Ben gece uyanmadiysa emzirmiyorun babasi gidersede su verip uyutuyo. Bizimde oyle 4 5 duruma gore isten gelis ve uyuma saatleri anca oluyo zaten. Hafta sonuda normalde emme saati değil ve keyfi yerindeyse oyun oynamak daha cazip geliyo kalkip kaçtığıni biliyorum :)Kızlar gece beslenmesini ne yaptiniz.kestiniz mi yada minnoslar mi kesti yada devam mi?
Metehan artik gece beslenmesi istemiyor.suyu kalkip aliyor icip yatiyor.
Cogu zaman ayagimda salliyorum.
Gündüzleri de günde 4 kere anca emiyor.beni birakmaz ins.
Sizce az mi?
plojovic canim sen ne düsünüyorsun bu konuda?
Canim o kadar boğum var mi biseyleri engelleyecek kadar.
Bizde bogum hic olmadi.kilosu da yerinde.
Sen ne yapiyorsun bu minnosa böyle.kız yoksa kv gizliden biseyler mi veriyor da bu kadar kilolu:)
Hem hareketliymis de.atmamasi garip geldi.
Allah kolaylik versin sana canim.kucakla giydir zor valla.
Cok minnoşlar dimi.oynarken gülücükleri havada ucusuyor.
Canim bide kolileri bantlasan.belki acamaz.mazallah kücük oyuncaklardan minik parcalar kopuyor.ya teker yada bi metal.herseyi agizlarina atiyorlar.
Bizim alttan 2.disimiz de cikti.hunharca bi kasinma var:)
3 kere kalkarsa 2sini suyla geçiştiriyorum ben de. Gün içinde düzgün beslenmediği için acıkabiliyor. Gece 2-3 gibi kalktığında emziriyorum. Onun dışınakilerde su veriyorum, emziğini verip uyutuyorum. Biraz mızmızlansa da uyuyor..Kızlar gece beslenmesini ne yaptiniz.kestiniz mi yada minnoslar mi kesti yada devam mi?
Sizce az mi?
bingo! Bende de adet yerini buldu cok sukur :)) bu durumdan sonra sutlerde bi azalma oluyor mu? Ödüm kopuyor sutum bitcek diye degil zaten aman geldi gelmedi konusuna hic takilmamistim bizimki memede uyuyor ya baska turlu nasil uyuturum diye
Kızlar gece beslenmesini ne yaptiniz.kestiniz mi yada minnoslar mi kesti yada devam mi?
Sizce az mi?
Sadece adet doneminde oluyormus ama senin kizla benim kiz varken sut bitmez uzulme.bingo! Bende de adet yerini buldu cok sukur :)) bu durumdan sonra sutlerde bi azalma oluyor mu? Ödüm kopuyor sutum bitcek diye degil zaten aman geldi gelmedi konusuna hic takilmamistim bizimki memede uyuyor ya baska turlu nasil uyuturum diye
Ben artik sorun etmiyorum canim. Sorun etmekten kendim depresyona girdim. Kv kp biraz ugrassin kendileri dusunsunler diyorum. Kv uyutamadikca uykusu yok diyor. Perisan etmeden uyutmiycak cocugu. Eninde sonunda alisirlar. Bu uykular omrumuzu tuketti.Bizimki ben disimda bi annemde ve babamda ayakta sallanarak uyuyor ki bunada 1 haftada cok zor alisti mecbur ise basladigim icin simdi tam gune gecicem 2 gun babaannesi bakacak simdiden geriliyorum nasil uyutacak diye bu benim icin buyuk bi sorun
Keske biraksa. Ayda bi gece izin veriyor diger gunler her gece sabaha kadar. Dun erken yattik. 10da uyuduk diyelim. 4 mu 5 kere mi ne kalktim. Sabah olmustur artik dedim. Bi baktim saat 2.Kızlar gece beslenmesini ne yaptiniz.kestiniz mi yada minnoslar mi kesti yada devam mi?
Sizce az mi?
biz ari mama aldik.her gun degil ama iki gune bir bir biberon (200-240ml) veriyorum.Hangi markayi kullaniyosunuz kasik mamada? Bi deneyelim bizde olmadi
Sadece adet doneminde oluyormus ama senin kizla benim kiz varken sut bitmez uzulme.
Ben artik sorun etmiyorum canim. Sorun etmekten kendim depresyona girdim. Kv kp biraz ugrassin kendileri dusunsunler diyorum. Kv uyutamadikca uykusu yok diyor. Perisan etmeden uyutmiycak cocugu. Eninde sonunda alisirlar. Bu uykular omrumuzu tuketti.
Keske biraksa. Ayda bi gece izin veriyor diger gunler her gece sabaha kadar. Dun erken yattik. 10da uyuduk diyelim. 4 mu 5 kere mi ne kalktim. Sabah olmustur artik dedim. Bi baktim saat 2.
Su da icmiyor gece biberon da almiyor. Kucaktta da sallanmiyor. Kendi haline birakirsan da 1 saatten fazla agliyor.
Tatlandirmak ne kiz. Biberona su koyuyorum mamayi koyuyorum.ama ustunde yazan gibi yapma. O zaman koyu oluyor.Aynen dedigin gibi bende baktim simdi hipp en iyisi peki neyle tatlandiriyorsun bunu
Tatlandirmak ne kiz. Biberona su koyuyorum mamayi koyuyorum.ama ustunde yazan gibi yapma. O zaman koyu oluyor.
Ya bak inan ki derdim sut degil, zaten artik yasina geliyorlar elbet faydasi vardir ama gida aliyorlar zaten peynir yogurt yiyor benim tek derdim nasil uyuturum inan bundan cok tirsiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?