Seneye hazir olmus :)) evde düğünler icin 2 tane yumusak seylerden var, yakin arkadasim oglunun spor ayakkabisini verdi 21 no.ymuşKizlar dun denize ilk ayakkabisini aldim, pek arastirmadan aldim acikcasi. Bir spor magazasindan tabani sert ustu yumusak hafif bir ayakkabi aldim. Denizin ayagi 12 cm, satici 13 cm olur ozaman 12 cm sikistirir dedi, 13 cmlik bir ayakkabi verdi, icinde de 13 cm yaziyor, 23,5 numara yalnis hatirlamiyorsam. Ama denize cok buyuk oldu seneye falan beeelki giyer yani o derece buyuk oldu. Ayakkabiyi olctum 17cm ciktineden boyle oldu hic anlamadim
Ben yapmiyorum, bize yarim gun gelen biri var, o ütülüyor, zaten ben dogru duzgun ütü yapmayı bilmem :))Bebeler uyanikken utu yapan var mi? Rahat veriyor mu?
Deniz uyaniksa ve yalnizsam maksimum ortaligi toparlayabiliyorum yada bulasik makinesine birseyler diziyorum bosaltiyorum vs. Hatta onun yemegini bile o uyurken yapiyorum, sadece kahvaltisini o uyanikken hazirliyorum o da mecburiyettenBebeler uyanikken utu yapan var mi? Rahat veriyor mu?
Bebeler uyanikken utu yapan var mi? Rahat veriyor mu?
Nilsibel bizde ütülenicek cok kiyafet olmuyor.esim kot tisort gidiyor.bazen gomlek giyceginde utuluyorum.bebeginkileri utulemiyorum.bir kez yaptim uyanikken utu.utunun kablosuna uzanmaya calisti.ama oglum daha yeni yeni hareketlendigi icin supurme silme yemek bulasik camasir vb. o uyanikken yapabiliyorum.muhtemelen birkac haftaya kadar ben de zorlanicam.bizim sansimiz mama sandalyesinde oturmayi seviyor.mutfakta yemek yaparken eline bi parca ekmek verdim mi tamam :) yattigi yerden oturur hale gelmeyi yuzustu donup saga sola ya da geri geri surunmeyi tutunup kalkmaya calismalar hepsi bir anda 10 aylik oldugundan beri yeni yeni basladi.
Tamam utu yapmiyoruz. Tesekkurler.
Bu arada nilikonun sol disinin ucu cikmis.
Ben de niliko uyanikken bi bardak cay bile icemiyorum. Iyice sapitti. Yere koydu mu basiyor cigligi. Ogle tatilinde esimin yanina geldik. Geri gitmek istemiyorum.
İyice sahiplendilrr çok tatlı bı yandan :) Şu ağlama krizlerine gitmese herşey daha güzel olacakBen hastayım, evde dinlenmeye calisiyorum.geranio Ali de bu ara surekli aglama durumunda, citine koyup 2 dk mutfaga gitsem koridora cikmadan hüngür hüngür.. kucak istiyo, çitin icine oturuyorum, oyuncaklarla oynasin diye, kalkiyo citleri salliyo, illa kucak ve gezdir diyo :))
Denizde bi kaç gündür uyuduğunda memeyi bırakmıyor. Ya yanında uyuyakaliyorum ya savaş veriyorum uyandırmadan memeden ayirayim diye.Ayni ayni. Kablolar prizler fisler.
Bugun iki kere iki saat uyudu ama sorun bir sey anladim mi. Yanindan kalkinca aciyor gozlerini. Galiba aslinda uyumuyor. Gozunu dinlendiriyor. Bi kalktim cayin altini actim. Bagirdi geri yattim. Kv kp burdayken beni yaninda tutmuyorlardi. Gel cay icelim kahve icelim diyorlardi. Cocuk hic uyumuyordu. Boyle uyuyo bari. Film dizi izlemekten kuscam artik. Ama olsun. Uyuyunca keyfi yerinde oluyor. Diger turlu kendini yerden yere vurup agliyor.
Yakında doktoru onaylarsa gece memeden yavaş yavaş ayirayim diyorum. Ne o verimli uyuyor ne ben.Sen hic doktora sordun mu? Ne diyor bu gece memede geri uyuma durumuna. Ben sordum oyle yapmayin diyor ama yorgun oluyor insan. Bi de aglamasina dayanamiyorum.
