2018 Ekim Anneleri

Migrosa bakmistim hatta nohut ve yulaf ununu ordan aldim ama karabugday unu gorememistim daha buyuk bi migrosa bakmam lazim, sanal markete bakayim yada migroslarda varsa orda kesin vardir

Yaksikliiim. Ay bu cocuk niliko'ya cok benziyor.

Oyyy masallahhh, pirzola yiyorr :)) Ali, Deniz in sarı hali :)) Allahim korusun onu..

VosVos35 Siyez ekmegi cok meshur ya, hamileyken bi marketten bulmustim, bir ekmek15 lira (icime oturmus ki unutmamisim :)) ) deneyim dedim..sonuc: begenmedik, yiyemedik, çöpe gitti..

VosVos35 Siyez ekmegi cok meshur ya, hamileyken bi marketten bulmustim, bir ekmek15 lira (icime oturmus ki unutmamisim :)) ) deneyim dedim..sonuc: begenmedik, yiyemedik, çöpe gitti..
Unu da 500 gramlık pakette görmüştüm, çok pahalıydı, almaya niyet etmedim, aklımda kalmadı... Zaten alışkın olduğumuz katkılı ekmek lezzeti.. Ben ekşi mayalı ekmeği bile yiyemiyorum, tadı kötü geliyor

Ahh nasil tatliiiiiiii
Allah bağışlasın❤Maşallah❤
Afiyet şifa olsun

Ali uyudu, annem bizde, elinde pratik ev bilgilerine dair bi kitap alip gelmis, yakaladigi yerde, lavabo acmak icin soda iyiymis, 2 dk sonra romatizma icin üzüm suyu iyiymiş, en sonunda "anne, kitabi içinden okusan daha iyi mi olur ki :))
Annem: aa olur mu, senle paylasayim, ezberle bak bunlari, isine cok yarar..

Ay yavrum cokta tatlı yiyo masallah

Annelere can kurban selam söyle, ellerinden öperim

Aslında bizim yürüteç geçmişimiz hiç yok sadece arkadaşlarım evinde hatıra fotoğrafı var kızımın
Kızımda aksine kuma basmayı hiç sevmiyor yinede denerim rabbim dermansız dert vermesin
Eşim duysa yine kendine dert edecek bişey bulmuşşun der☺

Aynen muhtemelen öyle :) zaten paytak gidiyorlar cok tatli :)
Verdigim bi ornekti sadece tabii herkeste olacak diye birseyde yok.
Ah analik :)

Ay en cok ozendigim masallah 41 kere :) bi arkadasimda ver pirzolayi bak eline nasil kemiriyor dedikce benim icim gidiyordu ama bu raddeye gelmek bile bana buyuk basari :)
plojovic demi en azindan yavas yavas alismak bile bi adim ya aslinda bebekler bizden daha cesurlar evet ama sen gelde bana sor :))
Nilsibel kirmizi biber bizde de pure yaptigim halde kirmizi olaram goruyorum istersen sende bir dene. Buyur gel beraber yiyelim incir :)

bingo! Bende de adet yerini buldu cok sukur :)) bu durumdan sonra sutlerde bi azalma oluyor mu? Ödüm kopuyor sutum bitcek diye degil zaten aman geldi gelmedi konusuna hic takilmamistim bizimki memede uyuyor ya baska turlu nasil uyuturum diye

bingo! Bende de adet yerini buldu cok sukur :)) bu durumdan sonra sutlerde bi azalma oluyor mu? Ödüm kopuyor sutum bitcek diye degil zaten aman geldi gelmedi konusuna hic takilmamistim bizimki memede uyuyor ya baska turlu nasil uyuturum diye
hadi gozunaydin.siskinlik hissi ve daha bir suru sıkıntı geride kalir simdi :) bebegim 2 aylik oldugundan beri adet oluyorum bir sorun yasamadim sutte.ha bu arada gecenlerde bir yere gitmistim babasi evde kasik mamadan pisirip biberona koymus.mama sandalyesinde yatik pozisyonda (mutfagin isigi kapali, koridorunki yaniyor) icirirken uykusu gelmis.hemen alip yatagina yatirmis az daha icirmis o sekilde uyutmus.

Bizimki ben disimda bi annemde ve babamda ayakta sallanarak uyuyor ki bunada 1 haftada cok zor alisti mecbur ise basladigim icin simdi tam gune gecicem 2 gun babaannesi bakacak simdiden geriliyorum nasil uyutacak diye bu benim icin buyuk bi sorun

Hangi markayi kullaniyosunuz kasik mamada? Bi deneyelim bizde olmadi

Bizim havada olmuyor ne yazık ki :) boğumlardan geçmesi için yere basması gerekiyor. Yani yatarak da olmuyor, yarıya kadar giydirip ayağa kaldırıyorum, kızım omzuma tutunuyor öyle tamamlıyoruz işlemi :)
Canim o kadar boğum var mi biseyleri engelleyecek kadar.
Bizde bogum hic olmadi.kilosu da yerinde.
Sen ne yapiyorsun bu minnosa böyle.kız yoksa kv gizliden biseyler mi veriyor da bu kadar kilolu:)
Hem hareketliymis de.atmamasi garip geldi.
Allah kolaylik versin sana canim.kucakla giydir zor valla.
Cok minnoşlar dimi.oynarken gülücükleri havada ucusuyor.
Canim bide kolileri bantlasan.belki acamaz.mazallah kücük oyuncaklardan minik parcalar kopuyor.ya teker yada bi metal.herseyi agizlarina atiyorlar.
Bizim alttan 2.disimiz de cikti.hunharca bi kasinma var:)

Kızlar gece beslenmesini ne yaptiniz.kestiniz mi yada minnoslar mi kesti yada devam mi?
Metehan artik gece beslenmesi istemiyor.suyu kalkip aliyor icip yatiyor.
Cogu zaman ayagimda salliyorum.
Gündüzleri de günde 4 kere anca emiyor.beni birakmaz ins.
Sizce az mi?
plojovic canim sen ne düsünüyorsun bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…