2018 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun çokca

Tesekkur ederiz ablasi.
Tatil bitti yola ciktik doktordan ses yok bende eczaneden losyon aldim daha once doktoru sirtindaki kizarikliklar için vermismi baktim sinek bocek sokmasinada iyi geliyomus. Surdum biraz sondurdu gibi.

Teşekkür ederim dün yoğurtlu çorba yapmıştım iki küçük kavanoza doldurup vakumladım denemek amaçlı tat bozulmuyorsa çorbada götüreceğim

Teşekkür ederim dün yoğurtlu çorba yapmıştım iki küçük kavanoza doldurup vakumladım denemek amaçlı tat bozulmuyorsa çorbada götüreceğim
Pek mutfak bilgim yok ama yogurtlu yemekler konserve yada buzluga atilmiyor diye aklimda birsey kalmis eksime olur diye galiba. Sebzeli yapmak daha garanti olabilir.
anabelgunes cok gecmis olsun atlasa, ah o sinekler tatilde bizi de mahvetmisti.

Hmm olabilir deneyip göreceğim :) normalde ben bir domates bir de sosluklar varya onları konserve yaparım benimde pek bilgim yok konserve ile alakalı

U Umudumbitmedi_ haberlerini bekliyoruz.
T tuanadereli hep aklimdasiniz. Nasil durumlar?
Geldim canim.epey bi beklemenin ardindan dün sonuca ulastik.ve hamile degilim.hazir hasta olmusken gidip spiral taktirdim dün.
Bakir uclu takti doktor.ins kayma yapmaz.ara sora gidip kontrol ettiririm diyorum.
Bu ara cok yogundum girip okuyamadim.ne var ne yok.
Beboslar nasil.nilikonun disi cikti mi?metehan in bir disi var ama daha yükselmedi.ısırma griisimleri de yok cok sükür:)

Hadi gozun aydin. Cok dandik bi testmis desen e.
Bizde dis yok daha. Paso kudurmaca...

Cesit cesit atesolceri var braunun da..
gecen acile gittigimizdeki atesolcer; atesolcerden bi kablo cikiyo hemsire kablonun ucunu alnin sagindan soluna dogru sürtüyor, acaba markasi neydi ki, cok begendim onu.

Bak bu bizimki Allah muhtac etmesin diyeyim ama guzeldi cok kisa surede olcuyor ama o dediginde guzelmis tam profesyonel

Eklentiler

• 02E30DB4-40E8-4DA6-BFF1-5D1FA1093EF2.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 34
Aldigim oyuncaklar nadiren dikkatini cekiyo, selpak, pet şise daha cazip.. oyuncak tavsiyesi olan?

Biraz alisik olduklarini kaldirip bi sure sonra cikarmani tavsiye ederim.Bunu her zaman yapabilirsin.Ama yasam alani icinde bizim gibi normal esyalara dokunmakta ihtiyaclari.Zaten gelisimine en uygun neyse onu seciyorlar :)

Ben hep uyanikken kestim.Simdide tirnaklarini keserken durup izliyor oylece :))) Ne bakım aşkı diye dalga geciyorumSonlara digru bi kivranma kacma cabasi var tabii.Ama gordukce alisiyor

Canım hareketlendiler kilo almaması normal değilmi zaten. Ayni hizla surekli kilo almayacak sonuçta. Doktor bi problem yok dediyse takılma.

Aynı bizim de tutunup kalkıyor, sağa sola birkaç adım atıyor ama henüz emekleme favorisi. Henüz diş yok kızımda. Seninki çıkardı mı?

Ay maşallah kuzuya 5.5 ayda alt iki diş 7. Ayda üst iki diş çıktı diğerleri yolda dişi var ama yemek yedirmek işkence hanımefendiye

Bizim de sekiz dişimiz var eller hala ağızda ama, kızlar o değilde ayın 29 unda 11 aylık olacağız yürüme yi geçtim ama emekleme yok hala kafama takılıyor

Ay maşallah kuzuya 5.5 ayda alt iki diş 7. Ayda üst iki diş çıktı diğerleri yolda dişi var ama yemek yedirmek işkence hanımefendiye
Benimkinin dişi yok ama çiğneyerek yemek istiyor bir şeyleri. Öyle çorba, püre, kaşık maması gibi şeylerden tiksinir gibi titriyor, 2 kaşık sonra ağzını açmıyor. Varsa yoksa salatalık ve meyve kemirsin. Tabi eline aldığının %70'ini geri tükürüyor geveleyip :) anne sütü hariç yediği şey, kahvaltıda labne, minicik tam buğdaylı ekmek, bazen 1 tane zeytin. Gün içinde yoğurt (veya cacık), günde 1 tane bebe bisküvisi (kemirerek), soyulmuş salatalık (ezip ezip tükürüyor), doğranmış meyve. Akşam çorba yerse 2-3 çay kaşığı Bitti.

Bizim de sekiz dişimiz var eller hala ağızda ama, kızlar o değilde ayın 29 unda 11 aylık olacağız yürüme yi geçtim ama emekleme yok hala kafama takılıyor
Ali de 10. ayda emekledi, gelisimler farkli ayni biz yetiskinler gibi. Nasil bizlerin kilosu, boyu farkliyiz, onlarin da farkli olmalari gayet normal. Gecen bi arkadasimla karsilastim, esi dogum yapti. Bebek 5.5 aylik olmus, yakinda disi gelir dedim. "2 tane cikti bile" dedi.. Ali nin ilk disi 8.5 aylikken cikmisti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…