2018 Ekim Anneleri

Öyle güzel bir şey ki yorgunluklarımla bazen anları kaçırıyorum o kadar çok üzülüyorum ki berrak bir zihinle dünyaya gelmiş bu kuzucuklar işlenmemiş şekillendirmeye hazır... davranışlarımız konuşmalarımız yaşantılarımız o kadar önemli ki her şeyi hafızaya alıyorlar

Zeytinyağ gün kurusu vermeye devam ediyorum poposunada kulak pamuğuyla sürmüştüm sabah yarım fitil attım mecbur çok ağladı ve iki dkka elimle tutmama rağmen işe yaramadı son çare bende zeytinyağı enjekte etmeyi düşünüyorum hala devam ediyor

Evet.Dogrun dogrusu,yanlis yapsan ona yine dogru.
Bu yuzden en cok sabir gerekiyor
Anlik gecisler onlar icin kalıcı
Birebir bir evde cocuk buyumesi cok degisik.
Buyudukce kacirilan anlar daha da cogaliyor galiba :)
Simdiden cok merak ediyorum okulda gunicinde nasil olacak❤

Valla ben de meraktayım sezen de başlıyor değil mi? Hem ben hem kızım okula başlıyoruz bu yıl bakalım nasıl geçecek bolca hastalık getireceğiz eve

Valla ben de meraktayım sezen de başlıyor değil mi? Hem ben hem kızım okula başlıyoruz bu yıl bakalım nasıl geçecek bolca hastalık getireceğiz eve

Evet,dosyalarini fln goturecem hatta birazdan.
Ne zaman basliyorlar bakacam.
Haftaya dönecez tatilden.
Galiba alistirma surecide haftaya.
İlk yılın hengamesi cok olacak kardeslerde olunca sanirim.Bi ona bi ona bakar dururuz :)
Insallah en aziyla kalsin hastaliklar.

Benim bildiğim haftaya perşembe cuma oryantasyon süreciyle başlangıcı yapacaklar. Hayırlısıyla geçer eğitim öğretim yılı umarım. Sen yine de bilgi edin tabi ben de bu hafta bir gidip konuşsam iyi olur

Bayanlarin tatli dili baska tabii :) o sevgi pıtırcıklığı bebeklikten basliyor :)
Fena pohpohluyorlar bizimkilerde babayi
Çok hoşuma gidiyor benim o iletişimleri oyunlar oynamaları hatta bazen eşime kızımın oyunlarda tokalarını takması falan:) umarım hep böyle güzel iletişimleri olur

Iste bizde carsamba yola cikacaz halledeyim dedim.Bikac alinacakta var.
Insallah guzel gecsin.Ogretmeni cok merak ediyorum daha belli olmamisti.Ayy veliler ogretmeni cok sıkmasın istiyorumCok sey istiyorum galiba daha ilk maddede

Çok hoşuma gidiyor benim o iletişimleri oyunlar oynamaları hatta bazen eşime kızımın oyunlarda tokalarını takması falan:) umarım hep böyle güzel iletişimleri olur

Evet yaa esim ilk toka takmasak mi ya getirmisti lafi neden dedim,toka yani ne geregi var dedi ben bıyık ciziyorum ya dedim
Bende hep babalariyla aralari iyi olsun istiyorum.Baba baska.

Ona kesin der canim. Insallah yani. Benim bile dogurmasaydiniz demisligim var ki cok mulayim ve hayirli bir evlatimdir. Ekmek almaya yolliycakmisiz. O da bize oyle diyecekmis. Hahha.

Oyle demedim ama ekmek almaya gitmeyi hala sevmem.Belli bi yasta bi bıkkınlık geliyor insana gitmekten

VosVos35 Sizin oglanin "ama düğün de ben yokum" demesi beni cok guldurdu ya, o kuzum da gülsün hayati boyuncaaa..
Kına ve düğün fotoğraflarına bakarken sorardı önceden, bozulurdu da yavrum, çekilirken beni çağırmamışlar diye.. Artık bahane aramadan direk söylüyorum. Sen daha dünyaya gelmemiştin diyorum, anladıııım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…