2018 Ekim Anneleri

Hayır yani belli ki millet çok eğlenmiş orda, herkes süslü püslü (anne prenses, baba şovalye olmuş oğluma göre). Niye Teden yok? Eğlenmek onun da hakkı değil mi Yerim o tatlı dilleri

Kızımı alıp okul bahçesine çadır kurasım var camdan röntgenlemek yasak mıdır :))

Valla ben de meraktayım sezen de başlıyor değil mi? Hem ben hem kızım okula başlıyoruz bu yıl bakalım nasıl geçecek bolca hastalık getireceğiz eve
Benimki daha gitmeden hasta oldu bile. 2 gündür sıcaktı alnı, dün akşam bitkin düşüp saat 10'da uyuyakalmış (12'den önce yatmıyor günlerdir). Yanına gittim sırılsıklam olmuş, ki kolay kolay terlemez uyurken.. Üstünü değiştirip kızımla uyuduğumuz odaya aldım, gece yokladım arada. Sabah kalktığında yine ateşi vardı, ilaç verdim artık. Terledi attı yine çok şükür, sabahtan beri bi daha gerek olmadı, oynuyor çılgınlar gibi.. Ama stresten hasta oluyor sanki.
Baba gidince de öyle oldu, 2 hafta öksürdü hatta. Şimdi de ara ara kuru öksürüyor akşam olunca.. İçi yandığı için habire dolaptan bir şeyler alıp içiyor, yiyor.. Bugün bu saate kadar sadece süt, ayran, armut, üzümle geziyor... 7'de kalktı.. Zorlamıyorum, acıkınca yer.. Yayla çorbası yaptım bakalım yiyecekler mi.. Simay da yemedi hiç bişey, sadece emiyor.. Sıcaklardan bunaldık, hepimiz sucuk gibi geziyoruz..

Babacığımmm deyince zaten içlerinin yağı eriyor eşim hep söylüyor kızın yeri çok ayrı diye
Benim minnak 9 aylık oldu baba demeye başladı bilinçli.. Özellikle baba gittikten sonra iyice diline doladı, laptopa bakıp baba diyor, elini uzatıyor. Görüntülü konuşurken ekranda babasına dokunmaya çalışıyor minicik parmaklarıyla... Daha mama meme demiyor (ben söyleyince tekrar ediyor), su isteyemiyor, bilinçli olarak baba diyor.. Babası da kızını ayrı bir seviyor zaten..

Yalnız 'mutlu bebek' olanların indirimlileri defolu çıkabiliyor E elaelif123 premium soft olanlar daha iyidir sanırım. Ben külot bezi mutlu bebek aldım indirimden, ikinci parti defolu geldi komple (1 aylık paket)

Mutlu bebek olani hic kullanamadim.
Defo konusunu bilmiyordum ama civilde mi oluyor sadece? Hic sevmem orayida ya
Diger paketlerde oluyor mu ki hic denk gelmedim ama

Iste bizde carsamba yola cikacaz halledeyim dedim.Bikac alinacakta var.
Insallah guzel gecsin.Ogretmeni cok merak ediyorum daha belli olmamisti.Ayy veliler ogretmeni cok sıkmasın istiyorumCok sey istiyorum galiba daha ilk maddede
Aslında olması gerekeni istiyorsun ama anaokulunda zor gibi her evin prensesi geliyor krallar kraliçeler telaşta olacak bir de herkesin beklentisi yüksek... evet galiba gerçek dünyada çok şey istemişsin:)

Aslında olması gerekeni istiyorsun ama anaokulunda zor gibi her evin prensesi geliyor krallar kraliçeler telaşta olacak bir de herkesin beklentisi yüksek... evet galiba gerçek dünyada çok şey istemişsin:)

Ogretmenler alisiktir gerci ama cok vıcık vıcık velilerden hoslanmiyorum hic.Insanin enerjisini tuketirler :) tavir yetersizlik yuklemek olmasinda elbet merak edilen cok olacak.

