2018 Ekim Anneleri

Nilsibel ikinci el sitelerinde 30 35 e görmüştüm, alacaksaniz aklinizda olsun.
Tesekkurler. Sikayetvarda cok kokutuyor sikayeti var. Vazgectim almaktan. En iyisi copu hemen cikarmak. Zaten kp gelince zirt pirt sigara icmeye cikacak. Tutustururuz eline.

Tesekkurler. Sikayetvarda cok kokutuyor sikayeti var. Vazgectim almaktan. En iyisi copu hemen cikarmak. Zaten kp gelince zirt pirt sigara icmeye cikacak. Tutustururuz eline.

Muhtemelen onda da kokutmuyor diye birakmamak lazim cok :)
Arkadasim kullaniyordu cati kati evi balkonu yoktu.Kokmuyordu cidden.Indirimleri oluyor illa dusunursende.

Bu doktor goruslerinden ziyade iclerinde bulunan maddelerin zaten cocuklara uygun olmamakla birlikte hastalikta daha da yordugu icin.
Birde hastalik varsa enfeksiyon turu ates yukselecektir ama ates dusurucu kullanilsada zaten 3 gun yapar ates,gece daha fazla olur mesela.Yani aslinda onune geciyoruz saniriz ama oyle degil :)
Yani biraz duydugumuz hikayelerden korkuyoruz aslinda cocugu gozlemlemek daha iyi.
Annenin rahatlamasida onemli tabii diyecek bisy yok.
Ama bu isin sonu da yok oyle dusunmek lazim.
Limonu corap olarak kullanacaksan ya da sade ayak alti odak nokta.Ben 1 cay bardagi kadar suya suyunu sıkarak kabuklariyla koyup kaynayinca kapatiyorum.O suyu ilininca coraplarina döküp sıkıyorum.Islak sekilde giydiriliyor.20 dk durmali.
Ya da 10 dkdan 2 ayak alti ovulabilir bu sogul alginliklarinda da gecerli.Hatta yetiskinler icinde.Hamilelikte ilac kullanamama durumlarinda :)
Cok uzattim sabah sabah kovun beni

Hamarat 2 :)) Ben hiç ugrasamiyorum disarda, evdeyken ne kadar ozenliysem disarda o kadar spontaneyim :))
Kızım alerji atlattı ya temkinli olayım diyorum mesela kendi yaptığım peyniri yediğinde bir şey olmuyor hazır peynir denedim nokta kadar hemen kabardı hazır gıda ne zaman denesem aynısı oluyor içindeki koruyuculara tepki veriyor sanırım

Bizde alerji gecmisi olmamasina ragmen gecen kabak koftesine esim seviyor diye yumusak beyaz peynir koydum.Simay'a az verdim ve tepki verdi yedigi gibi kaka yapti ve mukusluydu.Ne kusursuz bi vucutla basliyoruz hayata aslinda❤

Buarada hacamatı tekrarlayacak misiniz?

Aynen ben de balkona atıyorum bezleri, büyük bir plasitk kovaya çöp torbası koyup. Gerçi bizde pek kakalı bez olmuyor uzun zamandır. Ya kabız olup nadir yapıyor, ya da yakalayıp tuvalete yaptırıyorum, beze düşen varsa da atıyorum klozete (kuru zaten).

Bugün uzun aradan sonra ilk defa bezi doldurdu (dün kefir içtik ailecek). Sabah ortalığı toplarken ses etmeden oynadı bir köşede (zorlanırsa ağlayıp yanıma gelir). Sonra baktım ayaklarıma tırmanıyor ama doldurmuş iyice gece rahatsız olup uyandı aslında ama tuvalete oturttum yapamadı, çiş yapıp geri uyuduk.. Sabah da yakalayabilirdim ama mutfakta çok işim vardı, yanımda olsa kaka kokusunu alıp koşardık tuvalete :)

Sleepy'nin külot bezi çok iyi, hiç sızdırmadı şu ana kadar. Pampers verdi komşum, arada onu bağlıyorum daha esnek diye ama çişi bile sızdırdı. Bu sabah üstünde o olsa kesin kaka da sızardı..

