Migrosa bakmistim hatta nohut ve yulaf ununu ordan aldim ama karabugday unu gorememistim daha buyuk bi migrosa bakmam lazim, sanal markete bakayim yada migroslarda varsa orda kesin vardirBen geçen sene migrosta dolanırken görmüştüm. Siyez buğdayından tut da bir sürü çeşit vardı, çok da pahalıydı. Epeydir bakmadım, alacaksam da önce bir aktara sorarım, market uzakta kalıyor biraz.. Çocuk yemiyor diye sızlanıyorum ama daha bir yulaf alamadım çocuğumaburadaki marketlerin hiç birinde yok...
Yaksikliiim. Ay bu cocuk niliko'ya cok benziyor.Bu fotograf seni biraz gaza getirsin o zaman:)
gecen gun eve nereden geldigini bilmedigim bi paket susamli cubuk vardi. Posetiyle oynasin diye eline verdim. Kenarindan yirtip acmis bir tane almis kitir kitir onu yiyor afiyetle gozumun onunde. Okadar mutluydu ki ellemek istemedim. Isirip tukurur sandim ama minik bir tanesini bile tukurmeden o sert seyi yedi.
Oyyy masallahhh, pirzola yiyorr :)) Ali, Deniz in sarı hali :)) Allahim korusun onu..Bu fotograf seni biraz gaza getirsin o zaman:)
gecen gun eve nereden geldigini bilmedigim bi paket susamli cubuk vardi. Posetiyle oynasin diye eline verdim. Kenarindan yirtip acmis bir tane almis kitir kitir onu yiyor afiyetle gozumun onunde. Okadar mutluydu ki ellemek istemedim. Isirip tukurur sandim ama minik bir tanesini bile tukurmeden o sert seyi yedi.
Unu da 500 gramlık pakette görmüştüm, çok pahalıydı, almaya niyet etmedim, aklımda kalmadı... Zaten alışkın olduğumuz katkılı ekmek lezzeti.. Ben ekşi mayalı ekmeği bile yiyemiyorum, tadı kötü geliyorVosVos35 Siyez ekmegi cok meshur ya, hamileyken bi marketten bulmustim, bir ekmek15 lira (icime oturmus ki unutmamisim :)) ) deneyim dedim..sonuc: begenmedik, yiyemedik, çöpe gitti..
Bu fotograf seni biraz gaza getirsin o zaman:)
Ay yavrum cokta tatlı yiyo masallahBu fotograf seni biraz gaza getirsin o zaman:)
Annelere can kurbanAli uyudu, annem bizde, elinde pratik ev bilgilerine dair bi kitap alip gelmis, yakaladigi yerde, lavabo acmak icin soda iyiymis, 2 dk sonra romatizma icin üzüm suyu iyiymiş, en sonunda "anne, kitabi içinden okusan daha iyi mi olur ki :))
Annem: aa olur mu, senle paylasayim, ezberle bak bunlari, isine cok yarar..
Aslında bizim yürüteç geçmişimiz hiç yok sadece arkadaşlarım evinde hatıra fotoğrafı var kızımınBenimde arkadasimin kizi cok yurutece binmekten tek ayakta kaval kemiginde oldu.Yani prof kapidan girince direkt yurutec sebepli demis.Ki kullaniyordu kayinvalidesi bakiyordu.Kiz bilmiyor ne kadar kaldigini gun icnde yurutecte.Herneyse.
Deniz önerip gunes gorsun demisti doktor bol bol sadece.Kumda yurusun demisti.Kisa surede toparladi.
Hikaye cok tabii boyle seylerde sinirsiz :))))
Sen farkederdin bence olumsuz sekilde olsa.Zatrn piti pito yuruyorlar :) yeni gelisiyor
Aslında bizim yürüteç geçmişimiz hiç yok sadece arkadaşlarım evinde hatıra fotoğrafı var kızımın
Kızımda aksine kuma basmayı hiç sevmiyor yinede denerim rabbim dermansız dert vermesin
Eşim duysa yine kendine dert edecek bişey bulmuşşun der☺
Bu fotograf seni biraz gaza getirsin o zaman:)
hadi gozunaydin.siskinlik hissi ve daha bir suru sıkıntı geride kalir simdi :) bebegim 2 aylik oldugundan beri adet oluyorum bir sorun yasamadim sutte.ha bu arada gecenlerde bir yere gitmistim babasi evde kasik mamadan pisirip biberona koymus.mama sandalyesinde yatik pozisyonda (mutfagin isigi kapali, koridorunki yaniyor) icirirken uykusu gelmis.hemen alip yatagina yatirmis az daha icirmis o sekilde uyutmus.bingo! Bende de adet yerini buldu cok sukur :)) bu durumdan sonra sutlerde bi azalma oluyor mu? Ödüm kopuyor sutum bitcek diye degil zaten aman geldi gelmedi konusuna hic takilmamistim bizimki memede uyuyor ya baska turlu nasil uyuturum diye
hadi gozunaydin.siskinlik hissi ve daha bir suru sıkıntı geride kalir simdi :) bebegim 2 aylik oldugundan beri adet oluyorum bir sorun yasamadim sutte.ha bu arada gecenlerde bir yere gitmistim babasi evde kasik mamadan pisirip biberona koymus.mama sandalyesinde yatik pozisyonda (mutfagin isigi kapali, koridorunki yaniyor) icirirken uykusu gelmis.hemen alip yatagina yatirmis az daha icirmis o sekilde uyutmus.
hadi gozunaydin.siskinlik hissi ve daha bir suru sıkıntı geride kalir simdi :) bebegim 2 aylik oldugundan beri adet oluyorum bir sorun yasamadim sutte.ha bu arada gecenlerde bir yere gitmistim babasi evde kasik mamadan pisirip biberona koymus.mama sandalyesinde yatik pozisyonda (mutfagin isigi kapali, koridorunki yaniyor) icirirken uykusu gelmis.hemen alip yatagina yatirmis az daha icirmis o sekilde uyutmus.
Canim o kadar boğum var mi biseyleri engelleyecek kadar.Bizim havada olmuyor ne yazık ki :) boğumlardan geçmesi için yere basması gerekiyor. Yani yatarak da olmuyor, yarıya kadar giydirip ayağa kaldırıyorum, kızım omzuma tutunuyor öyle tamamlıyoruz işlemi :)
Cok minnoşlar dimi.oynarken gülücükleri havada ucusuyor.Hiç yerinde durmuyor, hemen ya emekleyip gidecek, ya tutunup kalkacak.. Her gittiği yerde de başını derde sokacak. Evde güvenlik önlemleri almak zor oldu, abisinin oyuncaklarını kaldıramıyoruz. Ben toplayıp götürüyorum kilere, çocul gidip buluyor, geri getiriyor, odasına seriyor.. Kızım da bayılıyor bu hengamenin ortasına dalmaya.. Bugün küçük beye görev verip sınflandırmasını istiycem oyuncakları. Başım ağrıyor bu karmaşayı görünce. Ben ayrı kolilere koyuyorum, hepsini bir araya boşaltıyor oynarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?