Ayni ayni. Kablolar prizler fisler.Doktor tembihlemisti bizi döküntü için fotoğrafını gönderdim evet enfeksiyondan dedi. Bı iki güne geçti güneşe çıkartmayın denizden uzak tutun kalabalığa sokmayın bol bol dus aldirin demişti geçti şükür. Sıcak olunca daha da arttı bizimki serin yerde kayboluyordu. Geçmiş olsun sizin döküntü sıcaktan olmuştur hasta değildi inşallah.
Bu atak yeni basladiysa vay halimize.
Deniz de öyle ben ya da babası uzaklassin kıyameti kopartiyor. Sonra bi anda susuyor.
Çok geçmiş olsun. Bazı çocuklar narin olur kızım da 2-3 ayda 1 bı hastalik yokladi resmen ki çokta titiz davranmiyorum ben hassas olmasın diye. İshal ateş döküntü viral enfeksiyon salgını var demişti doktorumuz bı yerden kapmış olabilir eğer o ise.
Aynen bizimki de bı çığlığa başlıyor aman Allahım
Bazen bağırıyor ağlıyor kimse tepki vermediğinde susuyor kendi kendine. İstemediği bişey için ağlarsa hiç tepki vermemeye başladım. Bakıyor sıpa geri dönüş yok kimseden normal oynamaya devam ediyor
Gece ağlayarak uyandı 4'te 7'yr kadar gezdirdii evde oturdum oyun oynadım onunla hiç huyu değildi böyle kalkmak bı iki gündür burnumuzdan getiriyor
Ama dediğin gibi o kdra çok değişti ki resmen akillandi ayağa kalkıp tay tay duruyor hoop geri düşünce kendini alkışlıyorBişey istediğinde eliyle işaret ediyor ananesine her seferinde camdan baktirtiyor kendini mesela
Çabuk geçsin şu ahlak sancılı günleri burnumuzdan getiriyor resmen küçük cadı.
Ben bazen aynen öyle yapıyorum. Hiç tepki vermiyorum susana kadar. Simariklik mi bilmrm ama istediği olsun diye ağlıyor atıyor kendini resmen. Şarj kablolarını aldlsin ağzına soksun bayılıyor mesela. Alayım elinden ooovv kıyamet kopuyor hiç tepki vermiyorum baktı ki kablo geri gelmiyor normale dönüyor sonraAma uyku sersemi ya da can açısından ağlarsa susana kadar kucakta sarılıp gezdiriyorum.
Sen hic doktora sordun mu? Ne diyor bu gece memede geri uyuma durumuna. Ben sordum oyle yapmayin diyor ama yorgun oluyor insan. Bi de aglamasina dayanamiyorum.Babayla oynamasi eglenmesi hatta bazen cilvelenmesi super ama gece oldu mu cok nadir babada su icip tekrar uyuyor vallaha onu dusunuyorum sanirim 2 yasa kadar emcuk devam bizim yani doymasada (zaten doyuracak kadar sutum oldugunu sanmiyorum cunku yemekte yiyor) emzik gibi kullanmak onu rahatlatiyor
Bizimde biliyorsun ilk disler 5 aylikken geldi ust 2 daha yeni cikmaya basliyor arada 6 ay var neredeyse
Orasi oyle haklisin ama ben cocukken hayal ederdim yazligimiz olsa sitede arkadaslar olsa. Altinovada kuzenin yazligina gittik bir geceligine. Cocuklari zaten üçüz gibi. O kadar rahat ve mutlular ki. Onlar nisan eylul arasi kaliyor. Ben de ogretmen oldugum icin iki ay kalirim diyorum. Yoksa normal 15 gun maasli insan olsam mantikli degil bence de. Ikinci bir ev gibi istiyorum yani.Yazlık da yildan yila ve hep ayni yere gidilen yer, esimin ailesininkine biz gitmiyoruz bile..baska yerler kesfetmek daha cezbedici, görümcem seneye Marmaris veya Akyakadan ev kiralayalim dedi, ok dedim. Kahvaltiyi evde yapip diger ogunleri disarda yeriz, rahat ederiz..