Maşallah bana iyi geldi biz bunun yarısını yemiyoruz hala. Meyve hiç yemez. Günde 1 fincan çorba bı fincan yoğurt sabah salatalık kemiriyor yanında çeyrek ya da yarım omlet.Kizlar bebislerinizin gun ici ogunlerini yazabilir misiniz? Eylul bayadir geceleri yalnizca memede sakinleyip yeniden uyuyabiliyor o da 1 saat falan artik acaba acikiyor mu diyorum cunku asiri hareketli gun icinde ve baya terliyor o kadar harekete ben deli acikirim :)
Ben kendiminkini yazayim ornek olarak
8 bucuk civari uyanis 9 da kahvalti
Kahvaltisinda 4 adet hunnap bebe biskuvi 1 tatli kasigi pekmez 1 kup peynir 1 cay kasigi tereyagi 1 yumurta sarisi ve anne sutu
Oglen corba iciyor yogurtla beraber 1 corba kasesi kadar
İkindide normalde meyve yedirmeye gayret ediyorum ama 1 gun yiyorsa 1 gun yemiyor
Aksamda yine oglenki kadar dolu olmasada corba yogurt beraberinde
Ek gidaya gectigimiz zaman dr bize yatmadan 1 saat once kasik mamasi vermisti ama eylul onu istemedi bizde ustelemedik zaten 7 bucukta aksam yemegi yiyor hangi ara gece mamasi yicek dedik dr guldu yer yer dedi acaba denesem mi onu diyorum
Uykuya geçişler bizde de zor bir hale geldi emip emip kalkıyor kaç gecedir 12-1 den önce uyumuyor uyanıkken de ayağa kalkıp etrafı karıştıracak beyefendi ne mümkün otursun yatsın. Gündüz yaşadığı deneyimler geceyi etkiliyor sanırım okullar açılana kadar düzelse bari zombi modunda gidip geleceğim yoksaİyice sahiplendilrr çok tatlı bı yandan :) Şu ağlama krizlerine gitmese herşey daha güzel olacak
Denizde bi kaç gündür uyuduğunda memeyi bırakmıyor. Ya yanında uyuyakaliyorum ya savaş veriyorum uyandırmadan memeden ayirayim diye.
Uykusuz çok huysuz oluyorlar gerçekten başlıyor aglamalar
Yakında doktoru onaylarsa gece memeden yavaş yavaş ayirayim diyorum. Ne o verimli uyuyor ne ben.
Maşallah bana iyi geldi biz bunun yarısını yemiyoruz hala. Meyve hiç yemez. Günde 1 fincan çorba bı fincan yoğurt sabah salatalık kemiriyor yanında çeyrek ya da yarım omlet.
Gecende cay demledim ogleden sonra. Gece yatarken bi baktim aaa ben bunu unutmusuuum. Akil makil hak getire.Rica ederiz canim ne demekcay mi o da ne
Deniz uyumadan once ben sadece 2 tane haslanmis yumurta yiyorum. Onu da elimle yiyorum iki lokma halinde mideye indiriyorum aceledenKahvaltı yapabiliyor musunuz açım şuan resmen bir iki lokma dışında yiyemedim
Kahvaltı yapabiliyor musunuz açım şuan resmen bir iki lokma dışında yiyemedim
Deniz uyumadan once ben sadece 2 tane haslanmis yumurta yiyorum. Onu da elimle yiyorum iki lokma halinde mideye indiriyorum aceledeno sanah uykusuna gectikten sonra da yapilacak islere yada ruh halime gore birseyler yiyorum. Is varsa ayakustu domates zeytin, is yoksa tv karsisinda sicak cayla bir kahvalti
Esim ben kahvalti ettikten sonra ise gidiyor. Oglen ya eve geliyor ya disarda bulusuyoruz. Aksam yemegini de isten gelince ikimizden birimiz yapiyoruz.Kahvaltı yapabiliyor musunuz açım şuan resmen bir iki lokma dışında yiyemedim
Ilk aylar cok ac kaldim saat 11 12 gibi yapabiliyordum, simdi esim cikmadan masa hazirliyorum, hep beraber oturuyoruz. Once Aliyi besliyorum, aralarda kendim ama besleme telasindan cogunluk yari ac kalkiyorum.Kahvaltı yapabiliyor musunuz açım şuan resmen bir iki lokma dışında yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?