- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Kayısı ağacımız var toplayınca buzluğa atmıştım evden çıkmadan kaynattım ne yedi ne içti gün kurusu yedi biraz armut yolda aldım onuda yemedi taze incir buldum ondan da az yedi zeytinyağ verdim tekrar geçer inşallah yavrum zorlandıkça ağlıyor bir de canı yanıyor sanırım
O da bir şey mi benim biri büyük biri küçük çünkü tekini emmiyor çok sinir bozucu bir görüntüKizlar sizin de memeler gobege indi mi? Benimkiler yerlerde.
Spor yapıp sıkılaşayım diyorum sonra üşeniyorum.. Gidip meyve suyu kek falan atıştırıyorumKizlar sizin de memeler gobege indi mi? Benimkiler yerlerde.
Benim her ikisini de düzenli emdiği halde biri diğerinin iki katı.. Birini annemden almışım, öbürünü halamdan... Alakasızlar...O da bir şey mi benim biri büyük biri küçük çünkü tekini emmiyor çok sinir bozucu bir görüntü
Medelanin Y biberon ucu var. Y biberon yari akıskan icecekler icin.Kayısı ağacımız var toplayınca buzluğa atmıştım evden çıkmadan kaynattım ne yedi ne içti gün kurusu yedi biraz armut yolda aldım onuda yemedi taze incir buldum ondan da az yedi zeytinyağ verdim tekrar geçer inşallah yavrum zorlandıkça ağlıyor bir de canı yanıyor sanırım
cozum : almamak :))Spor yapıp sıkılaşayım diyorum sonra üşeniyorum.. Gidip meyve suyu kek falan atıştırıyorum
Tarhana da güzel fikirmiş. İnternette baktım 30'luk paket 36 TL civarı. Gerçi insan güvenip alamıyor. Eczaneler de pahalı... Siz kaça alıyorsunuz ve eczaneden mi?VosVos35 memnunum, muzla elmayla cevizle karistirip veriyorum.bazen de tarhana çorbasına ekleyip. sadece fiyatını yüksek buluyorum acikcasi.
anabelgunes karar sizin artık :))
Hep kızıyorum kendime, markete aç karnına gitmiycm bi daha diyorum. Yine unutup gidiyorum ve oğlumdan beterim o konuda.. Gördüm mü alıyorum, irade yerlerde... Biraz kurcalasam hipoglisemi bile vardır bende.. Enerjim tükenince özellikle tatlıya gidiyor elim.. Bu aralar 2 kişilik yoruluyorum, kolum kalkmıyor akşama doğru...cozum : almamak :))
ha ben zayıfım da sıkı miyim kesinlikle hayirrr
-eczaci bi arkadasim netten alma dedi. Eve yakin bi eczaneden alıyorum 30 adet 75 Lira. pahalı cok bence..Tarhana da güzel fikirmiş. İnternette baktım 30'luk paket 36 TL civarı. Gerçi insan güvenip alamıyor. Eczaneler de pahalı... Siz kaça alıyorsunuz ve eczaneden mi?
Baktım şimdi görsele, bebek resmi yok. Eczanedeki diğer n...gen'ler gib icin ali tipli bir çocuk var üzerinde.. Tabi aynısı gelirse.. 75 de çok gerçekten-eczaci bi arkadasim netten alma dedi. Eve yakin bi eczaneden alıyorum 30 adet 75 Lira. pahalı cok bence..
bi de aklınızda olsun. nettekilerde bebek fotosu var. benim aldigim paketlerde yok.
-eve atistirmalik sadece kuruyemişlerden alıyorum. bizim eve kek, cips, gofret girmiyor.
Ben hamile kalana kadar tatli namina ayda 1 cocostar yiyen insandım simdi bende tatlici oldum eve gelen gideni bahane edip gömüyorum tatlilari sonuc bir tur gitmeyen gobek.Baktım şimdi görsele, bebek resmi yok. Eczanedeki diğer n...gen'ler gib icin ali tipli bir çocuk var üzerinde.. Tabi aynısı gelirse.. 75 de çok gerçekten
Kek almadıysam kendim pişirip yiyorum, durduk yere aklıma geliyor çünkü.. Bu tatlı düşkünlüğüme rağmen iyi yine 100 kilo olmuyorum...
Hamileyken Lierac? 4 aylikken kirmizi cizgiler olusmustu, lierac cok iyi dendi, 2-3sürüşte o kirmiziliklari yok etmisti, sasirmiştim kalan 5 ay her gun sürmüştüm..karnimda hic catlak yok ama bende de ergenlikten kalan dizkapagimin arkasi yani alt bacaklarimda catlaklar var.Nilsibel memelerin arasi hem bir karis acik hem de gobege indi.ustelik gobekte mor mor catlaklarla dolu.ha bi de sezaryan dikisinin ust kisminda mini bi gobek var.bi de bacaklarda catlaklar... aslinda hamilelik kilolarimin hepsini verdim ama vucut deforme...
Ben de sulandırıp içiriyorum çay niyetine:)B Bir mucize kızlar keçiboynuzu özünü kahvaltıda sulandırıp iciriyorum. Siz nasıl veriyorsunuz?
Benim annemin karni catlak dolu ama o hamileliginde 25 kilo falan almis ben 17 kilo aldim ve catlicam diye korkudan hergun liearac ve yag surdum, hep nemli tuttum, yine catlagim oldu ama bikininin kapattigi yerlerde ve belli belirsiz, gorunurde birsey yok. Bence kremlerin yaglarin cok etkisi oldu. Cunku ben genetik anlamda annemin kopyasiyim.Hamileyken Lierac? 4 aylikken kirmizi cizgiler olusmustu, lierac cok iyi dendi, 2-3sürüşte o kirmiziliklari yok etmisti, sasirmiştim kalan 5 ay her gun sürmüştüm..karnimda hic catlak yok ama bende de ergenlikten kalan dizkapagimin arkasi yani alt bacaklarimda catlaklar var.
Ben pekmezini veriyorum ozu daha mi iyi oluyoB Bir mucize kızlar keçiboynuzu özünü kahvaltıda sulandırıp iciriyorum. Siz nasıl veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?