Bizde hala dis yok. Beyazlik bile yok. Her goren 2 ayliktan beri disi kasiniyor diyor. Artik duymaktan biktigim laflardan biri. Biz de nilikoya soruyoruz disin mi kasiniyor diyoruz guluyor.Ali de 10. ayda emekledi, gelisimler farkli ayni biz yetiskinler gibi. Nasil bizlerin kilosu, boyu farkliyiz, onlarin da farkli olmalari gayet normal. Gecen bi arkadasimla karsilastim, esi dogum yapti. Bebek 5.5 aylik olmus, yakinda disi gelir dedim. "2 tane cikti bile" dedi.. Ali nin ilk disi 8.5 aylikken cikmisti :))
Ben de 2 aylıktan beri bekliyorum, damakları gelişirken de kaşınıyor olmalı. Çok kaşıdı kuzum, çok salya akıttı... Bugün yeniden ısırmaya başladı. Artık geliyor mu yoksa damak kaşıntısı mı bilmiyorumBizde hala dis yok. Beyazlik bile yok. Her goren 2 ayliktan beri disi kasiniyor diyor. Artik duymaktan biktigim laflardan biri. Biz de nilikoya soruyoruz disin mi kasiniyor diyoruz guluyor.
bizim de 2 ekim dogumlu.3 gun var yani arada.emekleme yok.hatta dönmeye yeni basladi.bu kadar endiselenmeyin.herkesin gelisimi farkli.ayrica emeklemeyebilir de.emekleme yapilmasi zorunli birsey degil.ayrica yurume dd 18 aylik olana kadar normal kabul ediliyor.yani 17 aylik yuruse de bu cocugun problemi oldugunu gostermez.Bizim de sekiz dişimiz var eller hala ağızda ama, kızlar o değilde ayın 29 unda 11 aylık olacağız yürüme yi geçtim ama emekleme yok hala kafama takılıyor
Dişi çıkınca ilk o konuşanlara verin, ısırsın :))Bizde hala dis yok. Beyazlik bile yok. Her goren 2 ayliktan beri disi kasiniyor diyor. Artik duymaktan biktigim laflardan biri. Biz de nilikoya soruyoruz disin mi kasiniyor diyoruz guluyor.
Saldım çayıra mevlam kayıraHu hu kizlar. Bayram sonrasi temizlik mi yapiyorsunuz? Herkes nerde?
Yaa gecmis olsun cok. Sor istersen kvye? Soyler mi ki?Saldım çayıra mevlam kayırakızımı yatırıp oturdum laptopun başına. Bulaşıklar bana bakıyor ben onlara.. Birazdan ikna olup yıkarım inşallah sokakta çalışma var zaten, rögar kapağını söküyorlar, rahatsız etmiyim gençleri, rahat çalışsınlar :)
Bu arada kızımın kollarında önce isilik sandığım sonra da alerjik egzamaya benzettiğim döküntüler var.. sıcaktan desem değil, hava hafif de olsa serinledi.. Yediği bir şey olmalı.. Geçen gün kırmızı biberli çorba yemişti 3-4 kaşık, ondan değildir inşallah. Kafa durdu, ne yedirdim diye düşünüp duruyorum. Ama son 3-4 günde 2 sefer babanneye bıraktım 1-1,5 saat kadar. Habersiz bişey yedirmiş de olabilir
Sağol canım verdiyse de asla söylemez. Kolunda kırmızı kırmızı görüp cesaret edemez zaten, canına okuyacağımı bilir. Bildiği için gizliden veriyor. Yani çocukları değil, kendini düşünür o...Yaa gecmis olsun cok. Sor istersen kvye? Soyler mi ki?
ben cok pis rehavete kapildim.ne yemek yapasim geliyo ne baska bi is.bebek de daha yormaya basladi.bazi gunler sabrimin sonlarina geliyorum.of diyorum ise basliycam.sonra ise baslayinca da vatandasla kavga edicem butun gun her milletten insana laf anlatmakla ugras dur. sonra bosver evde cocuguna bak diyorumHu hu kizlar. Bayram sonrasi temizlik mi yapiyorsunuz? Herkes nerde?
