Geçmiş olsun geçenlerde oğlum ateşlenmişti acile götürdük ayağına Çorap giydirin ellerini yüzünü yıkayın dediler yaptık bunları yapın siz de..Ertesi gece Ateş'i yine çıktı ama önceki kadar değildi bu sefer hastaneye götürmedim alnına ve koltuk altlarıma Islak bez koydum düştü ama tabi verilen calpolü de içirmiştim korkuyorum Ateş'ten ben..bir ölçek verdim 8 saat araylaKizlar kızımın ateşi var. Ateş düşürücü 1 ölçek mı veriliyor 1 çay kaşığı mı?
Ben ateş düşürücü vermiyorum en son ateşlendiğinde ılık duş ve limonlu çorap yapmıştım iyi geldi birde arpacık soğan aldım kızım için rendeleyip bir çay kaşığı suyunu içiriyorum sabah akşam enfeksiyon varsa iyi geliyor antibiyotik
Geçmiş olsun geçenlerde oğlum ateşlenmişti acile götürdük ayağına Çorap giydirin ellerini yüzünü yıkayın dediler yaptık bunları yapın siz de..Ertesi gece Ateş'i yine çıktı ama önceki kadar değildi bu sefer hastaneye götürmedim alnına ve koltuk altlarıma Islak bez koydum düştü ama tabi verilen calpolü de içirmiştim korkuyorum Ateş'ten ben..bir ölçek verdim 8 saat arayla
Bu ayda iki cay kasigi verebilirsin.Teşekkür ederim kızlar.
Ben de duş aldırdım elini yüzünü yıkıyorum.
38.4u görünce verdim şurup.
korbel kullanıyorum ben dogdugu gunden beri memnunum banyoda duruyor odada az da olsa kokuyo yineKizlar ozel cop kovasi kullanan var mi? Koku hapseden?
Geçmiş olsun. Arkadaslar ölçüleri yazmis, aklinizda olsun, kullanimdan bi sure sonra çöpe döküyorum. Dr dedi..Kutusuna tarih atiyorum. Şu tarihte açıldı diye.Kizlar kızımın ateşi var. Ateş düşürücü 1 ölçek mı veriliyor 1 çay kaşığı mı?
Hamarat 2 :)) Ben hiç ugrasamiyorum disarda, evdeyken ne kadar ozenliysem disarda o kadar spontaneyim :))Sağol canımoto buzdolabı vardı ona koyacaktım gidincede otelin dolabına olmaz mı acaba
Bu aralar ev bile kaka kokuyor. Evde sadece ikimizken guzel uyuyor demistim ya. Uyuyunca da ogunlerini bol bol yiyor. Sonra da buyuk insan gibi kaka yapiyor. Bizim ev cok esen bi yerde. Bugun camlar da kapaliydi. Boyle giderse kisin bayiliriz.Geçmiş olsun. Arkadaslar ölçüleri yazmis, aklinizda olsun, kullanimdan bi sure sonra çöpe döküyorum. Dr dedi..Kutusuna tarih atiyorum. Şu tarihte açıldı diye.
Nilsibel evi doldurmayim diye almadim :))
Ben disarda kasik mamasini sulandirip veriyorum biberonla. Hazirda kavanozua varsa evden aliyorum ancak. Ev oturmasiysa orda bir seyler yapiliyor zaten. Restoran da falan da yedigimiz uygunsa veriyorum. Pilav et doner falan.Hamarat 2 :)) Ben hiç ugrasamiyorum disarda, evdeyken ne kadar ozenliysem disarda o kadar spontaneyim :))
Bu ayda iki cay kasigi verebilirsin.
Bizim doktor 38i gecince verin dedi. Eski doktor 38.5 diyordu. Esime gore 37.
Bi de atesi yok ama huysuz huzursuzsa agrisi vardir. Calpol rahatlatir demisti doktor.
Teşekkür ederim canım.evet o mevzuyu biliyorum.yanlis hatırlamıyorsam 10 15 güne kadar kullan sonra at demişti doktor.ilac israfindan başka bsy degil.keske teker dozluk olacak şekilde satilsa.Geçmiş olsun. Arkadaslar ölçüleri yazmis, aklinizda olsun, kullanimdan bi sure sonra çöpe döküyorum. Dr dedi..Kutusuna tarih atiyorum. Şu tarihte açıldı diye.
Nilsibel evi doldurmayim diye almadim :))
Biz de bir ay icinde calpolu atiyoruz dedik. Doktor 3 ay kullanabilirsiniz dedi. Sukur ki cok lazim olmuyor.Bize de doktorumuz calpol ve dolven yazmıştı.dolven yarım ölçek verdim 2 çay kaşığına tekabül geliyordur heralde.eger tekrar yükselirse calpolu vericem canım.
