2018 Ekim Anneleri

Benim de en çok ona bir şeyleri açıklamaya çalışıp da onun aklına yattığında haklısın anneciğim demesi çok hoşuma gidiyor:) ya belki de kız olmalarından kaynaklı bilmiyorum ama kardeşleriyle bizler uğraşırken yardım etmeye çalışmaları çok güzel bazen yardım edeyim derken kardeşini düşürüyor ama ne yapalım artık. Seni engellesek böyle davransak hoşuna gider miydi diyoruz biliyoruz ki hiç daralmaya sıkılmaya gelemez hayır deyip çekiliyor. Bu sıralar biraz arttı kardeş ilgi çekmeye başladıkça.

Evet bazen o haklisinlari hatta en yerinde bi durumda hoop ogretie gibi sunuyorlar :)
Bu yuzden gecistirmemek lazimmis en cok.
Cunku ilk soylenen yanlissa sonra dogru ile duzeltmek daha zormus.Yasadikcada goruyor insan.1 kere soyledigin dönüyor dolasiyot unuttugunu dusundugun zamanda bile zihninde ilk soyledigin gun gibi.

Bizde de yardimi cok Allah razi olsun.Acil durumlarda oyalayabiliyor.Ben yoksam biri bisy verecekse mudahale ediyor onu yemiyor,bunu daha vermiyoruz fln diye

Kızım 17 Eylül doğumlu nerdeyse 2 aydır yürüyor bugün bi yerde bacakları çarpık güneşe çıkar faln dediler aklıma takıldı normalde bu dönemlerde normal diye biliyorum ama tecrübeli anneler fikir verebilir mi arkadaşlar

Oğlum da kardeşini koltuk altından tutup gezdiriyor, bazen yere bastırıp yürütüyor ama çoğunlukla kaldırarak taşıyor odadan odaya.. Kendisi zayıf zaten, kızım da tosbik, zorlanıyor ama erkekliğe toz kondurmuyor da.. Gün içinde habire taşıyıp duruyor çocuğu. İşin ilginç tarafı kızım bu durumdan gayet memnun, seviniyor abisinin ilgisine..

Bir arkadaşımın çocuğunun da bacakları çarpıktı ama 9 aylık yürüdü, büyüdükçe de düzeldi. Şu an bir sıkıntı yok. Yine de aile hekimine danışın, görmeden ne söylesek boş

Yani ilk zamanlar bi farkli oluyor bacaklarda ama carpiksa bile geciyor cidden.Neler yapacagini bilirsin.

Sokaktaki herkes de dr oldu..insanlar bosa 6 yil tip okuyo o zaman..iciniz rahatlamasi adina dr a kontrolde sorun, onun dışında takmayin kimseyi..

Acaba gunde iki tam yumurta bizimkilere cok olur mu? Var mi bir fikriniz.

Belki direk konuyla baglantili degil ama gorunce yazmak istedim; yakin bi arkadasim oglu bebekken istahi cok hosuna gidermis 2 tabak yemekler ara ogunler meyveler falan derken ben baktim benimki yiyor basladim gunde 2 yumurta vermeye dedi oysaki dr beslenmesini cogaltma boyle gitsin demis ve simdi oglu 3 yasinda obezite yatkinligi tespiti konup yemeklerini azaltmaya basladilar 3 kg fazla demis dr. Sen boyle yazinca aklima bu geldi nedense ben simdi eylul yemiyosa zorlamiyorum bu kulagima kupe oldu benim

Çok gecmis olsun canim.Allah korumus iste.
Esm yaz tatiinde.ikimizhic boş birakmioruz.
Ama en olmadık yerde ellerini bi birakıyor.yüregimiz ağzımızda.
Öncedd kodugumuz yerde paket gibiydiler.başladılar karıstirmaya.

Erken yürüyen çocukta olabiliyormuş şehir dışındayım bunun içinde burda pinpirik olup hastaneye gitmek istemiyorum Dönünce artık sorarım doktora zaten 12 ay kontrolü olacak
Yani ilk zamanlar bi farkli oluyor bacaklarda ama carpiksa bile geciyor cidden.Neler yapacagini bilirsin.
Evet haklısın ben normal gördüğüm için hiç doktora sormak bile gelmedi aklıma
Sokaktaki herkes de dr oldu..insanlar bosa 6 yil tip okuyo o zaman..iciniz rahatlamasi adina dr a kontrolde sorun, onun dışında takmayin kimseyi..
Evet evet sormayın memleketteyim zaten kızımı gören herkesin ayrı bir yorumu var

Aksam yatmiyo bez degisimine, baktim sadece ciş, babasi havada tuttu oyle giydirdim :))
Bizim havada olmuyor ne yazık ki :) boğumlardan geçmesi için yere basması gerekiyor. Yani yatarak da olmuyor, yarıya kadar giydirip ayağa kaldırıyorum, kızım omzuma tutunuyor öyle tamamlıyoruz işlemi :)

Benim oglum okadar istahli degil, suanki beslenme duzenimizle oyle bir sorunla karsilasacagimi dusunmuyorum ama dikkat etmek lazim tabi. Hergun iki yumurta kendisi de yemez zaten bazen bir yumurtayi bile bitirmiyor. Simdiye kadar iki kere denk geldik. Ilki iki hafta kadar once esim kahvalti yaptirirken bakmis yiyor kendisine yaptigi yumurtayi da vermis onu da yemis. Digeri ise bugun ona hem soganli dereotlu omlet yaptim hem de hergun yedigi bademli omletinden yaptim(dereotluyu reddedecek diye tahmin etmistim, sebzeyle arasi yok) ikisini de yedi:) acaba iki yumurta bunyesine agir gelir mi diye meraklardayim

Hiç yerinde durmuyor, hemen ya emekleyip gidecek, ya tutunup kalkacak.. Her gittiği yerde de başını derde sokacak. Evde güvenlik önlemleri almak zor oldu, abisinin oyuncaklarını kaldıramıyoruz. Ben toplayıp götürüyorum kilere, çocul gidip buluyor, geri getiriyor, odasına seriyor.. Kızım da bayılıyor bu hengamenin ortasına dalmaya.. Bugün küçük beye görev verip sınflandırmasını istiycem oyuncakları. Başım ağrıyor bu karmaşayı görünce. Ben ayrı kolilere koyuyorum, hepsini bir araya boşaltıyor oynarken

Maşallah Deniz'e afiyet bal olsun kuzuma gün içindeki diğer öğünleri hafif geçiyor zaten. Kahvaltıdan zarar gelmez sanırım. Bademli omleti nasıl yapıyorsun, ben kahvaltı ettirmeyi beceremedim bir türlü

Aman oynasin kuzum..Bize Sali gunu kadin geliyor ya, aksam esim geliyo, ev yine curcuna, sadece temiz..Esim cok derli topludur, topluydu diyeyim artik daginikliga alisti. Güya yardimci gelmis yine her yer her yerde diyo :)) belki ben curcunayi seviyorum, ruhum oyle. Cantam da oykedir, bi selpagi bulmam 5 dk mi alir :)) annem hep, evin temiz de daginik der, ben degismeye bile calismiyorum dusunun, derli toplu biri olsam fena olmazdi ama napayim ben de buyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…