2018 Ekim Anneleri

Ayni durumdayiz inan ki :) kulot bez kolaylik hemen ayaga kaldiriyorum tamam ama kaka yapmissa oyalamak cok cok zor oluyor :)
Yatarak temizlemeye çalışmıyorum ben. Direk götürüyorum tuvalete, ayakta çıkarıyorum bezine yapmışsa. Klozete oturtup yıkıyorum hemen. Bunlar hep hareket halinde yapılan işler olunca itiraz etmiyor. Tuvalet kağıdını uzatıyor, koparıyor falan Klozete de yaz başından beri oturtuyorum, alıştı artık

VosVos35 Teşekkürler bilgi icin,
-Klozete aparat mi koydunuz?
-Benim el kol sinir sıkışması nedeniyle hala sıkıntılı. Kucaklayip oturtmak cok zor bana. Bi de yakalayamiyorum ben o anı :))

-Benim el kol sinir sıkışması nedeniyle hala sıkıntılı. Kucaklayip oturtmak cok zor bana. Bi de yakalayamiyorum ben o anı :))
Aparat da var ama artık kullanmıyorum, ucuna oturtuyorum, yıkarken kolay oluyor.
Benim de kollar kötü, resmen acı çekiyorum çocuğu kucaklarken ama çare yok şu an için.
Sabah uyanınca oturtmayı deneyin, klozetten korkabilir, lazımlık daha ideali bence. Hem ayakları yere değer. Ben alamıyorum çünkü oğlum yeni bıraktı lazımlığı, özenip yeniden dönebilir...

E elaelif123 E exelanss ben klozet aparati kullanarak klozete oturtuyorum ama son anda farkettiysem aparatsiz tutuyorum, tutuyordum daha dogrusu. Bu aralar klozete karsi biraz mesafeli kendileri, oturmak istemiyor ben de bir sure birakmaya karar verdim. Kakayi yattigi yerde temizlemem imkansiz benim, heryer pislenir, o yuzden ben de altini acip yikiyorum, dusakabinde yikayabiliyorum anca orda o ayakta dururken karnini dizime yasliyorum rahat oluyor. Nilsibel de lavaboda yikiyordu yanlis hatirlamiyorsam. Onu beceremedim ben:)

Sen klozette yikiyorsun ne guzel ya, benim esek sipasi klozette isini bitirir bitirmez atlamaya calisir durmazdi. Simdi hicbirsey yapmadan atlamaya calisiyor. Lazimlik da var aslinda yarin lazimligi deneyeyim ben. Klozet cok rahat aslinda simdi bide lazimligi yikicam

O an;
Sabah uyaninca
Yemekten sonra
Banyodan sonra
Uzun sure mama sandalyesinde, bebek arabasinda vs oturduktan sonra
Deniz bu ara cok garip bir sey yapiyor, kakasi gelince kedilerin kumunun oldugu odanin onune gidiyor(iceri giremiyor kapi guvenlik aparatlarindan aldim) orda kenara cokup kakasini yapiyor:) bu tarz belirtiler de olabilir takip etmek gerek

Ben aslinda kaka yaptigi an farkediyorum ama olaylar cok hizli gelisiyor. Bi de klozette durmaz bizim kiz. Gerilirim falan. Kendimi ona hazir hissetmiyorum. Ben bu ara altini acip islak mendille silip ya lavaboda yikiyorum ya toptan banyo yaptiriyorum.

Senin kizce kac kilo oldu

Olsun poposuna sıvanmış kakayı yıkamaktan kolaydır lazımlığı yıkamak :) kaçmıyor bir de Deniz gibi :)
Az önce yemek masasında salatalık yerken yapmış benimki, hiç çaktırmadı, söyleniyordu her zamanki gibi... Kucağa alırken fark ettim kokuyu, kaka mı yaptın kızım sen dedim, ıııhhhh diyor gülerek. Hemen koştuk yıkamaya, doldurmuş, baya zor yıkandı ama Allahtan duruyor yıkarken çünkü çok rahatsız oluyor kakadan. Arınana kadar sabrediyor. Sonra popo havalandırma ve oyun eşliğinde yeni bez giyme faslı.. Yazı seviyorum yaaa

