimEvet canim iltihap sebepli,bu sebeplede gecicidir insallah.Ilac bitince yine de kbb'a gorun dedi acildeki doktor.
Hic ettirmeden bile oluyordu igne iyi geldi.
Daha iyiyim.
Tesekkur ederim
Saol canim.U Umudumbitmedi_ cok gecmis olsun. Buaralar misafirim var parca parca okuyorum hep. Deniz bir ara gunde 9-10kez kaka yapiyordu ama kaka tahlilinde laktoz inteloransi cikmisti. Kefirden oldugunu dusunuyorum. Ama seninki oyle birsey degil galiba. Umarim biran once gecer. Bizimki 10-12 gun surmustu. Gece uyanip 2-3 kere kaka temizledigimi bilirim o donem
Aynen canim bende sudan süpheleneiyroum.evde böyle bi sorun yoktu.U Umudumbitmedi_ canim su cok onemli benim kardesim su yuzunden 1 ay ishal olmus bebekken ben cok net hatirlamiyorum ama annem hep der
Ben kaynatiyorum suyunu aritma kullaniyoruz dr a sordum gittigi yere kadar kaynatip ver mutlaka dedi bi yere bile gitsem 1 gun onceden kaynatip sisesine koyuyorum gecmis olsun
Metehan benim pesimden ağlamjyor.bi gariplik mi var acaba?Nilsibel niliko masallah cok hareketli Eyluste oyle bazen ise gitmekten sikayet etsemde aslinda dinleniyorum iste hic degilse sakince 1 kahve ve ogle yemegi yiyorum :) oglen cikarken iyi istirhatler diyor arkadaslar ne istirhati asil mesaim simdi basliyor diyorum bende :) bende gecen yazdim hatta bebekleriniz uyanikken neler yapabiliyorsunuz diye valla ben hicbir sey yapamiyorum zaten pesimden agliyor
Size de cok gecmis olsun canim.kusuruma bakma yazamadim.malum bizimkide hasta.Sağol canım annemlerin yanına geldim tek başıma zor olacaktı, kusma bugün bir kez oldu az az yiyor korkuyorum vermeye mama 40 CC içse yeter diyorum içmek istemiyor, ishal devam ediyor ama patates muz ezip veriyorum biraz da ateşimiz var, halsiz hep, inşallah kolay atlatiriz
benim kızım da ensedeki saçları güçlü çekiyor, ben diş ağrısına bağlıyorum.. kulağına da saldırıyor aynı şekilde çekiştiriyor.. çıkması yakın olmalı artık iyice ısırıyor emerken..Benimki saçını yolmayla aynı anda başladı bu hareketede ondan dedim yanlış bir şey mi var acaba kusma neysede saç yolma canımı sıkmaya başladı bildiğin kopartıyor
ben de tarif etmiştim yazdığında ama cevap vermeyince herhalde mantıklı gelmedim dedim :)Vaaaay cok mantikli:) urune bakis acim birden degisti. Bosa ugrasiyomusum o kadar:) coo tesekkur ederim
Benimkinin gece uyanmalari cok degisken ya bir hafta iyi uyuyor bir hafta gecenin bi yarisi kalkip iki saat uyanik kaliyor. Bu hafta evde misafirimiz oldugu icin iyi uyuyor cunku benim oglum el iyisi:) tatilden sonra uyku duzenimiz biraz kaydi zaten eskiden 8-9gibi yatar 5-6 gibi uyanirdi dimdi 9.30-10gibi yatiyor 7-7.30 gibi uyaniyor bir haftadir boyle.D dooris123
Kacta yatarsak yatalim, erken yatarsak 6, gec yatarsak 7de kalkiyor. Oglen uyumamissa 6da bile yatabilir. Dun 10da yatti mesela. Oglen uykusunu 15.15 ile 17.30 arasi uyumustu. Hatta 17.30 da ben kaldirdim. Cok pismanim. Kaldirmasam da 10da yatardi. Iyice sapitti sonlara dogru. Masallah gece 3.15e kadar da uyanmadi. Ama dun gece 1.40 ve 6 arasi 8 kere kalktik. Her gece ayri bir sey.
Ben de 4 aylik gibiyken almistim black out perde ozamanlar cok sorunluydu bizim uykular, simdi okadar degil. Ama bizde pek bir etkisi olmadi:) yani bana oldu ama ogluma olmadi ben sabah gunes isigina maruz kalmadigim icin daha derin uyuyorum.D dooris123 Ortalama 21.30-22.00 gibi yatiyor, cogunluk 2-3 kere agliyo bazen daha fazla.Gece alip ayagimda salliyip geri koyuyorum. 6-7 ay olmustur, sabah 5.5-6 gibi kalkar..Biz de black out perde bi nebze ise yaradi. Oglen hic uyumazdi, simdi black out perdeyi cekince oda simsiyah oluyo, az da olsa uyuyor..
Kaka tahlilinde ona da bakiyorlar ama galiba. Kakalar da mukus var mi? Intolerans olunca mukuslu oluyor kakalr yani deniz de oyleydi. Bana da doktor beslenme e dikkat et denize laktozsuz yogurt ver dedi. Ben 10 gun ikimizden de tum sut urunlerini kestim laktozsuz bir sey de vermedim islenmis oldugu icin sonra once ben basladim sonra yavas yavas denize baslattim bir sorunumuz yok simdilik. Umarim boyle devam eder.Saol canim.
