Esim isten geldi. Yapacagim isler yemek, utu, yer supurme ve banyo. Ama sanirim ortadaki ikisini bugun de yapamiycam
Allah dagina gore kar verir. Sen 12ye kadar oturabiliyorsun masallah. Beni 9dan sonra kanepeden kazirlar ancakYine iyi erken geliyormus benim esim 7 bucukta anca geliyo o saatten sonra napilir soyle bana
Atmayi bende severim bi rahatlarimki sorma Allah hakkinizda hayirlisini versin canimAllah dagina gore kar verir. Sen 12ye kadar oturabiliyorsun masallah. Beni 9dan sonra kanepeden kazirlar ancak
Eskiden uzakta oturuyorduk. Benim esim de gec geliyordu. Ise cok yakin bir ev tuttuk. Benim okulum da cok yakin. Ikimiz de yuruyerek gidip gelebiliyoruz. Ekim'de baska ise gecicek. Kartal'a tasinalim diyor. Okulu da sevmiyorum zaten. Subat'ta tayin istiycem. Cikarsa yine tasinicaz. Hayatimin ilk 15 senesi hic tasinmayip, sonra 10 sene, sonra 3, sonra 5 sonra 2 bucuk.. tasinmayi da hic sevmiyorum ama her seyi atiyorum iyi oluyor.
Bu arada etleri dograyip adama biraktim.yarin obur gun kuzenlerimde kalcam diye canta yapacaktim. Unutmusum. Onu yapip yerleri supurdum. Utu ve banyo kaldi. Nilosumu alayim bari. Mutfakta kokmustur cocuk.
Kahvaltı yapabiliyor musunuz açım şuan resmen bir iki lokma dışında yiyemedim
Eşim incir almıştı direkt bu tabloyu kontrol ettim.kızım afiyetle yediIncir 1 yas ustu diye biliyorum. Veren var mi?
Evet canım tatil dönüşüne ayarladım ailecek gireceğiz hacamata :))) yılda iki kere kızıma 3 ayda bir kendime yaptırmayı düşünüyorum
Yine iyi erken geliyormus benim esim 7 bucukta anca geliyo o saatten sonra napilir soyle bana
Kızlar bizde reflü mu var acaba sizinde her beslenmeden sonra otururken ağızdan geğirme oluyor mu şu içse bile yapıyor
T tuanadereli evet. Ankaraya gelirseniz iyi bir dr arastiririm.Hep yazdim yine yaziyorum
Bu ömürlük bi iş ve sehir degistirmekte gerekiyorsa git kal otelde gerekirse ama cocugun alerji durumunu tahlillerini vs iyi bir doktorla mutlaka yap canim.
Boyle acabalarla Allah korusun 'keske'
deme.
Yapabilecegin bisy varsa simdiden bilirsin
Bakmaya usenmistim tabloya. Saol canim. Ben incir yedim. Ona da muz yedirdim. Yalaniyordu. Sonra incir yedireyim bari.Biz hep beraber yapıyoruz canım.ben bazen ne yediğimi anlamasam da iyi oluyor
Eşim incir almıştı direkt bu tabloyu kontrol ettim.kızım afiyetle yedisanirim sen paylasmistin canım.
Ya ben ev isi yapmayi cok seviyorum. Bir U Umudumbitmedi_ degilim tabi ama gercekten utu yaparken filan dinleniyorum. Ilerde dusunuyorum ama. Simdi zaten kv kp gelcek. Kv yemek yapiyor. Diger islere de bosver yapma diyor. Hahay. Ben de saldim. Bi supurge yeter zaten.Nilsibel yarim gün düzenli biri gelsin. sonra bana dua edin :)))
Evet İstanbul dan gelin geldim burayaElaelif123 ankara'da. Sen kocaelide degil miydin? Yanlis mi hatirliyorum.
Hamileyken olmuyor ama emzirmeden tam emin değilim biz can havliyle gidince aklımada gelmedi olmasaydı uyarırdı diye düşünüyorum .. Evet ben aşıları kestim temizleme amaçlıda yaptırıyorum .. Bu arada bilgin var mı değişik bir sivri dün ayağımı ısırdı yanma başladı acılı kaşınma falan bugünde şişti ayak bildiğin kütük :) daha öncede ısırdıklarında acılı ağrılı kaşınma olup 2 hafta kadar sürmüştü şimdikide şişirdi netten baktım bir şey bulamadımAşı etkileri icinde öneriliyor.
Emzirme döneminde oluyor mu?
Var mi arttiranYine iyi erken geliyormus benim esim 8de dukkanı kapatiyor,eve gelisi sen düşünay cok gulesim geldi yaz saati bide pff
Bana da sokak kafe daha yorucu geliyor cunku yere birakma sansim yok, bebek arabasini seven bir cocuk degil zaten, arada 7’ye iniyoruz aksamlari yuruyus icin, arabasinda 20dk falan duruyor sonrasi hep kucak ve benim kucagim, babayi veya bir baskasini da istemiyor ben varsam. Biz ya yemege gidip denizin eline yiyebilecegi birseyler veriyoruz, doke saca yiyor ben kalkarken yeri silip kalkiyorum yada park bahce vs. Diger cocuklar cok ilgisini cekiyor zaten. Apartmanimizin buyuk bir bahcesi var salincak, trambolin vs var cimlerimiz de cok guzel, bakimli. Arka bahcemiz benim kurtaricim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?