- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Yaa cok tatli, onunla tanismak istiyorum :))İstediğim kadar açıklama yapayım, işine gelmeyen bir durum varsa tatmin olmaz benim oğlum. Her şeyi deneyimleyerek öğrenir. Faydalı yiyecekleri tüketmezse vücudunun savunan askerlerin yorgun düşeceğini, mikropların onları yenip kendisini hasta edeceğini anlatıyorum. Biliyor konuyu ama çok da takılmıyor. Dolaptan soğuk içecek içtiğinde boğazının ağrıyacağını söylüyorum, içtim bir şey olmadı diyor. Anında sonuç alınmıyorsa dikkate almıyor uyarıları. Bardağı düşürürsen kırılabilir diyorum, düştü kırılmadı mesela, onun için bu geçerli, yani düşse de kırılmıyor.
Şimdi desem ki sütler bozuk olabilir, içtim bir şey olmadı der :)
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmişYaa cok tatli, onunla tanismak istiyorum :))
Bi de yese o yardim ettiklerini...Oğlum gücü yetttiği andan itibaren yanıma sandalye getirip izlemeye başladı. Galiba farkında olmadan ben öğrettim. Sıkılmasın diye koydum sandalyeyi yanıma, kahve yaparken izledi falan. Sonra kek yaparken izledi.. Derken kendi alıp getirmeye başladı sandalyeyi. Ve bahanesi de, yardım edeyim sanatabi iş iki katına uzuyor ama ne yapalım merak ediyor çocuk...
Tipik Turke bisey olmaz kafasi. Bize bisey olmaz mantiginda.İstediğim kadar açıklama yapayım, işine gelmeyen bir durum varsa tatmin olmaz benim oğlum. Her şeyi deneyimleyerek öğrenir. Faydalı yiyecekleri tüketmezse vücudunun savunan askerlerin yorgun düşeceğini, mikropların onları yenip kendisini hasta edeceğini anlatıyorum. Biliyor konuyu ama çok da takılmıyor. Dolaptan soğuk içecek içtiğinde boğazının ağrıyacağını söylüyorum, içtim bir şey olmadı diyor. Anında sonuç alınmıyorsa dikkate almıyor uyarıları. Bardağı düşürürsen kırılabilir diyorum, düştü kırılmadı mesela, onun için bu geçerli, yani düşse de kırılmıyor.
Senin oglunu dinledikce sanki deniz de oyle olcakmis gibi hissediyorum ya:) hicbirsey ogretemiyorum cocuga hep kendi bildigini okuyor, ciss ciss diyor prizi kabloyu yiyor, cici cici diyor sonra yine kedilerin tuyunu cekistiriyor. Biliyor ne oldugunu ama bildigini okuyor. Meyve ve yogurt aski zaten malumDavulun sesi uzaktan hoş gelirmişDışarıdan bakınca 10 numara 5 yıldız bir çocuk ama gelin bana sorun bir de..
Karakterli bir çocuk, duruş sahibi.. Ama anneleri çok yoran tipler bunlar.. Alttan aldıkça da üstüne geliyor insanın.. Tabi ben de çok iyi bir anne olamadım ama olduğu kadar....
İstediğim kadar açıklama yapayım, işine gelmeyen bir durum varsa tatmin olmaz benim oğlum. Her şeyi deneyimleyerek öğrenir. Faydalı yiyecekleri tüketmezse vücudunun savunan askerlerin yorgun düşeceğini, mikropların onları yenip kendisini hasta edeceğini anlatıyorum. Biliyor konuyu ama çok da takılmıyor. Dolaptan soğuk içecek içtiğinde boğazının ağrıyacağını söylüyorum, içtim bir şey olmadı diyor. Anında sonuç alınmıyorsa dikkate almıyor uyarıları. Bardağı düşürürsen kırılabilir diyorum, düştü kırılmadı mesela, onun için bu geçerli, yani düşse de kırılmıyor.
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmişDışarıdan bakınca 10 numara 5 yıldız bir çocuk ama gelin bana sorun bir de..
Karakterli bir çocuk, duruş sahibi.. Ama anneleri çok yoran tipler bunlar.. Alttan aldıkça da üstüne geliyor insanın.. Tabi ben de çok iyi bir anne olamadım ama olduğu kadar....
Senin oglunu dinledikce sanki deniz de oyle olcakmis gibi hissediyorum ya:) hicbirsey ogretemiyorum cocuga hep kendi bildigini okuyor, ciss ciss diyor prizi kabloyu yiyor, cici cici diyor sonra yine kedilerin tuyunu cekistiriyor. Biliyor ne oldugunu ama bildigini okuyor. Meyve ve yogurt aski zaten malumasiri inatci, istemedigi birsey olsun okadar icli icli agliyor ki, banyodan her cikisimiz olay, sanki etini kesmisim gibi agliyor.
Uyansaydi sen de uyanirdin canim.
Sanırım metehan artik gece emmesini kesti.kesinlikle ne mama nede meme aliyor.susayinca kalkip suyunu alip iciyor.geri yatiyor:)
Dun 8 bucukta bi yatti.sabah 5 de kalkti.suyunu icti.ayagimda salladim.uyudu.7 de kalkti.
Gece beslenmek istemiyor artik.maşallah:)
@exelanss dun gece niliko 7.45ten 2 bucuga kadar kalkmadan uyudu. Her gunle ayni yemisti. Acliktan degil demek. Cunku bu kadar ucurum olamaz yani.
