Hanımlar selamlar geçmiş bayramınız mübarek olsun.
Bayramı biz hasta geçirdik. Yaklaşık 1 hafta öncesinde ateş başladı 3-4 gün ardından bı o kadar ishal ardından kırmızı kırmızı cilt döküntüsü geçirdi kızım. Salgın varmış doktor denizden havuzdan kalabalıktan uzak tutun dedi dikkat olun sizde bilginiz olsun.
Sonra kızımın huyu değişti hiç aglamayan bebek herşeye ağlar oldu. 42. haftadayiz sanırım 10 aylık olacak yakında atak var mı bu aralar? Gece ağlıyor sonra saatlerce oturuyoruz. Gündüz ağlıyor ya herşeye. Babasi işe gider ağlar ben odadan çıkarım ağlar. Elinden bişey alırım aglar. Kendini geri ata ata bağıra bağıra. Sizde de var mı bu durum?
Selam herkese 9 gunluk tatil ardindan bugun isbasi yaptim bendeeylul yine gece saat basi kalkiyor ve emmeden uyumuyor ben tabi yine zombi :) gun icinde arkamdan cok agliyor tabiki yalniz birakmiyorum ama mesela annemin yada esimin kucaginda mesela 5 dk mutfaga gecsem ciglik kiyamet gecede babasinda sakinlemiyor ben kucagima aliyorum bi anda kesiliyor sizde boyle bi durum var mi?
İstahsiz basladi birde sanirim 4-5. Disler gelicek
Bu simarikliklarina ne yapmamiz lazim? Resmen simarikliktan bagiriyor. El kadar bebeye de simarik dedim ya. Konu komsu es dost ilgilenmeyin bagirir bagirir susar diyor.Vardi.Simdilerde geciyor.Yere oturuyor mesela eöaaa diye bagiriyor bakiyor napacaz diye :) Yoklama yapiyor yani biraz daha duruldu.Denemelerde :)
Çok gecmis olsun.
Hepsi farklidir tabii ama bizde ay dönümleri farkediyor cidden.Daha fazla emiyor yine mesela buara.(21inde 11 aylik olacak)
Ama hergun bisy ogreniyor cok tatliiiii
Ben de cok seviyorum odadaki seylerin yerini degistirmeyi. Bazen odalari da degistiriyoruz. Gerci artik tv izlemek yok ya degistirmeye gerek kalmiyor.Nilsibel Temizlik yapmadimda evi supururken koltuklari cevirdim :) köşe koltuk bide Sezen'in evi var,tam tersi yaptim koltugu cam kenarina alip evi duvar tarafina koydum :)
Boyle arada eser bana koltuklarim hafif,cevirdim degisiklik olsun,cok severim :)
Haftasonu gezmeler dugun dernek kosturmacasi vardi.
Sen nasilsin?Nil nasıl?
A insanin aklina gelmiyor. Hep de tehlikeli seyleri buluyorlar.yerde altini degistirdim.bezi atmak icin odadan ciktim.sonra kahve yaptim kendime.tikirtilar geliyordu gittim ki.oturmus tv unitesinde bi kablo bulmus kopartmak ister gibi cekistiriyo.ben şok.e bu cocuk daha dun yattigi yerden kendi basina oturur hale gelemiyordu ki.
Kızıma düğünde sade bir beyaz elbise giydirdim, tek numarası yakasındaki beyaz güldü, onu da 15 saniyede kopardıBen de cok seviyorum odadaki seylerin yerini degistirmeyi. Bazen odalari da degistiriyoruz. Gerci artik tv izlemek yok ya degistirmeye gerek kalmiyor.
Nil su anda tisortunde bi kurdale var onu koparmaya calisiyor.
Tatilimiz 3 gundu. Coktan dönduk. Bekledigimizden iyiydi. Iki gece 10da yatti tabi. Biz artik bayiliyorduk. Bi de otel odasinda yere de koyamiyor insan. Keske yazligimiz olsa.Kızıma düğünde sade bir beyaz elbise giydirdim, tek numarası yakasındaki beyaz güldü, onu da 15 saniyede kopardı
Oyalansın diye ipten topladığım çamaşırları veriyorum arada, hemen içlerindeki çamaşır yıkama talimatlı etiketi bulup kemirmeye başlıyor
Bu arada tatil nasıl geçiyor?
