2018 Ekim Anneleri

Yaa cok tatli, onunla tanismak istiyorum :))

Yaa cok tatli, onunla tanismak istiyorum :))
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş Dışarıdan bakınca 10 numara 5 yıldız bir çocuk ama gelin bana sorun bir de..
Karakterli bir çocuk, duruş sahibi.. Ama anneleri çok yoran tipler bunlar.. Alttan aldıkça da üstüne geliyor insanın.. Tabi ben de çok iyi bir anne olamadım ama olduğu kadar....

Bi de yese o yardim ettiklerini...

Tipik Turke bisey olmaz kafasi. Bize bisey olmaz mantiginda.

Senin oglunu dinledikce sanki deniz de oyle olcakmis gibi hissediyorum ya:) hicbirsey ogretemiyorum cocuga hep kendi bildigini okuyor, ciss ciss diyor prizi kabloyu yiyor, cici cici diyor sonra yine kedilerin tuyunu cekistiriyor. Biliyor ne oldugunu ama bildigini okuyor. Meyve ve yogurt aski zaten malum asiri inatci, istemedigi birsey olsun okadar icli icli agliyor ki, banyodan her cikisimiz olay, sanki etini kesmisim gibi agliyor.

Evet bu da var ee bisy olmadi diyor dikilip
Kirilirsa bana bisy olmasin toplariz,sileriz,yikanir modu var bide.Onemli olan biziz di mi anne diyor

Böyle demeee kuzuuum :)
Kime,neye göre bi kere annelik?
Sende sizin evinizin dinamigini,duzenini biliyorsun.Ya da onunla buyudun deneyimledin ogrendin.Hepimiz boyleyiz zaten.Yasin,yasanmisliklarin cocuk konusunda bi onemi yok aklin var.
Bence kendine haksizlik etme.
Sen onun annesisin❤ona secilmissin❤ötesi yok❤

Cunkuuuu o bir DenizNeden vazgecsin ki :)
Gecen bende mama degil o Simay agiza sokulmaz dedim once sokmadi,sonra bakti guldu bikac kez denedikce bana bakti,sonra unuttu soktu yani unutuyorlar,cok tekrar etmek gerekiyor bide o zaman bisy dedin digerinde demezsen zaten o oyle gidiyor ay cok guzeller ya

Yaaa bu kadar ayrintili yazmasaydin.okurken gozumde canlaniyor.icim cıź ediyor
Cok gecmis olsun.o pamuk tenine yazık

Inadini bile seviyorum ama bazen de acaba adini deniz degil de mulayim falan mi koysaydik diye dusunmuyor degilim

Cok iyi bir anne tanimi literaturde neymiş, neye gore kime göre?? Elimizden geleni maksimumda yapiyoruz :)) hayat kisa, keyfinize bakin..
U Umudumbitmedi_ gidisiniz suskun donusunuz muhtesem mi olacak :))

Inadini bile seviyorum ama bazen de acaba adini deniz degil de mulayim falan mi koysaydik diye dusunmuyor degilim
Aynisini esimde söylüyor.
Adini metehan yerine munis bi isim mi koysaydik diye:)
Babasina bi diklenisi var.höött diyor.nerdeyse yumrugunu masaya vuracak:)adam olun uleyn:)
Cok iyi bir anne tanimi literaturde neymiş, neye gore kime göre?? Elimizden geleni maksimumda yapiyoruz :)) hayat kisa, keyfinize bakin..
U Umudumbitmedi_ gidisiniz suskun donusunuz muhtesem mi olacak :))
Firsat bulsam yazacam ama.bi uzansam elime telefonu alsam.esim hemen basima dikilip cocuğa hep ben bakiyorum diyor.
Oysaki benim hic bos vaktim yok.

Banyoyu yıllarca çileye çevirdik ailecek. Oyun oynatarak halledebilirsin, başka yolu yok. Küveti doldurup tadını çıkarmasını bekle. Tamam anne çıkabilirim diyor, sonra havluya sarıp odasına yolluyorum. Giydireyim artık seni diyorum, kafasına yatarsa giyiniyor. Önceden,üşütmesin tribinde çocuğa gereken sabrı gösteremedim. Çabuk yıkan, çabuk giyin.. Sinir harbi yaşadık bolca... Şimdi doğalgaz var, dünya varmış dedim... Her yer sıcak, giriyor banyoya, oyun bitiyor, 2 şampuan haydi içeri. giyinmese de zararı yok, sıcak nasılsa...

Yaaa bu kadar ayrintili yazmasaydin.okurken gozumde canlaniyor.icim cıź ediyor
Cok gecmis olsun.o pamuk tenine yazık
Düştükten sonra gördüm, çok absürt bir şekilde düşmüştü, hala nasıl başardı anlamıyorum. Ve içiçe 3 sehpa kafasına düştüğü halde nasıl oldu da tek bir şiş, morluk yok. Allahım sen büyüksün

Aha ha bir tane de bizde var ondan olsun temizleriz dimi anne diyor:) sonra gel de kız

Siliyorda bide nasil kizayim :) buyudukce tavirlarda degisti ya bide sanki koca kız var evde :)))) bazen uyariyor,dogru dedin deyip özür diliyorum.
Bugun Simay'in tinaklarini keserken lavabonun orda en son durmamaya baslayinca suyu actim dikkatini dagitir diye
Sezen dedi ki; anne bosuna akitmiyor musun suan
Evet dogru soyluyorsun dedim kapattim cesmeyi.
Ben oyalarim kardesimi dedi basladi bisyler yapmaya

Cunku inadi kisiligi onun.Istediginden cabuk vazgecmemesi cocuklarin fitrati.Bide buyudukce hemen vazgecsin istemezsin.
Cunku sevdigi ya da mutlu oldugu seyden vazgecmek demek yani :)
Bence cok guzel 'Deniz' :)
Huzuruda baska ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…