Ben bazen rezene demleyip içiriyorum, iyi geliyor kızıma. Popoda kanama demişsin, çatlak olabilir mi acaba.. Eğer öyleyse aloe vera çok iyi geliyormuş, başka bir topikte okumuştum, biri paylaşmış..Canım şuan yoldayız ve sorunum kızımın kabız olmasızorlanıyor baya az az dün ve bugün yaptı ama çok katı ve hala zorlanıyor rahatlayamadı poposunun arasında bi kanama vardı korktumda ne yapsam bilemedim yağ içirdim gün kurusu verdim eline başka daha iyi gelir dediğiniz bir şey var mı
Yaa evde var yüzüme falan sürüyorum ama şuan tatil için yola çıkmıştık migros görürsem orada vardı alayım sağ ol canımBen bazen rezene demleyip içiriyorum, iyi geliyor kızıma. Popoda kanama demişsin, çatlak olabilir mi acaba.. Eğer öyleyse aloe vera çok iyi geliyormuş, başka bir topikte okumuştum, biri paylaşmış..
Sizede keçi boynuzu pekmezi öneririm arkadaşlar ben takviye kullanmıyorum demiri iyi çıktıDomatesi cog verdigimde denize de dokunuyor pismis olursa sorun olmuyor ama, gecmis olsun birkac aya boyle sorunlarimiz kalmicak umarim❤
Evet nutrigen, ben bir tam sase veriyorum. Doktor oyle demisti. Ama dedigim gibi bayadir vermiyordum. Hic kan sayimi yaptirmadik bir yasinda artik. Iki ay duzenli devam etcem ben de.
Biz hep aynı anda masaya oturuyoruz canım ama sadece oynamak istiyor hiç birşey yediremşyorumNilsibel dilekyildizim bizimki meyveye katilan demir toz halde dilekyildizim ek gida reddine kesin cozum olmamakla beraber benim çözdüğüm sey, ayni anda masada yemek, sizi gormesi yani yemek yerken..biz 1 hafta disarda avm gibi toplu yemek yenen yerlere götürmüştük, etkisi oldugunu gördüm..bi de asla zorlama yok..
Bugün denize gittik insanları gördükçe bir çığlık atıyor herkes onunla ilgilensin istiyor suda değişik değişik sesler çıkarıyor ama herkesi etrafımıza toplamayı da başardıO ilac kokutmuyor mu?
Bizimki avmde falan insanlara ciglik atmaktan yemiyor. Evde genelde hep bizimle yiyor. A
Doktorumuz oyle demisti dozu sonradan arttirmak gerekirmiydi bana soylemeyi mi unuttu bilmiyorum 1 doz veriyorum diyince benim de kafama takildi msj atayim bari simdiBugün denize gittik insanları gördükçe bir çığlık atıyor herkes onunla ilgilensin istiyor suda değişik değişik sesler çıkarıyor ama herkesi etrafımıza toplamayı da başardı
Demek ki bi donem. Biz Izmir e tatile gitmistik, 1 hafta boyunca 1 cay kasigi bisey yememisti.megerse disler geliyormus, haberimiz yokmuş.Biz hep aynı anda masaya oturuyoruz canım ama sadece oynamak istiyor hiç birşey yediremşyorum
Ben arada kahvaltilarda veriyorum keciboynuzu ozunu.Sizede keçi boynuzu pekmezi öneririm arkadaşlar ben takviye kullanmıyorum demiri iyi çıktı
Demiri damla ile basladik, suan tam hatirlamiyorum ama kilo basina bir damla demisti, her ay artirdik dozu yani. Sonra ben kullandigimiz damla temiz icerikli degil diye degistirdim onun icin de tam sase demisti doktor, hangi ay degistirdigimi tam hatirlamiyorum ama galiba ekgidaya baslamistikDoktorumuz oyle demisti dozu sonradan arttirmak gerekirmiydi bana soylemeyi mi unuttu bilmiyorum 1 doz veriyorum diyince benim de kafama takildi msj atayim bari simdi
İnşallah bir dönemdir canım bizim de belki diştendir çünkü daha hiç dişimiz çıkmadıDemek ki bi donem. Biz Izmir e tatile gitmistik, 1 hafta boyunca 1 cay kasigi bisey yememisti.megerse disler geliyormus, haberimiz yokmuş.
Doktoruma yazdim hala yarim doz mu diye evet demis bilemedim valla
Ben de sağlık ocağının verdiği damlanın içeriğine bakınca vermedim. Yardımcı maddeler metil paraben, propil paraben yazıyor. Ay dedim bu ne.. Islak mendillerin, şampuanların reklamında bile içinde paraben yok diye övünüyorlar, bunlar gıda takviyesine paraben eklemiş..Demiri damla ile basladik, suan tam hatirlamiyorum ama kilo basina bir damla demisti, her ay artirdik dozu yani. Sonra ben kullandigimiz damla temiz icerikli degil diye degistirdim onun icin de tam sase demisti doktor, hangi ay degistirdigimi tam hatirlamiyorum ama galiba ekgidaya baslamistik
Benim de alasım geldi bak şimdi :) hiç vermedim demir kızıma.. öylesine 1 kere denedim, tabi ki tükürdü. fakat bunu da yedirebileceğimden şüpheliyim. yediği maksimum yiyecek miktarı yarım armuttan öteye geçmedi henüz. rendeleyip bunu da içine katsam tadını alır, yine yemez korkarım
Tadi yok canim hiç bir yiyecegin tadini degistirmiyor.ben ilk zamanlar ya yemezse diye once kucuk bir yerde 1 kasik mamanin icine koyup ilk kasikta veriyodum sende oyle deneyebilirsinBenim de alasım geldi bak şimdi :) hiç vermedim demir kızıma.. öylesine 1 kere denedim, tabi ki tükürdü. fakat bunu da yedirebileceğimden şüpheliyim. yediği maksimum yiyecek miktarı yarım armuttan öteye geçmedi henüz. rendeleyip bunu da içine katsam tadını alır, yine yemez korkarım
Mama yemiyor ama meyve suyu falan sıkılabilir. İnşallah yedirebilirimTadi yok canim hiç bir yiyecegin tadini degistirmiyor.ben ilk zamanlar ya yemezse diye once kucuk bir yerde 1 kasik mamanin icine koyup ilk kasikta veriyodum sende oyle deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?