Yaaa bu kadar ayrintili yazmasaydin.okurken gozumde canlaniyor.icim cıź ediyoruyurken sese çok duyarlı olduğu için işleri kızım uyanıkken yapıyorum. bu sabah oynarken bulaşıklara giriştim, salondan gelen gürültüye koştum. 3lü zigon sehpaya tutunup kalkmış, sehpaları ittire ittire kapıya getirmiş, sonra onlarla birlikte parkeye yapışmış. sehpalar da üstüne düşmüşeski tip ahşap cilalı sehpalar, kenarları oldukça sert. kafasının üstüne düşmüş, sehpanın kenarı da alnına gelmiş..... ağladı sakinleşti, oyuna devam... sehpaları yata odasına götürdüm...
Kahvaltı sonrası da mutfağı süpürürken salonun kapısını kapattım, oğlum orda nasılsa diyerek.. yine bir düşme sesi, abisine seslendim kaldır kardeşini diye.. süpürge sesinden korkuyor miniğim ama hep sese gelmeye çalışıyor. kapı arkasına gelmiş, kaymış düşmüş yine. yanağı kızarmış... bazen tüm günü yanında geçiriyorum, gözümden ayırmıyorum ama bu sefer de ev leş gibi oluyor.. iş yapmaya kalkınca da böyle kazalar oluyor... En son uyudu da benim dinlenme saatim geldi..
Aha ha bir tane de bizde var ondan olsun temizleriz dimi anne diyor:) sonra gel de kızEvet bu da varee bisy olmadi diyor dikilip
Kirilirsa bana bisy olmasin toplariz,sileriz,yikanir modu var bide.Onemli olan biziz di mi anne diyor
Inadini bile seviyorum ama bazen de acaba adini deniz degil de mulayim falan mi koysaydik diye dusunmuyor degilimCunkuuuu o bir DenizNeden vazgecsin ki :)
Gecen bende mama degil o Simay agiza sokulmaz dedimonce sokmadi,sonra bakti guldu bikac kez denedikce bana bakti,sonra unuttu soktu yani unutuyorlar,cok tekrar etmek gerekiyor bide o zaman bisy dedin digerinde demezsen zaten o oyle gidiyor ay cok guzeller ya
Cok iyi bir anne tanimi literaturde neymiş, neye gore kime göre?? Elimizden geleni maksimumda yapiyoruz :)) hayat kisa, keyfinize bakin..Davulun sesi uzaktan hoş gelirmişDışarıdan bakınca 10 numara 5 yıldız bir çocuk ama gelin bana sorun bir de..
Aynisini esimde söylüyor.Inadini bile seviyorum ama bazen de acaba adini deniz degil de mulayim falan mi koysaydik diye dusunmuyor degilim
Firsat bulsam yazacam ama.bi uzansam elime telefonu alsam.esim hemen basima dikilip cocuğa hep ben bakiyorum diyor.Cok iyi bir anne tanimi literaturde neymiş, neye gore kime göre?? Elimizden geleni maksimumda yapiyoruz :)) hayat kisa, keyfinize bakin..
U Umudumbitmedi_ gidisiniz suskun donusunuz muhtesem mi olacak :))
bravo hocam can alıcı noktayı yakaladınBi de yese o yardim ettiklerini...
Çok erken yaşta tuttu Türk damarıTipik Turke bisey olmaz kafasi. Bize bisey olmaz mantiginda.
Banyoyu yıllarca çileye çevirdik ailecek. Oyun oynatarak halledebilirsin, başka yolu yok. Küveti doldurup tadını çıkarmasını bekle. Tamam anne çıkabilirim diyor, sonra havluya sarıp odasına yolluyorum. Giydireyim artık seni diyorum, kafasına yatarsa giyiniyor. Önceden,üşütmesin tribinde çocuğa gereken sabrı gösteremedim. Çabuk yıkan, çabuk giyin.. Sinir harbi yaşadık bolca... Şimdi doğalgaz var, dünya varmış dedim... Her yer sıcak, giriyor banyoya, oyun bitiyor, 2 şampuan haydi içeri. giyinmese de zararı yok, sıcak nasılsa...Senin oglunu dinledikce sanki deniz de oyle olcakmis gibi hissediyorum ya:) hicbirsey ogretemiyorum cocuga hep kendi bildigini okuyor, ciss ciss diyor prizi kabloyu yiyor, cici cici diyor sonra yine kedilerin tuyunu cekistiriyor. Biliyor ne oldugunu ama bildigini okuyor. Meyve ve yogurt aski zaten malumasiri inatci, istemedigi birsey olsun okadar icli icli agliyor ki, banyodan her cikisimiz olay, sanki etini kesmisim gibi agliyor.
Dökülürse sileriz, üstümüz ıslanırsa kurur zaten.. İşine yarayanları hemen öğreniyorlarEvet bu da varee bisy olmadi diyor dikilip
Kirilirsa bana bisy olmasin toplariz,sileriz,yikanir modu var bide.Onemli olan biziz di mi anne diyor
Düştükten sonra gördüm, çok absürt bir şekilde düşmüştü, hala nasıl başardı anlamıyorum. Ve içiçe 3 sehpa kafasına düştüğü halde nasıl oldu da tek bir şiş, morluk yok. Allahım sen büyüksünYaaa bu kadar ayrintili yazmasaydin.okurken gozumde canlaniyor.icim cıź ediyor
Cok gecmis olsun.o pamuk tenine yazık
Aha ha bir tane de bizde var ondan olsun temizleriz dimi anne diyor:) sonra gel de kız
Inadini bile seviyorum ama bazen de acaba adini deniz degil de mulayim falan mi koysaydik diye dusunmuyor degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?