YA insanin aklina gelmiyor. Hep de tehlikeli seyleri buluyorlar.
Aslında yazlık öyle çok da pahalı bir mülk değil (bizim bu taraflarda) ama uzakta almanın anlamı yok. Hafta sonu kaçabileceğiniz mesafede olursa kıymetli. Bizim burda çoğu akrabada, komşuda var. Bir tek bizde yok yakın akraba çevemdeTatilimiz 3 gundu. Coktan dönduk. Bekledigimizden iyiydi. Iki gece 10da yatti tabi. Biz artik bayiliyorduk. Bi de otel odasinda yere de koyamiyor insan. Keske yazligimiz olsa.
Doktor tembihlemisti bizi döküntü için fotoğrafını gönderdim evet enfeksiyondan dedi. Bı iki güne geçti güneşe çıkartmayın denizden uzak tutun kalabalığa sokmayın bol bol dus aldirin demişti geçti şükür. Sıcak olunca daha da arttı bizimki serin yerde kayboluyordu. Geçmiş olsun sizin döküntü sıcaktan olmuştur hasta değildi inşallah.Çok geçmiş olsun canım. Tam yeni atak başlıyor 42. haftada.. Kızım da benzer şeyler yapıyor. Kırmızı döküntü bizde de var kollarda..
Deniz de öyle ben ya da babası uzaklassin kıyameti kopartiyor. Sonra bi anda susuyor.Selam herkese 9 gunluk tatil ardindan bugun isbasi yaptim bendeeylul yine gece saat basi kalkiyor ve emmeden uyumuyor ben tabi yine zombi :) gun icinde arkamdan cok agliyor tabiki yalniz birakmiyorum ama mesela annemin yada esimin kucaginda mesela 5 dk mutfaga gecsem ciglik kiyamet gecede babasinda sakinlemiyor ben kucagima aliyorum bi anda kesiliyor sizde boyle bi durum var mi?
İstahsiz basladi birde sanirim 4-5. Disler gelicek
Çok geçmiş olsun. Bazı çocuklar narin olur kızım da 2-3 ayda 1 bı hastalik yokladi resmen ki çokta titiz davranmiyorum ben hassas olmasın diye. İshal ateş döküntü viral enfeksiyon salgını var demişti doktorumuz bı yerden kapmış olabilir eğer o ise.Bizim kiz yine hasta nasil boyle oluyor anlam veremedim. Kaynanamın evine gidip donunce hasta oluyor azicik pis bir evi var ondan sanirim. Oyuncak almis guya yikamis cocuga verdi sonrasi 3 gun sonra ates simdi 2 gundur sulu ishal var. Tahlil yapilacak bakalim birde beni suçlamazlar mi cok titizleniyirmusum usutuyormusum cocugu ...vs
Aynen bizimki de bı çığlığa başlıyor aman AllahımVardi.Simdilerde geciyor.Yere oturuyor mesela eöaaa diye bagiriyor bakiyor napacaz diye :) Yoklama yapiyor yani biraz daha duruldu.Denemelerde :)
Çok gecmis olsun.
Hepsi farklidir tabii ama bizde ay dönümleri farkediyor cidden.Daha fazla emiyor yine mesela buara.(21inde 11 aylik olacak)
Ama hergun bisy ogreniyor cok tatliiiii
Ben bazen aynen öyle yapıyorum. Hiç tepki vermiyorum susana kadar. Simariklik mi bilmrm ama istediği olsun diye ağlıyor atıyor kendini resmen. Şarj kablolarını aldlsin ağzına soksun bayılıyor mesela. Alayım elinden ooovv kıyamet kopuyor hiç tepki vermiyorum baktı ki kablo geri gelmiyor normale dönüyor sonraBu simarikliklarina ne yapmamiz lazim? Resmen simarikliktan bagiriyor. El kadar bebeye de simarik dedim ya. Konu komsu es dost ilgilenmeyin bagirir bagirir susar diyor.
Bizimkide oynuyor oynuyor beni gorunce mızıl mızıl :) gece esim kalkarsa annee diye cagiriyor.Bazen uyuduguda oluyor yine de babayi hep deneyin :) alisirsa meme biraktirirkende kolaylik olabilir.
Bizde hala damak yarık dış gorunuyor ama ısrarla bekliyor :))))
Ben hastayım, evde dinlenmeye calisiyorum.Hu hu kizlar. Bayram sonrasi temizlik mi yapiyorsunuz? Herkes nerde?