Ben kac gundur kaka yakalayamiyorum ya, klozete zorla oturuyor zaten, oturtacagimi anladiginda simsiki sariliyor bana oturmamak icin, ben de bir sure zorlamamaya karar verdim. 7. Dis cikti 8. Yolda, zaten buara yemek cok kotu, gece uyanmalar siklasti. Dise yoruyorum durumu. 8. dis de ciksin klozete yeniden baslariz umarim.
Bu tarz huy degistirmeleri artik sabirla karsilayabiliyorum:) deniz beni cok olgunlastirdi, tek korkum yeni dis daha guclu isiriklar demek

Asil sormak istedigim seyi sormamisim ya sleepy kulot bezde kac numara kullaniyosun? 5 dimi?

Ben de sütlü kek ile diyet açmaya başladım canım üç gün sütlü kek verdim belirgin bir tepki yok, sadece kabız ama kekten öncede vardı ishal bitti kabızlık başladı enterogermina alıp kullanayim biraz daha diyorum, bugün yoğurt mayaladim, yarın yoğurt çorbası deneyeceğim az bişey dua edin lütfen bize okul açılmadan kendim denemek istiyorum

Kızlar bizim uyku düzenimiz de değişti, altı gibi uyanıyor mama sonrası sekiz buçuğa kadar uyuyor ilk uykuyu on iki buçuk birde yapıyor, eskiden birde 3 4 gibi uydurdu ama ilk uyku daha erkendi o zaman, bugün saat birde uyudu hala uyuyor şuan ikinci uykusu altı gibi olacak bu kez akşama çok yakın oluyor ikinci uykuya yatirmasam mi artık sizce, ablam iki uyku yapsın daha küçük diyor

sabah geç kalkınca bizim de ilk uyku sarkıyor. bugün nerdeyse 12'de uyudu, 13:30 gibi kalktı. akşam üzeri bir daha uyuyacak. uykusu gelirse uyusun bence, onlar ne zaman tek uykuya döneceğini bilir. bu geçiş zamanı sanırım. öteleye öteleye öğle uykusu oluşturuyorlar kendince. sonra bir bakmışız akşam üzeri yatmak istemiyorlar..

Anladim canım epeydir sekiz buçuk dokuzda kalkıyor, bugün birde yattı üçte kalktı az önce, yatirmasam mi tekrar bilemedim

Anladim canım epeydir sekiz buçuk dokuzda kalkıyor, bugün birde yattı üçte kalktı az önce, yatirmasam mi tekrar bilemedim
belki akşam üzeri kısa süreli uyuması iyi olur veya biraz öteleyip 7 buçuk gibi uykusu gelirse erken yatırıp sabah erken kalkarak düzen başa dönecek. hangisi uygunsa öyle yaparsın

Ilk kalkisla uykuya gecis saatlerine mudahale edebilirsin.Ya da ses duyar uyanir dersen bi sure sonra muzik acmak ya da sarki soylemek seklinde yardimci olunabilir uyanmasina :)
Yani simdi uyandi 6da uyumazsa sonraki uykuya daha yorgun olursa uyuyamayadabilir.
Yani ilk siradan basla duzenlemeye bence

Süt kabizlik yapar normalde.Kekin icinde alabilecegi miktar ne kadardir tabi ama.Yine de aklinda olsun

Bizimkinin uykusu hep oyle 8 de kalkiyor12 bucuk gibi yatip 2.5 3 e kadar uyuyor 2. Uyku 6 bucuk gibi 1 saat anca uyuyor. 10 da tekrar yatis

Sabahtan beri iflahim kesildi. Biraktim artik. Yerde tepinip agliyor. Bu ne ola ki diye internette biraz gezindim ve ne goreyim...

Sepete oyuncak koy,cikarip dursun.
Eline yapiskan bisy verebilirsin.
Kapinin pervazina serit serit bant yapistirip hafif seyler yapistirabilirsin top vb.
Yuksek bi yerden asagiya sarkan oyuncaklar yapabilirsin ya da kurdelalar.
Yani gelisime oyalanabilecegi seyleri cogaltarak yardimci olabilirsin canim.
Dusundukce cok fazla sey cikar.
Artik oyalanacak seyler degisiyor.
Ne diyoruz,geciyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…