Ben marmarise bu yıl ilk kez gittim çok beğendim tam benlik bir yermiş yazlık alalım diyorum eşime bir gün alacak olursak. Sürekli esintisi olan çok güzel koyları olan bir yer. Her gün farklı bir koyda takıldık. Yeşil ve mavi birarada... çok memnun ayrıldım. Umarım sizin de fırsatınız olup alırsınız. Sen de öğretmendin eşime diyorum ki bir gün yazlık alacak olursak çocuklarla ben okullar kapandığı gibi kendimizi yazlığa atarız sen iznin olduğunda gelirsin diye. Çok özeniyorum bunu yapabilen insanlaraBiz trakyaliyiz ama karadeniz veya marmara denizi istemiyorum. Geriye bir saros kaliyor. Orasi da soguk. Kp kv mersin'de. Orasi asiri sicak. Fiyatlar uygun aslinda. Iskenderun'da esimin anne tarafi ama daha once gittigimde cok dalgaliydi ve ruzgarliydi. Sevmedim. En sevdigim marmaris ama cok uzak. En uygun gittigimiz gibi akcay ayvalik altinova civarlari. Hem aksamlar hava cok guzel oluyor. Klima acmadan yatilabiliyor. Arabanin kredisi bitince dusunuyorum. Uygun daireler var ama guzel bahceli yazlik olsa keske. Piyango ciksa.
Geçmiş olsun canım simaycığa insanın içi gidiyor elde değil keşke onlara hiç.zarar gelmese. Ama öyle zorlu bir zamandalar ki şu an tüm tehlikelere açıklar. Allahım korusun onlarıTeşekkür ederim içi gidiyor insanınaman onlara bir şey olmasın bize olsun razıyım..
Size de geçmiş olsun bu arada.. Bebeler de döküntülü bu günlerde, bakalım ne çıkacak altından. İsilik diye düşünüyorum ama yeni banyo ettirdim, hala kırmızı.. Hiç mi sönmez..
Bizim son bir aydir aksam yemekleri cok azdi 2-3 yemek kasigi kadar, bayramdan sonra iyice azaldi. Suan sebzeyi corbayi pilav turu seyleri asla kabul etmiyor, ben duzenimizi yazayimKizlar bebislerinizin gun ici ogunlerini yazabilir misiniz? Eylul bayadir geceleri yalnizca memede sakinleyip yeniden uyuyabiliyor o da 1 saat falan artik acaba acikiyor mu diyorum cunku asiri hareketli gun icinde ve baya terliyor o kadar harekete ben deli acikirim :)
Ben kendiminkini yazayim ornek olarak
8 bucuk civari uyanis 9 da kahvalti
Kahvaltisinda 4 adet hunnap bebe biskuvi 1 tatli kasigi pekmez 1 kup peynir 1 cay kasigi tereyagi 1 yumurta sarisi ve anne sutu
Oglen corba iciyor yogurtla beraber 1 corba kasesi kadar
İkindide normalde meyve yedirmeye gayret ediyorum ama 1 gun yiyorsa 1 gun yemiyor
Aksamda yine oglenki kadar dolu olmasada corba yogurt beraberinde
Ek gidaya gectigimiz zaman dr bize yatmadan 1 saat once kasik mamasi vermisti ama eylul onu istemedi bizde ustelemedik zaten 7 bucukta aksam yemegi yiyor hangi ara gece mamasi yicek dedik dr guldu yer yer dedi acaba denesem mi onu diyorum
Kucağına Alınca seni itiyor değil mi ? Eğer öyleyse yere inmek değil de gezdir beni olarak yorumluyorum ben ve doğru çıkıyo :)D dooris123 ben bundan aldim. Cikarmaya gerek olmuyor. Cevirerek sokuyorsun prizi.
Ben bugun hic ama hic bir sey yapamadim. Sabah erken uyandi niliko. Ilk uykusuna kadar ustumdeydi. Wc gittigimde yere koyunca bile bagirip agladi. Oglen esim geldi. 45 dk uyudum. O sirada biberon verdi. Biberon bitince yine agladi. Kac kere dustu kafayi ceneyi vurdu. Yedigi dayak yetti ki uyuyor simdi. Ben de bayilicam biraz. Hic yakamdan dusmuyor. Enneeey diye aglayip duruyor. Kucaga alinca da inmek istiyor.
Baligin biri akvaryumdan atlamis. Onu da alacakti az daha. Cok korktum. Hayvancagiz yatiyo masanin altinda simdi. Uyanir diye kalkip atamiyorum.
Hamilelik bekleyen arkadaşlar mı var merak ettim kimler acaba alkışlıyorum :)Hamilelik bekleyen arkadaslar haber var mi?
Bi de her ay hamile olabilirim diyen bir arkadas vardi. Akibetinden haberi olan var mi?
Sizin bebeğiniz kaç aylık ? Zaten düğüne benimle gelecek en son gittiğimiz düğünde hiç durmamıştı bakalım bunda napıcakAma suan ay itibariyle hicbirimiz birilerine pek birakip gidemiyoruz cunku suan cok anneciler. Benim bir isim varsa uyutup cikiyorum. Uyandiktan 1 saat sonra hala gelmemis olursam kiyamet kopuyor ama her gecen gun bu sure uzuyor sanki. Gece uyutup ciktigimda ise cok zor sakinlestirdiklerini soyluyorlar hep. Benim de eylul sonu yakin arkadasimin dugunu var, uyutup cikcam yine. Dugune 9 gibi falan gidebilecegim. Sizinle dugune gelse, belki cevredeki hareket ilgisini ceker huysuzluk yapmaz, uyku saatinde de arabada uyutabilirsin esin de basinda bekleyebilir o gun icin. Tabi onu en iyi sen taniyorsun, en uygun yolu sen bulursun.
