2018 Ekim Anneleri

Yani yetiyordur.Vucut saati.Seninle tekrar yatmiyor ya da uykusu gelmiyorsa birak berekete uyandisin evi :)

Kulot bezi iki elime gecirip bi kerede cikarabildigim kadar cikariyorum.Bez degistirdigimiz köse kitap kosesi :) bi birini bi digerini derken ancak :)
Kakali bez bizde de nadir.Zamani belli.Olmussada banyoya gittigimiz icin daha keyifli oluyor sonra bez ayakta giydirince.Ama genel olarak cidden zor.

Son düzenleme:
Sol kolumla hiç tutamıyorum zaten, hep sağa yükleniyorum. İnşallah bir an önce yürürler koşmaya razıyım
Ben evde sorun yasamiorum cok kucagima almiyorum, emeklemeden once kucaktan inmeyen bi cocuk oldugu icin artik rahatlamis hissediyorum ama disari tek basima cikmaya korkar oldum artik. Onceden bi elimde bebek arabasi kucagimda deniz idare edebiliyordum. Simdi 5 dk anca sonra pertim cikiyor. Bizimki senin kizce kadar olmasa da 10 kiloyu gecti. Tasimasi zor. Sirf buyuzden bu hafta hic bebek arabasiyla cikmadim. Sadece arka bahceye indiriyorum cocugu. 10+ kiloyla 3 kat merdiven in cik bile cok gozumde buyuyor bazen.

Merdivende de ayri bi yük :)
Bizde de cok yok merdiven ama genelde aksam dönerken uyuyor oluyorlar.Simay'i dusunmuyorum bile Sezen'i yukari cikarmak var bide
Bide kendilerini salinca zaten zamanlada daha agir oluyor.
Kucak aşkıda buyuyuncede bitmiyor

Evin içinde emeklediği için kendi geziniyor. Sadece alt yıkama, banyo gibi meşakkatli zamanlarda zorlanıyorum. Nadiren kucak sevdası tutarsa bir elimde Simay, diğer elimle çorba karıştırdığım oluyor.

Dışarıya çıkmak zor oluyor arabayla da olsa. Özellikle BİM'e girmek macera. Kapıdan giremiyorsun bi kere girdin diyelim, araba, sepet, kasada ödeme derdi, poşetlemeye çalışırken kız ayağa kalkmaya çalışır, oğlum dondurmayı açmamı ister falan curcuna...

En güzeli bahçeye inmek. Salıncağa koyup sallıyorum, çok seviyor. Ama biz orda kalamıyoruz, abisi en iyi ihtimalle dondurma ya da parka gitmek ister. Ama çoğu zaman daha uzaktaki tramboline gitmeyi tercih ediyor.. Dönüş yolunda kızımı kucakta taşıdığım oluyor. Pert.....

3. kat da kötüymüş, ben 2'ye çıkana kadar nefessiz kalıyorum :)

Bir de benim gibi 4. katta oturanlar var asansörsüz neredeyse 11 kilo bir bebek ve eşyaları

Bir de benim gibi 4. katta oturanlar var asansörsüz neredeyse 11 kilo bir bebek ve eşyaları
Ben asansörsüz evlerden nefret ediyorum.ins evinizi alirsiniz canim.asansörlü olur.
Benim evim 2.kat apartmanin ici cok genis.merdivenlerde cok genis ve dik degil yine de asansörle inip cikiyorum.tek basima iken metehani icine atiyorum.geziyorum.eve gelince de arabayla giriyoruz.iceride rahatca cocugu aliyorum kucagima.on numara bes yildiz.

Masallh kizlar tostiklerinizin kilosuna :) bizimki o kadar emmeye ay gecen ay 8800 falandi Nilsibel ?
Eylüş de belki minyon ve kibar tipli biri olacak canim.hem daha tatli olur.hem bak tasimasi da kolay.bizim mahallede 2 kiz bebek var.8 kilolar.kucagimda kuş gibiler.bunlari tasimakta ne var diyorum.aksama kadar mahalleyi turlarim.
Metosu 200 metre götüremiyorum.belim de iyi degil zaten.

Merhaba arkadaşlar. Defne Bera eylülün sekizinde 11 aylık olacak. Yaşına bir kala. Zaman ne çabuk geçiyor inanamıyorum. :) iyice hareketlendi tehlikeli zamanlar. Papağan gibi bir de her şeyi tekrar etmesi yok mu çok komik yaa. :) uykuların düzeni sapıttı tabi iyice. Günde 1 kez uyumaya başladı. Gece zorla uyutur oldum. Yüz kere kalkmalar falan. Baya zorlaştı ama her şeye rağmen çok güzel. Sağlıklı olsunlar da bu günleri bir daha göremicez nasılsa. Bir şekilde tadını çıkarmak lazım. Mesela o yenidoğan hallerini o kadar özledim ki. Sürekli eski videolarına bakarken buluyorum kendimi. O günler o lohusa günleri hiç geçmicekmiş gibi gelirdi halbuki insana. Şimdi ise yaşa girecek hepsi de.

Masallh kizlar tostiklerinizin kilosuna :) bizimki o kadar emmeye ay gecen ay 8800 falandi Nilsibel ?
Ali daha 8 kg bile olmadi, sanirim burdaki en zayif benim kuzum, aman saglikli olsunlar da..
Not: Ali, full babası, bana benzedigi sey, incecik olmasi :))

Lojmandayız ve birkaç yıla tayinimiz çıkacak canım inş gittiğimiz şehirde düşünüyoruz

Allah kolaylık versin canım :) oğluş hareketlenince biraz zayıflamış sanki, kızımla aynı gidiyordu.. Bizimki 1 ay küçük ya, daha fazla hareketlenince o da zayıflar inşallah.. Günde 3 posta düşüyor şimdilik

Düşmeleri hiç sorma zaten hep kafa üstü gidiyor sürekli ayakta ve hareket halinde durdu kilo alımı o yüzden ama bu haliyle bile taşıyamıyorum sağ kol iptal benim. Pek katı gıdayla da arası yok sürekli diş telaşı şu bu olunca düzenini tutturamadı kahvaltı sevdiremedim mesela bir türlü. Sağlık olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…