Sülük ayri bi tedavi sekli canım. Hacamatta belli hastaliklar icin vucutta belli bolgeler var oralara kupa konuyor oncelikle sonra minik kesiler atiliyor ve kupa yeniden konup kirli kanin dışarı çıkması sağlanıyor. Sülük ise vucudun ustune konuyor o kendisi nerde problem varsa orayı bulup ordan kirli kanı çekiyor. Ben hacamat yaptirdim ama sülük denemedim deneyemem de heralde. Ikisi birlikte yapilinca belki daha etkili oluyordur orasını bilmiyorum ama hacamat tek basina yapılabiliyor hemde sünnet.Ben tiksinirim sülükten. Hacamat iyi bir şey olabilir ama illa sülükle olması şart mı? Farklı metotlarla da hacamat oluyor sonuçta..
Ohh sefaniz olsun, sevindim :))E elaelif123
Babama cocugu verdim. Sitenin havuzunda yuzdum, bisiklete bindim, saunaya, hamama girdim. 1.5 saat yalnizdim. Cok guzeldi. Gelince de nilikoyu memeye koydum. Pit uyudu.
Ben kasik mamasini sulandirip biberonda veriyorum. Arabada falan iyi oluyor. 15 dakika daha oturmasini sagliyor. Normal muhallebi gibi yedirmeyi bir kere denedim yemedi. Ama belki ac degildi bilmiyorum. Bi daha denemedim.Merhaba kızlar nasılsınız bayadır yazamadım koşuşturmalı geçti bu bayram kızım asla ek gıda yemiyor sadece emiyor ve gece sık sık uyanıyor acaba doymuyor mu mama mı başlasak dedim ama hiç mama içmedi biberonu da reddediyor kaşık mama kullanan var mı memnun musunuz
Onu da iki kere disarda aldik mecburen. Ertesi gun bile bitirmedi. Biraz yedi ama.Ya da şu kavanoz mamalarını kullanan var mı tadı nasıl acaba
Kesinlikle yuzme gibisi yok. Ben guya guneslenip uyuyacaktim. Bugun kadinlar gunuymus. Bir kisi bile yuzmuyordu. 9 tur yuzdum. Daha da yuzerdim de soguktu biraz. surekli cisim geliyordu. Gir cik yoruldum.Ohh sefaniz olsun, sevindim :))
Bu ara hastayim, evde bakmak yorucu oldu, aldim Ali yi ilk kez kanguruda dolmusa bindik. Bir ilk :)) Kozmetik alisverisi yaptim,geldik, uyudu.
- Spor, mutluluk hormonu salgiliyor ya, bi spor merkezine uyeydim, yuzuyordum da, cok iyi geliyordu spor, bugun arayip indirim teklif ettiler,aksam esimle konusayim, Ali'ye baksın, spora yazilayim :))
Benim bebeğimde gece gündüz uyumayan, ek gıda asla kabul etmeyen bir bebek ve aşırı hareketli. Doktora sordum muhtemelen uykuyu ve yemek yemeği sevmiyor çok fazla zorlama dedi. Ama benimki emmeyi de sevmiyor artık iyice acıkınca memeye geliyor yoksa beni ittirip kendini geriye atıyor. Nasıl doyuyor yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum. Kilosu 8450 doktor normal dedi sürekli parmak emiyor onu da nasıl unutturacam bilmiyorum. Bu arada hangi kaşık manayı kulkanıyorsunuzBen kasik mamasini sulandirip biberonda veriyorum. Arabada falan iyi oluyor. 15 dakika daha oturmasini sagliyor. Normal muhallebi gibi yedirmeyi bir kere denedim yemedi. Ama belki ac degildi bilmiyorum. Bi daha denemedim.
E exelanss ve benim de bebeler gece cok uyaniyo. Dun 5 kereydi bizim. Doktor doymuyordur diyor ikimize de ama bence doyuyor olmasi lazim. Butun gun bayagi yiyor zaten. Benimki butun gun ve gece emiyor da.
Benim bebeğimde gece gündüz uyumayan, ek gıda asla kabul etmeyen bir bebek ve aşırı hareketli. Doktora sordum muhtemelen uykuyu ve yemek yemeği sevmiyor çok fazla zorlama dedi. Ama benimki emmeyi de sevmiyor artık iyice acıkınca memeye geliyor yoksa beni ittirip kendini geriye atıyor. Nasıl doyuyor yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum. Kilosu 8450 doktor normal dedi sürekli parmak emiyor onu da nasıl unutturacam bilmiyorum. Bu arada hangi kaşık manayı kulkanıyorsunuz
Kadin gunu ama neden yüzen yok :))Kesinlikle yuzme gibisi yok. Ben guya guneslenip uyuyacaktim. Bugun kadinlar gunuymus. Bir kisi bile yuzmuyordu. 9 tur yuzdum. Daha da yuzerdim de soguktu biraz. surekli cisim geliyordu. Gir cik yoruldum.
Bir tanesi gunesleniyordu. Icerde bi de kapali havuz var. Orda takiliyorlar.Kadin gunu ama neden yüzen yok :))
İkisi ayrı şeyler hacamat olan sülük olmak zorunda değil yani tek hacamat yaptırabilirsin ya da sadece sülük koydurabilirsinBen tiksinirim sülükten. Hacamat iyi bir şey olabilir ama illa sülükle olması şart mı? Farklı metotlarla da hacamat oluyor sonuçta..
Kızım da pek iştahlı değil. Biraz meyve, az yoğurt, bazen kıymalı yemeklerden 2-3 lokma yiyor. Reddetmediği tek şey salatalık. Eline vermeyi denediniz mi? Severse cacık da yapabilirsiniz...Ya da şu kavanoz mamalarını kullanan var mı tadı nasıl acaba
Öceki aylarda Simay da ağlıyordu uykuda.. Uyandı zannedip gidiyordum, gözleri kapalı ağlıyor.. Kucağıma alıp emziriyordum çoğu zaman, başka türlü avunmuyordu. Neden oluyordu acabaUykuda aglama var bu ara, uyutuyorum, bi çığlık, nasil agliyo, koşup beşiğe kucagima aliyorum, gözü kapali nasil agliyoo? Baktim gecmiyo, aglama giderek artiyor, Aliii, diyerek sessizce seslenerek uyandiriyorum. Ama aglama devam..sonra duruyo, biraz su veriyorum, oyunlarla dikkat dagitiyorum, ama üzülüyorum, kuzum yaa..
plojovic B Bir mucize hacamat gercekten ise yarayan birsey mi ya bana hep hurafe gibi geldi,kirli kandan ziyade kani toplayip pihtilastirip vucuttan atiyorlar gibi geliyor
Çok teşekkür ederim canım ben o sütlü yazanları inek sütü sanıyordumHipp iyi geceler mamasi biraz uyutuyor diyebilirim. Hippin degisik degisik kullaniyorum. Sutlu yazanlar inek sutu degil bu arada. Devam sutu. Bizimki de 6 agustosta 8700du. Surekli yiyor ama sisman degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?