- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Zaten evde agirlayamam, evim buyuk degil, az kisi olacak ok de, kek börek ugrasamam, kim yapacak, diye cafede dusunuyorum.Ben dogum gunu işini icin direk parti evi ayarladim konsept bisiler icin bi suru malzeme almam gerekiyordu bide saydim 40 kisi çıktı cagirmasam olmaz kisiler o kadar kisiye hazirlifi agirlamasi temizligi derken nerdeyse kafa kafaya geliyodu.
Ben evde pasta patlatma yapcam sadece. O ise pasta patlatma diyorlar heralde:) pastayi deniz yiyecegi icin kendim yaparim. Bizim icin de birtane de hazir alirimz Babasi, babannesigil,1-2 arkadas falan olur maks 9-10 kisi oluruz. Evin bir kosesine fotograf icin dekor falan yapacagim ama hala karar vermedim. Aldigim tek sey pasta patlatma sirasinda giyecegi. Ekliyorum onuDun parti malzemeleri satan yere bakayim dedim. 1 seklinde bi balon 45 lira.. Bi seyler alan var mi?
3 bin gibi bisey cok tutuyor ama o kadar kişiyi evde agirlamam cok zorNe kadara malolacak peki?
Feda olsun minik kuzunuza..saglikla kutlayin..3 bin gibi bisey cok tutuyor ama o kadar kişiyi evde agirlamam cok zor
Ay valla ben uzun süredir bu durumdayım ayakta falan da sallattırmıyor kendini kucakta uyutacakmışız paşamı kollar mahvolmuş halde. En güzelini yapmışsın canım reset atmış olursun kendine:)2 gecedir sürekli aglama halinde benim kuzu. Uykusuzlukta zirveyi zorluyoruz.
Dun gece 2 de uyanmis, besikten kalkmis, saçlarımı kökünden çekiyo:))
Aldim, dogru salona, ayagimda salladim, geri besige koydum, 10 dk sonra tekrar aglama hali, su verdim, mama verdim, uyudu, 1.5 saat sonra yine uyandi,ayni seyler tekrardan :))
Esime dedim, biraz bak, saç baş darmaduman, geldim kuaföre..boya, fön.azicik bi seye benzeyim :))
Balon zinciri diye bi şey gördüm nette..Ben evde pasta patlatma yapcam sadece. O ise pasta patlatma diyorlar heralde:) pastayi deniz yiyecegi icin kendim yaparim. Bizim icin de birtane de hazir alirimz Babasi, babannesigil,1-2 arkadas falan olur maks 9-10 kisi oluruz. Evin bir kosesine fotograf icin dekor falan yapacagim ama hala karar vermedim. Aldigim tek sey pasta patlatma sirasinda giyecegi. Ekliyorum onu
Yaaaaaa yerim o simayı :)))) Maşallah.darısı bize :)Bu zamanlar azcik boyle :)
Simay yuruyor.Uzun zamandir siraliyordu zaten bide butun işi tepelerde.Gecen Sezen'in sandalyesine cikmis ordan mutfak tezgahibi tutmus bardaklara guluyordu
15 lira uygunmus, 20 kisi gelse 300 cok degil.Pastanin kg i 70 lira, 3 kg olsa 210 sırf pasta tutuyor..Ben de sade gri-mavi balonlar, 1 seklinde balon ve flama yeter diye düşündüm. Biraz baktim da anne baba bebek kombinleri var,tabi herkesin tercihi ama hoslanmiyorum o kadarindan.E elaelif123 sana nasil kolay geliyorsa oyle yapabilirsin ne yapalim bizimde icimize ancak bu sekilde siniyor :) gerci ben biraktim tamam artik ya ufacik kesip veriyorum yada elimle eziyorum ama tabi yurek agizda hep :)
Dogum gunu konusulmus daha bugun anlastik bi yerle. Şöyle ki hem oyun alani var hemde dogum gunu icin salon kismi var. Paket paket secenekler vardi ve biz kisi basi 15tl cay ve pasta servisi olani sectik. Ben cakil konsept dusunuyodum ama sonra fotolara hep bakiyorum 1 yasinda hic bir sey anlasilmiyor 2-3 saat icin. Sonra dedimki soyle beyazli pembeli balonlar bardaklar tabaklar eylusude pembe yaparim ucus ucus bi elbise gayet kibar ve sade olur diye dusundum.
