2018 Ekim Anneleri

Yine iyi erken geliyormus benim esim 7 bucukta anca geliyo o saatten sonra napilir soyle bana
Allah dagina gore kar verir. Sen 12ye kadar oturabiliyorsun masallah. Beni 9dan sonra kanepeden kazirlar ancak
Eskiden uzakta oturuyorduk. Benim esim de gec geliyordu. Ise cok yakin bir ev tuttuk. Benim okulum da cok yakin. Ikimiz de yuruyerek gidip gelebiliyoruz. Ekim'de baska ise gecicek. Kartal'a tasinalim diyor. Okulu da sevmiyorum zaten. Subat'ta tayin istiycem. Cikarsa yine tasinicaz. Hayatimin ilk 15 senesi hic tasinmayip, sonra 10 sene, sonra 3, sonra 5 sonra 2 bucuk.. tasinmayi da hic sevmiyorum ama her seyi atiyorum iyi oluyor.
Bu arada etleri dograyip adama biraktim.yarin obur gun kuzenlerimde kalcam diye canta yapacaktim. Unutmusum. Onu yapip yerleri supurdum. Utu ve banyo kaldi. Nilosumu alayim bari. Mutfakta kokmustur cocuk.

bizim gece uykulari ayin basindan beri berbat saat basi aglayarak uyaniyor ve bende sakinliyor yalniZca bazende sadece emerek
Bugun dr una sordum sicaktan olabilir mi dedi evi serin tutuyorum gerekirse klima dedim ustelik bu ara havada serin odalari ayirn dedi onuda denedik yine ayni dis bu kdr zorlarmi dedim zorlar diyo birde gece uyaniyorsa doymuyodur dedi valla napcagimi sasirdim zombi gibiyim kesintisiz 2 saat uyusam oh iyi diyorum
Yemek isi bende ya cok hizli ya da once eylulu yediriyorum babasiyla oynarken ben yiyorum
Nilsibel ise gidiyorum ya yarim gun dinleniyorum hic degilse kahve icebiliyorum yemek yiyebiliyorum

Atmayi bende severim bi rahatlarimki sorma Allah hakkinizda hayirlisini versin canim

Eklentiler

• Screenshot_20190528-175832.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 36
Evet canım tatil dönüşüne ayarladım ailecek gireceğiz hacamata :))) yılda iki kere kızıma 3 ayda bir kendime yaptırmayı düşünüyorum

Aşı etkileri icinde öneriliyor.
Emzirme döneminde oluyor mu?

Kızlar bizde reflü mu var acaba sizinde her beslenmeden sonra otururken ağızdan geğirme oluyor mu şu içse bile yapıyor

Hep yazdim yine yaziyorum
Bu ömürlük bi iş ve sehir degistirmekte gerekiyorsa git kal otelde gerekirse ama cocugun alerji durumunu tahlillerini vs iyi bir doktorla mutlaka yap canim.
Boyle acabalarla Allah korusun 'keske'
deme.
Yapabilecegin bisy varsa simdiden bilirsin

T tuanadereli evet. Ankaraya gelirseniz iyi bir dr arastiririm.

Biz hep beraber yapıyoruz canım.ben bazen ne yediğimi anlamasam da iyi oluyor

Eşim incir almıştı direkt bu tabloyu kontrol ettim.kızım afiyetle yedi sanirim sen paylasmistin canım.
Bakmaya usenmistim tabloya. Saol canim. Ben incir yedim. Ona da muz yedirdim. Yalaniyordu. Sonra incir yedireyim bari.
Gunde kac kez meyve veriyorsunuz kizlar?

Nilsibel yarim gün düzenli biri gelsin. sonra bana dua edin :)))
Ya ben ev isi yapmayi cok seviyorum. Bir U Umudumbitmedi_ degilim tabi ama gercekten utu yaparken filan dinleniyorum. Ilerde dusunuyorum ama. Simdi zaten kv kp gelcek. Kv yemek yapiyor. Diger islere de bosver yapma diyor. Hahay. Ben de saldim. Bi supurge yeter zaten.

Nilsibel hamarat 3 :)) sevmiyorum temizlik yapmayı.bana da kayıp zaman geliyo. o zaman bana lazim diyorum..bakis acisi iste..
-meyve olayı : 1 kez. öğleden sonra. genelde muz. elma. arada şeftali.nadir armut, 1 cay kasigi toz ceviz ekliyorum.
bu arada U Umudumbitmedi_ neredesiniz?? Gordugum en hamarat kadin..

Aşı etkileri icinde öneriliyor.
Emzirme döneminde oluyor mu?
Hamileyken olmuyor ama emzirmeden tam emin değilim biz can havliyle gidince aklımada gelmedi olmasaydı uyarırdı diye düşünüyorum .. Evet ben aşıları kestim temizleme amaçlıda yaptırıyorum .. Bu arada bilgin var mı değişik bir sivri dün ayağımı ısırdı yanma başladı acılı kaşınma falan bugünde şişti ayak bildiğin kütük :) daha öncede ısırdıklarında acılı ağrılı kaşınma olup 2 hafta kadar sürmüştü şimdikide şişirdi netten baktım bir şey bulamadım

E elaelif123 Nilsibel ben de is yapmayi hic sevmem, hele utu en son ne zaman yaptim gercekten hatirlamiyorum, ama iste herkesin kafa dagitma sekli farkli. Ben de buara denizi uyutup uyutup kendimi sokaklara atiyorum, amacsizca yuruyorum:) bugun 12km yurumusum mesela, suan bacaklarim agriyor ama bu beni mutlu ediyor. Ben de boyle bi deliyim

D dooris123 biz de bugun ç. ambar n.pazarina gittik..ev yapimi yiyecekler alip aksami kurtardik :)) evde bakmak yorucu geliyo bana, sokak, cafe kurtarıcı. Az önce temizleme pamugu bakin bize guvenlik onlemi oldu :)

Eklentiler

• Screenshot_20190822-203527_Gallery.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 30
D dooris123 biz de bugun ç. ambar n.pazarina gittik..ev yapimi yiyecekler alip aksami kurtardik :)) evde bakmak yorucu geliyo bana, sokak, cafe kurtarıcı. Az önce temizleme pamugu bakin bize guvenlik onlemi oldu :)
Bana da sokak kafe daha yorucu geliyor cunku yere birakma sansim yok, bebek arabasini seven bir cocuk degil zaten, arada 7’ye iniyoruz aksamlari yuruyus icin, arabasinda 20dk falan duruyor sonrasi hep kucak ve benim kucagim, babayi veya bir baskasini da istemiyor ben varsam. Biz ya yemege gidip denizin eline yiyebilecegi birseyler veriyoruz, doke saca yiyor ben kalkarken yeri silip kalkiyorum yada park bahce vs. Diger cocuklar cok ilgisini cekiyor zaten. Apartmanimizin buyuk bir bahcesi var salincak, trambolin vs var cimlerimiz de cok guzel, bakimli. Arka bahcemiz benim kurtaricim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…