2018 Ekim Anneleri

ben cok yoruldum. Bir sey de yapmis degilim. Ben yokken 20 dk uyumus. Geldigimden beri kendini paraliyor. 2 saat oldu. Simdi uyudu.
Benim de pertim çıktı nasıl başım ağrıyor nasıl 1.45 te falan bitti sanırım toplantı geldiğimde bir şeyler atıştırıp yemeğimi zor yaptım oğlum uyudu ancak uzanabildim azıcık

Emzik de biberon da kullandim, hala da kullaniyorum ve iyi ki emzik var diyorum..Aktivite masasi artik dikkatini cekmiyor mesela biz de..

Benimki biraz uçlarda canım yaa... Cumartesi günü biraz kıyafetlerini düzenledim, dolabını yerleştirdim. Okula hazırlık dedim.. Hemen çantasını aldı sırtına, hadi gidelim. Okullar pazartesi açılacak, şimdi cumartesi tatil dedim. 5 dakika sonra yine kalktı, hadi gidelim. Kafasına koyduğu an gidecek. Mazeret kabul etmiyor asla. Cumartesi de olsa gidecek çocuk, okul kapalı da olsa gidecek. Bu sabah okula gidiyoruz dediğimde ise gitmek istemedi. Zar zor kıyafetlerini giydi, isteksiz gitti. Yolda gördüğü özel anaokuluna girmek istedi, bizim okulumuz değil bu dedim. İyice soğudu okul fikrinden. Yani çok hızlı alevlenip, sönünce tam soğuyor...

Merak ettigim icin soruyorum, kac aylik oglunuz, anaokulu baslama yasi için soruyorum..

Ben genelde pipetli suluk ile su veriyorum onda bile agzinda biriktirip puskurtuyor son yudumlarini, oyun yapiyor:) biz surekli kiyafet degistiriyoruz o yuzden
Emzik de biberon da kullandim, hala da kullaniyorum ve iyi ki emzik var diyorum..Aktivite masasi artik dikkatini cekmiyor mesela biz de..
Ben de iyiki emzik var diyorum ama bir yandan da nasil birakticagim konusunda stres oluyorum bir yasina gelmeden biraktirmak istiyordum ama cesaret edemiyorum bir turlu.

Mama önlüklerini itiyorlar ya, yeni bi önlük buldum. Hem kolay giyiyor, kollar balon kol gibi, hem de uzun. Paylasmak istedim..
Bundan ben de almistim ilk ek gida zamaninda bir iki kere giydirdim sonra biraktim. Ben cok uzun zamandir mama onlugu olarak yikanabilir onluk kullaniyorum.

Yiğenim 2 yasinda bıraktı,1-2 gün agladi, alıştı, ayrıca bi dişleri var inci gibi :))

Bundan ben de almistim ilk ek gida zamaninda bir iki kere giydirdim sonra biraktim. Ben cok uzun zamandir mama onlugu olarak yikanabilir onluk kullaniyorum.
Ben arada eline yarim seftali veriyorum, yemiyo da, eliyle vıcık vıcık eziyo, tepsisi, ust baş, yerler fena oluyo, yerler tepsi degil de üst degistirmek zor oluyo, uzun olsun diye aldim bunu..

Tamamen külot beze gectim, goon dan da memnun kaldim, sagolun arkadaslar. Ama hala alt silmek mucadele halinde, pisik kremini nasil suruyorsunuz, var mi bi taktik?

D dooris123 biz de emzik yedekli hatta, gecen Armada da emzik askisini söküp atmis, e bebekten hemen aynisindan cift aldik. Dun disari cikarken unutmusuz, bi sure sonra baktik durmuyo ve şook: Evde unutmusuz, hemen eve geldik, alip geri ciktik..

Tamamen külot beze gectim, goon dan da memnun kaldim, sagolun arkadaslar. Ama hala alt silmek mucadele halinde, pisik kremini nasil suruyorsunuz, var mi bi taktik?
Uzun zamandır alt silme yok bizde, direk yıkama var. Pişik kremine gerek kalmadı gibi. Bazen yediği bir şeyden hafif kızarınca, yıkama sonrası kurulayıp sürüyorum. Sonra el çabukluğuyla bezin ayaklarını geçiriyorum, hemen ayağa kaldırıyorum, gerisini ayakta toparlıyorum :) yorucu her haliyle :)

K bez oncesi daha da zordu alt degistirmek, simdi silmek zor. Elimde güç derman olsa yikarim da, imkansiz gibi.. 2 hafta sonra fizik tedaviye başlayacam. Uykuya daldiktan sonra kollarima kramplar giriyo, gece yariuykulu sürekli şu haldeyim, "kollarim cok agriyooo"

Ben oğlumda da çok sıkıntılıydım. Sol omzum yana yana ağrıyordu.. Beşikten alırken hep canım yandı. Şimdi aynı kol ve omuz sorunlu. Hep sağ kola yükleniyorum. Kucakta gezdirirken %95 hep sağ kolumda. E tombiş de sağ olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…