2018 Ekim Anneleri

Nilsibel Ali m sandalyese direnir normalde, 1 haftadir aktivite önlüğü takiyorum, yarim seftaliyi koyuyorum tepsiye, ( her gun yarim seftaliyi parcalama hakki var) o onu lime lime eliyle ezerken, ben hizlica yemek yapiyorum, tabi yerler vs asiri batiyo, sonra ıslak mendille siliyorum.. o yarim saat yemeklerimiz hazir oluyo.

kizlar radyo aciyorum turkce pop sarkilar. oyuncaklarla oynamayi birakip sallanmaya basliyo oturdugu yerde.sakinlesiyor cok komik :)
Gecen zeki muren actim, cocuk cidden efkarlandi :)) hemen hareketli muzik actim, gerci muzik kulturum zayif, hicbir sarkiyi ezbere bilmiyorum. Sanatcilarin da cogunu..

Allah şifa versin canım tepki vermez inşallah

Evet canım tatil dönüşüne ayarladım ailecek gireceğiz hacamata :))) yılda iki kere kızıma 3 ayda bir kendime yaptırmayı düşünüyorum

Ali uyumusken yazayım, bayramda Eskisehirdeydik ya. Babanemizin evinin önünde giysi ve yiyecek pazari kuruluyor. Bi ucuzdu. tarladan taptaze salatalık 1 liraydı, saka gibi. 50 kurusa bile salatalık vardi. Yumusacik pijama takımları aldim kendime 25 e. Normalde hiç bulamam kendime alacak bişeyler. Nilsibel bakirkoy pazari da iyidir Istanbulda

Anadolu yakasinda sali pazari guzel oluyo goztepede en son dogumdan 1 gun once gitmiştim insanlar bana aciyarak bakiyodu allah kurtarsin diye haha:)

Ah ah eski gunler. Bakirkoy pazari yesilkoy pazari. Simdi karsidayiz. Kadikoyun unlu cuma pazari var ama on seneden fazladir gitmedim.

Ah bakırköy sosyete pazarım :) evlendiğimden beri bir kere gidebildim artık olduğum yerden oraya direkt tren var yine giderim gerçekten çok güzel ve uygundu hala aynımıdır bilmiyorum tabi

Bu arada sen nerde oturuyordun İstanbul mu

Ah bakırköy sosyete pazarım :) evlendiğimden beri bir kere gidebildim artık olduğum yerden oraya direkt tren var yine giderim gerçekten çok güzel ve uygundu hala aynımıdır bilmiyorum tabi
Elaelif123 ankara'da. Sen kocaelide degil miydin? Yanlis mi hatirliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…