Ben ayni odada yatmiyorum. Yine uyaniyor. Bazen hemen geri uyuyor. Dun gece ayaga kalkmis bakinip agliyordu. Geri uyumaz ki oyle.Odalari ayirin diyor bizimki ama ben suan ayiramam cunku cocuk odasi yatak odamin uzaginda e bide sabah kalkip ise gidiyorum tum gece ay ses mi geldi ay cit mi dediyle gecicek
Ne olacak ki memede uyumaya alisti derin uykuya gecerken bakiyo meme yok uyaniyor
Yedikten iki saat sonra da uyaniyor. Tok tutan mamayla da uyaniyor. Aciktigini sanmiyorum ben. Zaten artik gece beslenmesine bile gerek yokmus. Bagimliliktan uyaniyor.Ha bide acaba acikiyor mu diyorum ben
Ben de en cok marmarisi seviyorum. En sevdigim koy amos. Snorkelle dibe bakmak cook guzel.Ben marmarise bu yıl ilk kez gittim çok beğendim tam benlik bir yermiş yazlık alalım diyorum eşime bir gün alacak olursak. Sürekli esintisi olan çok güzel koyları olan bir yer. Her gün farklı bir koyda takıldık. Yeşil ve mavi birarada... çok memnun ayrıldım. Umarım sizin de fırsatınız olup alırsınız. Sen de öğretmendin eşime diyorum ki bir gün yazlık alacak olursak çocuklarla ben okullar kapandığı gibi kendimizi yazlığa atarız sen iznin olduğunda gelirsin diye. Çok özeniyorum bunu yapabilen insanlara
Ya ben daha dun yazmistim deniz mama sandalyesinde ayaga kakiyor diye, bu sabah unuttum yine kemerini baglamayi, aliskanlik olmayinca bide cok uykusuzdum. Cocugu havada yakaladim resmen ya, atiyordu sandalyeden kendini. Aklim gitti! Bana guzel bir ders oldu bu. Cok dikkat etmek lazim cokKucağına Alınca seni itiyor değil mi ? Eğer öyleyse yere inmek değil de gezdir beni olarak yorumluyorum ben ve doğru çıkıyo :)
Selam kızlar herkes iyidir inşallah ne zamandır yazamadım.8 Ağustos tarihli sayfada buldum kendimi nasıl olursa :) güvenlik tedbirleri konuşulmuş sanırım.Bu ayın sonuna kadar il dışındayım eve gidince prizleri Çıcuk emniyet kilitli olanlarla değişçem ,tv yı duvara monte edicem,ortalıkta sehba biblo fln ne varsa kaldırcam inş .İyice ayaklandı Bizşmki tehlike oldu cidden her yer.4 gün önce üzerine sandalyeyi devirdiarkamı döndüğüm anda oldu olan çok üzüldüm ve daha beterinden korktum Allah'ım korusun hepsini amin.
Herkes iyi mi acaba ?
10 ayi bitti, 17 ekim dogumlu. Dedigim gibi gaz aglamalari bitti ama biryere gittigimde ben kucagimda denizle ayakta turluyorum hep, oturmam yada baska birseykerle ilgilenmem imkansiz. Zaten kalabalikta bana iyice yapisiyor babasina dahi gitmek istemiyor. Bir sure sonra emeklemek istiyor, kendini yere kaydirmaya calisiyor, izin vermeyince huysuzlaniyor. Oyuzden eger ev ortami degilse o tarz yerlere gitmektense gitmemeyi tercih ediyorum yada oglumu birakip gitmeyi. Veya 1 saat durup onun keyif alacagi baska bir yere geciyoruz.Sizin bebeğiniz kaç aylık ? Zaten düğüne benimle gelecek en son gittiğimiz düğünde hiç durmamıştı bakalım bunda napıcak
Atlasinkileri yazayim ben yiyemem o kadar sanirim
Sabah 7 bucuk gibi emiyor
9 da kahvalti küçük küçük ekmeklere peynir terayag pekmez surup salatalik domates koyuyoruz önüne yarisini yiyip yarisini atiyor
11 de meyve puresi
12 bucuk emiyor uyku
2.5 gibi bebek kavonozunun hepsi dolu olmuyor sebze puresi 1 tane kofte yanına 2kasik makarna yada pilav
5 te yogurt
6 bucuga dogru emiyor uyku
8 gibide corba
Emiyor dediklerim dolu dolu degil sagsam biberon kirleniyor anca
E elaelif123
Su ve yulafezmesi ve bir meyveyle mama yapiyoruz. Veya hipp iyi geceler mamasi. Kasik mamasini biberonla sulu veriyorum ben. Nedense muhallebi gibi yemiyor. Zaten yaptigimin devam sutlusu. Kasikla yedirmek icin almaya gerek yok.
1 kere boncuk makarna verdim, biraz tereyağında çevirip lor kattım içine. Herhangi bir ezme falan yok, olduğu gibi verdim bir kaç mama kaşığı yedi. Zaten o kadar yiyor normalde de..Makarna yada pilavi nasil veriyorsunuz ezerek mi pirincler rahatsiz ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?