2018 Ekim Anneleri

Tatlandirmak ne kiz. Biberona su koyuyorum mamayi koyuyorum.ama ustunde yazan gibi yapma. O zaman koyu oluyor.
kasık mamasını bıberonda vermedım hıc oyle vermem gerekırse normal formul süt verıyorum ben kasık maması bana faydasız sadece kılo yapıcak bısey mıs gelıyor.

kasık mamasını bıberonda vermedım hıc oyle vermem gerekırse normal formul süt verıyorum ben kasık maması bana faydasız sadece kılo yapıcak bısey mıs gelıyor.
Formul sutu almiyorum artik. Gunde kac kere emzirdigim belli degil. O da anne sutune denk almasina gerek duymadim. Cogu zaman da icmiyor veya yarisini birakiyor. Ziyan oluyor pahali diye uzuluyorum. Bi de niliko uyumadigi zaman yemek yemiyor. En azindan bi ek gida diyorum. Yoksa kasik mamasini muhallebi gibi yemiyor. Zaten muhallebiyi kendim yapiyorum. Kasik mamasinin icinde devam sutu de var.

Muhallebiyi nasil yapiyorsun

emeklemeye basladiktan sonra birden bire evi toparlama supurme islerim artti ay ne zormus.allahtan birkac oyuncak ve topla yarim saat oynuyor dolana dolana odanin icinde.bugun odadan cikip evde gezmeye de basladi.evdeki dokuntuleri ortadan kaldirmak lazim.is cok.surda 1 ay sonra 1 yasinda olacak ama kolaylasan tek sey disarda uzun saatler vakit gecirirken zirt pirt emzirme olayinin azalmasi anne olmayi ne zaman sevecegim acaba kendimi hep bir sabah uyanmisim ve yil 2015mis bekarim seklinde hayal ederken buluyorum.

Bardağın dolu tarafını görmeye çalış arkadaşım. Öncelikle topik olarak senin bebeğin fanıyız biliyorsun. Uyku konusunda olsun, yemek konusunda olsun annesini yıpratmayan çok tatlış bir oğluşun var. Maşallah kuzucuğuna...

Düne kadar kalıp gibi yatıyor diye dertleniyordun, şükür bak hareketlendi emekliyor, geziniyor. Şükür et ki Rabbim evlat nasip etti ve sağlıklı... En büyük servet...

Hepimiz özlüyoruz bekarlığı ama anneliğin tadı, evlat aşkı bambaşka... Birkaç yıl içinde dillenince senin en iyi arkadaşın olacak, onunla yaptığın her şeyden sonsuz keyif alacaksın. Bazen kızımı bırakıp oğlumla markete gidiyoruz, elele yürümek bile iyi geliyor kuzumla... Düşünüyorum da, evet benim en iyi arkadaşım oğlum.. Her an yanımda, beni en çok seven, bana en çok katlanan varlık. Kurban olurum verene...

Allah bizi onların yokluğuyla, hastalığıyla, derdiyle sınamasın... 6 yıldır tek bir gece kesintisiz 5 saat uyumadım.. Hatta çoğu gece toplamda 5 saat uyumadım. Ama geçecek bu günler, biz de rahat edeceğiz.. Sağlıklı olsunlar, gülüşleri yetiyor insana...

Evde anneme biraktim Ali yi, annemi duman etmis kuzum :)) epey zorlamış Ali ananeyi, annem diyo ki,hep mi böyle, kizim iyi sabirlisin, bebek bakmak kim demis kolay diye, dedim :)) unutmusum bakmayi diyo :)) Epey aglamis da, ne yapsa susmamış, aldim cafeye getirdim, insanlari izliyo.. Annem evine gitti, heralde ilac icip yatar :))

Hepimizin tahammül eşigi farkli, sabrimiz farkli, kisiligimiz farkli, bunun uzun soluklu bi maraton oldugunu dusunmenizi tavsiye ederim nacizane, sağlık olsun yeter ki.. Ayrica calisan biriydiniz, belki de evde olmak sizi bunaltiyor olabilir mi? Eve bi yardimci almak veya iyi bi bakici bulup işe baslamak ?

Ali dışarı çıkmak istedi belki de... Belki anneyle takılmak istedi.. Onların da tercihleri var

Bu aralar yoruluyorsun diye simdi oyle dusunuyorsun. Daha bir ay once ben gunduz cok sıkılıyorum bi bebe daha mi yapsam diyordun hatirlasan a. Sabir. Ama bekarlik sultanlikmis gercekten.

Merhabalar arkadaşlar :)
Herkes iyidir inşallah bizim oğluş çok hareketlendi emekleyerek koşuyor çok daha Düşüyor
Sizlerde durum nedir yürümeye Başlayan var mi merak ettim :)

Merhabalar arkadaşlar :)
Herkes iyidir inşallah bizim oğluş çok hareketlendi emekleyerek koşuyor çok daha Düşüyor
Sizlerde durum nedir yürümeye Başlayan var mi merak ettim :)
Benimki siraliyor, elinden tutup yuruteyim diyorum biraz yuruyor sonra kendini yere birakip emekliyor. Bugun ayaktaydi ben tutuyordum yavasca biraktim 2-3 sn durabildi, devrilirken geri tuttum. Kendisi sirtini yada karnini bir yere dayamadiysa asla ellerini birakmiyor:)
sultan_gibi nin kizi birkac aydir yuruyor, eylul dogumluydu galiba. Onun disinda var mi ben de merak ettim:)

Niliko da kendi kendine ayaga kalkiyor, biraz durup yavasca oturuyor ama yurumuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…