biz dun kraft mee kabin boy dedikleri bebek arabasindan aldik.katlaninca minik bir valiz gibi oluyor.bastonda katlaninca arabaniza sigiyor mu mutlaka bi ölçün.cogu model bizim bagaja sigmadigindan bunu aldik jokerden.@Bir mucize bastonu satacak adam son anda vazgeçti:)) jokerde indirimde 950,akşam gidip alayım bari mağazadan.
Iyi gunlerde kullanin, kaca aldiniz?biz dun kraft mee kabin boy dedikleri bebek arabasindan aldik.katlaninca minik bir valiz gibi oluyor.bastonda katlaninca arabaniza sigiyor mu mutlaka bi ölçün.cogu model bizim bagaja sigmadigindan bunu aldik jokerden.
tesekkurler.700e aldik. chicco ohlala da guzeldi hafifti ama katlaninca bizim bagaja capraz koymak gerek o da ekstra bisey koymak istedigimizde sorun olacakti. ins bunu uzun sureli kullaniriz.Iyi gunlerde kullanin, kaca aldiniz?
Tırmanmayı seviyor, dağcı mı olacak bu kızçe
Benimki de öyle ne bulursa içine girmek ya da üstüne çıkmak istiyor:) süpürgenin de bu sıralar peşinde sürekli
Ohlala da tekerleklerden sikayet okuyunca vazgectim ben de..tesekkurler.700e aldik. chicco ohlala da guzeldi hafifti ama katlaninca bizim bagaja capraz koymak gerek o da ekstra bisey koymak istedigimizde sorun olacakti. ins bunu uzun sureli kullaniriz.
Bizimki kitabi yedi alamadım agzindan bide nam nam yapiyocidden son bir haftada cok hareketlendi bebegim.alisamadik biz de bu duruma.guya bir rafa takili vidayi sökmus pat pat yere atarak oynuyordu odadan ciktigim bir an.iyi ki agzina atmamis.artik cok dikkat etmek lazim.park yatagin da alt kademesine alicam heralde bikac gune.
Nilsibel Bu hafta çok yorucu geçiyor.
-Esimle dün aksam konuştuk, çitten sarkamaz daha herhalde diye, az önce Ali çitte ben de karsisindaki koltukta oturarak muz eziyordum, gozumun önünde çitin içinden sarkip kafa üstü çitin dışına(
-Pilsan angel oyun alani almistim,balkonda, o bundan uzun, aksam esim gelsin çiti kaldiracam..
Valla demek ki bazen bakicilarin gunahi aliniyor, bakicimiz olsa düşse bakmadi kesin derdim...
cidden son bir haftada cok hareketlendi bebegim.alisamadik biz de bu duruma.guya bir rafa takili vidayi sökmus pat pat yere atarak oynuyordu odadan ciktigim bir an.iyi ki agzina atmamis.artik cok dikkat etmek lazim.park yatagin da alt kademesine alicam heralde bikac gune.
Bizimki de bugün kumandanin pil kismini açmış, bantlamak lazim orayi da..
Gunduz uykulari guzel aslinda. Biri 10-12 arasi digeri 3-4 arasi ama bu ara gece o kdr sık kalkiyor ki birde aglayarak uyaniyor park yataginda aglayarak emeklemeye yada oturmaya calisiyor
Allah allah. Degisik bi numaralama sistemi mi var. Yurumeye baslamis miydi?Kizlar dun denize ilk ayakkabisini aldim, pek arastirmadan aldim acikcasi. Bir spor magazasindan tabani sert ustu yumusak hafif bir ayakkabi aldim. Denizin ayagi 12 cm, satici 13 cm olur ozaman 12 cm sikistirir dedi, 13 cmlik bir ayakkabi verdi, icinde de 13 cm yaziyor, 23,5 numara yalnis hatirlamiyorsam. Ama denize cok buyuk oldu seneye falan beeelki giyer yani o derece buyuk oldu. Ayakkabiyi olctum 17cm ciktineden boyle oldu hic anlamadim
Allah allah. Degisik bi numaralama sistemi mi var. Yurumeye baslamis miydi?
Gecen flo'da oylesine baktik. 18 numara tam oluyor. Arkadasim kizinin ve oglunun giydigi nike ayakkabiyi vermisti. Zaten yurumuyoruz. Bir iki kere disari cikarken giydirdim. Sonra hep yoldan topladim ayakkabiyi. Tabi ki giymiyor. Kac numara unuttum simdi ama azicik buyuk. Yuruyene kadar tam olur. Da bu cikarip atmasini napcaz bilmiyorum.
Hayir yurumuyor, taytay bile durmuyor. Sadece seri bir sekilde siraliyor:) ya ben de nike’da indirimde gorunce aldim acikcasi yurudugu icin degil. Iki aya zaten ihtiyacimiz olacak diye dusundum. Gidip degistircem zaten kucuguyle, iki aya olur heralde olmazsa da sonra giyer, illaki buyicek o ayaklar:)Allah allah. Degisik bi numaralama sistemi mi var. Yurumeye baslamis miydi?
Gecen flo'da oylesine baktik. 18 numara tam oluyor. Arkadasim kizinin ve oglunun giydigi nike ayakkabiyi vermisti. Zaten yurumuyoruz. Bir iki kere disari cikarken giydirdim. Sonra hep yoldan topladim ayakkabiyi. Tabi ki giymiyor. Kac numara unuttum simdi ama azicik buyuk. Yuruyene kadar tam olur. Da bu cikarip atmasini napcaz bilmiyorum.
Bence o ayakkabinin numarasinda bir yanlislil var ilk adim ayakkabilari genelde 18 19 numara oluyor 23 numara 2 yaşında anca giyerKizlar dun denize ilk ayakkabisini aldim, pek arastirmadan aldim acikcasi. Bir spor magazasindan tabani sert ustu yumusak hafif bir ayakkabi aldim. Denizin ayagi 12 cm, satici 13 cm olur ozaman 12 cm sikistirir dedi, 13 cmlik bir ayakkabi verdi, icinde de 13 cm yaziyor, 23,5 numara yalnis hatirlamiyorsam. Ama denize cok buyuk oldu seneye falan beeelki giyer yani o derece buyuk oldu. Ayakkabiyi olctum 17cm ciktineden boyle oldu hic anlamadim
E elaelif123 benimki de kumanda hastası. Eski TV'nin kumandasını verdik pillerini çıkarıp, çok da benziyor yenisine. Hafif olduğundan mı nedir, anladı farkı, onu kenara atıp yenisinin peşine düşüyor hemenAyy hep aynilar
Bizde asagida bi yerde unutmussak hemen alip orayi acıp bide yere atiyor piller ciksin icinden diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?