2018 Ekim Anneleri

Ben marmarise bu yıl ilk kez gittim çok beğendim tam benlik bir yermiş yazlık alalım diyorum eşime bir gün alacak olursak. Sürekli esintisi olan çok güzel koyları olan bir yer. Her gün farklı bir koyda takıldık. Yeşil ve mavi birarada... çok memnun ayrıldım. Umarım sizin de fırsatınız olup alırsınız. Sen de öğretmendin eşime diyorum ki bir gün yazlık alacak olursak çocuklarla ben okullar kapandığı gibi kendimizi yazlığa atarız sen iznin olduğunda gelirsin diye. Çok özeniyorum bunu yapabilen insanlara

Geçmiş olsun canım simaycığa insanın içi gidiyor elde değil keşke onlara hiç.zarar gelmese. Ama öyle zorlu bir zamandalar ki şu an tüm tehlikelere açıklar. Allahım korusun onları

Bizim son bir aydir aksam yemekleri cok azdi 2-3 yemek kasigi kadar, bayramdan sonra iyice azaldi. Suan sebzeyi corbayi pilav turu seyleri asla kabul etmiyor, ben duzenimizi yazayim
Sabah bir tam yumurtadan omlet (3/4 unu yiyor)
Bir kup peynir
3-4 zeytin
Kuru hurma yada kuru kayisi
1. Uykusundan sonra
Bir cay bardagi yogurt
Meyve
2. Uykusundan sonra
Turlu oyunlarla yedirilen cok az miktarda corba yada ne yemek varsa
Yemegi az yedigi icin icim rahat etmiyor biraz daha meyve veriyorum
Bu arada hemen hemen hergun 1 ceviz 1 badem 1 findik veriyorum ya meyvesine ya omletine katiyorum, arada kahvaltida suyla keciboynuzu ozunu karistirip cay gibi veriyorum.
Biz asla ogle yemegine gecemedik, aksam bile cok zor yedigi icin zorlamadim. Ama suan aksam da yemek kabul etmiyor. Yemeyen bir cocuk degil aslinda:) kahvalti, yogurt ve meyveyi cok seviyor.

Kucağına Alınca seni itiyor değil mi ? Eğer öyleyse yere inmek değil de gezdir beni olarak yorumluyorum ben ve doğru çıkıyo :)
Selam kızlar herkes iyidir inşallah ne zamandır yazamadım.8 Ağustos tarihli sayfada buldum kendimi nasıl olursa :) güvenlik tedbirleri konuşulmuş sanırım.Bu ayın sonuna kadar il dışındayım eve gidince prizleri Çıcuk emniyet kilitli olanlarla değişçem ,tv yı duvara monte edicem,ortalıkta sehba biblo fln ne varsa kaldırcam inş .İyice ayaklandı Bizşmki tehlike oldu cidden her yer.4 gün önce üzerine sandalyeyi devirdi arkamı döndüğüm anda oldu olan çok üzüldüm ve daha beterinden korktum Allah'ım korusun hepsini amin.
Herkes iyi mi acaba ?

Hamilelik bekleyen arkadaslar haber var mi?
Bi de her ay hamile olabilirim diyen bir arkadas vardi. Akibetinden haberi olan var mi?
Hamilelik bekleyen arkadaşlar mı var merak ettim kimler acaba alkışlıyorum :)
O arkadaş svqi ama nick Değişti sanırım akıbetini ben de çok merak ettiğimden arattım da yok çıkmıyor :)

Sizin bebeğiniz kaç aylık ? Zaten düğüne benimle gelecek en son gittiğimiz düğünde hiç durmamıştı bakalım bunda napıcak

Ben ayni odada yatmiyorum. Yine uyaniyor. Bazen hemen geri uyuyor. Dun gece ayaga kalkmis bakinip agliyordu. Geri uyumaz ki oyle.

Ben de en cok marmarisi seviyorum. En sevdigim koy amos. Snorkelle dibe bakmak cook guzel.

