2018 Ekim Anneleri

Ah ah ayni niliko. Dun otobus metro ve marmaraya bindik. Herkese gitmek icin atladi. Bi daha toplu tasimaya binmem tovbe.

Ah ah ayni niliko. Dun otobus metro ve marmaraya bindik. Herkese gitmek icin atladi. Bi daha toplu tasimaya binmem tovbe.
Ayy aynı şeyleri yaşıyoruz birini görünce ellerini açıyor al beni der gibi heyecanıyır bağırıyor gülüyor çığlık atıyor bebek arabasından çıkmak için dikelmeye çalışıyor baya enerji sarfediyor

ben milupanin meyve kavanozlarini kullNiyorum meyveyi ikindi gibi veriyorum eger disaridaysam mutlaka ondan yediriyorum bi milupaninkini sevdi herobaby aldik begenmedi yemek cesitleride var sanirim ama hic yedirmedim meyve kayisi muz cok seviyor
Bende milupayı deneyeyim canım o zaman belki benimki de sever

27 Eylül doğumlu

Ben bazen demir ilacini vermiyorum. O zaman kotu kokmuyor. Ama bu sefer de 3 kere falan yapiyor gunde.
Ben bayadir demir vermiyordum, dun yogurt peyniri de kestigim icin (laktoz inteloransindan dolayi kakalar yine form degistirdi yemek yemedigi icin yogurt ve peyniri cok yemeye baslamisti) demire yeniden basladim dun. Cunku suan sadece yumurta zeytin ve meyve yicek. Bari demir ek takviye olsun dedim. Zaten kakalar cok felaketti bakalim simdi nolacak. Altini degistirecegim zaman tum ev kokuyor. Umarim klozete yeniden alisir, klozet buyuk rahatlikmis ya

Bebekler neden annelerin istemedikleri seyleri cok hizli bir sekilde hissedip onu yapiyorlar emeklerken umarim suraya gitmez diye icimden gecirdigim an istemedigim yere gidiyor. Dun evde huysuzlaninca biraz yuruteyim diye apartmanin onune cikardim, ellerinden tutup yurutuyorum, icimden umarim kendini yere birakmaz dedigim an kendini yere birakmaya calisti kucagima aldim kendini geriyor kucagimdan kaydirip yere inmeye calisiyor, kaldirimdayiz cim falan da yok, okadar kotu agladiki kiyamadim yere biraktim, arabalari izlemeye basladi(bebek arabasinda oyle durmaz) sonra komsumuz elinde simitle geciyordu umarim simide aglamaz dedim deli gibi simit istedi, kastamonu simidiymis, adam taa kastomudan geldi senin kismetinmis dedi bi tane de denize verdi o yemese vermesek mi falan derken deniz simidi kapti ac gibi yiyor, ki ac zaten hicbirsey yemedigi icin evde mucveri, kofteyi, domates corbasini reddetti gitti kaldirimda oturdu simit yiyor. Okadar komik bir goruntuydu ki kaldirimda oturmus bir bebek elinde simit ustu basi lekeli(evde enson domates corbasi denemistim heryerine bulastirdi, huysuzlaninca kiyafetini degistirmeden ciktim) daha ne olabilir falan diyordum kendi kendime yagmur basladi hadi eve girelim deniz diyorum kucagima almak icin egiliyorum cigligi basiyor. Ben de ellemedim hava da guzeldi yagmur da sirilsiklam edecek bir yagmur degildi. Arada kafasini kaldirip yagmura guluyor falan. Onune bir mendil acsam iyi para kazanirdi valla..

D dooris123 ne tatli :))
Geçen Armadadayiz, yan masada bi aile 3-4 yasinda erkek cocuk, gelip bizim masaya bakti, ailesinin yanina döndü ama gözü bizim masada, uzaktan gel dedim, annesinin onayi ile geldi, masadan yemek vereyim dedim annesine, cocuk heveslendi, kadincaz ay olur mu vs, verdim,ailesine gitti, verdiklerimi bi yedi Annesi "inanin yemiyo aldiklarimi", dedim "baskasininki kiymetli olur,afiyet olsun"

Nilsibel dilekyildizim bizimki meyveye katilan demir toz halde dilekyildizim ek gida reddine kesin cozum olmamakla beraber benim çözdüğüm sey, ayni anda masada yemek, sizi gormesi yani yemek yerken..biz 1 hafta disarda avm gibi toplu yemek yenen yerlere götürmüştük, etkisi oldugunu gördüm..bi de asla zorlama yok..

