Hamileyken olmuyor ama emzirmeden tam emin değilim biz can havliyle gidince aklımada gelmedi olmasaydı uyarırdı diye düşünüyorum .. Evet ben aşıları kestim temizleme amaçlıda yaptırıyorum .. Bu arada bilgin var mı değişik bir sivri dün ayağımı ısırdı yanma başladı acılı kaşınma falan bugünde şişti ayak bildiğin kütük :) daha öncede ısırdıklarında acılı ağrılı kaşınma olup 2 hafta kadar sürmüştü şimdikide şişirdi netten baktım bir şey bulamadım
Kucukyali canim hiltown in ordaSen nerde oturuyordun? Kartal falan miydi?
E elaelif123Nilsibel ben de is yapmayi hic sevmem, hele utu en son ne zaman yaptim gercekten hatirlamiyorum, ama iste herkesin kafa dagitma sekli farkli. Ben de buara denizi uyutup uyutup kendimi sokaklara atiyorum, amacsizca yuruyorum:) bugun 12km yurumusum mesela, suan bacaklarim agriyor ama bu beni mutlu ediyor. Ben de boyle bi deliyim
Eşim 1 aydır evde yoksaygılar
Amin arkadaşımSaygılar bizden,önünde saygıyla eğiliyoruzeline emeğine sağlık
Allah sabrının mükafatını en kısa zamanda göstersin inşallah gönlünüze göre
Allah kavustursun. Hic ayirmasin.Eşim 1 aydır evde yoksaygılar
Amin arkadaşımAllah kavustursun. Hic ayirmasin.
Ay beni mahvetti resmen neredeyse ağlayacaktım eczacı arkadaşım vardı aradım bu sene çok gelen olmuş aynı vakadan bi ilaç verdi biraz hafifledi tamamen geçer umarım yarın yola çıkıyorum çünkü depresif olmayım :) hacamatı eşim ve kendi ailem hep oluyor ben korkak olduğum için :) hep isteyip yaptıramamıştım ilk kızıma yaptırırken oldum bende boşuna korkmuşum gerçekten insan rahatlıyor ve bir çok şeye iyi geliyor .. Kızımın alerji olması durumundan Aidin Salihi araştırmaya başladım ve yavaş yavaş uygulamaya çalışıyorum kesinlikle geç kaldığımı düşünüyorum kendisini tanımak için Allah rahmet etsin kendisi tıp doktoruyken alternatif tıp denilen bana göre tıbbın babası olan sülük hacamat ve doğadaki mucizevi ot bitki meyve sebzelere yönelen bir kadın kitabını okumanı öneririm .. Hayatıma hemen geçiremesemde (örnek sinek ısırması ve hemen ilaca başvurmam) kızım için uygulayacağım inşallah zamanla doğala alışılır ..Oluyor diye biliyorum ama sen yeni gittigin icin merak ettim orda nasil diye.
Cocuklarda da 12 aylik diye biliyordum mesela.Sizde bu konuda alerji meselesi baskin oldu galiba?
Sivrisinek hakkinda bilgim yok ama bazi vucutlarin tepkisi farkli oluyor cidden.En azindan bi eczaneye bile sorsan iyi olur
Ay beni mahvetti resmen neredeyse ağlayacaktım eczacı arkadaşım vardı aradım bu sene çok gelen olmuş aynı vakadan bi ilaç verdi biraz hafifledi tamamen geçer umarım yarın yola çıkıyorum çünkü depresif olmayım :) hacamatı eşim ve kendi ailem hep oluyor ben korkak olduğum için :) hep isteyip yaptıramamıştım ilk kızıma yaptırırken oldum bende boşuna korkmuşum gerçekten insan rahatlıyor ve bir çok şeye iyi geliyor .. Kızımın alerji olması durumundan Aidin Salihi araştırmaya başladım ve yavaş yavaş uygulamaya çalışıyorum kesinlikle geç kaldığımı düşünüyorum kendisini tanımak için Allah rahmet etsin kendisi tıp doktoruyken alternatif tıp denilen bana göre tıbbın babası olan sülük hacamat ve doğadaki mucizevi ot bitki meyve sebzelere yönelen bir kadın kitabını okumanı öneririm .. Hayatıma hemen geçiremesemde (örnek sinek ısırması ve hemen ilaca başvurmam) kızım için uygulayacağım inşallah zamanla doğala alışılır ..