Daha seninki tutunup gezmeye, düşmeye başlamadı dur :) arkasından koşmaya başla hele, o zaman yorulursun acele etmeben cok pis rehavete kapildim.ne yemek yapasim geliyo ne baska bi is.bebek de daha yormaya basladi.bazi gunler sabrimin sonlarina geliyorum.of diyorum ise basliycam.sonra ise baslayinca da vatandasla kavga edicem butun gun her milletten insana laf anlatmakla ugras dur. sonra bosver evde cocuguna bak diyorum
O kirmiziliklar bizde de var yaa..kabarik hatta..sirt kol omuzlar. niye oldu anlamadim. Extra bi sey de vermedimSaldım çayıra mevlam kayırakızımı yatırıp oturdum laptopun başına. Bulaşıklar bana bakıyor ben onlara.. Birazdan ikna olup yıkarım inşallah sokakta çalışma var zaten, rögar kapağını söküyorlar, rahatsız etmiyim gençleri, rahat çalışsınlar :)
Bu arada kızımın kollarında önce isilik sandığım sonra da alerjik egzamaya benzettiğim döküntüler var.. sıcaktan desem değil, hava hafif de olsa serinledi.. Yediği bir şey olmalı.. Geçen gün kırmızı biberli çorba yemişti 3-4 kaşık, ondan değildir inşallah. Kafa durdu, ne yedirdim diye düşünüp duruyorum. Ama son 3-4 günde 2 sefer babanneye bıraktım 1-1,5 saat kadar. Habersiz bişey yedirmiş de olabilir
Çok geçmiş olsun canım. Tam yeni atak başlıyor 42. haftada.. Kızım da benzer şeyler yapıyor. Kırmızı döküntü bizde de var kollarda..Hanımlar selamlar geçmiş bayramınız mübarek olsun.
Bayramı biz hasta geçirdik. Yaklaşık 1 hafta öncesinde ateş başladı 3-4 gün ardından bı o kadar ishal ardından kırmızı kırmızı cilt döküntüsü geçirdi kızım. Salgın varmış doktor denizden havuzdan kalabalıktan uzak tutun dedi dikkat olun sizde bilginiz olsun.
Sonra kızımın huyu değişti hiç aglamayan bebek herşeye ağlar oldu. 42. haftadayiz sanırım 10 aylık olacak yakında atak var mı bu aralar? Gece ağlıyor sonra saatlerce oturuyoruz. Gündüz ağlıyor ya herşeye. Babasi işe gider ağlar ben odadan çıkarım ağlar. Elinden bişey alırım aglar. Kendini geri ata ata bağıra bağıra. Sizde de var mı bu durum?
Bizimki de arkamdan agliyor. Emzirme isi de kalmadi ama bi yere gittigimde bağırıyor. Biz 2 gündür hastayiz yine rota asisi yaptirdik ama sanirim rota olmus tahlil yapilacakSelam herkese 9 gunluk tatil ardindan bugun isbasi yaptim bendeeylul yine gece saat basi kalkiyor ve emmeden uyumuyor ben tabi yine zombi :) gun icinde arkamdan cok agliyor tabiki yalniz birakmiyorum ama mesela annemin yada esimin kucaginda mesela 5 dk mutfaga gecsem ciglik kiyamet gecede babasinda sakinlemiyor ben kucagima aliyorum bi anda kesiliyor sizde boyle bi durum var mi?