Gelisim sasirtici oluyo.. Ali de gecen mama sandalyesinin guvenligini babasi takmamis, mutfaktalardi, esim bi sarkti gormen lazimdi, hemen kitledim dedi. Oysaki oyle bi sey yapmiyordu..yerde altini degistirdim.bezi atmak icin odadan ciktim.sonra kahve yaptim kendime.tikirtilar geliyordu gittim ki.oturmus tv unitesinde bi kablo bulmus kopartmak ister gibi cekistiriyo.ben şok.e bu cocuk daha dun yattigi yerden kendi basina oturur hale gelemiyordu ki.
Yazlık da yildan yila ve hep ayni yere gidilen yer, esimin ailesininkine biz gitmiyoruz bile..baska yerler kesfetmek daha cezbedici, görümcem seneye Marmaris veya Akyakadan ev kiralayalim dedi, ok dedim. Kahvaltiyi evde yapip diger ogunleri disarda yeriz, rahat ederiz..Tatilimiz 3 gundu. Coktan dönduk. Bekledigimizden iyiydi. Iki gece 10da yatti tabi. Biz artik bayiliyorduk. Bi de otel odasinda yere de koyamiyor insan. Keske yazligimiz olsa.
Oy gecmis olsun.. ya iste bizim yanimizda oluyo, bakici yaninda olsa gunahlarini aliriz, bakmadi bi cocuga diye :)) gecen annem bakti, eve 3geldim, icerdeydim, bi şeye kizmis Ali, bi agliyo, annem diyo ki bak bakici olsa kafanda soru isaretleri olurdu, bi sey mi yapti diye :)) ben de saka yaptim, anne cabuk soyle, ne yaptin cocuguma :))ferhunde001 2 gün önce benimki yerde abisiyle oynarken üstümü değişmeye gittim. Bir patırtı ve ağlama sesine koştum. Baktım kanepeye kalkmış laptopu çeke çeke ayağına düşürmüş kıvranıyor. Aklım gitti öyle yağını havada görünce üzerinde boydan kırmızı bir çizgi... ne kadar da masumlar, dünyadan, acıdan bihaber.. Yüzüme bakıp ağlıyor, yaralı kuşlar gibi minik ayağını kaldırmış hemen buz tuttum havluya sarıp, rahatlayınca da kantaron yağı sürdüm, morarma şişme olmadı çok şükür, dün emeklerken biraz zorlandı, bugün daha rahat.. böyle vakalar (düşme, çarpma, yara, morluk, şişme v.s.) için biberiye yağı öneririm ama evde yoktu..
Bugün telefonu düşürdüm ayağıma, parmağım o kadarcık şeyden acıdı da aklıma onun minicik ayağı geldinasıl acıdı kim bilir...
Teşekkür ederim içi gidiyor insanınOy gecmis olsun.. ya iste bizim yanimizda oluyo, bakici yaninda olsa gunahlarini aliriz, bakmadi bi cocuga diye :)) gecen annem bakti, eve 3geldim, icerdeydim, bi şeye kizmis Ali, bi agliyo, annem diyo ki bak bakici olsa kafanda soru isaretleri olurdu, bi sey mi yapti diye :)) ben de saka yaptim, anne cabuk soyle, ne yaptin cocuguma :))
Biz trakyaliyiz ama karadeniz veya marmara denizi istemiyorum. Geriye bir saros kaliyor. Orasi da soguk. Kp kv mersin'de. Orasi asiri sicak. Fiyatlar uygun aslinda. Iskenderun'da esimin anne tarafi ama daha once gittigimde cok dalgaliydi ve ruzgarliydi. Sevmedim. En sevdigim marmaris ama cok uzak. En uygun gittigimiz gibi akcay ayvalik altinova civarlari. Hem aksamlar hava cok guzel oluyor. Klima acmadan yatilabiliyor. Arabanin kredisi bitince dusunuyorum. Uygun daireler var ama guzel bahceli yazlik olsa keske. Piyango ciksa.Aslında yazlık öyle çok da pahalı bir mülk değil (bizim bu taraflarda) ama uzakta almanın anlamı yok. Hafta sonu kaçabileceğiniz mesafede olursa kıymetli. Bizim burda çoğu akrabada, komşuda var. Bir tek bizde yok yakın akraba çevemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?