babamlarin ayvalika yarim saat mesafede yazligi var.bu sene 20 gun kaldim.onumuzdeki yaz beraber gidelim bebislerle :)Biz trakyaliyiz ama karadeniz veya marmara denizi istemiyorum. Geriye bir saros kaliyor. Orasi da soguk. Kp kv mersin'de. Orasi asiri sicak. Fiyatlar uygun aslinda. Iskenderun'da esimin anne tarafi ama daha once gittigimde cok dalgaliydi ve ruzgarliydi. Sevmedim. En sevdigim marmaris ama cok uzak. En uygun gittigimiz gibi akcay ayvalik altinova civarlari. Hem aksamlar hava cok guzel oluyor. Klima acmadan yatilabiliyor. Arabanin kredisi bitince dusunuyorum. Uygun daireler var ama guzel bahceli yazlik olsa keske. Piyango ciksa.
Yaa ne guzel. Ben de kuzenimde kalirim bir hafta diyordum. Kesinlikle goruselim. Aslinda bu sene bile niye kalmadim bilmiyorum. Bi suru cagiran var da cocugun duzeni bozulcak diye cesaret edemiyorum galiba.babamlarin ayvalika yarim saat mesafede yazligi var.bu sene 20 gun kaldim.onumuzdeki yaz beraber gidelim bebislerle :)
-Görümcem de öğretmen, Akçayda yazligi vardi,sattı, hep ayni yerden sıkıldım diye. Artık bizimle takılacak :))Yaa ne guzel. Ben de kuzenimde kalirim bir hafta diyordum. Kesinlikle goruselim. Aslinda bu sene bile niye kalmadim bilmiyorum. Bi suru cagiran var da cocugun duzeni bozulcak diye cesaret edemiyorum galiba.
Annemlerinde silede yazligi var bu sene dogru duzgun gitmedim bile. Yazlik cocukken guzeldi okul kapaninca gider acilinca dönerdik. Simdi gidince birde orda yuk olmayayim diye temizlik yemek e yardim ediyorum hiç tatil gibi olmuyorYaa ne guzel. Ben de kuzenimde kalirim bir hafta diyordum. Kesinlikle goruselim. Aslinda bu sene bile niye kalmadim bilmiyorum. Bi suru cagiran var da cocugun duzeni bozulcak diye cesaret edemiyorum galiba.
Aman dikkat deniz artik mama sandalyesinde ayaga kalkiyor hem de goz acip kapayana kadar... ben kullanmiyorum diye mama sandalyesinin kemerlerini cikarmistim geri taktim.Gelisim sasirtici oluyo.. Ali de gecen mama sandalyesinin guvenligini babasi takmamis, mutfaktalardi, esim bi sarkti gormen lazimdi, hemen kitledim dedi. Oysaki oyle bi sey yapmiyordu..
Ama suan ay itibariyle hicbirimiz birilerine pek birakip gidemiyoruz cunku suan cok anneciler. Benim bir isim varsa uyutup cikiyorum. Uyandiktan 1 saat sonra hala gelmemis olursam kiyamet kopuyor ama her gecen gun bu sure uzuyor sanki. Gece uyutup ciktigimda ise cok zor sakinlestirdiklerini soyluyorlar hep. Benim de eylul sonu yakin arkadasimin dugunu var, uyutup cikcam yine. Dugune 9 gibi falan gidebilecegim. Sizinle dugune gelse, belki cevredeki hareket ilgisini ceker huysuzluk yapmaz, uyku saatinde de arabada uyutabilirsin esin de basinda bekleyebilir o gun icin. Tabi onu en iyi sen taniyorsun, en uygun yolu sen bulursun.Çok teşekkür ederim canımm umarım düzelir hala umudum var.. İnan kimse başedemiyor annem biraz bahşediyor bir anneme bırakabiliyorum mesala Ekim’de ablamın düğünü var ne yapıcam bilmiyorum Sivas’ta da düğün var çok zor bekliyor beni
Sagolun, inanin sizi etiketleyip nerelerdesiniz yazacaktim ki siz yazmissiniz :))Kizlar buarada tek tek etiketleyemiyorum hasta bebislere gecmis olsun, her dokuntu kizariklik dediginizde el ayak hastaligi mi acaba diye tedirgin oluyorum valla. Su salgin bir gecse...