Şöyle örnek vereyim eşim çok su içmez ve sperm hareketsiz böbrek ve kasık hacamatında iltihap çıkmış 3.seansta azalmıştı şimdikilerde temiz çok şükür migrenide hacamatla geçtiplojovic B Bir mucize hacamat gercekten ise yarayan birsey mi ya bana hep hurafe gibi geldi,kirli kandan ziyade kani toplayip pihtilastirip vucuttan atiyorlar gibi geliyor
Valla ben 6 sene tedavi gördüm cocuk için ilaclar vs. Son tup bebek tedavisinden once aclik orucu tuttum 2 haftada 1 olmak uzere her seferinde 2 ser günlük yaptim +diyet ile 10 kg verdim ondan sonra tup bebek denemesinde hamile kaldım ve kesinlikle aclik orucunun faydası olduğunu düşünüyorum sülük isini de araştırmıştım ama vucudumda gezinecegini düşününce içim ürperiyor oyüzden yapmamıştım.plojovic bu arada bebeklere doğduktan 1 hafta sonra hacamat yapılıyormuş özellikle sezaryen olanlara .. İlaç kullanımını uzun süredir bir arkadaşımın vesilesiyle bırakmıştım arada mecbur kaldıklarım oldu doğada tam olarak neyin neye iyi geldiğini öğrenemedim çünkü .. Kitabı okumak daha yararlı oldu bana çok mantıklı geldi aksini düşünen herkesede saygı duyarım ilaç torbasıyla gezmeyi tercih edenlerde var tabii .. Arkadaşıma anlatıyorum bana şu iyi geldi şunun için bu uygulanıyor vs amaann sende ya ne uğraşıyosun bir sürü kişi ilacı içiyor bir şey mi oluyor antibiyotik içmeden iyi olunmaz falan diyor e ben oldum işte anlatıyorum bir sıkıntısı var sülükle tedavisi mümkün yok ben ameliyat olacam diyor :) hatta bırak şu kadını kafayı yedin diyolar bana :)))) doğal yaşamanın nesi delilik :))) ilaç içtikçe ilaca bağımlı olunuyor ..
Kıymetini bilmek lazım evdeki eşlerin :) 1 saat yanımızda olsalar hep fayda bize.. Çok da darlamamak lazım adamlarıVosVos35 şuan çok utandım eşim sabah 6 da işe gidip 10 da geri geliyor sonra 12 ya da 1 gidiyor bazen 3 akşam da 8.30 evde oluyor bende hala konuşuyorum adam bi nefes almaya çıksa nereye nereye nereye kendime kızdım bak şimdi .. Allah yardımcın olsun canım ben sana saygı duyuyorum maşallah
Ben tiksinirim sülükten. Hacamat iyi bir şey olabilir ama illa sülükle olması şart mı? Farklı metotlarla da hacamat oluyor sonuçta..Valla ben 6 sene tedavi gördüm cocuk için ilaclar vs. Son tup bebek tedavisinden once aclik orucu tuttum 2 haftada 1 olmak uzere her seferinde 2 ser günlük yaptim +diyet ile 10 kg verdim ondan sonra tup bebek denemesinde hamile kaldım ve kesinlikle aclik orucunun faydası olduğunu düşünüyorum sülük isini de araştırmıştım ama vucudumda gezinecegini düşününce içim ürperiyor oyüzden yapmamıştım.
Ohh ne güzel moral olmuşturE elaelif123
Babama cocugu verdim. Sitenin havuzunda yuzdum, bisiklete bindim, saunaya, hamama girdim. 1.5 saat yalnizdim. Cok guzeldi. Gelince de nilikoyu memeye koydum. Pit uyudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?