2018 Ekim Anneleri

Ben gece uyanmadiysa emzirmiyorun babasi gidersede su verip uyutuyo. Bizimde oyle 4 5 duruma gore isten gelis ve uyuma saatleri anca oluyo zaten. Hafta sonuda normalde emme saati değil ve keyfi yerindeyse oyun oynamak daha cazip geliyo kalkip kaçtığıni biliyorum :)

Üst bacak kısmı toplu canım, yukarı çekemiyorum yatay haldeyken külot bezi. Pantolonları da aynı şekilde. Genetik yatkınlık var kiloya (eşimin sülalede hanımlar oldukça tombul). Hiç yemek yemiyor, sadece meyve ve salatalık, az bişey yoğurt yiyor. %90 anne sütüyle gidiyoruz. Süt yarıyor sanırım. Babaanne kilosuna etki edecek kadar uzun süre baş başa kalmıyor zaten kızımla. O da dışarıda arabasıyla gezdiriyor. Saçma bir şey yedirse gören olur bana ispiyonlarlar diye dışarıda veremez. Evde de şimdiye kadar toplam 4 kere falan bakmıştır. Ki zaten sıkılıyor çocuk, kapı önüne çıkıp oturuyorlar, geleni geçeni izliyorlar oyalansın diye.

Abisiyle oynamayı çok seviyor. Yatağına yanaşıp ayağa kalkıyor, elindeki oyuncakları istiyor :) alamazsa da yerde oturup başka oyuncaklarla oyalanıyor. Ama mutlaka yanında yöresinde duruyor.. Bu akşam oğlumu yıkadım, havluya sarıp içeri yolladım. Yatağına oturup havlunun altına saklandı. Kızım hemen gitti yanına, havluyu kaldırıp ce-ee yapıyor, sonra kapatıyor. Öyle aç kapa oynadılar epey :) kahkahalar eşliğinde

Oyuncaklar konusunda haklısın, tamirci setinin civataları var, kaldırmıştım, yine dökülmüşler ortaya... Saklamam lazım. Ağzına atmasa bile düşüp kendini incitebilir, bir sürü lego var boy boy... bazen yanlışlıkla üstüne basıyorum nasıl canım yanıyor. O da düşse üstüne, canı yanar

3 kere kalkarsa 2sini suyla geçiştiriyorum ben de. Gün içinde düzgün beslenmediği için acıkabiliyor. Gece 2-3 gibi kalktığında emziriyorum. Onun dışınakilerde su veriyorum, emziğini verip uyutuyorum. Biraz mızmızlansa da uyuyor..

bingo! Bende de adet yerini buldu cok sukur :)) bu durumdan sonra sutlerde bi azalma oluyor mu? Ödüm kopuyor sutum bitcek diye degil zaten aman geldi gelmedi konusuna hic takilmamistim bizimki memede uyuyor ya baska turlu nasil uyuturum diye

Hic farketmedi bende ikisinde de.

Gece beslenmesinden kasıt bizde aksam 8bucuk en son gida olarak o da babasi ile oturdugundan.Ondan sonra emerek uyuyup gece bazen su bazen emme ile geciyor.Kalkis rutin degil.Bazen daha cok bazen 1 bazen 2.
Ben cocuga birakiyorum.Cok meme agzimda dursun tavrinda degil zaten.Guveniyorum Simay'a

bingo! Bende de adet yerini buldu cok sukur :)) bu durumdan sonra sutlerde bi azalma oluyor mu? Ödüm kopuyor sutum bitcek diye degil zaten aman geldi gelmedi konusuna hic takilmamistim bizimki memede uyuyor ya baska turlu nasil uyuturum diye
Sadece adet doneminde oluyormus ama senin kizla benim kiz varken sut bitmez uzulme.

Bizimki ben disimda bi annemde ve babamda ayakta sallanarak uyuyor ki bunada 1 haftada cok zor alisti mecbur ise basladigim icin simdi tam gune gecicem 2 gun babaannesi bakacak simdiden geriliyorum nasil uyutacak diye bu benim icin buyuk bi sorun
Ben artik sorun etmiyorum canim. Sorun etmekten kendim depresyona girdim. Kv kp biraz ugrassin kendileri dusunsunler diyorum. Kv uyutamadikca uykusu yok diyor. Perisan etmeden uyutmiycak cocugu. Eninde sonunda alisirlar. Bu uykular omrumuzu tuketti.

Keske biraksa. Ayda bi gece izin veriyor diger gunler her gece sabaha kadar. Dun erken yattik. 10da uyuduk diyelim. 4 mu 5 kere mi ne kalktim. Sabah olmustur artik dedim. Bi baktim saat 2.
Su da icmiyor gece biberon da almiyor. Kucaktta da sallanmiyor. Kendi haline birakirsan da 1 saatten fazla agliyor.

E exelanss instagramda icerik inceleyen arkadas incelemisti canim bi bak istersen. Bana en iyi hipp geldi. Evdeyken degil ama disarda ve arabayla gezerken tutusturuyoruz eline biberonu.

Ben artik sorun etmiyorum canim. Sorun etmekten kendim depresyona girdim. Kv kp biraz ugrassin kendileri dusunsunler diyorum. Kv uyutamadikca uykusu yok diyor. Perisan etmeden uyutmiycak cocugu. Eninde sonunda alisirlar. Bu uykular omrumuzu tuketti.

İste ben dayanamiyorum yani saati gelmisse ve memede bile uyumamissa dert ediniyorum bak uykusu var uyumadi gozler kipkirmizi ama uyumuyor huysuzlancak durmicak diye diye kendimi bitiriyorum cunku cidden eger saati geldiyse ve uyumamissa cok tatsiz oluyor annemler bi sekilde alisti gunduz ayakta sallaniyor ama 2 de geliyorum ya yapisiyor direk memede uyuyor 2. Uykuyu e nolcak 1-2 ay sonra tama gecicem bak simdiden bu sikintim

Sanki bizi anlatiyosun cidden bu kadar mi ayni olur

Ya bak inan ki derdim sut degil, zaten artik yasina geliyorlar elbet faydasi vardir ama gida aliyorlar zaten peynir yogurt yiyor benim tek derdim nasil uyuturum inan bundan cok tirsiyorum

Alisiyor canim.Hatta emmeyi biraktiktan sonra daha cok farkediyor uyumada,gece uykularida.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…