Abisinin elinde gördükleri en cazip oyuncaktır kızım içinAldigim oyuncaklar nadiren dikkatini cekiyo, selpak, pet şise daha cazip.. oyuncak tavsiyesi olan?
Kızıma sadece yürüteç gibi müzikli araba aldık (ikinci el 30 TL sapasağlam). Çok güzel oynuyor. Başka da gerek yok çünkü abisinin 1 milyar oyuncağı var. Hem kendi isteyip aldıkları, hem akrabamın büyüyen torunlarının istisnasız bütün oyuncakları bizde, hem ailemin aldıkları derken evde ayak basacak yer kalmadı. Kardeşine en minik bebeklik olanları verelim dedik, ona bile zor ikna oldu başta.. Ben neyle oyniycam diyor sıpa.. Neyse ki bu aralar kardeşine kıyamıyor da izin veriyor en gözde oyuncaklarını bile almasına... Hoş, kızım da 5 dakika oynayıp bırakıyor, buzdolabındaki magnetlere uzatıyor elini.. Yerde geziniyorsa da çekmecelere dalıyorben pek oyuncak almiyorum.pet sise, buzdolabi poseti, boş islak mendil kutusu, plastik saklama kabi, melamin cay tabagi ve plastik cay tepsisi koyuyorum donusumlu olarak.birkac oyuncagi var onlar da pek ilgisini cekmiyor.
Masallah onlara..Abisinin elinde gördükleri en cazip oyuncaktır kızım içintabi bu aralar bilgisayarı sahiplendi, baba diyerek yanaşıyor, klavyeye girişiyor güm pat çat
Ama her şey bir yana, ev telefonu ve kumanda da dahil, tüm elektronik cihazlar gözdesi..
Onun dışında ufak tefek renkli kutular da dikkat çekiyor. Poşet çayların (25lik) karton kutuları da hoşuna gidiyor otobüs gibi. Hatta birkaç tane varsa tren de oluyor :)
Evde severek oynadığı oyuncaklar da var tabi. Basınca müzik çalan oyuncaklar favorisi. Uğur böceğimiz var bir tane, her ayağında ingilizce ve ispanyolca bir renk ve hayvan ismi, sesi.. müzik falan çalıyor. Sorular soruyor, kırmızı nerde, maymun nerde gibi.. Abisiyle birlikte basıyorlar bol bol :)
Bizim de ilk bebek ya hep yeni aliyorum mecbur. Halasi, sagolsun gecen 1 tane almis, pek oyuncak alan da yok :))Kızıma sadece yürüteç gibi müzikli araba aldık (ikinci el 30 TL sapasağlam). Çok güzel oynuyor. Başka da gerek yok çünkü abisinin 1 milyar oyuncağı var. Hem kendi isteyip aldıkları, hem akrabamın büyüyen torunlarının istisnasız bütün oyuncakları bizde, hem ailemin aldıkları derken evde ayak basacak yer kalmadı. Kardeşine en minik bebeklik olanları verelim dedik, ona bile zor ikna oldu başta.. Ben neyle oyniycam diyor sıpa.. Neyse ki bu aralar kardeşine kıyamıyor da izin veriyor en gözde oyuncaklarını bile almasına... Hoş, kızım da 5 dakika oynayıp bırakıyor, buzdolabındaki magnetlere uzatıyor elini.. Yerde geziniyorsa da çekmecelere dalıyor
Kızıma sadece yürüteç gibi müzikli araba aldık (ikinci el 30 TL sapasağlam). Çok güzel oynuyor. Başka da gerek yok çünkü abisinin 1 milyar oyuncağı var. Hem kendi isteyip aldıkları, hem akrabamın büyüyen torunlarının istisnasız bütün oyuncakları bizde, hem ailemin aldıkları derken evde ayak basacak yer kalmadı. Kardeşine en minik bebeklik olanları verelim dedik, ona bile zor ikna oldu başta.. Ben neyle oyniycam diyor sıpa.. Neyse ki bu aralar kardeşine kıyamıyor da izin veriyor en gözde oyuncaklarını bile almasına... Hoş, kızım da 5 dakika oynayıp bırakıyor, buzdolabındaki magnetlere uzatıyor elini.. Yerde geziniyorsa da çekmecelere dalıyor
Ben eski tip yürüteçe hiç koymadım kızımı (abisinin var ama kullanmayı düşünmüyorum). Bu arkadan itmeli, ilk adım arabası tarzı. Henüz itemiyor ama karşısına geçip tutunarak oyunlar oynuyor. Bul-tak, gece-gündüz(ağustos böceği-horoz sesi), 5 adet renkli boncuk(abaküs gibi), guguklu saat, ortada 8 tane melodi çalan ışıklı buton, 3 hayvanlı dişli çark var önünde. Hepsiyle teker teker ilgileniyor :)Yurutec bizde de var ama durdugu yarim saat bile degil daha cok emeklemek tutunup kalkmak tercihimiz :)
Yine senin kuzucan zayıf bir bebiş. Benim kızçem gibi olsa ve tüm gün taşınmak istese aman Yarabbi... Oturmaya başlamaları, kendi kendine oyun oynamaları nimet gerçekten.. Her ânlarına şükür...E exelanss Ben lohusalikta el ve kollarimdan çok sıkıntı cektim. Kas sinir sıkışması ( ki hala sag elimde mevcut, ihmal ediyorum) yere koydugum an agliyordu ve hep kucakta gezdi kuzum. (Her anları degerli zaman oyle cabuk geciyo ki unuttuk ilk aylari bile) neyse 6. Ayda mama sandalyesine ilk oturunca saç baş darma duman esime dedim çek mutlulugun resmini :))) bi foto var, gozler şiş, ustum basim dökülüyor ama gülümsüyorum mama sandalyesi arkasında...kollarim ne haldeyse artik..