O ilac kokutmuyor mu?
Bizimki avmde falan insanlara ciglik atmaktan yemiyor. Evde genelde hep bizimle yiyor. A

peynir ve yoğurt yemeyecek diye demir takviyesine başlayacaksan pek mantıklı gelmedi bana canım. bunlar zaten demirden zengin gıdalar değil ki. hatta demir emilimini zayıflatan gıdalar diyebiliriz. yumurta, zeytin ve meyveden alacağını alır o yine. sen bilirsin tabi ama zaten vermediğin için söylüyorum, bence boşuna başlama :)

edit: şimdi okurken gördüm, elaelif123 demir takviyesini toz şeklinde kullanıyormuş. damla yerine kullanmak mantıklı geldi şimdi. kat meyveye yesin çocuk :)

Son düzenleme:
Aynen benimki de meyveye ktilan toz. Kalsiyumun demir emilimini azalttigini biliyorum, yogurdun peynirin demirle alakasi yok ama benimki sacma sapan bi cirpinis iste
Ya aslinda sebebi su, yogurdu peyniri kesmenin yaninda meyveyi de sadece aksam yatmadan vermeye karar verdim. Boylece gun icerisinde az da olsa sebze yer diye umuyorum, dun o simidi yemese bence eve gelince yemegini yerdi. Yani meyveyi de azalttigim icin takviyeye baslayayim dedim. Bir kac gun boyle denicem, yemezse meyveden devam artik napalim.

O ilac kokutmuyor mu?
Bizimki avmde falan insanlara ciglik atmaktan yemiyor. Evde genelde hep bizimle yiyor. A
Ya deniz de biray oncesine kadar oyleydi herkese atlar al beni derdi, ciglik cigliga gezerdik sokakta, simdi cigliklari azaldi ama yabancilara kolay kolay gitmiyor, eve gelen kargocu sucu disinda, onlar kapinin disinda oldugu icin kucaklarina atlamaya calisiyo.

yaa hayal ettim oyle tatli ki :) biz de sofrada otururken eline ekmek veriyoruz bazen salatalik filan.disarida kahvaltiya gittigimizde simit veriyoruz onu da seviyor.yeme icme konusunda biraz saldim galiba.yani gunde 1 yumurta ve 1 kase sebze corbasi sabit.bazen yogurt meyve ve yemek de birkac kasik olmak uzere eklenebiliyor.bazi aksamlar yatmadan kasik mamasi rahatlik oluyor.ama sanirim domates dokundu vucudunda minik nokta kizarikliklar oldu o yuzden vermeyi biraktim.

Nutrigen mi seninkide yarim sase veriyorum ben hergun bugün kan tahlili yapildi demiri dusuk cikti yinede alt sinit 73 bizimki 71 cikti 3 ay daha devam et dedi doktor.

Domatesi cog verdigimde denize de dokunuyor pismis olursa sorun olmuyor ama, gecmis olsun birkac aya boyle sorunlarimiz kalmicak umarim
Nutrigen mi seninkide yarim sase veriyorum ben hergun bugün kan tahlili yapildi demiri dusuk cikti yinede alt sinit 73 bizimki 71 cikti 3 ay daha devam et dedi doktor.
Evet nutrigen, ben bir tam sase veriyorum. Doktor oyle demisti. Ama dedigim gibi bayadir vermiyordum. Hic kan sayimi yaptirmadik bir yasinda artik. Iki ay duzenli devam etcem ben de.

Canım şuan yoldayız ve sorunum kızımın kabız olması zorlanıyor baya az az dün ve bugün yaptı ama çok katı ve hala zorlanıyor rahatlayamadı poposunun arasında bi kanama vardı korktumda ne yapsam bilemedim yağ içirdim gün kurusu verdim eline başka daha iyi gelir dediğiniz bir şey var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…