- 20 Temmuz 2013
- 550
- 509
- 103
Reflü bende de var. Çok gıcık bir hastalık. Başladı mı da gitmek bilmiyor. Karbonatlı su içiyorum geçiyor normalde. Ama dün ne yaptıysam da geçmedi ağrısıKızlar bizde reflü mu var acaba sizinde her beslenmeden sonra otururken ağızdan geğirme oluyor mu şu içse bile yapıyor
Ben sleepy kilot bez kullanıyorum. Carfourda 4 numara 60 li paketi indirimdeydi gecen gün uyguna da geldi normaline göre.Gunaydin...
-2 li Deneme paketi verdi bi arkadasim, molfix k bezi denedim dün, sizdirma yapmadı..bezi baglamak cok zor oluyo, kaciyo kuzum, yakalıyorum silip geri bağlıyorum, bol enerji gerekiyo artik...
-su anda kadar islak mendil kullanmadim, gecen disarda temizleme pamugunu almayi unutmusum, islak mendille sildim, aksama o kadar kötü olmustu ki..
K. bez tavsiyeleri olan??
Gunaydin...
-2 li Deneme paketi verdi bi arkadasim, molfix k bezi denedim dün, sizdirma yapmadı..bezi baglamak cok zor oluyo, kaciyo kuzum, yakalıyorum silip geri bağlıyorum, bol enerji gerekiyo artik...
-su anda kadar islak mendil kullanmadim, gecen disarda temizleme pamugunu almayi unutmusum, islak mendille sildim, aksama o kadar kötü olmustu ki..
Gunaydin...
Sleepy bende denedim bana kalin geldi biraz primadan sonraGunaydin, molfix bi arkadasim vermisti 1 tane denedigim halde ki o da 1-2 saat durdu hemen pisik yapti birde bana baya kokuyordu molfix
Sleepyden cok memnunuz biz kulot bezinide denedim ama sanki yandaki lastik yerleri iz yapiyor gibi geldi 5 alsam buyuk olcakti o yuzden simdilik normal sleepy kullaniyorum ben ilk bir ay sicak su pamuk yaptim sonra hep islak mendille sildim alisti galiba her gun yikiyorum belki onunda etkisi vardir ama o bezsiz kacis halleri cok tatli degil mi :)
Molfix goon ve sleepy kullandim. Ucu de guzel. Ama goon premium soft olan guzel. Aylardir kullaniyorum. Hic bir markada sizdirma olmamisti. Gecen hafta p.s. olmayan goonda sizdirma oldu ama kakasi ishal gibiydi. Belki ondandir.Gunaydin...
yerim ben o tospiki@ferhunde001 canım sana birkaç saat önce dışarıdayken yorum yaptım eve geldim bizim oğlan emeklemeye başladıAllahım emeklemeye çalışırken düşüyor yüzüstü oradan komando usulü devam:)
ben hep internetten aldım ama muhtemelen migrosta vardır
fırsat buldukça bezini açınca tuvalete tutmaya çalışın bebekleri. gazını bile çıkarsa rahatlar kuzucuklarB Bir mucize kabizlik devam ediyor mu? Bizim kizlardan biri de oldu. Birkac gun yapamadi agladi zorlandi. Z yag mamasina kattik. Biraz limon sikip yag icirdik. Gun kurusu verdik. Son cozum poposundan iceri zeytinyag enjekte ettik. Ben cekindim ama esim yapmazsak daha kotu olacak dedi. Oylelikle yapti zar zor aglayarak. Yaptigi an altini da actik tuvalete tutar gibi yaptik. Daha rahat yapti
Ben iki gebeliğimde de 10'ar kilo aldım. İkisinden de ayrı ayrı çatlaklarım var. Cildim esnemeye müsait değil. Karnım acıya acıya çatladı ve düzelmiyorKarnım harita gibi oldu 13-14 kilo aldim hepi topu hemde hamilekikten önce 10 kilo vermiştim eski kilomun 4fazlasini aldigim halde ve karnim son ayda bile kucucuk olduğu halde nasıl catladim okadar hic bilmiyorum.
Migrosta satista degil, baktim netten..e bebege gideyim aksamben hep internetten aldım ama muhtemelen migrosta vardır
Bu bir dönem oluyor sanırım kızım da eski fotoğraflarımıza bakıp ben nerdeydim diye sorup sen yoktun dediğimizde küsüyordu şimdi tam zihninde oturtamasa da küsmüyor neden diye sorup duruyor:) büyüdükçe öyle cümleler kuruyorlar ki insan şaşırıp kalıyor. Ay aklıma geldi size de söyleyeyim baya şaşırtmıştı. Memleketten dönerkendi sanırım kızım topunu göstererek anne dünya gibiymiş dedi nasıl yani dedim dünyaya benziyor baksana dedi nasıl yani dünya yuvarlak mı dedim hayır dedi düz mü diyorum evet diyor:) peki top düz mü diyorum evet diyor:) halbuki onun yuvarlak olduğunu biliyor:)VosVos35 Sizin oglanin "ama düğün de ben yokum" demesi beni cok guldurdu ya, o kuzum da gülsün hayati boyuncaaa..
Allahim o kadar guldum ki. Cok tatli.Bu bir dönem oluyor sanırım kızım da eski fotoğraflarımıza bakıp ben nerdeydim diye sorup sen yoktun dediğimizde küsüyordu şimdi tam zihninde oturtamasa da küsmüyor neden diye sorup duruyor:) büyüdükçe öyle cümleler kuruyorlar ki insan şaşırıp kalıyor. Ay aklıma geldi size de söyleyeyim baya şaşırtmıştı. Memleketten dönerkendi sanırım kızım topunu göstererek anne dünya gibiymiş dedi nasıl yani dedim dünyaya benziyor baksana dedi nasıl yani dünya yuvarlak mı dedim hayır dedi düz mü diyorum evet diyor:) peki top düz mü diyorum evet diyor:) halbuki onun yuvarlak olduğunu biliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?