- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
1 ayi askin veriyorum, az once marketten 2 adet aldim. Dr önerdi. Ali pek sevmedi amaIncir 1 yas ustu diye biliyorum. Veren var mi?
Biz arada h sonu disarda kahvalti yapiyoruz, kendimize ödül :))Herkeste aynı demekki şöyle hızlı hızlı mideme indirmeden bir kahvaltı yapmak istiyorum
Gecen zeki muren actim, cocuk cidden efkarlandi :)) hemen hareketli muzik actim, gerci muzik kulturum zayif, hicbir sarkiyi ezbere bilmiyorum. Sanatcilarin da cogunu..kizlar radyo aciyorum turkce pop sarkilar. oyuncaklarla oynamayi birakip sallanmaya basliyo oturdugu yerde.sakinlesiyor cok komik :)
İnsanlarda bir garip :) hayırlı olsun şimdiden memnun kalırsın inşallahB Bir mucize bastonu satacak adam son anda vazgeçti:)) jokerde indirimde 950,akşam gidip alayım bari mağazadan.
Allah şifa versin canım tepki vermez inşallahBen de sütlü kek ile diyet açmaya başladım canım üç gün sütlü kek verdim belirgin bir tepki yok, sadece kabız ama kekten öncede vardı ishal bitti kabızlık başladı enterogermina alıp kullanayim biraz daha diyorum, bugün yoğurt mayaladim, yarın yoğurt çorbası deneyeceğim az bişey dua edin lütfen bize okul açılmadan kendim denemek istiyorum
Evet canım tatil dönüşüne ayarladım ailecek gireceğiz hacamata :))) yılda iki kere kızıma 3 ayda bir kendime yaptırmayı düşünüyorumBizde alerji gecmisi olmamasina ragmen gecen kabak koftesine esim seviyor diye yumusak beyaz peynir koydum.Simay'a az verdim ve tepki verdi yedigi gibi kaka yapti ve mukusluydu.Ne kusursuz bi vucutla basliyoruz hayata aslinda❤
Buarada hacamatı tekrarlayacak misiniz?
Anadolu yakasinda sali pazari guzel oluyo goztepede en son dogumdan 1 gun once gitmiştim insanlar bana aciyarak bakiyodu allah kurtarsin diye haha:)Ali uyumusken yazayım, bayramda Eskisehirdeydik ya. Babanemizin evinin önünde giysi ve yiyecek pazari kuruluyor. Bi ucuzdu. tarladan taptaze salatalık 1 liraydı, saka gibi. 50 kurusa bile salatalık vardi. Yumusacik pijama takımları aldim kendime 25 e. Normalde hiç bulamam kendime alacak bişeyler.Nilsibel bakirkoy pazari da iyidir Istanbulda
Ah ah eski gunler. Bakirkoy pazari yesilkoy pazari. Simdi karsidayiz. Kadikoyun unlu cuma pazari var ama on seneden fazladir gitmedim.Ali uyumusken yazayım, bayramda Eskisehirdeydik ya. Babanemizin evinin önünde giysi ve yiyecek pazari kuruluyor. Bi ucuzdu. tarladan taptaze salatalık 1 liraydı, saka gibi. 50 kurusa bile salatalık vardi. Yumusacik pijama takımları aldim kendime 25 e. Normalde hiç bulamam kendime alacak bişeyler.Nilsibel bakirkoy pazari da iyidir Istanbulda
Sen nerde oturuyordun? Kartal falan miydi?Anadolu yakasinda sali pazari guzel oluyo goztepede en son dogumdan 1 gun once gitmiştim insanlar bana aciyarak bakiyodu allah kurtarsin diye haha:)
Ah bakırköy sosyete pazarım :) evlendiğimden beri bir kere gidebildim artık olduğum yerden oraya direkt tren var yine giderim gerçekten çok güzel ve uygundu hala aynımıdır bilmiyorum tabiAli uyumusken yazayım, bayramda Eskisehirdeydik ya. Babanemizin evinin önünde giysi ve yiyecek pazari kuruluyor. Bi ucuzdu. tarladan taptaze salatalık 1 liraydı, saka gibi. 50 kurusa bile salatalık vardi. Yumusacik pijama takımları aldim kendime 25 e. Normalde hiç bulamam kendime alacak bişeyler.Nilsibel bakirkoy pazari da iyidir Istanbulda
Bu arada sen nerde oturuyordun İstanbul muAli uyumusken yazayım, bayramda Eskisehirdeydik ya. Babanemizin evinin önünde giysi ve yiyecek pazari kuruluyor. Bi ucuzdu. tarladan taptaze salatalık 1 liraydı, saka gibi. 50 kurusa bile salatalık vardi. Yumusacik pijama takımları aldim kendime 25 e. Normalde hiç bulamam kendime alacak bişeyler.Nilsibel bakirkoy pazari da iyidir Istanbulda
Incir 1 yas ustu diye biliyorum. Veren var mi?
Elaelif123 ankara'da. Sen kocaelide degil miydin? Yanlis mi hatirliyorum.Ah bakırköy sosyete pazarım :) evlendiğimden beri bir kere gidebildim artık olduğum yerden oraya direkt tren var yine giderim gerçekten çok güzel ve uygundu hala aynımıdır bilmiyorum tabi
Ben de annemin isteğiyle verdim şükür birşey olmadı sevdi deBen veriyorum 2 haftadir.
Annemden bahceden sagolsun :)
Simay 11 aylik buarada.
Benimde eeeenn sevdigimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?