Evde balon olayina hic giremem kedilerden dolayi:) zaten pasta patlatmayi da denizin hoslanacagini dusundugum icin yapiyorum, yoksa onu da yapmayacaktim sivasin her yerini pastayla kuzum:) yere renkli bir ortu serer arka duvara da flama vs asarim, donup baktigimizda fotolar da hos dursun:) aksamina da denizi uyutur esimle disari cikariz, denizin dogumgununu kutlariz diye dusunduk:)Balon zinciri diye bi şey gördüm nette..
Bu ara bizim de dış sıkıntımız arttı iyice. Simay sürekli peşimde, kucak istiyor. Çok huzursuz ve bir şekilde benden medet umuyor yavrum.. Çıksın artık şu dişler... Dün gece 5 kere kalktı en az.. Yazık kuzucuğumun bütün neşesi gitti...Yine zombiyim.
Saat basi aglayarak kalkiyor kucagima aliyorum bicak gibi kesiliyor aglamasi
Bi agrisi olsa aglamaya devam eder dimi?
Nilsibel hipp mamayi meyveyle biraz yedi biberonla denemedim hayallerim yikilsin istemiyorum
U Umudumbitmedi_ hamilemisin canım? Hayırlı olsun inşaAllah. Konuları takip edemedim.U Umudumbitmedi_ şu an bütün karamsarlığının nedeni bulunduğun ev, ben sana diyim.. Kendi evinize geçince işler değişecek gör bak. Hem Mete daha uyumlu olacak evine alışınca.. Sen de sakinleşeceksin.
K kubra2553 var bizim biliyorsun, kızı 6 aylıkken ikinciye bile isteye hamile kalan. Gül gibi de bakıyor tek başına o da..
Yaşınız genç, sağlık engeliniz yok, maddiyat da zorlamayacak... Annen nasıl bakmışsa 4 taneye, sen de bakarsın gülüm benim.. Karartma içini...
Şüphesi vardı da, rahatlatmaya çalıştık kendisini :) bebek yok ama...U Umudumbitmedi_ hamilemisin canım? Hayırlı olsun inşaAllah. Konuları takip edemedim.
Okul telaşı sardı bir kısım anneleri ve öğretmenleri :) güzel bir yıl olur inşallah hepimiz için..Kızlar bugün topiğimiz çok sessiz nerelerdesiniz bakalım? Bugün ilk mesai günüm çok şükür sorunsuz geçti ama felaket baş ağrım var gece kırk defa kalktık yinebugün iş başı yapan öğretmen arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun
ben cok yoruldum. Bir sey de yapmis degilim. Ben yokken 20 dk uyumus. Geldigimden beri kendini paraliyor. 2 saat oldu. Simdi uyudu.Kızlar bugün topiğimiz çok sessiz nerelerdesiniz bakalım? Bugün ilk mesai günüm çok şükür sorunsuz geçti ama felaket baş ağrım var gece kırk defa kalktık yinebugün iş başı yapan öğretmen arkadaşlar yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun
Önyargılı olmaz belki ya rahatlayın en güzeli bak bizimki de başlayacak iki haftadır her gün soruyor sabah ben okula giderken de sordu üç gün var dedim geldiğimde sordu iki gün var dedim ama üç gün demiştin diyor:) başlayınca gerisi gelecek inş. Sen rahat ol oğluşun rahat olsun canım okul hepimizin başından geçecek bir maceraOkul telaşı sardı bir kısım anneleri ve öğretmenleri :) güzel bir yıl olur inşallah hepimiz için..
Oğlum ana sınıfına gidecek, ilk defa okullu oluyor ve benden daha stresli. Bu sabah sınıf listesini açıklayacaklar diye gittik, çarşamba açıklanacakmış. Eve döndüğümüzde babaannesi sordu nereye gittiniz diye, oyuncakçıya gittik, ayakkabıcıya gittik dedi. Okulu hatırlamadı sanki.. Oyuncağı da eve dönüşte kırtasiyede gördü istedi, oyuncakçıya gittik dediği o... Ayakkabıcıya da dün gittik.. Sadece hoşuna giden yerleri konuşmaya değer görüyor sanki. Okula ön yargılı gidecek, hakkımızda hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?