Maalesef tanık olduğum vakalar var diyorum ya ilkokuldaki çocuğu dövmeye gelen zavallılar var. Gruplar bizim buralarda çok meşhur hemen sınıf oluştu mu whatsapp grubu kuruluyor sevmiyorum ben de hiçCocugu dovmeye mi yok artik
Ayy whatsappta ayri sikinti,bence olmasi gerekmiyorda.
Maalesef tanık olduğum vakalar var diyorum ya ilkokuldaki çocuğu dövmeye gelen zavallılar var. Gruplar bizim buralarda çok meşhur hemen sınıf oluştu mu whatsapp grubu kuruluyor sevmiyorum ben de hiç
Üzerine çok kafa yormadım ama bence gerek yok çünkü saklanma koşulları her zaman sağlıklı olmayabiliyor ayrıca okullarda birtakım tedbirler almayı gerektiriyor mecburen kurallar koyuyorlar en azından bizim okulda öyleydi eve götürülmeyecek belli bir ders saatinde yenilecek birbirine fırlatarak oyun oynanmayacak vs... okullarda da kaos oluyor yani sütü içti içmedi çocuk geldi gelmedi derken bir sürü şey. Öğretmenlere külfet oluyor hepsi. Ben sadece bu bakış açısıyla yorumlayabiliyorum:)Ben sanırım çok sevilmeyen veli olabilirim
Ne whatsapp grubuna,ne toplu hediyelere sıcak bakmıyorum.
Sansimiz yerinde olur insallah.
Ogretmene söz gecirsinler istemiyorum acikcasi.
Gectigimiz 23 Nisan'da renkli diye erkeklerin kiyafetini degistirtmisti bikac veli.Alt komsumdan biliyorum.Oysa o kadar guzellerdi ki her renktendi kiyafetler.
Buarada bu süt,kuruüzüm mevzusunda fikrin nedir bi ogretmen olarak merak ettim.
Aynen canımAllah kavuştursun canım çocuklara da zor hala babaya ihtiyaçları var dokunmaya gülüp eğlenmeye...
Ben bezleri oradan alıyordum canım. Sadece 1 sefer 3 adet çıtçıtlı body aldım, fiyatı uygun diye. Ama LCW tercih ederim, seçenek de çok oluyor.Canim waikikide uygun.
En azindan kumaslari guzel.Biraz anlarimda civil bu konuda cidden kötü.
Yaa ilginc.Hic bildirimde mi yok?
Üzerine çok kafa yormadım ama bence gerek yok çünkü saklanma koşulları her zaman sağlıklı olmayabiliyor ayrıca okullarda birtakım tedbirler almayı gerektiriyor mecburen kurallar koyuyorlar en azından bizim okulda öyleydi eve götürülmeyecek belli bir ders saatinde yenilecek birbirine fırlatarak oyun oynanmayacak vs... okullarda da kaos oluyor yani sütü içti içmedi çocuk geldi gelmedi derken bir sürü şey. Öğretmenlere külfet oluyor hepsi. Ben sadece bu bakış açısıyla yorumlayabiliyorum:)
Yok yok haklısın birileri yerken diğerleri yiyebilmeli ama mesela diyabeti olan çocuklar ya da farklı rahatsızlıkları olanlar oluyor oblar tüketebiliyor mu emin değilim ve evet birileri tüketiyor birileri bakıyor tuhaf bir şey oluyor o dönemplojovic benim oğlan çok seviyor diye süt verilsin diye işaretlemiştim. Diğer arkadaşlarına verildiğinde kuru üzüm bile canı çekebilir diye ikisini de işaretledim ben.
Yani örtmenim, biri yer biri bakar olunca da hoş olmaz aslında ya.. Öbür çocuklara verdiler, bana niye yok demez mi çocuk? Benimki oturur ağlar vermediler diye kesin
Diyabetli çocuklar için alternatif olmalı aslında. Yani diğerleri üzüm yerken ona da bir şeyler vermeleri lazım. O zaten bilir neden farklı bir şey verildiğini. Süte gelince, ya hiç vermesinler ya hepsine versinler. Çocuklar daha şimdiden ayrıştırılmasın benceYok yok haklısın birileri yerken diğerleri yiyebilmeli ama mesela diyabeti olan çocuklar ya da farklı rahatsızlıkları olanlar oluyor oblar tüketebiliyor mu emin değilim ve evet birileri tüketiyor birileri bakıyor tuhaf bir şey oluyor o dönem
Veli isteğiyle olduğu için ona malesef bir şey yapılamıyorDiyabetli çocuklar için alternatif olmalı aslında. Yani diğerleri üzüm yerken ona da bir şeyler vermeleri lazım. O zaten bilir neden farklı bir şey verildiğini. Süte gelince, ya hiç vermesinler ya hepsine versinler. Çocuklar daha şimdiden ayrıştırılmasın bence
Mutlu bebekte kenardan sizinti oldu bizim 3 kere falan. Daha once baska bezde hic olmamisti. Ama o gunlerde hep cok sulu ishal gibi yapti. Ondan mi bilmiyorum. Premium softu cok begeniyorum. Hatta ondan almaya gitmistik de digeri ucuz deneyelim diye bir paket almistim.Ben bezleri oradan alıyordum canım. Sadece 1 sefer 3 adet çıtçıtlı body aldım, fiyatı uygun diye. Ama LCW tercih ederim, seçenek de çok oluyor.
