2018 Ekim Anneleri

Ben artik kahvaltida yendi yumurtamdan ne kadar yerse veriyorum. Cani isterse hepsini yiyor istemezse hic. Zeytin seviyor. Bir iki tane yiyor. Onun disinda su hep anlattigim yulaf ezmeli meyveli muhallebiden yapiyorum. Veya bu ara yogurt meyve yulaf ezmesi ceviz pekmez bazen buna peynir karistiriyorum. Kahvaltida sevmiyorsa corba da icebilir neden olmasin ki? Dedem hep icerdi. 82 sene yasadi.

Konu disi ama biseyler danismak istiyorum.
Kizlar bizim isler iyice karisti.
Öğretmen olanlar bilir.özür grubundan tayin istedik.kv nin oldugu ilceye.3 tane muhtemel acik yer vardi.3 ü nü de istedik.
Cikmadi.ilce emrine verdiler istemedigimiz halde.olmasaydi yerimize geri dönecektik.
Simdi böyle oldu.burdaki ilce milli eğitim müdurü teyzemin oğlu.aradik.depo oğretmen olursun dedi.boşluk olursa görevlendiririz dedi.esim istemiyor.iptal ettirmenin derdinde.
Bende ev budum.buraya tayin ciksaydi ev alacaktim.borçsuz bi sekilde.elimizde ne kadar birikim varsa.
Simdi ne olduğu belli degil diye seminere gitmeye calisiyor.seminer döneminde belli olup da bos yer olmazsa iptal ettirecek.bosluk olursa da evi tasicaz.ev alacaz.yerlesecez.
Sizce seminer döneminde belli olur mu?
Bu depo öğretmenlik esimin korktugu kadar kötü mü?
Sizce ne yapalim?

Ben de günde 1 öğün yedirebilsem seviniyorum. Bu günlerde tamamen reddediyor. Püskürtüyor ne versem. sevdiği şeyleri de bıraktı. Yoğurt bile yemiyor.. İyi ki emiyor, yoksa halimiz duman..

Benim kiza bi haller oldu ben puturlu vermeye korkttukca o benden cesur cikti :) kahvaltida bulamac yapiyordum bu sabah artik acmadi kasiga agzini ve bende normal salatalik domates isirttip peynir koparip koparip verdim bi guzel yedi :) oglende pirincli kabak yaptim ve bir ilk ne blendir ne catalla ezme yapmadim daha guzel yedi meyveyi hala cam rende yapiyodum verdim eline seftali armut baya kemirdi aksamda kofte ayran yedi bi guzel demek ki kizda bikmis bulamaclardan blendirlardan

Pazartesi işe başlıyorum artık evdeyken sorun etmiyordum da ben yokken aç kalırsa diye çekiniyorum yemezse meyve çorba devam edecekler artık yapacak bir şey yok

Eşinin branşı da önemli canım. Depo öğretmen bulunduğum ilçede çok var yazık sürekli başka okullarda görevlendiriyorlar aidiyet sıfır. Hakkınızda hayırlısı olsun inş bunu iptal ederler mi bilmiyorum

Ben de günde 1 öğün yedirebilsem seviniyorum. Bu günlerde tamamen reddediyor. Püskürtüyor ne versem. sevdiği şeyleri de bıraktı. Yoğurt bile yemiyor.. İyi ki emiyor, yoksa halimiz duman..
Aynen evdeyken idare ettik Allahtan sebze çorbalarını yoğurdu falan seviyor onlardan yiyor ama kahvaltı sıfıra yakın. Pazartesi başlıyorum çalışmaya bakıcı ecel terleri dökecek sabahları

Anne bana düzgün yemek ver ne o öyle bulamaç bulamaç demiş çocuk:) maşallah bak ne güzel çocuklara güvenmek lazım biraz sanırım

yarasın fıstığıma e artık sen de aş korkunu annesi kız işini biliyor görüyorsun ki.. afiyet bal olsun Eylüş'e