E elaelif123 size de cok gecmis olsun, dinlenmek mumkun olmuyor, beslenmelere dikkat
Dun babam nilikoyu butun gun bi iceri bi disari gezdirdi. Cok rahat ettim. Ama kendim o kadar tasiyamam. Kollarim kaldirmiyor. Belki babam da her gun tasisa tasiyamaz.-Görümcem de öğretmen, Akçayda yazligi vardi,sattı, hep ayni yerden sıkıldım diye. Artık bizimle takılacak :))
Ben Ali ye bakarim, denize girersiniz siz diyor. Ben de tum tatillerde bizimlesiniz, vazgecmek yok diyorum :))
-Evde bakmak daha yorucu geliyo bana, dışarda uyaranlar var, h sonu esimle baktik çok yoruluyoruz, arabaya binip Odtüye gidiyoruz, çimenlerde oturuyoruz, kafeden bi şeyler yiyoruz, hem bize de iyi geliyor.
Boron diye deterjanimsi bir sey var ya. Onunla yikiyorum ben. Bizimkileri ayri, bebisinkileri ayri.-Bebek deterjani bitti, artik gerek var mi yenisini almaya, yoksa evdeki deterjani az koyarak yikasam mi, bi doktor arkadasimiz ayri yikiyo ama evdeki deterjanla.
-Yastik kullanimi bazi yerlerde 1 yas bazilarinda 2 yaş yazıyor, dr a sormak gerek..
Sen hic doktora sordun mu? Ne diyor bu gece memede geri uyuma durumuna. Ben sordum oyle yapmayin diyor ama yorgun oluyor insan. Bi de aglamasina dayanamiyorum.
Sen hic doktora sordun mu? Ne diyor bu gece memede geri uyuma durumuna. Ben sordum oyle yapmayin diyor ama yorgun oluyor insan. Bi de aglamasina dayanamiyorum.
Atlasinkileri yazayim ben yiyemem o kadar sanirimKizlar bebislerinizin gun ici ogunlerini yazabilir misiniz? Eylul bayadir geceleri yalnizca memede sakinleyip yeniden uyuyabiliyor o da 1 saat falan artik acaba acikiyor mu diyorum cunku asiri hareketli gun icinde ve baya terliyor o kadar harekete ben deli acikirim :)
Ben kendiminkini yazayim ornek olarak
8 bucuk civari uyanis 9 da kahvalti
Kahvaltisinda 4 adet hunnap bebe biskuvi 1 tatli kasigi pekmez 1 kup peynir 1 cay kasigi tereyagi 1 yumurta sarisi ve anne sutu
Oglen corba iciyor yogurtla beraber 1 corba kasesi kadar
İkindide normalde meyve yedirmeye gayret ediyorum ama 1 gun yiyorsa 1 gun yemiyor
Aksamda yine oglenki kadar dolu olmasada corba yogurt beraberinde
Ek gidaya gectigimiz zaman dr bize yatmadan 1 saat once kasik mamasi vermisti ama eylul onu istemedi bizde ustelemedik zaten 7 bucukta aksam yemegi yiyor hangi ara gece mamasi yicek dedik dr guldu yer yer dedi acaba denesem mi onu diyorum
Bizim de öyle neredeyse köprü kurulacak cinsten:) ama zamanla yaklaşıyor diğer dişler geldikçe kızımın da öyleydi şimdi hepsi yan yanaBizim üst 2 diş epey ayrik çıktı :)))
Aslinda bir cok zaman hizlica okuyorum deniz uyuyunca yazayim diyorum sonra ise guce daliyorum :) deterjan konusunda karar sizin ama ne kullanirsaniz kullanin cifte durulama yapmanizi tavsiye edebilirim. Bazi makinelerde allergyplus yada baby programlari var bunlar cifte durulama yapiyor.Sagolun, inanin sizi etiketleyip nerelerdesiniz yazacaktim ki siz yazmissiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?