2018 Ekim Anneleri

Ya bu doymamis herhalde. Zaten oglende yemegi bittikten sonra hala hamm hamm diyordu. 2 bucuk 4 arasi meme, mama tekrar yemek dondure dondure gecti. 4 uyku gelme saati bu arada. Simdi salonda oyun halisinin altina girma ustune cikma, sepetin ustune cikip koltuga cikma, dergi yirtma oynuyor. Pilim bitti.
En sevdigimiz oyun kutudan mandal cikarma ve onlari yalama bu arada.

Elektrik süpürgesini ver evi supursun :)

Bizim mandal oyunumuz şu şekilde: sepeti yere boşaltıyor, birkaçıyla ilgilenip sıkılıyor. Sonra ben doldurmaya başlayınca yine ilgisini çekiyor, benim sepete attıklarımı çıkarıyor böyle idare ediyoruz birkaç dakika :)

Ay o mandal agiza girmese olmaz sanki :)
Simay mama degil o diyorum guluyor,sonra sokmuyor agzina yine bakip guluyor,tam agzina goturecek hatirliyor en son unutuyor hoop başa dönüyoruz
Koltuga cikma yuzunden camlari acamiyorum artik bende.Cam kenarinda tam tirmaniyor :)
Doymustur insallah Nil hanım :)

Bizde de Sezen korkmustu Simay icin yurutec oldu önce artik ustune binmek istiyor
Zaten o ayak onunde yuksek bisy varsa da hemen cikacakmis gibi havada

İnşallah canım yakında iş hayatı da başlıyor bakıcıyla ne yapacaklar bakalım Eskiden bilmiyordu tâbi şimdi yanından ayrılayim ağlıyor hemen

Bizde de Sezen korkmustu Simay icin yurutec oldu önce artik ustune binmek istiyor
Zaten o ayak onunde yuksek bisy varsa da hemen cikacakmis gibi havada
Benimki de öyle ne bulursa içine girmek ya da üstüne çıkmak istiyor:) süpürgenin de bu sıralar peşinde sürekli

Nilsibel Bu hafta çok yorucu geçiyor.
-Esimle dün aksam konuştuk, çitten sarkamaz daha herhalde diye, az önce Ali çitte ben de karsisindaki koltukta oturarak muz eziyordum, gozumun önünde çitin içinden sarkip kafa üstü çitin dışına (
-Pilsan angel oyun alani almistim,balkonda, o bundan uzun, aksam esim gelsin çiti kaldiracam..
Valla demek ki bazen bakicilarin gunahi aliniyor, bakicimiz olsa düşse bakmadi kesin derdim...

İnşallah canım yakında iş hayatı da başlıyor bakıcıyla ne yapacaklar bakalım Eskiden bilmiyordu tâbi şimdi yanından ayrılayim ağlıyor hemen
Aynen, beni salondan disari cikartmiyor bu minik kuzu..
Ellerini kaldiriyo, haydi kucak, haa o kucaklama hali beni çok mutlu ediyo orasi ayrı,ama sürekli olunca yoruluyorum.
Canlari sagolsun kuzularin, bu da bi dönem..

cidden son bir haftada cok hareketlendi bebegim.alisamadik biz de bu duruma.guya bir rafa takili vidayi sökmus pat pat yere atarak oynuyordu odadan ciktigim bir an.iyi ki agzina atmamis.artik cok dikkat etmek lazim.park yatagin da alt kademesine alicam heralde bikac gune.

Bizimki de bugün kumandanin pil kismini açmış, bantlamak lazim orayi da..

Bence bugün al canım sen yatağı alt kademeye. Biriktirmiş senin oğlan, tüm becerileri bir anda ortaya döküyor. Atlar matlar mazallah...

Gunduz uykulari guzel aslinda. Biri 10-12 arasi digeri 3-4 arasi ama bu ara gece o kdr sık kalkiyor ki birde aglayarak uyaniyor park yataginda aglayarak emeklemeye yada oturmaya calisiyor

Canım bizim daha ayağa kalkma falan yok ama çok garip geldi ben park yatağı alta alınca çocuk gece daha az uyanmaya başladı

Canım bizim daha ayağa kalkma falan yok ama çok garip geldi ben park yatağı alta alınca çocuk gece daha az uyanmaya başladı
Bizim ikea besik, 2 ay önce daha hareketlenmeden alta almistim. Gece boyu kafayi bi oraya bi buraya vuruyo, besik koruyucuya ek havlular var, besigin kenarlarinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…