Aynen evdeyken idare ettik Allahtan sebze çorbalarını yoğurdu falan seviyor onlardan yiyor ama kahvaltı sıfıra yakın. Pazartesi başlıyorum çalışmaya bakıcı ecel terleri dökecek sabahları

Eylulde oyleydi. Ben ise baslamadan daha kahvalti asla yapmiyordu bende emziriyordum ama ne zaman ise basladim bakti ben yokum emzircek kimse yok basladi kahvalti yapmaya :) suan hala h sonu cok zor yapiyor kahvalti biliyor ben varim nasilsa sut var yapmasamda olur diyo :) merak etme bi duzen oturuyor

Çorba hiç yediremiyorum maalesef.. Hiç sevmedi, baştan beri yemiyor. Yumurtayı başta yiyecek sandım, minik minik veriyordum ağzına, şimdi anında çıkarıyor. Keyfi yerindeyse birkaç minik parça zeytin veya aynı miktarda peynir yiyor. Tam buğdaylı ekmek verirdim kemirirdi minik minik, onu da bıraktı. Yoğurtlu haşlanmış patates yerdi arada, artık yemiyor, püskürtüyor. Sade yoğurt denedim, püskürttü. Ek gıda olarak sadece meyve kaldı yediği. Ya diş çıkacak ya da atak yüzünden böyle..
Aslında ben yediremiyorum ama annem burdayken benden iyi yedirmişti. Belki bakıcı senin yokluğunda daha kolay yedirir. Sen ordayken hep meme umuyor oğluş, hoşlanmadığı şeyi yemiyor, daha sonra meme gelir zaten diyerek..

Atlasa dogmadan once heves edip aldığımız bi spor ayakkabi vardi. Bugun denedim tam oluyo tatilde elinde tutup gezdiririm dedim ama basmak istemedi onlarla ayagini kaldira kaldira yurumeye calisiyo denge kuramiyo bi türlü alisirmi acaba ara ara giydirsem

Evin içinde başka ayakkabı giydir, ayağı alışsın. sonra dışarı çıkınca sporları giydirirsin. Şu an yaz olduğu için çoraba bile tahammülleri yok. Yavaştan alıştırmak lazım. Hadi annem tıpış tıpış yürüyelim diyerek evin içinde yumuşak tabanlılardan giydir, biraz dolanın, sonra rahatsız olunca çıkar. Dışarıda da ayakkabıyla gezileceği fikrine alışsın. Hazırlık yapıp en son ayakkabıyı gösterip 'hadi attaa' diyebilirsin mesela.

Ahh inş bir düzene oturur yeme içme uyuması. Haftalardır berbat uykularla geceyi geçiriyoruz bugün gündüz de kötüydü hele şimdi 8.30 gibi yarım saat uyudu sonra kalktı daha doğrusu uyumak isteyip dalamadı 1.5 saat babasını da beni de yordu kalktı sonra hala uyanık. Dişler geliyor sanıyorum ki hiç huzuru yok ne istediğini bilmiyor. Geçecek bugünler biliyorum ama tükenme aşamasındayım şu an

Umarım daha kolay yer bakıcı teyzesinde süt de sağıp bıraksam mı acaba ilk gün için belki içer içmezse de devamında uğraşmam hiç sağmaya

Zemini hissederek yürümeye alışıklar canım ayakkabı değişik geliyor mesela benimkinin ayakları birbirine dolaşıyor kaldıramıyor:) zamanla alışırlar evde biraz giydirebilirsin

Zemini hissederek yürümeye alışıklar canım ayakkabı değişik geliyor mesela benimkinin ayakları birbirine dolaşıyor kaldıramıyor:) zamanla alışırlar evde biraz giydirebilirsin
kokopatik giydiriyorum evde onlar cok guzel de normal ayakkabiyla cok komik oldu ayakları birbiirine dolasti. Ara ara giydireyim bari alisir belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…