Her yere yemek koysanız en fazla karınca kolonisi yerleşir evinize :) ama eliyle yemeyi seviyorsa bir şeyler verebilirsiniz elineEvin her tarafina yemek mi dagitsam diyorum belki o zaman yemek yer ha ne diyorsunuz ?
Beyfendi yerden emeğiyle sürünerek rizkina ulaşmayı daha çok seviyorHer yere yemek koysanız en fazla karınca kolonisi yerleşir evinize :) ama eliyle yemeyi seviyorsa bir şeyler verebilirsiniz eline
Tsk ederim canim.yapicam bu sene sosluk ve menemenlik.Kizlar sosluk domates yapmaya baslayan varmi zamani gelmis gecen sene baya yapmıştik annemle cok iyi olmustu bu sene yapabilirmiyiz bilmiyorum U Umudumbitmedi_ kesin yapar hamarat hatunum
1 tanesini sabah yarim/aksam yarim olmak uzere 3 gün kullanmıştık.E elaelif123 canım sizin ishal kaç gün sürmüştü bizim bugün üçüncü gün, birde e.germinayi ne kadar ne ölçüde kullanmıştıniz?
Bu mu canım?1 tanesini sabah yarim/aksam yarim olmak uzere 3 gün kullanmıştık.
Hay masallah, hamarat..Tsk ederim canim.yapicam bu sene sosluk ve menemenlik.
Şu sira dolmalik kurutuyorum.gecen hafta patlican almistim.
Bu hafta da biber kururttum.haftaya birs daha fazla cesit ve miktar yapicam.
Domateslerin ucuzlamasini bekliyorum.
Pazardan alacaksan arabani gotür kasayla al.
Bursa domatesi cok iyi olur.hem etli hemde eksime yapmiyor.
Bide iyi pazarlik et.
Mesela ben biberi de patlicani da 50 kurusa aldim.
Ah ah domates dedim de aklima geldi.
Evlendigimiz ilk sene pazardan 7 kasa domates aldik esimle.hepsine 20 tl vermistik.
Oturduk ikimzi salca yaptik.cok güzel olmustu tadi.
Rengi o kadar koyuydu ki kasigin ucuyla koymam yetiyordu.öyle olunca 2 sene salca almadik eve:)
Esim hâlâ soyler.cok güzel olmustu yine yapalim diye:)
Yok, bizimki klasik olandi. Bu daha spesifik, laktoz vs yazili ya..Bu mu canım?
Dün bundan verdim ben yeğenime almışlar yarım vermiştim günde bir tane versem olur o zaman sanırım, bugün üçüncü gün hala ne yerse hemen arkasında ishal yapıyor sesliYok, bizimki klasik olandi. Bu daha spesifik, laktoz vs yazili ya..
Muz, elma ishale iyi gelir diye biliyorum..Dün bundan verdim ben yeğenime almışlar yarım vermiştim günde bir tane versem olur o zaman sanırım, bugün üçüncü gün hala ne yerse hemen arkasında ishal yapıyor sesli ☹
Muz veriyorum canım ama katı da olsa şiddetle yapıyor yine pantolonun dışına çıkıyor hep, patates pirinç haşlıyorum onu veriyorumMuz, elma ishale iyi gelir diye biliyorum..
Tsk ederim canim.Hay masallah, hamarat..
Ankaraya tayin ciksa direkt benim komsum olunacak, o kadar!!!
-ya ben daha biber dolmayi elimle bastirip ayiklayamiyorum. Dolduramam da, k valide veya annem doldurup veriyor. Bana bi ders vermelisiniz..
-Biber ve patlicani 4-5 liradan aliyorum marketten, orasi ucuzmus çok..
-Annem Antepten getirtiyor. Bu sene 50 adet patlican kuru 20, biber kurusu 15.
Salcada b salca 15, domates 20 miş, annem kargoyla getirtiyor.
Aynen canim.zaten bunlarin cani ne kadar ki.günicinde cok hareket ediyorlar.yorgun düsuyorlar.U Umudumbitmedi_
Uykusu yok diyenleri uc gun uyutmiycan. Sonra da dugune goturup oynayin diycen. Anlasinlar bebisler neler cekiyor.
