2018 Ekim Anneleri

Kızlar bu aşırı terleme bir tek bende mi var acaba? Menopoza falan mı giriyorum nedir, gece gündüz sırılsıklam geziyorum
her zaman degil ama nadiren birden bi terleme geliyo.ozellikle klimali ortamda.izmir sicaktir.bi de iki cocuga kostur daha zor.ama yine de tedbiren kan degerlerine baktirilabilir.d vitamini tiroit degerleri de etkili olabiliyomus.

kizlar bugun oglusum emeklemeye basladi :)
Maşallah canım oğluşuna arap atı gibi sonradan açıldı:) benimkindeyse hala tık yok yürümeye çalışıyor kısa mesafelerde elleri bırakıp gitmeye çalışıyor herhalde emeklemeyi hiç görmeyeceğiz ha bir de gideceği yere oturur pozisyondan ayağa kalkacak gibi eller yerde popo havada hale geliyor oradan gideceği yöne doğru otur kalk yapa yapa gidiyor:) paşam işin kolayında popom yerden fazla kesilmesin biraz da oturup soluklanayım diyor sanırım:)

Nilsibel Buyugu 2 yıl emzirdim,iste simdide 1 yil nerdeyse,devam.2 yil dinlenmis oldu memeler
Emzirme sonrasi daha da yumusak ve sönük kaliyorlar.Ben pilates cemberinin yararini cok gordum ilkinde de.
Suan sabah yuruyusleri sonrasi yapiyorum yine egzersizlerden biri o.
Yine de o ilk zamanlarin doluluguda gidince cok kendi halinde kaliyorlar :)))) Onceki buyukluk/kucukluk durumu cok etkili sanirim bu durumda.

kizlar bugun oglusum emeklemeye basladi :)

Hadi gozunaydiiiin :)

Tarza bak :) Vayy bilmis :)
Bizimki de oyle deneye deneye baktim ayaga oyle kalkiyor artik.Yurumeye baslayinca cabucak kolaylasir işi :)

Arkadasima hediye Türk kahve makinesi almayi düşünüyorum, marka tavsiyesi olan?

Bana da ev hediyesi gelmisti 4 sene önce :) Arcelik Mini Telve var.Gri.Hani şu ikililerin teklisi.Su haznesi olmayan.2 kisilik yapiyor.Ama hizli cikariyor yani.

Kahve cok seviyorsa kac kisilik olduguna dikkat edebilirsin kabaliklarsa,gelen gideni cok oluyorsa fln.
Bana da bi arkadasim kahve degirmeni alsa cok hosuma gider diye dusundum senin yazini okuyunca
Cok severim taze cekilmis kahve.

Catlak konusulmus. 20 kilodan fazla aldim. Sadece 1 tane kucuk parmagimin ucu kadar catlak var. Hindistancevizi yagi almistim ama duzenli kullanmadim. Yagli hissi sevmiyorum.
Aman keske dert catlak olsa gorunmuyor etmiyor. Bosverin.

Catlak kesinlikle genetik. 30 kg aldim annem 3 cocuk dogurmus ben hemen hemen her gun olmasada lierac kullandim sifir catlak hem genetik hem ic karin genisligi bence

Yerim onu ya ne tatli masallah:) abi olmak sanki hafiften olgunluk da getirmis.
Haftaya kadin doguma gitmeyi planliyorum zaten, bakalim ne dicek:) menopoz isin sakasi buarada. Ama olsam da cok uzulmem

Catlak kesinlikle genetik. 30 kg aldim annem 3 cocuk dogurmus ben hemen hemen her gun olmasada lierac kullandim sifir catlak hem genetik hem ic karin genisligi bence
Benim annemin de karninda derin catlaklar var yapi olarak ta benzeriz ben 4 aydan itibaren mustela kullandim hic catlagim olmadi

Arkadasima hediye Türk kahve makinesi almayi düşünüyorum, marka tavsiyesi olan?
Uygun fiyatlı olsun dersen sinbo çelik olan gayet güzel köpüklü yapıyor 4 fincanlık 4 ünüde köpüklü yapıyorum :) birde king siyah plastik gibi olanlar var o da bana hediye gelmişti o da çok güzeldi 7 senedir kullanıyorum onuda ..

Catlak konusulmus. 20 kilodan fazla aldim. Sadece 1 tane kucuk parmagimin ucu kadar catlak var. Hindistancevizi yagi almistim ama duzenli kullanmadim. Yagli hissi sevmiyorum.
Aman keske dert catlak olsa gorunmuyor etmiyor. Bosverin.
Karnım harita gibi oldu 13-14 kilo aldim hepi topu hemde hamilekikten önce 10 kilo vermiştim eski kilomun 4fazlasini aldigim halde ve karnim son ayda bile kucucuk olduğu halde nasıl catladim okadar hic bilmiyorum.

Karnım harita gibi oldu 13-14 kilo aldim hepi topu hemde hamilekikten önce 10 kilo vermiştim eski kilomun 4fazlasini aldigim halde ve karnim son ayda bile kucucuk olduğu halde nasıl catladim okadar hic bilmiyorum.
Belki cilt yapisiyla da ilgilidir. Benim cildim hem yagli hem nemli mesela. Sizin kuru mudur?
Aman diyorum ya bir tane catlagim var. Kendim nerdeyse 70 kiloyum. Zayif ama catlakli olsam daha iyiydi.

Sanırım cildin yapısıyla alakalı biraz da kimi cilt daha esneyebilen yapıda oluyor kimi olmuyor. Kızıma hamileyken delik deşik oldum ben de 19 kilo almıştım karnım bacaklarımın alt kısmı perişan halde oğlumda da aynı kiloyu aldım ama artık çatlayacak yer kalmadı sanıyorum çatlak olmadı. Sağlık olsun sağlıkla geldiler ya önemli olan o benim için :)

Belki cilt yapisiyla da ilgilidir. Benim cildim hem yagli hem nemli mesela. Sizin kuru mudur?
Aman diyorum ya bir tane catlagim var. Kendim nerdeyse 70 kiloyum. Zayif ama catlakli olsam daha iyiydi.
Kuru değil normalde cildim. Ablamlar falan da hic çatlamamış hamilelikte bi ben çatladım. Dokununca girintili gibi bi his oluyor degisik birşeymiş bu catlak işi. Karnim biraz daha büyüse halim neolacakmis bilmem.

Gunaydin...
-2 li Deneme paketi verdi bi arkadasim, molfix k bezi denedim dün, sizdirma yapmadı..bezi baglamak cok zor oluyo, kaciyo kuzum, yakalıyorum silip geri bağlıyorum, bol enerji gerekiyo artik...
-su anda kadar islak mendil kullanmadim, gecen disarda temizleme pamugunu almayi unutmusum, islak mendille sildim, aksama o kadar kötü olmustu ki..
K. bez tavsiyeleri olan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…