Bezler indirimli diye çektim sineye ama bir daha almam. SLeepy daha iyi goon mutlu bebek'ten
Oğlum sütü .ok seviyor. Ve günde en az 2-3 kutu içiyor, bazen daha da fazla. Acıkınca direkt olarak aklına süt geliyor. Başka şey yemediği için mi bilmiyorum, buzağılara yaptığı gibi şişirmiyor süt oğlumuplojovic
Biz ogretmenler kendimiz de o sutlerden uzumlerden yemistik. Ben simdi ilkokulda calismiyorum da. Onun icin cocuguma da alsin diye isaretlerdim. Ama sut icmesi ne kadar gerekli veya kuru uzum gibi bir seker kaynagina ihtiyac var mi o ayri konu.
Bazi irklar laktoza karsi daha alerjik bazilari tolare edebiliyor ya. Amerikalilar litrelerce iciyor. Asyalilar daha az tolerant. Bireyeel farkliliklar iste. Sisirmiyorsa icsin kuzucuk. Afiyet olsun.Oğlum sütü .ok seviyor. Ve günde en az 2-3 kutu içiyor, bazen daha da fazla. Acıkınca direkt olarak aklına süt geliyor. Başka şey yemediği için mi bilmiyorum, buzağılara yaptığı gibi şişirmiyor süt oğlumu
Üzerine çok kafa yormadım ama bence gerek yok çünkü saklanma koşulları her zaman sağlıklı olmayabiliyor ayrıca okullarda birtakım tedbirler almayı gerektiriyor mecburen kurallar koyuyorlar en azından bizim okulda öyleydi eve götürülmeyecek belli bir ders saatinde yenilecek birbirine fırlatarak oyun oynanmayacak vs... okullarda da kaos oluyor yani sütü içti içmedi çocuk geldi gelmedi derken bir sürü şey. Öğretmenlere külfet oluyor hepsi. Ben sadece bu bakış açısıyla yorumlayabiliyorum:)
plojovic benim oğlan çok seviyor diye süt verilsin diye işaretlemiştim. Diğer arkadaşlarına verildiğinde kuru üzüm bile canı çekebilir diye ikisini de işaretledim ben.
Yani örtmenim, biri yer biri bakar olunca da hoş olmaz aslında ya.. Öbür çocuklara verdiler, bana niye yok demez mi çocuk? Benimki oturur ağlar vermediler diye kesin
plojovic
Biz ogretmenler kendimiz de o sutlerden uzumlerden yemistik. Ben simdi ilkokulda calismiyorum da. Onun icin cocuguma da alsin diye isaretlerdim. Ama sut icmesi ne kadar gerekli veya kuru uzum gibi bir seker kaynagina ihtiyac var mi o ayri konu.
Ben sut dagitildigini bile bilmiyordum. Mesela denizde laktoz intoleransi var, yogurdu bile biraz fazla kacirinca sorun yasiyoruz sutu dusunmek bile istemiyorum. Deniz gibi birsuru kuzucuk vardir, biri icerken digerinin icmemesi gercekten sacma bir durum oluyordur.plojovic sezen icin neyi isa!retledin?
Sorun sıkıntı gözüyle baktığımızda maalesef hiç bitmiyor gibi geliyor olaylar olaylar birbiri peşi sıra geliyor insan bunalıyor falan. Büyüdükçe de ayrı durumlar yaşıyoruz bazen geriliyoruz ama öyle güzeller ki yaşadıklarını unutup güzelliklerine odaklanabiliyorsun. Her yaşın ayrı güzellikleri stresli durumları var. Bakış açısı genişledikçe daha rahat daraldıkça da daha zor stresli atlatılıyor. Şu an biz de uyku konusunda özellikle çok zorlanıyoruz kızımda da çok yaşadım uyku problemleri çok strese giriyorum ağlıyorum bunaldıkça sonra bakıyorum hayat ben bu şekilde baktığımda da olduğu gibi devam ediyor çok şükür çocuklarım sağlıklı ve mutlular sabret diyorum. Kızımın uykusu maşallah diyeyim düzeldi hem de ne aşamalardan geçerek oğlumun da geçecek biliyorum ki. Huh ne uzatmışım :) elbette ki geçecek canım daraldığın anlarda şöyle bir uzaklaşıp bak tatlış oğluna rahatla ve kendine anın tadını çıkarma fırsatı ver. Oğlun büyüdüğünde anlatacağın şeyleri düşün ve gülümsetsin seni bu anılar:) bak zorluğun bir kısmını atlattık ilk periyodu tamamlamak üzereyiz şimdi daha bilinçli tepkiler veriyorlar başka bir çetin periyoda giriyoruz enerji lazım bize:)genel itibariyle rahat bir bebek ama bazi gunlerimiz oldukca yorucu sıkıntılı gectiginde (ozellikle gece sık sık kalkip emdigi zaman) burda buyumus cocuklari olanlarinplojovic VosVos35 pessinus un yazdiklarini okudukca rahatlama geliyor.hicbir sıkıntı surekli degil.hepsi bir donem ve geciyor.belki yeni sıkıntılar eklenecek ama her donem guzellikleriyle de gelecek. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?