E exelanss dun aksam bebegin park yatagini odasina gecirdim.acikcasi kendim daha rahat yatmak icin yaptim ama esimin ici elvermedi.gitti cocuk odasindaki tek kisilik yatakta yatti.ben de cift kisilik yataga yayildim.babasi alisana kadar cocugun odasinda yatayim dedi.bakalim nolucak.gece her zamanki gibi gecti.bir kere emzirmeye kalktim.bir kere de babasi su icirdi geri uyudu.ama bazen daha cok kalktigi da oluyor.aksam yatmadan kasik mamasi yapip biberonda icirdigimde (150 ml civari) daha uzun uyuyor ve 1 kere kalkiyor bazen hic kalkmiyor.ama her aksam yapmiyorum.

Ya ben daha dun yazmistim deniz mama sandalyesinde ayaga kakiyor diye, bu sabah unuttum yine kemerini baglamayi, aliskanlik olmayinca bide cok uykusuzdum. Cocugu havada yakaladim resmen ya, atiyordu sandalyeden kendini. Aklim gitti! Bana guzel bir ders oldu bu. Cok dikkat etmek lazim cok
Sizin bebeğiniz kaç aylık ? Zaten düğüne benimle gelecek en son gittiğimiz düğünde hiç durmamıştı bakalım bunda napıcak
10 ayi bitti, 17 ekim dogumlu. Dedigim gibi gaz aglamalari bitti ama biryere gittigimde ben kucagimda denizle ayakta turluyorum hep, oturmam yada baska birseykerle ilgilenmem imkansiz. Zaten kalabalikta bana iyice yapisiyor babasina dahi gitmek istemiyor. Bir sure sonra emeklemek istiyor, kendini yere kaydirmaya calisiyor, izin vermeyince huysuzlaniyor. Oyuzden eger ev ortami degilse o tarz yerlere gitmektense gitmemeyi tercih ediyorum yada oglumu birakip gitmeyi. Veya 1 saat durup onun keyif alacagi baska bir yere geciyoruz.

Sanirim 8 ay oldu, her gun 5.5-6 da ayaktayiz, gec de yatirsam erken de sonuç aynı :)) black out bize yaradı :)) Şimdi yardimci geldi, ütüleriyapiyo, Ali ayagimda salliyorum. Bi uyusam 3 saat uyurum..
D dooris123 gecmis olsun, Allah korusun, bakici devam degil mi?

Purpplee benim kız da abisinin Ben10 masasına tutunup kalkmaya çalışırken 2 kere üstüne devirdi. Masa ayakları katlanır olduğu için ilginç bir şekilde toplanıyor düşerken ve masa ters düştüğü halde kızım üstünde oluyor. Allah koruyor bıdıkları..

D dooris123 bu sabah kızımı mama sandalyesinde bırakıp oğlumun sayı yapbozunu almaya gittim odaya. Geldiğimde tam ayağa kalkmış, arkalığa tutunup abisine bakmaya çalışıyordu. 5 saniye geç gelsem kesin atlardı.. Kemersiz bırakmamak lazım..

Oğlum küçükken çok daha rahat almıştık güvenlik önlemlerini. Şimdi hem ilgim ikiye bölünüyor hem abisinin çeşitli oyuncakları engel teşkil ediyor.. Yavaş yavaş ayıklamam lazım oyuncakları, ev değil oyuncakçı mübarek...

E elaelif123
Su ve yulafezmesi ve bir meyveyle mama yapiyoruz. Veya hipp iyi geceler mamasi. Kasik mamasini biberonla sulu veriyorum ben. Nedense muhallebi gibi yemiyor. Zaten yaptigimin devam sutlusu. Kasikla yedirmek icin almaya gerek yok.

Makarna yada pilavi nasil veriyorsunuz ezerek mi pirincler rahatsiz ediyor mu

E elaelif123
Su ve yulafezmesi ve bir meyveyle mama yapiyoruz. Veya hipp iyi geceler mamasi. Kasik mamasini biberonla sulu veriyorum ben. Nedense muhallebi gibi yemiyor. Zaten yaptigimin devam sutlusu. Kasikla yedirmek icin almaya gerek yok.

Bu mamayi ne zmn yediriyosun peki? 7 bucukta aksam yemegi yiyor eylul 9 da banyo ve yatis

Makarna yada pilavi nasil veriyorsunuz ezerek mi pirincler rahatsiz ediyor mu
1 kere boncuk makarna verdim, biraz tereyağında çevirip lor kattım içine. Herhangi bir ezme falan yok, olduğu gibi verdim bir kaç mama kaşığı yedi. Zaten o kadar yiyor normalde de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…