Bizde doktor laktoza bakmadi ama süt alerjisi olabilir dedi.bana sut icme peynir yeme dedi.ama benim.yeme düzenim degismedi ki.zaten ayakustü söyedi
Cok da ilgilenmedi hani.
Bu arada gece de kaka yapiyor metehan.artik evin her tarafi kaka kokuyor:)
Burnum iyice hassaslaşti.gece bi bakiyorum bi kaka kokusu.biraksam pisigi iyice artiyor.altini acsam zaten bas bas bagiriyor.
Valla bende 1 aydir pert oldum.ard arda kaka yapiyor.mesela 2 dakika araliklarla dün 3 kere yapti.sikayet etmiyorum da artik duzelsin istiyorum.ne cocukta nede bende hâl kaldi.pisik de cabasi
Bu arada metehan erken yatiyor.mesela 8 9 gibi.bazen 7 veya 7.30 gibi yatiyor.
Bazen de kv ler erken yatirma diye engeliyorlar.o zaman 10 a kadar kaliyor.tabi metehan iyice cıldiriyor.huzursuz oluyor.erken yatmak istiyor.
Sabah da genelde 6 bucuk gibi kalkiyor.ama gece cok kalkiyor.
Bence bu ishal ve karin agrisindan.gecerse uzun uyur diye düsunüyorum.cünkü bazen 5 6 saat uyanmadogi oluyor.
Bide ben artik gece kalkinca emzirmiyorum.
Suluk yanimda oluyor.su veriyorum.icirip yatagina koyuyorum.bazrn uyumuyor.ayagima alip salliyorum.
Sabaha karsi uyusun diye alip emziriyorum ama o da yarim saat sonra kalkiyor.güne erken basliyor.
Aynen canim bende sudan süpheleneiyroum.evde böyle bi sorun yoktu.
Sabahtan bi tencere su kaynatip kenara koyardim.meyveleri bile o suyla yikardim.
Kv lere geldik.su kaynatiyorum koyuyorum bi bakiyorum ki suyu dökmusler.kac kere cocuk su bekledi.sogutmak icin ugrastik.
Bidr hazir su alin diye tutturdular.ondan sonra cocuk hic iyi olmadi.
1 ay oluyor iste ishal olalı.ins gecer bian evvel.
Metehan benim pesimden ağlamjyor.bi gariplik mi var acaba?
Babasinin pesinden ağliyor.
Metos uyanikken hicbisey yapamiyorum
Tabi babasi alirsa biraz dizi ve dinlenme.
Size de cok gecmis olsun canim.kusuruma bakma yazamadim.malum bizimkide hasta.
Ins cabucak toparlarlar.
Aynı sıkınti bizde de var.ustelik diste cikiyor bu iki gündür.
Sen kendine iyi bak.morelini yüksek tut.
Alalh sifa versin yavrularimiza.
plojovic canim gecmisi doğru düzgün okumayamadim.gözümden kaçmıs.
Cok gecmis olsun.ins tez vakitte gecer.
Cok zor bisey.metehani dogurduktan 1 bucuk ay sonra ben de gecici bi süre olmustum.
Koridordan odaya giremiyorum.sanki viraji alamiyormus gibi.basim dönüyordu habire.
Kulaklarimda bi baski gözlerim bulanik goruyrodu artik.ama biraz dinlenmeyle gecti gitti artik.
Ins sende bian evvel toparlarsin.
Kendine iyi bak.sen bize lazimsin
Aaaa senin yazdigini gormedim ben ya. Kusura bakma valla su aralar o kadar hizli okuyorum ki forumu. Hemen gorduklerime yaziyorum:) hic alisik degilim hergun yemek yapmaya. Bugunu de atlatayim on gun yemek yapmicam:)ben de tarif etmiştim yazdığında ama cevap vermeyince herhalde mantıklı gelmedim dedim :)
Aynen canim.metehan gec de yatsa hic 8 e kadar yatmaz.maksimum 7 bucuk.o da dogdu dogali bir iki kere.U Umudumbitmedi_
Metehan erken de yatsa gec de yatsa ayni saatte mi kalkiyor? Niye engellerler uykusu gelen cocugun uyumasini anlamiyorum. Hadi 10da yatsa da sabah 9a kadar uyusa tamam. Zaten cogu bebek 7 gibi en gec kalkmis oluyor.
Rica ederim canim.U Umudumbitmedi_ E elaelif123 teşekkür ederim canım ikinize de, size de çok geçmiş olsun, üstü başı kalmadı ishalden ☹ kusma ishale oranla azaldı yeme içme sıfır bir tatli kaşığı yese de şükür diyorum bol bol su teklif ediyorum
Evet canım iki üstte iki altta var ama sürekli eli ağzında ya benim bi yerlerimi ısırıyor ya mememi ısırıyor ya kendi elini kolunu ısırıyor kesin geliyor bir tane dahabenim kızım da ensedeki saçları güçlü çekiyor, ben diş ağrısına bağlıyorum.. kulağına da saldırıyor aynı şekilde çekiştiriyor.. çıkması yakın olmalı artık iyice ısırıyor emerken..
seninki diş çıkarmış mıydı? yeni diş geliyor olabilir
çok geçmiş olsunU Umudumbitmedi_ E elaelif123 teşekkür ederim canım ikinize de, size de çok geçmiş olsun, üstü başı kalmadı ishalden ☹ kusma ishale oranla azaldı yeme içme sıfır bir tatli kaşığı yese de şükür diyorum bol bol su teklif ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?