Ferhundenin cocugu
Kesinlikle koku cunku dun gece yine bunaldim. Ben bakmiycam sen ilgilen dedim. mama yapmis. Agzina bile surmemis yine biberonu. Bir saat ugrasti adam. Yine ben emzirdim de uyudu. Bosuna aglattik cocugu.
Canim esine kendi kokundan sür biraz.belki gözleri kapali biberonu alir uyku arasinda.tabi gözü acilmadan ıh diyince hemen versin ağzina.bu minnoslar cok fena ya.kokuna alisiyorlar.ne var yani o da baban.babanin elinden icsene mamayı:)

Bi niliko da eylüş.grubumuzun memeci bebeleri:)

U Umudumbitmedi_ bu aylarda gündüz 2 kere uyuyorlar zaten, daha fazla yatmasını bekleme :) hatta tek öğle uykusuna geçmesi yakındır :)
Canim genellile tek uyku.cok nadir 2 uyku.ama beim de pilim bitiyor.düsmesin bi yere carpmasin diye pesinde geziyrum.hicbir is yapmiyorum.wc yada banyoya gideceksem de esim pesinde geziyor.hatta esim daha cok dolaniyor.keske 3 kere 2 saat yatsa:)evime gecince ne yapacam bilmiyorum.esim giderse ne yemek ne temizlik.
Dur ya daha gecmesin tek ogle uykusuna:) iki iyidir iki candir:) 15 aylikken falan gecirsek olmuyo mu
Aynen.hatta 3 kere 2 saat uyusunlar.
Birinde bende yatim.birinde temizlik yapim.birinde de yemek yapim:)
Ben metosu yere yatiriyorum.altina bez seriyroum.bacakarimi uzatip arada hapsediyorum:)
Bezimi degsitokten sonra da o bezle kuruluyorum.katlayip kaldiriyroum.böylece hicbiyer kirlenmiyor.metehan da kacamiyor bacagimdan.
U Umudumbitmedi_ Hic hatirlamiyorum 7 de veya 8 de uyandığını..8-9 ay olmustur, hep 5-5.5 ta uyaniyor :))
Gec yatirmayi denedim, banyo yaptirdim, black out perde aldim, sonuc degismedi, saglik olsun :))
Metos onceden bi ara 8 e kadar yatardi.ama son zamanlarda iyice alisti.5 5.5 6 da kakmaya:)
Ben sabah uykusunu çok severim.
Ben yattigi yerde temizliyorum.ama az yapmissa.cok.doldurmussa yikiyorum.
9 ay kontrolünde 11,5 kiloydu. 2 gün sonra 10 aylık olacak.. En az 12 vardır
Masallah simosa.
Yeni halini merak ediyorum.nasil oldu acaba.ben onun tombul pamuk yanaklarini yerim.
Bu arada simosun boyu kisa herade.yoksa 12 kiloda öyle bogum filan cok olmaz.biz 76 cm iz.

Masallah simosa.
Yeni halini merak ediyorum.nasil oldu acaba.ben onun tombul pamuk yanaklarini yerim.
Bu arada simosun boyu kisa herade.yoksa 12 kiloda öyle bogum filan cok olmaz.biz 76 cm iz.
9 aylıkken 74 santimdi canım, enli boylu benim kızım :) her bebeğim yapısı farklı oluyor işte. Zaten fazla boğum kalmadı ama yine de zor oluyor bezi giydirmek. İnce bacaklardan tek seferde çekilir gibime geliyor da, bizim butlardan öyle geçmiyor külot bez :)

Ince bacaklardan sesleniyorum:) evet tek seferde cekiliyor kulot bez:)

Maşallah benim tombiş simosuma.
Annesi o butları ısır.Ben olsam dayanamazdim.her alt açmada daha temizlemeden öpüp kokluyorum.annelik bu galiba.o kokuya rağmen öpüyoruz.nerdeyse poposunu öpecem pis pis.
metosun önceden butlari vardi biraz.ayaga kalkinca onlar da gitti.yanaklar epey süzüldü.ins daha da zayiflamaz.6.aydan beri ayni kilodayiz.
Çok sukür yine de.

Çok seviliyorlar dimi :) o sevgiyle sabrediliyor işte... her zorluğa rağmen gidip bir tane daha doğuruyor insan :)

Merhabalar arkadaşlar :)
Herkes iyidir inşallah bizim oğluş çok hareketlendi emekleyerek koşuyor çok daha Düşüyor
Sizlerde durum nedir yürümeye Başlayan var mi merak ettim :)

Bu zamanlar azcik boyle :)
Simay yuruyor.Uzun zamandir siraliyordu zaten bide butun işi tepelerde.Gecen Sezen'in sandalyesine cikmis ordan mutfak tezgahibi tutmus bardaklara guluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…