İstahsiz basladi birde sanirim 4-5. Disler gelicek
atak haftalarına hoş geldiniz :) bebeler coştu Allah kolaylık versin.. dün gece kendim 3 buçuğa kadar uyumadım (uykum kaçtı) ve gözlemledim. Uyuyor olsam ve sesini duysam muhtemelen alıp emziririm öyle zamanlarda. Bu sefer bekledim hep. O saate kadar defalarca mızmız etti ellemedim,bekledim döndü uyudu hep. 3 buçukta emzirip yattım. Sabah 7 buçukta üstüme tırmanmaya çalışıyordu. Emmeyi azaltsın diye uğraşıyorum, zira ek gıdamız çok az, memede doyuyor hep. Gündüz ağlamaları da benzer. Sakin kalarak kandırıyorum çoğu zaman. Ama bizde abi var ve oyun oynuyorlar çoğu zamanSelam herkese 9 gunluk tatil ardindan bugun isbasi yaptim bendeeylul yine gece saat basi kalkiyor ve emmeden uyumuyor ben tabi yine zombi :) gun icinde arkamdan cok agliyor tabiki yalniz birakmiyorum ama mesela annemin yada esimin kucaginda mesela 5 dk mutfaga gecsem ciglik kiyamet gecede babasinda sakinlemiyor ben kucagima aliyorum bi anda kesiliyor sizde boyle bi durum var mi?
İstahsiz basladi birde sanirim 4-5. Disler gelicek
Bizim kiz yine hasta nasil boyle oluyor anlam veremedim. Kaynanamın evine gidip donunce hasta oluyor azicik pis bir evi var ondan sanirim. Oyuncak almis guya yikamis cocuga verdi sonrasi 3 gun sonra ates simdi 2 gundur sulu ishal var. Tahlil yapilacak bakalim birde beni suçlamazlar mi cok titizleniyirmusum usutuyormusum cocugu ...vsHu hu kizlar. Bayram sonrasi temizlik mi yapiyorsunuz? Herkes nerde?
Kime neymis canim benim. Titizleneceksin tabi. Emin ol cocugu bizim kadar usuten yoktur. Hastaneden getirdigimiz gun yanlislikla soguk suyla yikamistik. Kimi cocuk soguga dayanikli olur kimi sicaga dayanikli oljr. Hastalanmasinin seninle ilgisi yok. Gecmis olsun. Insallah onemli bir sey degildir.Bizim kiz yine hasta nasil boyle oluyor anlam veremedim. Kaynanamın evine gidip donunce hasta oluyor azicik pis bir evi var ondan sanirim. Oyuncak almis guya yikamis cocuga verdi sonrasi 3 gun sonra ates simdi 2 gundur sulu ishal var. Tahlil yapilacak bakalim birde beni suçlamazlar mi cok titizleniyirmusum usutuyormusum cocugu ...vs
Çok teşekkür ederim canımm umarım düzelir hala umudum var.. İnan kimse başedemiyor annem biraz bahşediyor bir anneme bırakabiliyorum mesala Ekim’de ablamın düğünü var ne yapıcam bilmiyorum Sivas’ta da düğün var çok zor bekliyor beniMerhabalar, mesajinizi gormustum ama bir tavsiyem olmadigi icin yazmamistim. Ilk uc ay ben de aglama krizlerinden cok cektim. Cok cok zor gunlerdi benim icin. Herseyi denedim, herseyi okudum, doktorlara, deneyimli annelere sordum, evimi sacma sapan aletlerle, gaz damlasi adi altinda ne oldugu belli olmayan seylerle doldurdum. Yok olmadi. Ne yaptiysam olmadi. Tek care zaman bazi seylerde. Malesef sizinki biraz daha uzun bir surec olmus. Ben care bulamadim ama umarim siz bulursunuz. Yada minigimizin sorunu her neyse o biran once ustesinden gelir❤ Allah size sabir versin, guclu olmaya calisin ne kadar zor oldugunu anliyorum. Alabildiginiz kadar yardim alin, destek isteyin cevrenizden, gun icerisinde kendinize bebeksiz zaman ayirmaya calisin, 15 dakikada olsa mutlaka ayirin. Siz de en az bebeginiz kadar onemlisiniz.
Bu arada az once instagramda gezerken bir post gordum, aklima siz geldiniz onu da paylasiyorum. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?