2018 Ekim Anneleri

Bizim suan dort emzigimiz var Bir ara alti taneydi elimi nereye atsam emzik cikiyordu iki tanesini attim dorde dustu:)

Kızlar merhaba sürekli takipteyim okuyorum yazılarınızı ama hiç fırsat bulup yazamıyorum bizim gibi sürekli uyanan bebiş ler varmış napıyosun uz Bi çözüm bulabildiniz mi bizim alttan ikinci dilimiz patladı gece uykusu sıfır denecek kadar az saat başı hatta on dakika da Bi uyanıyor günlerdir bitik durumdayım diş için jeller varmış ama önerilmiyo bazı doktorlar yarardan çok zarar diyo bnde kullanmak istemiyorum açıkçası sizler neler yapıyorsunuz varmı kullanan yada şunu yaptım iyi geldi diyen yazık bebeğim de mahvoldu bnde teşekkür ederim şimdiden hepinize iyi geceler

Bizim de alttan ilk dis 22 agustosta digeri bugun cikti. Ama hazirandan beri butun gece yat kalk vaziyetteyiz. Disten mi bilmiyorum. Iki ay onceden baslar miydi. Bunca zaman 3 kere falan gece duzgun uyudu. Bi care bulamadik. Doktor actir diyor ama saat basi uyanacak kadar ne acligi susuzlugu bu. Bence meme bagimliligi.

Ben jel kullandim. Cok caresiz kaldigimda sürdüm..evde hala var, yine ust yan dis eti kismi kabarik, yine surerim ben faydasini gördüm şahsen..

Kızlar nezamandir giremiyorum.. neler yapiyorsunuz bebişler nasil? Benim kizim artik siralamaya çalışıyor.. emekledigi için yürümesi gecikir diye düşünüyorumdum ama ayağa kalkmaya calisiyor sürekli.. birde sıcaktanmi bilmem aşırı su içiyor o yuzden de hep çiş vakaları yaşıyoruz.. bezi hemen doluyor bu seferde dışarı çıkıyor.. sürekli çamasir yikiyoz :)

Bizim sag alt dis cikmisti.simdi epey uzadi.2.ci de patladi.biraz rahatladi.
Ins üst dısler bu kadar zorlamaz.cünkü ishal ve pisikten cok cekti yavrum.hâlâ da pisik gecmis değil.

Kızlar biz epeydir yoğurt deniyoruz yaklaşık on gündür yiyor az başlayıp her gün miktarı az az artırıyorum, siz günde miktar olarak ne kadar yoğurt veriyorsunuz?

Kızlar biz epeydir yoğurt deniyoruz yaklaşık on gündür yiyor az başlayıp her gün miktarı az az artırıyorum, siz günde miktar olarak ne kadar yoğurt veriyorsunuz?
Hic olcup vermedim. Demin semizotu yemegine bir kasik kattim mesela. Bugun daha vermem. Ama dun aksam 4 kasik yogurda biraz yulaf ezmesi koyup yedirdim. Bazi gunler hic vermiyorum. Degisiyor.

Hic olcup vermedim. Demin semizotu yemegine bir kasik kattim mesela. Bugun daha vermem. Ama dun aksam 4 kasik yogurda biraz yulaf ezmesi koyup yedirdim. Bazi gunler hic vermiyorum. Degisiyor.
Anladım canım,daha önce hiç vermediğim için sormak istedim, semizotu yemeğini nasıl yaptın acaba çorbalarına semiz otu koyuyorum çünkü

Benim kızımda yoğurt gaz yaptı ya. Zaten sevmiyordu yoğurdu. Zorla yarım kase yedirdiğim zamanlarda aşırı gazi olduğunu farkettim. Ağlayarak uyanmalar ve peşine koca insan gibi gaz çıkarmalar o yüzden ben ara verdim bir ay sonra tekrar denicem.

Anladım canım,daha önce hiç vermediğim için sormak istedim, semizotu yemeğini nasıl yaptın acaba çorbalarına semiz otu koyuyorum çünkü
Sogan ile bir top kadar kiyma haline getirdigim tavuk etini kavurdum. Semizotu pirinc kattim. Ustune su. Evde peynir suyu varsa guzel olur.

yok bende aç olduğunu düşünmüyorum herşeyi denedim çünkü yese de yemese de uyanıyor bazı geceler abartısız on dakika uyuyup uyanıyor bazı geceler saat başı uyanıyor meme bağımlılığı evet olabilir ama on dakikada Bi kalkacak kadar da değildir velhasıl anlamadım neden olduğunu diş se de umarım her diş böle olmaz
Ben jel kullandim. Cok caresiz kaldigimda sürdüm..evde hala var, yine ust yan dis eti kismi kabarik, yine surerim ben faydasini gördüm şahsen..
kardeşim de kullandı bana da kullan rahatlık diyo ama benim içim rahat etmiyor takip ettiğim Bi kaç doktor kesinlikle önermiyo ama çaresiz kalırsam da kullanırım belki bilmiyorum sizin kullandığınız hangisi acaba

Benimki de bayadir siraliyor ama ellerini birakmiyor hic:) elinden tutup yurutmeye calisinca kendini yere atiyor emeklemek istiyor:) buarada ben bir haftadir geceleri 1-2kere bez degistirir oldum. Uyaniyor kimil kimil, uyutamiyorum bi bakiyorum alti dolmus degistiriyorum hemen rahatlayip misil misil uyuyor. Ama tasma sorunu yasamiyorum hic. Gunduzleri goon kulot bez geceleri de minies normal bez kullaniyorum. Sanki kulot bez karin kismindan sikiyormus gibi geliyor o yuzden gece takmiyorum.
D dooris123 önlüğü sevmedi kuzu, aglar aglar, mecbur cikarttim..
Birakin kirlensin:) gunde kac posta kiyafet degistiriyoruz inanin bilmiyorum... sadece kiyafet degil saclari falan da kirleniyor hep yemek oluyor. Hala nasil bitlenmedi anlamiyorum eline vermezsem agzindan cikarip eline aliyor inceliyor mincikliyor geri yiyor. Ben yildim artik oyuzden tamamen salmis durumdayim

Ben karari ogluma biraktigimda bir cay bardagindan daha fazla yiyor, ama laktoz intoleransindan dolayi kestim. Vermeye basladigimda yarim cay bardagini gecmeyecegim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…