Tatil guzel geçiyor ya tabi suan dibimdeki sahilde sezlonga uzanıp bira icmek vardi ama cadirin onunde oturuyoruz bunada şükür atlas da saolsun huysuzluk yapmadi tek sıkıntımiz sivri sinekler yediler hepimizi. Yarin donus var bakalim trafik vs nasi gecicek yolculukMasallah Atlas bebeye ya. Yiyor hepsini.
Nasil gidiyor tatil?
Biz eve döndük. Donerken de 4 saatin 3 bucuk saatinde koltugunda oturdu. Cantadaki sutyen de dahil her sey tek tek cikti oynadi. Yarim saat kala artik bas bas bagirinca aldik kucaga. Yarim saat uyudu yolda.
@Umudumbitmedi_ nerelerde kaldı acaba? Yaz boyunca bize uğramiycak sanırım, esir aldılar hatunu
@hamis de yoğun çalışıyor galiba, yazmıyor epeydir, ya da ben görmedim?
@Lawinya34 nick mi değiştirdiniz? Bebiş nasıl? Ek gıda nasıl gidiyor?
@Lets go da epeydir gelmiyor. Bebişler büyüdü, sayfa seyreldi :)
@kubra2553 kızlar nasıl? Minik ek gıdaya alıştı mı?
@Melegimm_2 yoğurt mayalıyordu en son :) sevdi mi bebiş acaba?
@Prmm eski topikten bildiğim bir isim, üçüzler nasıllar?
@Helinnnnn de yok epeydir, kızlar gelin arada yahu :)
@Yukakita nasılsın arkadaşım? Oğluş ne alemde?
G Gulcan23 Duru kuş neler yapıyor? Büyüdü mü arkadaşımız?
@Semabuse bebeğiniz nasıl oldu? İnşallah ikiniz de daha iyisinizdir...
Uzun zamandır yazmayan arkadaşları etiketlemeye çalıştım, gözden kaçanlar vardır, siz ses verin arkadaşlar
Kizlar tirnak kesme konusunda bir taktiginiz var mi? Ben baslarda emzirirken kesiyordum izin vermemeye basladi, sonra uykusunda kesmeye basladim simdi ona da izin vermiyor hemen uyanip cekiyor elini, hayir zincere vurup mu kesmem lazim nasil kescem ben bu cocugun tirnaklarini isin icinden cikamadim.
Ben uyanikken elini tuttugum an ya destek alarak ayaga kalkmaya calisir yada daha guclu tutup isirmak icin agzina gotururBen oturtuyorum kucagima gostere gostere konusa anlata kesiyorum tabi durmuyor pek ama laf kalabaligiyla bi sekilde hallediyoruz
Evet bondigo akt. masasi eskisi gibi dikkatini cekmiyo. Babasının gözlüğünü alıp alıp yere atiyo, sapını yamulttu bile, tamir gördü gözlük :)Denizin cok fazla oyuncagi var ama pek ilgisini cekmiyor, bircogunu cikarmiyorum bile artik. Sadece birkac parca sey var ilgisini ceken. E elaelif123 bondigonun aktivite masasi var, sizde de vardi bir fotografta gormustum ilk tutunup kalkmaya basladiginda o ilgisini baya cekti, ama simdi siraladigi icin cok ilgilenmiyor onunla. Internetten buzdolabinin uzeri icin hayvan magnetleri aldim, onlarla oynamayi seviyor. Birde ebebekten itince ilerleyen araba almistim baslarda ben itiyordum o pesine emekliyordu, simdi ise kendi tutuyor bir yandan emekliyor bir yandan arabayi suruyor, ilk kez bir oyuncagi bu kadar sevdigini gorunce gittim tum renklerini aldimfotografini ekliyorum. Bu arada bizim evde iki kumanda, bir sarj aleti bozdu sipamiz, durumu siz dusunun artik.
Yere oturup Ali yi de oturtuyorum, eskiden bi cirpida hallederdim, artik kiziyo, ara vere vere..Kizlar tirnak kesme konusunda bir taktiginiz var mi? Ben baslarda emzirirken kesiyordum izin vermemeye basladi, sonra uykusunda kesmeye basladim simdi ona da izin vermiyor hemen uyanip cekiyor elini, hayir zincere vurup mu kesmem lazim nasil kescem ben bu cocugun tirnaklarini isin icinden cikamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?