Ayni bizim tablo.kati olsa bile yapma sıkılığı aynı.patates pirinç muz....fayda yok.Muz veriyorum canım ama katı da olsa şiddetle yapıyor yine pantolonun dışına çıkıyor hep, patates pirinç haşlıyorum onu veriyorum
Pazara aksam 7 de gidebilirsiniz canim.zaten hava kararinca toplanip gidiyorlar.U Umudumbitmedi_ bu tüyolari bilmiyordum. Pazar eve 1 km. Elimdekilerle yürümek zor olur. Eşimle 1 kez gittik o da ikimizde evdeyken ve arabayla.Eşim eve aksam 7 de geliyor. Mecbur market ve çok pahalı.(pazarda o kadar ucuz değil ayrica)
-Eskisehir'e geldik akşam üstü. Babanne sağolsun, 2 günlük yemek yapip buzdolabina stok yapmış bize, Karadeniz turuna yolcu ettik az önce.
Not: ya bu hamaratliğa gelin beğenmezseniz ilerde, ya gelin ben gibi olursa, eyvah :)))
Saol canim.
Bizde doktor laktoza bakmadi ama süt alerjisi olabilir dedi.bana sut icme peynir yeme dedi.ama benim.yeme düzenim degismedi ki.zaten ayakustü söyedi
Cok da ilgilenmedi hani.
Bu arada gece de kaka yapiyor metehan.artik evin her tarafi kaka kokuyor:)
Burnum iyice hassaslaşti.gece bi bakiyorum bi kaka kokusu.biraksam pisigi iyice artiyor.altini acsam zaten bas bas bagiriyor.
Valla bende 1 aydir pert oldum.ard arda kaka yapiyor.mesela 2 dakika araliklarla dün 3 kere yapti.sikayet etmiyorum da artik duzelsin istiyorum.ne cocukta nede bende hâl kaldi.pisik de cabasi
Bu arada metehan erken yatiyor.mesela 8 9 gibi.bazen 7 veya 7.30 gibi yatiyor.
Bazen de kv ler erken yatirma diye engeliyorlar.o zaman 10 a kadar kaliyor.tabi metehan iyice cıldiriyor.huzursuz oluyor.erken yatmak istiyor.
Sabah da genelde 6 bucuk gibi kalkiyor.ama gece cok kalkiyor.
Bence bu ishal ve karin agrisindan.gecerse uzun uyur diye düsunüyorum.cünkü bazen 5 6 saat uyanmadogi oluyor.
Bide ben artik gece kalkinca emzirmiyorum.
Suluk yanimda oluyor.su veriyorum.icirip yatagina koyuyorum.bazrn uyumuyor.ayagima alip salliyorum.
Sabaha karsi uyusun diye alip emziriyorum ama o da yarim saat sonra kalkiyor.güne erken basliyor.
Aynen canim bende sudan süpheleneiyroum.evde böyle bi sorun yoktu.
Sabahtan bi tencere su kaynatip kenara koyardim.meyveleri bile o suyla yikardim.
Kv lere geldik.su kaynatiyorum koyuyorum bi bakiyorum ki suyu dökmusler.kac kere cocuk su bekledi.sogutmak icin ugrastik.
Bidr hazir su alin diye tutturdular.ondan sonra cocuk hic iyi olmadi.
1 ay oluyor iste ishal olalı.ins gecer bian evvel.
Metehan benim pesimden ağlamjyor.bi gariplik mi var acaba?
Babasinin pesinden ağliyor.
Metos uyanikken hicbisey yapamiyorum
Tabi babasi alirsa biraz dizi ve dinlenme.
Size de cok gecmis olsun canim.kusuruma bakma yazamadim.malum bizimkide hasta.
Ins cabucak toparlarlar.
Aynı sıkınti bizde de var.ustelik diste cikiyor bu iki gündür.
Sen kendine iyi bak.morelini yüksek tut.
Alalh sifa versin yavrularimiza.
plojovic canim gecmisi doğru düzgün okumayamadim.gözümden kaçmıs.
Cok gecmis olsun.ins tez vakitte gecer.
Cok zor bisey.metehani dogurduktan 1 bucuk ay sonra ben de gecici bi süre olmustum.
Koridordan odaya giremiyorum.sanki viraji alamiyormus gibi.basim dönüyordu habire.
Kulaklarimda bi baski gözlerim bulanik goruyrodu artik.ama biraz dinlenmeyle gecti gitti artik.
Ins sende bian evvel toparlarsin.
Kendine iyi bak.sen bize lazimsin
plojovic canim gecen sene festivalde yuksek sesten esiminde kulak kristalleri oynamış ti vertigo dediler. Bi hafta fln ilac kullanmisti geçmişti seninkide geçer hemencicik insallah
Kizlar sosluk domates yapmaya baslayan varmi zamani gelmis gecen sene baya yapmıştik annemle cok iyi olmustu bu sene yapabilirmiyiz bilmiyorum U Umudumbitmedi_ kesin yapar hamarat hatunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?