Allah sifa versin. Nasil bir tedavi uygulanacak?Kızlar biz rota aşısı olmuştuk ama rota virüsü gaitada pozitif çıktı bizim gibi aşıya rağmen hasta olanlar var mı?
Makarnayi minik minik bolebilirsin. Pilavi da oldugu gibi yiyor. Cay kasiginin ucunda 3 4 tane olunca.Makarna yada pilavi nasil veriyorsunuz ezerek mi pirincler rahatsiz ediyor mu
Evet dort gun 11.30-5.30 arasi geliyor. Ben evde oldugum surece birbirlerine cok alisamicaklar gibi, cunku evdeysem ben uyutmak istiyorum, ben yedireyim, altini ben degistireyim, yabanci biri yapsin istemiyorum:) ama yavastan cikmaya basladim. Denizi uyutup cikiyorum, o uyaninca bana haber veriyor ablamiz, ben de yarim saat bir saat icinde geliyorum. Eylul ortasinda spora baslicam, daha uzun sure basbasa kalacaklar, o sirada iyice alisirlar diye dusunuyorum.
Allah korusun ya mama sandalyesinden cok pis duserler bi de, dusunmek bile istemiyorum...Purpplee benim kız da abisinin Ben10 masasına tutunup kalkmaya çalışırken 2 kere üstüne devirdi. Masa ayakları katlanır olduğu için ilginç bir şekilde toplanıyor düşerken ve masa ters düştüğü halde kızım üstünde oluyor. Allah koruyor bıdıkları..
D dooris123 bu sabah kızımı mama sandalyesinde bırakıp oğlumun sayı yapbozunu almaya gittim odaya. Geldiğimde tam ayağa kalkmış, arkalığa tutunup abisine bakmaya çalışıyordu. 5 saniye geç gelsem kesin atlardı.. Kemersiz bırakmamak lazım..
Oğlum küçükken çok daha rahat almıştık güvenlik önlemlerini. Şimdi hem ilgim ikiye bölünüyor hem abisinin çeşitli oyuncakları engel teşkil ediyor.. Yavaş yavaş ayıklamam lazım oyuncakları, ev değil oyuncakçı mübarek...
Canım kırmızı biber alerjik .. Kırmızı meyve ve sebzeler alerjik hatta ondan olmuş olabilir inşallah alerjilik bir durum değildirSaldım çayıra mevlam kayırakızımı yatırıp oturdum laptopun başına. Bulaşıklar bana bakıyor ben onlara.. Birazdan ikna olup yıkarım inşallah sokakta çalışma var zaten, rögar kapağını söküyorlar, rahatsız etmiyim gençleri, rahat çalışsınlar :)
Bu arada kızımın kollarında önce isilik sandığım sonra da alerjik egzamaya benzettiğim döküntüler var.. sıcaktan desem değil, hava hafif de olsa serinledi.. Yediği bir şey olmalı.. Geçen gün kırmızı biberli çorba yemişti 3-4 kaşık, ondan değildir inşallah. Kafa durdu, ne yedirdim diye düşünüp duruyorum. Ama son 3-4 günde 2 sefer babanneye bıraktım 1-1,5 saat kadar. Habersiz bişey yedirmiş de olabilir
Zaten şu anda alışıyordur bakıcıya..Evet dort gun 11.30-5.30 arasi geliyor. Ben evde oldugum surece birbirlerine cok alisamicaklar gibi, cunku evdeysem ben uyutmak istiyorum, ben yedireyim, altini ben degistireyim, yabanci biri yapsin istemiyorum:) ama yavastan cikmaya basladim. Denizi uyutup cikiyorum, o uyaninca bana haber veriyor ablamiz, ben de yarim saat bir saat icinde geliyorum. Eylul ortasinda spora baslicam, daha uzun sure basbasa kalacaklar, o sirada iyice alisirlar diye dusunuyorum.
Allah korusun ya mama sandalyesinden cok pis duserler bi de, dusunmek bile istemiyorum...
mama sandalyesi demisken bir yerde okumustum, bizimkilerin aylarinda bir bebek mama sandalyesinde, biyerden ayaklariyla destek alip kendini kafa ustu deviriyir ve kafatasi catliyor. Oyuzden ben hep dikkat ediyorum ayaklarinin onunde destek alacagi birsey var mi yok mi diye. Buzdolabinin uzerindeki magnetlerle oynayacaksa eger hic yanindan ayrilmiyorum. Ayaklariyla kendini ittirip devirmesin diye. Sizlerin de aklinda olsun. Ozellikle ikea antilop tipindeki mama sandalyeleri devrilebiliyor. Bizimki de ebebekten alinmis en basit model
daha önce de yemiştiCanım kırmızı biber alerjik .. Kırmızı meyve ve sebzeler alerjik hatta ondan olmuş olabilir inşallah alerjilik bir durum değildir
Aman Allah korusun bebişleri sürekli yüreğim ağzmda.Mama sandalyesinde ayağa kalkma girişiminde bulunacakları hiç aklıma gelmezdi ben de dikkatli olayım.Annemdeyiz biz yatakta yatırıyorum ve yataktan düştü bit keresinde ondan beri uyuyunca daha çok korkuyorum etrafını kale gibi kuşatıyor olsam bile.allah korusun ne zor işler çocuğun var derdin var cümlesi bu gibi durumlar için söylenmiş galiba :)Purpplee benim kız da abisinin Ben10 masasına tutunup kalkmaya çalışırken 2 kere üstüne devirdi. Masa ayakları katlanır olduğu için ilginç bir şekilde toplanıyor düşerken ve masa ters düştüğü halde kızım üstünde oluyor. Allah koruyor bıdıkları..
