Öyle güzel bir şey ki yorgunluklarımla bazen anları kaçırıyorum o kadar çok üzülüyorum ki
Ah nil bıdığı bir büyüsün de gör annesi sana neler söyleyecek:)Allahim o kadar guldum ki. Cok tatli.
Zeytinyağ gün kurusu vermeye devam ediyorum poposunada kulak pamuğuyla sürmüştüm sabah yarım fitil attım mecbur çok ağladı ve iki dkka elimle tutmama rağmen işe yaramadı son çare bende zeytinyağı enjekte etmeyi düşünüyorum hala devam ediyorB Bir mucize kabizlik devam ediyor mu? Bizim kizlardan biri de oldu. Birkac gun yapamadi agladi zorlandi. Z yag mamasina kattik. Biraz limon sikip yag icirdik. Gun kurusu verdik. Son cozum poposundan iceri zeytinyag enjekte ettik. Ben cekindim ama esim yapmazsak daha kotu olacak dedi. Oylelikle yapti zar zor aglayarak. Yaptigi an altini da actik tuvalete tutar gibi yaptik. Daha rahat yapti
Babasi diyor ki 'bono ne dogurmasaydiniz.' Diycekmis.Ah nil bıdığı bir büyüsün de gör annesi sana neler söyleyecek:)
Öyle güzel bir şey ki yorgunluklarımla bazen anları kaçırıyorum o kadar çok üzülüyorum kiberrak bir zihinle dünyaya gelmiş bu kuzucuklar işlenmemiş şekillendirmeye hazır... davranışlarımız konuşmalarımız yaşantılarımız o kadar önemli ki her şeyi hafızaya alıyorlar
Babasi diyor ki 'bono ne dogurmasaydiniz.' Diycekmis.
Bu da mümkün tabi:) arkadaşın çocuğu da geçen gün sizi let go da satıp yeni anne baba alacağım demişBabasi diyor ki 'bono ne dogurmasaydiniz.' Diycekmis.
Valla ben de meraktayım sezen de başlıyor değil mi? Hem ben hem kızım okula başlıyoruz bu yıl bakalım nasıl geçecek bolca hastalık getireceğiz eveEvet.Dogrun dogrusu,yanlis yapsan ona yine dogru.
Bu yuzden en cok sabir gerekiyor
Anlik gecisler onlar icin kalıcı
Birebir bir evde cocuk buyumesi cok degisik.
Buyudukce kacirilan anlar daha da cogaliyor galiba :)
Simdiden cok merak ediyorum okulda gunicinde nasil olacak❤
Babacığımmm deyince zaten içlerinin yağı eriyor eşim hep söylüyor kızın yeri çok ayrı diyeİyi ki sen benim babamsın deyince nasil yelkenler suya iner ama
Valla ben de meraktayım sezen de başlıyor değil mi? Hem ben hem kızım okula başlıyoruz bu yıl bakalım nasıl geçecek bolca hastalık getireceğiz eve
Babacığımmm deyince zaten içlerinin yağı eriyor eşim hep söylüyor kızın yeri çok ayrı diye
Benim bildiğim haftaya perşembe cuma oryantasyon süreciyle başlangıcı yapacaklar. Hayırlısıyla geçer eğitim öğretim yılı umarım. Sen yine de bilgi edin tabi ben de bu hafta bir gidip konuşsam iyi olurEvet,dosyalarini fln goturecem hatta birazdan.
Ne zaman basliyorlar bakacam.
Haftaya dönecez tatilden.
Galiba alistirma surecide haftaya.
İlk yılın hengamesi cok olacak kardeslerde olunca sanirim.Bi ona bi ona bakar dururuz :)
Insallah en aziyla kalsin hastaliklar.
Çok hoşuma gidiyor benim o iletişimleri oyunlar oynamaları hatta bazen eşime kızımın oyunlarda tokalarını takması falan:) umarım hep böyle güzel iletişimleri olurBayanlarin tatli dili baska tabii :) o sevgi pıtırcıklığı bebeklikten basliyor :)
Fena pohpohluyorlar bizimkilerde babayi
Ona kesin der canim. Insallah yani. Benim bile dogurmasaydiniz demisligim var ki cok mulayim ve hayirli bir evlatimdir. Ekmek almaya yolliycakmisiz. O da bize oyle diyecekmis. Hahha.İyi ki sen benim babamsın deyince nasil yelkenler suya iner ama
Abooov yeni nesil oyle boyle degil. Gumbur gumbur geliyor.Bu da mümkün tabi:) arkadaşın çocuğu da geçen gün sizi let go da satıp yeni anne baba alacağım demiş
Benim bildiğim haftaya perşembe cuma oryantasyon süreciyle başlangıcı yapacaklar. Hayırlısıyla geçer eğitim öğretim yılı umarım. Sen yine de bilgi edin tabi ben de bu hafta bir gidip konuşsam iyi olur
Çok hoşuma gidiyor benim o iletişimleri oyunlar oynamaları hatta bazen eşime kızımın oyunlarda tokalarını takması falan:) umarım hep böyle güzel iletişimleri olur
Ona kesin der canim. Insallah yani. Benim bile dogurmasaydiniz demisligim var ki cok mulayim ve hayirli bir evlatimdir. Ekmek almaya yolliycakmisiz. O da bize oyle diyecekmis. Hahha.
Kına ve düğün fotoğraflarına bakarken sorardı önceden, bozulurdu da yavrum, çekilirken beni çağırmamışlar diye.. Artık bahane aramadan direk söylüyorum. Sen daha dünyaya gelmemiştin diyorum, anladıııım diyorVosVos35 Sizin oglanin "ama düğün de ben yokum" demesi beni cok guldurdu ya, o kuzum da gülsün hayati boyuncaaa..
Yalnız 'mutlu bebek' olanların indirimlileri defolu çıkabiliyor E elaelif123 premium soft olanlar daha iyidir sanırım. Ben külot bezi mutlu bebek aldım indirimden, ikinci parti defolu geldi komple (1 aylık paket)Civil'e bakabilirsin.Gecen indirimde almistim ordan.Suanda var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?