2018 Ekim Anneleri

@Bir mucize bastonu satacak adam son anda vazgeçti:)) jokerde indirimde 950,akşam gidip alayım bari mağazadan.
biz dun kraft mee kabin boy dedikleri bebek arabasindan aldik.katlaninca minik bir valiz gibi oluyor.bastonda katlaninca arabaniza sigiyor mu mutlaka bi ölçün.cogu model bizim bagaja sigmadigindan bunu aldik jokerden.

Eklentiler

• images.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 32
Bizimki kitabi yedi alamadım agzindan bide nam nam yapiyo

Uh çitten mi sarkmışmışmış diye dusunurduk degil mi :))))
Abim ayak topuğunu çatlatmış gecen aksam,annemde birlikteydik,öne dogru kayinca tekli koltukta kaydi altinda ayak topuklari birbirine yakindi boyle carpti koltuk ezdi biraz,canim cok acidi demisti Simay'a uzanmis onu aliyordu benden.Gordum yani nasil oldugunu.Sabahina aldim haberini gece uyuyamamis agridan,sabah alciya almislar acilde.Cidden bazi durumlar saka gibi.
Benim Sezen kucukken ust dudagini makasla kesti hala nasil oldugunu anlayamiyorum dusundukce.Allah korusun hepsini kucuk buyuk gorunen gorunmeyen tum kazalardan

Aman dikkatli olun.Cikabilecek,sökülebilecek,düsebilecek,icine bisy sokulabilecek,agiza girebilecek hersey icin.
Bizim dusunemedigimiz biseyi bile cok farkli kullanabiliyorlar.
Allah korusun
Sakince bi durup bi duzen yapabilirsiniz esinle.

Gunduz uykulari guzel aslinda. Biri 10-12 arasi digeri 3-4 arasi ama bu ara gece o kdr sık kalkiyor ki birde aglayarak uyaniyor park yataginda aglayarak emeklemeye yada oturmaya calisiyor

Boyle buyudukce düşme,korkma cogaldikca ruyalarda biraz degisiyor belki etkisi vardir.

Kizlar dun denize ilk ayakkabisini aldim, pek arastirmadan aldim acikcasi. Bir spor magazasindan tabani sert ustu yumusak hafif bir ayakkabi aldim. Denizin ayagi 12 cm, satici 13 cm olur ozaman 12 cm sikistirir dedi, 13 cmlik bir ayakkabi verdi, icinde de 13 cm yaziyor, 23,5 numara yalnis hatirlamiyorsam. Ama denize cok buyuk oldu seneye falan beeelki giyer yani o derece buyuk oldu. Ayakkabiyi olctum 17cm cikti neden boyle oldu hic anlamadim

Allah allah. Degisik bi numaralama sistemi mi var. Yurumeye baslamis miydi?
Gecen flo'da oylesine baktik. 18 numara tam oluyor. Arkadasim kizinin ve oglunun giydigi nike ayakkabiyi vermisti. Zaten yurumuyoruz. Bir iki kere disari cikarken giydirdim. Sonra hep yoldan topladim ayakkabiyi. Tabi ki giymiyor. Kac numara unuttum simdi ama azicik buyuk. Yuruyene kadar tam olur. Da bu cikarip atmasini napcaz bilmiyorum.

D dooris123 Canim ayak cm ile numara degisiyor.Ekliyorum tablo.37 giyenin nasil 37 cm degilse yani :)
Ay olarak tutmayabilir hepsinin kendine özgü olur fakat cm'e gore numara hesaplayabilirsin.En guzeli denemek cunku marka marka kalip bile farkedebilir.Ayak ustu etliligi vs

Simdi ayaklarini birbirine sürtüp cikariyordur ya da arabada otururken eliyle aliyordur ama yurudugunde kosturmaktan umrunda olmayabilir :) Ama genelde ayakkabi teki kaybedilir

Hayir yurumuyor, taytay bile durmuyor. Sadece seri bir sekilde siraliyor:) ya ben de nike’da indirimde gorunce aldim acikcasi yurudugu icin degil. Iki aya zaten ihtiyacimiz olacak diye dusundum. Gidip degistircem zaten kucuguyle, iki aya olur heralde olmazsa da sonra giyer, illaki buyicek o ayaklar:)

Bence o ayakkabinin numarasinda bir yanlislil var ilk adim ayakkabilari genelde 18 19 numara oluyor 23 numara 2 yaşında anca giyer

Ayy hep aynilar
Bizde asagida bi yerde unutmussak hemen alip orayi acıp bide yere atiyor piller ciksin icinden diye
E elaelif123 benimki de kumanda hastası. Eski TV'nin kumandasını verdik pillerini çıkarıp, çok da benziyor yenisine. Hafif olduğundan mı nedir, anladı farkı, onu kenara atıp yenisinin peşine düşüyor hemen henüz pilli bir kumandayı uzun süre ele geçiremediği için pil sökme işlemine geçemedi
Evde eski bir smsng var, çalışmıyor. Diş macunuyla güzelce fırçalayıp tertemiz ettim verdim eline. İlk anda çok sevindi, benim de bir telefonum oldu diye. Fakat kısa sürede çalışmadığını anladı, attı bir kenara, yine bizimkilerin peşine düştü ekrana dokununca ışığı yanmayan, ses çıkarmayan telefonu ne yapsın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…