- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Önemli olan bizim değil, dr unuzun yorumu, çocugunuz da saglik yonunden bi sikinti yoksa kiloyu onemsememenizi soyleyebilirim..Arkadaşlar bebeğim kg almıyor hatta veriyor. Canım sıkılıyor. 6 aylıkken 9 buçuk olan bebeğim şimdi 9 kg ya düşmüş. 4 ay içinde kg almadığı gibi kg vermiş. Doktor kg su iyi diyor ama kg vermesi nasıl bir durum ?
Anlatamıyorum kimseye derdimi. Kan sayımına baktı kan değeri de 11 çıktı. Erkek bebek. Boyu da 72
Bizim onceden sadece beni isirirdi son hafta birkac kez baska insanlari da isirdi... off off her defasinda kiziyorum, yaptigi seye ara veriyorum anlasin diye, cok korkuyorum buyuyunce de devam eder diye
Etmez etmez, yaşının hatta ayının gerekleri bunlar, dişim var benimin ispati :))Bizim onceden sadece beni isirirdi son hafta birkac kez baska insanlari da isirdi... off off her defasinda kiziyorum, yaptigi seye ara veriyorum anlasin diye, cok korkuyorum buyuyunce de devam eder diye
Limon yağı kovuyormuş sivri sinekleri, narenciye kokusunu sevmiyorlarmış. Bir çizgi filmde izlemiştimTatil guzel geçiyor ya tabi suan dibimdeki sahilde sezlonga uzanıp bira icmek vardi ama cadirin onunde oturuyoruz bunada şükür atlas da saolsun huysuzluk yapmadi tek sıkıntımiz sivri sinekler yediler hepimizi. Yarin donus var bakalim trafik vs nasi gecicek yolculuk
Aynı bizim de tutunup kalkıyor, sağa sola birkaç adım atıyor ama henüz emekleme favorisi. Henüz diş yok kızımda. Seninki çıkardı mı?Büyümez mi tutunup mobilyalara adımlamaya başladı yerim onun minik ayaklarını çok güzel bişi oldular sizde durumlar nedir :)
Şu an boyuna göre kilosu gayet iyi bebeğin. Sürekli hareket ettikleri için vermesi de çok normal. Çok daha zayıf bebekler var sağlıklı olması önemli olanArkadaşlar bebeğim kg almıyor hatta veriyor. Canım sıkılıyor. 6 aylıkken 9 buçuk olan bebeğim şimdi 9 kg ya düşmüş. 4 ay içinde kg almadığı gibi kg vermiş. Doktor kg su iyi diyor ama kg vermesi nasıl bir durum ?
Anlatamıyorum kimseye derdimi. Kan sayımına baktı kan değeri de 11 çıktı. Erkek bebek. Boyu da 72
Bizimki hic bi zaman koltukta durmadigi icin bilemiyciiim. Kucakta aksama kadar gezdigimiz gunleri unutamiyorum. Pesinden gezmek daha iyi valla.OyuncAk bizimde ilgimizi cekmiyor artik varsa yoksa kumanda :) emekleyerek ve tutunup kalkma siralama bizim favorimiz artik oyle oyuncak oyna kurcala sepeti dök bitti
Eskiden ne guzeldi demi koltuga koyuyoduk oylece duruyorlardi :))
Bizimki de eme eme atesolceri bozdu. Ya 34 dereceyiz ya 39.Denizin cok fazla oyuncagi var ama pek ilgisini cekmiyor, bircogunu cikarmiyorum bile artik. Sadece birkac parca sey var ilgisini ceken. E elaelif123 bondigonun aktivite masasi var, sizde de vardi bir fotografta gormustum ilk tutunup kalkmaya basladiginda o ilgisini baya cekti, ama simdi siraladigi icin cok ilgilenmiyor onunla. Internetten buzdolabinin uzeri icin hayvan magnetleri aldim, onlarla oynamayi seviyor. Birde ebebekten itince ilerleyen araba almistim baslarda ben itiyordum o pesine emekliyordu, simdi ise kendi tutuyor bir yandan emekliyor bir yandan arabayi suruyor, ilk kez bir oyuncagi bu kadar sevdigini gorunce gittim tum renklerini aldimfotografini ekliyorum. Bu arada bizim evde iki kumanda, bir sarj aleti bozdu sipamiz, durumu siz dusunun artik.
Lavanta yağını duymuştum ben deLimon yağı kovuyormuş sivri sinekleri, narenciye kokusunu sevmiyorlarmış. Bir çizgi filmde izlemiştim
Bebeklik dönemi alışkanlıklarının çoğu geçiyor geçmese benim kız gelen geçeni tokatlardı:) cidden kızım 1.5-2.5 yaş arası önüne gelen çocuğu tokatlayıp yüzünü tırmaladı şimdiyse birine zarar vereceğim diye çekinir. Isırma zaten çok fazlaydı hiçbiri kalmadı. Şimdi oğlum halefi olarak devam ettiriyor bu alışkanlıkları bakalım ne zaman geçecekEtmez etmez, yaşının hatta ayının gerekleri bunlar, dişim var benimin ispati :))
Bizimki hic bi zaman koltukta durmadigi icin bilemiyciiim. Kucakta aksama kadar gezdigimiz gunleri unutamiyorum. Pesinden gezmek daha iyi valla.
Bizimki hic bi zaman koltukta durmadigi icin bilemiyciiim. Kucakta aksama kadar gezdigimiz gunleri unutamiyorum. Pesinden gezmek daha iyi valla.
Çok çok sağol canım iyiyiz Allah'a şükür, serumu aldığı gün ishalimiz bitti tam altı gün sürdü keşke önceden taktırsak dedik, eski haline geri döndü sadece herkese giden çocuk bana bağımlı oldu
Öncelikle çok tatlı havalı bir bebiş maşallah kuzuyaEki Görüntüle 2299127 Eki Görüntüle 2299128 sivrinsinekler mahvetti altasi doktoruna yazdım ama gormedi varmi önerisi olan
Geçmiş olsun canım. Hastalık sonra bebişler anneye yapışmaya meyilli olur. İkinizin birlikte oynayacağı oyunlar vardır. Yerde araba yarıştırabilirsiniz veya ilgisini çekebilecek ne varsa.. Zamanla evdeki diğer kişiler de katılır oyuna.. Sen de arada bir kalkıp yeni oyuncak alıp gelebilirsin. Sonra su şişesini falan derken yanından arada bir uzaklaşmana alışacaktırÇok çok sağol canım iyiyiz Allah'a şükür, serumu aldığı gün ishalimiz bitti tam altı gün sürdü keşke önceden taktırsak dedik, eski haline geri döndü sadece herkese giden çocuk bana bağımlı oldukimseye gitmiyor ağlıyor bende de hep kucakta olmak istiyor hasta olmasınlar da yeter ki bana bağımlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?