Hayır yani belli ki millet çok eğlenmiş orda, herkes süslü püslü (anne prenses, baba şovalye olmuş oğluma göre). Niye Teden yok? Eğlenmek onun da hakkı değil mi Yerim o tatlı dilleri

doğru dedin ne eglence ama
Dün gibi dusununce saka maka.Simdi sanki cocuklar olmadan oncesi yokmus gibi

Mutlu bebek olani hic kullanamadim.
Defo konusunu bilmiyordum ama civilde mi oluyor sadece? Hic sevmem orayida ya
Diger paketlerde oluyor mu ki hic denk gelmedim ama
Civil uygun olduğundan tercih ediyorum mecburen. Ama paketler hep defolu çıktı.. İlk sipariş öyle değildi ama. İkinci siparişte tüm paketlerde, önde dikiş hatası(pamuğu ucuna kadar dikmişler), arkada da bant eksikti

Kızımı alıp okul bahçesine çadır kurasım var camdan röntgenlemek yasak mıdır :))
Bizim içeri girmek yasak onu biliyorum kapıdan bırakılıyor çocuklar. Ya ben mi çok rahat ya da duygusuzum bilmiyorum bıraktıktan sonra dönesim var fazla beklemeden öğretmeni de çocuğu da tedirgin etmeye gerek yok gibi. Ben ilkokulda çalıştığım için bir tık daha hallice oluyor ama velilere siz kendiniz rahat olun evinize dönün çıkışta gelirsiniz demesek okulda yatıp kalkacaklar. Anaokulu daha fenadır. Ancak okula başlayacak çocuğu olan annelere sesleniyorum buradan çocukları bırakırken veda süreci ne çok uzun ne çok kısa olmalı çocuklar iki türlü de olumsuz etkileniyor. Ayrıca kendi tedirginliklerimizi çocuğa yansıtmamamız önemli. Zaman zaman bahaneler bularak gitmek de istemeyecekler evdeki rahatı uykuyu bırakmak belki zor gelecek duruma göre tavır almaları öğrenmek gerek

Allah kavuştursun canım çocuklara da zor hala babaya ihtiyaçları var dokunmaya gülüp eğlenmeye...

Ogretmenler alisiktir gerci ama cok vıcık vıcık velilerden hoslanmiyorum hic.Insanin enerjisini tuketirler :) tavir yetersizlik yuklemek olmasinda elbet merak edilen cok olacak.
Alışık da olsak bunaltıcı oluyor canım hatta bazen çocukların yaşadıkları sorunları aşmak velilerle yaşanandan daha kolay oluyor. Umarım herkesin sınırını bildiği veli ortamlarımız olur

Aynen ne veliler var.. bi yerde duymustum, kreste 4 yasindaki cocuklar tartismis, cocuk bu, yarin barisir, anne diyor ki, gidip o cocugu sinifta rezil edecem..(onun da bi cocuk oldugunu unutarak) durumu ogretmene demesi gerekirken ogretmeni aşan tavırlar, gercekten cesit cesit insan var, iyilerle karsilastirsin Allah..

Amin canım çok tanık oluyoruz çocuklarıkavga etti diye kavga eden, onunla oyma diyen, tenefüste gelip çocuğu dövmeye veliler. Allah her zaman anlayışlı insanlarla karşılaştırsın. Okul derdi başlayınca sosyal medya problemleri de başlayacak şu an için whatsapp var problem ilerde kim bilir neler olacak. Yüzyüze söyleyemediklerini orada kusan o kadar çok insan var ki

Ne demek çocuk dövmeye kalkmak, ne kadar siddete meyilli ya insanlar, cocugu "muhatap" alsan en fazla "arkadasina vurma, guzel oynayin" vs denir. cocuguna biri dokunsun ister misin ki baskasinin cocuguna dokunacaksin. Muhatap once ogretmen, öğretmen cocukla konusur ayrica aileyi de haberdar eder, zaten cocugunun siddete meyilli oldugunu kabul etmeyen aileler yuzunden bi sürü kadin erkeklerden magdur oluyo, her gun baska olay, gazetelerde okumaktan, uzulmekten perisan oluyorum..nedir bu erkegi yuceltip kadina cekeceksin bakis acisi. erkek cocuklari olan annelere daha cok is duserken kiz cocugu olan aileler de artik "cekeceksin" demesinler, yazik ya..

Canim waikikide uygun.
En azindan kumaslari guzel.Biraz anlarimda civil bu konuda cidden kötü.

Yaa ilginc.Hic bildirimde mi yok?

Bizimkide kapidan aliyor ilgilenen bayan.Siniflar zaten daha icerde.İlkokulun anaokuluda degil sadece anaokul.
Muhtemelen birbirinden etkilenecek cocuklarda.Ama bakalim neler yasayacaz.

Cocugu dovmeye mi yok artik

Ayy whatsappta ayri sikinti,bence olmasi gerekmiyorda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…