2018 Ekim Anneleri

Zaten evde agirlayamam, evim buyuk degil, az kisi olacak ok de, kek börek ugrasamam, kim yapacak, diye cafede dusunuyorum.

Dun parti malzemeleri satan yere bakayim dedim. 1 seklinde bi balon 45 lira.. Bi seyler alan var mi?
Ben evde pasta patlatma yapcam sadece. O ise pasta patlatma diyorlar heralde:) pastayi deniz yiyecegi icin kendim yaparim. Bizim icin de birtane de hazir alirimz Babasi, babannesigil,1-2 arkadas falan olur maks 9-10 kisi oluruz. Evin bir kosesine fotograf icin dekor falan yapacagim ama hala karar vermedim. Aldigim tek sey pasta patlatma sirasinda giyecegi. Ekliyorum onu

Eklentiler

• 0F037271-BECF-4399-8660-5B027C112024.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 30
Ay valla ben uzun süredir bu durumdayım ayakta falan da sallattırmıyor kendini kucakta uyutacakmışız paşamı kollar mahvolmuş halde. En güzelini yapmışsın canım reset atmış olursun kendine:)

Balon zinciri diye bi şey gördüm nette..

Bu zamanlar azcik boyle :)
Simay yuruyor.Uzun zamandir siraliyordu zaten bide butun işi tepelerde.Gecen Sezen'in sandalyesine cikmis ordan mutfak tezgahibi tutmus bardaklara guluyordu
Yaaaaaa yerim o simayı :)))) Maşallah.darısı bize :)

çok da tatlı oldular her şeyi oyuna çeviriyor beni bul oynuyoruz,bazen de yakalamaca :)))

E elaelif123 sana nasil kolay geliyorsa oyle yapabilirsin ne yapalim bizimde icimize ancak bu sekilde siniyor :) gerci ben biraktim tamam artik ya ufacik kesip veriyorum yada elimle eziyorum ama tabi yurek agizda hep :)

Dogum gunu konusulmus daha bugun anlastik bi yerle. Şöyle ki hem oyun alani var hemde dogum gunu icin salon kismi var. Paket paket secenekler vardi ve biz kisi basi 15tl cay ve pasta servisi olani sectik. Ben cakil konsept dusunuyodum ama sonra fotolara hep bakiyorum 1 yasinda hic bir sey anlasilmiyor 2-3 saat icin. Sonra dedimki soyle beyazli pembeli balonlar bardaklar tabaklar eylusude pembe yaparim ucus ucus bi elbise gayet kibar ve sade olur diye dusundum.

15 lira uygunmus, 20 kisi gelse 300 cok degil.Pastanin kg i 70 lira, 3 kg olsa 210 sırf pasta tutuyor..Ben de sade gri-mavi balonlar, 1 seklinde balon ve flama yeter diye düşündüm. Biraz baktim da anne baba bebek kombinleri var,tabi herkesin tercihi ama hoslanmiyorum o kadarindan.

Balon zinciri diye bi şey gördüm nette..
Evde balon olayina hic giremem kedilerden dolayi:) zaten pasta patlatmayi da denizin hoslanacagini dusundugum icin yapiyorum, yoksa onu da yapmayacaktim sivasin her yerini pastayla kuzum:) yere renkli bir ortu serer arka duvara da flama vs asarim, donup baktigimizda fotolar da hos dursun:) aksamina da denizi uyutur esimle disari cikariz, denizin dogumgununu kutlariz diye dusunduk:)

Yine zombiyim.
Saat basi aglayarak kalkiyor kucagima aliyorum bicak gibi kesiliyor aglamasi
Bi agrisi olsa aglamaya devam eder dimi?
Nilsibel hipp mamayi meyveyle biraz yedi biberonla denemedim hayallerim yikilsin istemiyorum
Bu ara bizim de dış sıkıntımız arttı iyice. Simay sürekli peşimde, kucak istiyor. Çok huzursuz ve bir şekilde benden medet umuyor yavrum.. Çıksın artık şu dişler... Dün gece 5 kere kalktı en az.. Yazık kuzucuğumun bütün neşesi gitti...

U Umudumbitmedi_ hamilemisin canım? Hayırlı olsun inşaAllah. Konuları takip edemedim.

Arkadaşlar ben mirzaya bardakta iciriyorum suyu hep ilk başlarda üzerine dökme püskürtme çok oldu ama şimdi rahatça içiyor. Biberon bizde hep sıkıntı oldu hiç sevdiremedim. Iyi ki de böyle olmuş şimdi nerde olsak da bardak buluyoruz daha rahatladim.
Emzik ve biberon çene ve dis yapısını bozuyor diye iki çocuğuma da vermedim.

Maşallah aranızda yürüyenler varmış çok sevindim. Bizimki tutunarak kalkiyor daha siralamiyor ama tutunarak bir yerde durmayi çok seviyor.
Aktivite masası mi alsam diyorum?
Ya da yurutec mi ?
Orumcegi var ona bindiriyorum ona da çok zararlı diyorlar 10 dakikayı geçirmeden geri çıkarıyorum. Kafam tarhana çorbası

Kızlar bugün topiğimiz çok sessiz nerelerdesiniz bakalım? Bugün ilk mesai günüm çok şükür sorunsuz geçti ama felaket baş ağrım var gece kırk defa kalktık yine bugün iş başı yapan öğretmen arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun

Okul telaşı sardı bir kısım anneleri ve öğretmenleri :) güzel bir yıl olur inşallah hepimiz için..
Oğlum ana sınıfına gidecek, ilk defa okullu oluyor ve benden daha stresli. Bu sabah sınıf listesini açıklayacaklar diye gittik, çarşamba açıklanacakmış. Eve döndüğümüzde babaannesi sordu nereye gittiniz diye, oyuncakçıya gittik, ayakkabıcıya gittik dedi. Okulu hatırlamadı sanki.. Oyuncağı da eve dönüşte kırtasiyede gördü istedi, oyuncakçıya gittik dediği o... Ayakkabıcıya da dün gittik.. Sadece hoşuna giden yerleri konuşmaya değer görüyor sanki. Okula ön yargılı gidecek, hakkımızda hayırlısı...

ben cok yoruldum. Bir sey de yapmis degilim. Ben yokken 20 dk uyumus. Geldigimden beri kendini paraliyor. 2 saat oldu. Simdi uyudu.

Önyargılı olmaz belki ya rahatlayın en güzeli bak bizimki de başlayacak iki haftadır her gün soruyor sabah ben okula giderken de sordu üç gün var dedim geldiğimde sordu iki gün var dedim ama üç gün demiştin diyor:) başlayınca gerisi gelecek inş. Sen rahat ol oğluşun rahat olsun canım okul hepimizin başından geçecek bir macera

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…