Teşekkür ederim canım.evet o mevzuyu biliyorum.yanlis hatırlamıyorsam 10 15 güne kadar kullan sonra at demişti doktor.ilac israfindan başka bsy degil.keske teker dozluk olacak şekilde satilsa.
Biz de 6 ya da 7. Ayında yazdirmistik.aldim evde bulunsun diye.kısmet buguneymişBiz de bir ay icinde calpolu atiyoruz dedik. Doktor 3 ay kullanabilirsiniz dedi. Sukur ki cok lazim olmuyor.
Cop kovasi posetinin yaninda para degil :) ozel posetiyle kullanman gerekiyorBu aralar ev bile kaka kokuyor. Evde sadece ikimizken guzel uyuyor demistim ya. Uyuyunca da ogunlerini bol bol yiyor. Sonra da buyuk insan gibi kaka yapiyor. Bizim ev cok esen bi yerde. Bugun camlar da kapaliydi. Boyle giderse kisin bayiliriz.
anabelgunes bi bakayim internetten ne kadarmis. Cop kovasina da bi suru para bayilcaz.
Bu simarikliklarina ne yapmamiz lazim? Resmen simarikliktan bagiriyor. El kadar bebeye de simarik dedim ya. Konu komsu es dost ilgilenmeyin bagirir bagirir susar diyor.
Kizlar bebislerinizin gun ici ogunlerini yazabilir misiniz? Eylul bayadir geceleri yalnizca memede sakinleyip yeniden uyuyabiliyor o da 1 saat falan artik acaba acikiyor mu diyorum cunku asiri hareketli gun icinde ve baya terliyor o kadar harekete ben deli acikirim :)
Ben kendiminkini yazayim ornek olarak
8 bucuk civari uyanis 9 da kahvalti
Kahvaltisinda 4 adet hunnap bebe biskuvi 1 tatli kasigi pekmez 1 kup peynir 1 cay kasigi tereyagi 1 yumurta sarisi ve anne sutu
Oglen corba iciyor yogurtla beraber 1 corba kasesi kadar
İkindide normalde meyve yedirmeye gayret ediyorum ama 1 gun yiyorsa 1 gun yemiyor
Aksamda yine oglenki kadar dolu olmasada corba yogurt beraberinde
Ek gidaya gectigimiz zaman dr bize yatmadan 1 saat once kasik mamasi vermisti ama eylul onu istemedi bizde ustelemedik zaten 7 bucukta aksam yemegi yiyor hangi ara gece mamasi yicek dedik dr guldu yer yer dedi acaba denesem mi onu diyorum
Ya ben daha dun yazmistim deniz mama sandalyesinde ayaga kakiyor diye, bu sabah unuttum yine kemerini baglamayi, aliskanlik olmayinca bide cok uykusuzdum. Cocugu havada yakaladim resmen ya, atiyordu sandalyeden kendini. Aklim gitti! Bana guzel bir ders oldu bu. Cok dikkat etmek lazim cok
10 ayi bitti, 17 ekim dogumlu. Dedigim gibi gaz aglamalari bitti ama biryere gittigimde ben kucagimda denizle ayakta turluyorum hep, oturmam yada baska birseykerle ilgilenmem imkansiz. Zaten kalabalikta bana iyice yapisiyor babasina dahi gitmek istemiyor. Bir sure sonra emeklemek istiyor, kendini yere kaydirmaya calisiyor, izin vermeyince huysuzlaniyor. Oyuzden eger ev ortami degilse o tarz yerlere gitmektense gitmemeyi tercih ediyorum yada oglumu birakip gitmeyi. Veya 1 saat durup onun keyif alacagi baska bir yere geciyoruz.
Kızlar biz rota aşısı olmuştuk ama rota virüsü gaitada pozitif çıktı bizim gibi aşıya rağmen hasta olanlar var mı?
S Sevdeeee1 Gecmis olsun.Aslinda mudahale edilen ates cikmaz.En azindan gozetimin altinda olur.
Bebegin durumuna gore diyorum ben cunku bazilari cidden daha fazla etkileniyor atesten.
Ama baktin 38e dogru geldi mudahale zamani zaten.Ilık duş/oyun sonrasi vucudu cok kurulamamak,limon,cok yardimci olacaktir.Ates birden dusmez,zaten ilacta 1-1bucuk arasi deger inecektir.
Dönüşümlü cok 'moda' fakat tavsiye edilen bi yontem degil aklinda olsun.Daha agir hastaliklar gecirmiyorlar bile birazda boyle dusunmek vucuda yardimci olmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?