D dooris123 bu sabah kızımı mama sandalyesinde bırakıp oğlumun sayı yapbozunu almaya gittim odaya. Geldiğimde tam ayağa kalkmış, arkalığa tutunup abisine bakmaya çalışıyordu. 5 saniye geç gelsem kesin atlardı.. Kemersiz bırakmamak lazım..
Oğlum küçükken çok daha rahat almıştık güvenlik önlemlerini. Şimdi hem ilgim ikiye bölünüyor hem abisinin çeşitli oyuncakları engel teşkil ediyor.. Yavaş yavaş ayıklamam lazım oyuncakları, ev değil oyuncakçı mübarek...
Bizim doktor kabiz olunca üzüm suyu ver dedi.faydasini gördüm. Suyunu sıkıp biberonla verdim. yemeklere zeytinyagini az fazla ekleyin isterseniz buaraKızlar su içmiyor benim oğlan, eskiden iyi kötü içerdi, sürekli teklif ediyorum ağzına bile almıyor üç gündür kabız birde ishal sonrası kabız oldu
ellerine sağlık :) ben sadece saklama olarak öneride bulunabilirim. karanlık ve kuru yerde muhafaza edersen uzun süre dayanır. bir de kavanoza doldururken su değmesin, kavanoz da kapak da kuru olsun. çok sıcak şekilde doldurup kapatınca ters çeviriyorsundur zaten kavanozuArkadaşlar yoğurtlu çorba konserve yapmıştım denemek amaçlı tatilde yanıma almak için bugün açtım tadı aynı şimdide kuzu etini haşlamıştım suyuyla beraber iki küçük şişede ondan vakumladım bozulmaz inşallah cmtsi sabah yola çıkacağız yarında sebzeler den yaparım ordada meyve falan yer genel olarak emiyor zaten başka önerisi olan var mı pratik bir şeyler
Makarnayi haslayip onune koyuyorum birazini yiyip birazini atiyor kendi eliyle yada ben kucuk kucuk agzina veriyorum. Pilavida cigniyo kasikla veriyorumMakarna yada pilavi nasil veriyorsunuz ezerek mi pirincler rahatsiz ediyor mu
Aman Allah korusun ya zihinde canlandırırken bile ürperiyor insanYa ben daha dun yazmistim deniz mama sandalyesinde ayaga kakiyor diye, bu sabah unuttum yine kemerini baglamayi, aliskanlik olmayinca bide cok uykusuzdum. Cocugu havada yakaladim resmen ya, atiyordu sandalyeden kendini. Aklim gitti! Bana guzel bir ders oldu bu. Cok dikkat etmek lazim cok
10 ayi bitti, 17 ekim dogumlu. Dedigim gibi gaz aglamalari bitti ama biryere gittigimde ben kucagimda denizle ayakta turluyorum hep, oturmam yada baska birseykerle ilgilenmem imkansiz. Zaten kalabalikta bana iyice yapisiyor babasina dahi gitmek istemiyor. Bir sure sonra emeklemek istiyor, kendini yere kaydirmaya calisiyor, izin vermeyince huysuzlaniyor. Oyuzden eger ev ortami degilse o tarz yerlere gitmektense gitmemeyi tercih ediyorum yada oglumu birakip gitmeyi. Veya 1 saat durup onun keyif alacagi baska bir yere geciyoruz.
Sağol canımellerine sağlık :) ben sadece saklama olarak öneride bulunabilirim. karanlık ve kuru yerde muhafaza edersen uzun süre dayanır. bir de kavanoza doldururken su değmesin, kavanoz da kapak da kuru olsun. çok sıcak şekilde doldurup kapatınca ters çeviriyorsundur zaten kavanozuafiyet olsun kızçene
Ben ateş düşürücü vermiyorum en son ateşlendiğinde ılık duş ve limonlu çorap yapmıştım iyi geldi birde arpacık soğan aldım kızım için rendeleyip bir çay kaşığı suyunu içiriyorum sabah akşam enfeksiyon varsa iyi geliyor antibiyotikKizlar kızımın ateşi var. Ateş düşürücü 1 ölçek mı veriliyor 1 çay kaşığı mı?
Düzgünce vakumlandıktan sonra dolapta da saklanabilir tabiSağol canımoto buzdolabı vardı ona koyacaktım gidincede otelin dolabına olmaz mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?